vineri, 4 octombrie 2019

TOTUL ESTE DOAR O JOACĂ


Totul Este Doar o Joacă
 
       


 Creatorul, la nivelul său de conştiință, stă într-o stare de permanent extaz şi dragoste necondiționată pentru creația sa. Experiențele, aşa zise negative, sau dramele, nu sunt percepute de El astfel. Ele sunt doar experiențe şi nimic mai mult. De ce? Pentru că este conştient că nu sunt reale, aşa cum noi stând relaxați în fotoliu şi urmărind un film, ştim că este doar un film, iar actorii nu se omoară cu adevărat. În lumea absolutului neexistând timp, totul se întâmplă simultan, într-un permanent “moment prezent”, toate scenariile fiind scrise dinainte, uitarea făcându-le reale şi mai ales palpitante. De fapt fiecare conştiință trece, prin alegerile proprii, prin realități paralele, sau mai bine zis, spectre de realități paralele, dinainte proiectate, ce oferă un surplus de suspans Creatorului, care aşteaptă să vadă ce alegere se va face în momentul următor. 
   
  Mai pe înțelesul tuturor tuturor, este vorba de faptul că, deşi rezultatul se ştie, este asigurat, căile de ajungere la destinație sunt multiple şi fac parte din înzestrarea fiecărui suflet cu libera alegere, peste care nimeni nu intervine. Astfel putem înțelege de ce Dumnezeu nu intervine să facă pace şi bunăstare pe planetă, căci aceasta a fost alegerea noastră. Noi am creat această lume şi numai noi, atunci când vom avea voința necesară, o vom putea schimba.
 Înainte de fiecare întrupare, sufletele îşi aleg conjunctura, scenariul în care va avea loc viața respectivă, în funcție de agenda proprie, aceasta având în final un singur scop, să înțeleagă că cel mai important lucru este dragostea, care reprezintă tot ce este, şi să evolueze spiritual. Scopul suprem al fiecărui suflet, de-a lungul acestei lungi călătorii cosmice, este de a se reîntoarce înapoi la Sursă şi de a avea pace şi linişte. Însă pentru aceasta el trebuie să treacă printr-o serie de experiențe, total opuse, până când va realiza că totul este doar lumină şi iubire necondiționată, că toți suntem unul şi să descopere divinul înăuntrul său. Adevăratul nostru scop aici pe planetă, este de a descoperi scânteia de divin din sufletul nostru. Când vom ajunge să realizăm aceasta, ca prin farmec, viața noastră se va schimba la o sută optzeci de grade. Până atunci însă, vom orbecăi în întunericul adânc al necunoaşterii şi al uitării şi vom sta în partea întunecată a lumii, desigur cu efectele dureroase aferente.
 Totul fiind dinainte programat, drumul fiecărui suflet este, în felul său, perfect calculat, cu o precizie matematică şi oricât de grele ar părea unele situații prezente, în ansamblu aceasta este calea perfectă pe care trebuie să o parcurgă, destinația fiind dinainte asigurată. Fiecare suflet are proprii săi ghizi astrali, entități energetice de lumină care-l ocrotesc şi direcționează prin viață, asemenea părinții pe copii. Deci să nu ne temem, să nu ne fie frică de viitor! El este asigurat, este cea mai bună variantă pentru noi, pe drumul evoluției.
 Frica de moarte, este poate cea mai mare frică pe care o avem. Însă aşa zisul moment al morții este de fapt cel mai minunat moment al vieții, în care sufletul eliberat de carcasa şi limitările trupului, experimentează extazul, uniunea cu tot ce este, iubirea necondiționată şi potența absolută. De fapt este şederea aici pe planetă, care ar trebui să ne înspăimânte mai mult decât părăsirea ei! Aici suntem doar călători astrali, extratereştri, originea şi locul nostru real nu este aici, ci în lumea absolutului, unde nu există suferință sau luptă pentru supraviețuire.

Deci să ne bucurăm, să privim fiecare eveniment din, viața noastră cu recunoştiință, căci el ne ajută să ne autodefinim “cine suntem şi cine vrem să devenim”, astfel ca prin propria voință să evoluăm spiritual. Să fugim de orice interpretare negativă pe care ego-ul nostru este tentat să o dea; este numai împotriva noastră. Şi dacă nu ne place prezentul, cel mai simplu este să ne fixăm un obiectiv, o viziune clară despre viitor şi să ne focalizăm asupra ei. Numai astfel vom putea opri stilul acesta de a trăi “în cerc “, adică de a ne învârti în jurul aceluiaşi punct, mereu, mereu, până la sfârşitul vieții.
 Să învățăm să acceptăm. În vechime se spunea că fiecare om are o soartă, cu care trebuie să se împace, căci nu o poate schimba. Nimic nu se întâmplă întâmplător în acest univers, totul este perfect proiectat dinainte, cu precizie matematică. Accidentele se întâmplă pentru că au un scop, atât pentru conştiința proprie, cât şi pentru cea de grup. Iar moartea nu vine decât când sufletul şi-a încheiat agenda şi nu mai are nici un scop aici. Atunci se reîntoarce de unde a venit, pentru a reanaliza cele învățate şi a vedea ce este cel mai bine de făcut în continuare.Trupul fizic este cel care rămâne și conform principiului că nimic nu se pierde, totul se transformăreintră în ciclul natural al Pământului, devenind din nou viață, hrană pentru plante și animale.



 Vedem deci cât de magistral este acest proces, denumit viață şi cât de perfect este el proiectat. Cât despre noi, nu avem nici un motiv de frică, doar de bucurie şi de a folosi fiecare moment la maximum. Viața este un dar prețios şi este prea scurtă pentru a o irosi în van. Deci să ne fixăm obiective din cele mai grandioase, să creăm cât mai mult şi mai extraordinar. Numai astfel în final, vom putea zice că am trăit cu adevărat.  De deasupra, privind peste veacuri, lucrurile mici de satisfacere a nevoilor trupeşti, sau lupta pentru existență nu se văd. Ceea ce se vede şi ceea ce rămâne de-a lungul istoriei unei civilizații sunt creațiile ei, operele de artă, ştiințele, filozofiile, tehnologiile, construcțiile. Numai când ne uităm în viitor totul pare complicat, dacă ne uităm în trecut, observăm cum totul este perfect şi parcă nu există secvențialitate, toate evenimentele par să fie acolo simultan; experiențele negative au dispărut rămânând doar nostalgia unor vremuri frumoase.
   
Despre Energie
  
      Totul este energie, noi înşine suntem energie. Orice gând, orice senzație, orice sentiment este o emisie de energie care călătoreşte instantaneu în tot sistemul. În fiecare secundă recepționăm semnale energetice atât de la alți oameni, cât şi de la mediul înconjurător. Viața ca definiție, nu este altceva decât un proces fizic şi mental datorat curgerii energiei. Fluxurile de energii, având nenumărate frecvențe, se intersectează creând o rețea de o complexitate greu de imaginat. Dacă această mişcare, această vibrație ar înceta, totul, galaxii, stele, planete şi ființele aferente ar dispare instantaneu, aşa cum imaginea de pe ecranul televizorului dispare când îl închidem.
  Totul este interconectat la nivel energetico-spiritual,nimic nu este separat; nu există decât un singur sistem. Aceste energii, având frecvențe diferite de oscilație se  suprapun în acelaşi spațiu, asemenea semnalelor radio,
fără a se deranja unele pe altele.Fiecare entitate recepționează semnalele pe care este acordată, asemenea recepției stațiilor TV. Percepțiile organelor de simț sunt  limitate la anumite game de frecvențe, în funcție de realitatea pe care este proiectată să o experimenteze.
 Unele trupuri au densități energetice mai mari, cum este cazul omului, altele mai rarefiate, cum sunt de exemplu îngerii. Corpul fizic al omului nu este singurul, mai sunt încă şase învelişuri similare, având densități din ce în ce mai mici, aşa zisele corpuri de lumină, cum ar fi corpul astral, sau cel eteric. În timpul somnului corpul astral se desprinde de cel fizic călătorind prin realități, prin această mare de energie conştientă, trăind diferite aventuri, care sunt la fel de reale sau virtuale, ca şi cele trăite în starea de veghe. Fiecare gând creează o realitate, iar gradul ei de densitate, adică de materializare în lumea fizică depinde de intensitatea sa. Orice gând, orice emoție este energie creatoare, creând o hologramă luminoasă, în această hologramă generală mutidimensională. Crearea realității fizice necesită însă o intensă focusare şi menținerea aceluiaşi gând (obiectiv) timp îndelungat. În acest proces de redescoperire a adevăratei noastre identități, de reamintire mai exact, este inclus şi Creatorul, el însuşi redescoperindu-se pe El şi evoluând, la rândul Său, căci nefiind separație între noi şi El, ceea ce noi facem, facem pentru El. Noi şi El suntem acelaşi, toți suntem acelaşi, suntem pentru El cum sunt celulele pentru trupul nostru.
 Energia care stă la baza emoțiilor umane este de o intensitate foarte redusă, deşi însumată poate ajunge la valori imense, aşa cum o demonstrează procesele din univers. La nivel personal, însă, ea nu poate fi percepută nici de organele de simț, nici de aparate electromagnetice de măsurare. Singurul aparat capabil de a o înregistra este trupul uman. Ele este sensibil la aceasta şi răspunde foarte prompt la orice stimul. Când suntem nervoşi sau supărați, frecvența energetică este şi ea joasă, iar nivelul  de energie din corpul nostru este scăzut. Când suntem veseli, iubitori, frecvența este ridicată şi suntem plini de energie, capabili de a “răsturna munții”. Frecvențnoastră vibratorie şi nivelul energetic sunt în strânsă dependență de emoțiile noastre.

De aceea este important autocontrolul şi să stăm cât mai mult în energie înaltă, căci toate celulele din corpul nostru se bucură, fiind hrănite cu “apă vie”, memoria funcționează mai bine, şi ne simțim perfect sănătoşi. Situația opusă este “autodistructivă” şi chiar dacă efectul nu se observă imediat, în timp el va apare cu siguranță.
 Orice contact interuman, nu neapărat numai cel fizic, implică un schimb de energie, persoanele respective influențându-se reciproc. De aceea dacă schimbul de energie se face conştient şi nu egocentrist, atunci ambele persoane vor avea de câştigat, în sensul că îşi vor amplifica energia proprie, deoarece ea este infinită în univers. Faptul că nu avem din belşug energie, este din cauză că noi o blocăm mental, prin gânduri şi atitudini negative.
 Cu răbdare, vom putea învăța să ne observăm nivelul de energie şi de vibrație, nu este greu de loc. Vom vedea că la anumite ocazii, Crăciun, de ziua onomastică, la un mare meci de fotbal, la un concert, suntem superenergizați, în timp ce la lucru, monotonia a ceea ce facem ne ține într-o vibrație şi energie foarte joasă, abia după ora închiderii parcă mai prindem puțină viață.
Concluzia este să încercăm pe cât posibil să facem ceea ce ne place, dacă nu în totalitate, măcar în timpul liber. Să creăm, să avem un hobby, să iubim, să râdem să ne bucurăm din orice. Acestea au efectul de a ne rebalansa energia şi de a ne reîncărca.
Conştiința are o proprietate foarte interesantă, în ceea ce priveşte frecvența. Din punct de vedere fizic,ierarhizarea conştiinței pe diferite nivele de evoluție, s-a făcut prin diferențierea frecvențelor vibratorii. Frecvența mai ridicată înseamnă un grad mai ridicat de percepție a sistemului, ca întreg, prin luarea de informații din baza de date universală.
 Efectele acestei creşteri vibraționale sunt din punctul nostru actual de vedere de-a dreptul miraculoase. De fapt miracolele sunt fenomene naturale, reale, posibile însă în alte condiții de frecvență. De-a lungul istoriei omenirii, au demonstrat-o nenumărați maeştri, vindecători, oameni capabili de a levita, de a se teleporta, de a călători în timp (aşa zişii profeți), de a comunica telepatic cu alte entități mai evoluate, extraterestre şi chiar de a crea sau modifica materia. Şi toate acestea doar cu ajutorul minții.

...Tot ce avem de făcut, odată ce am aflat această informație şi am crezut-o, este să dorim să ne schimbăm, să ştergem programarea trecută şi să ne reprogramăm în spiritul iubirii, compasiunii, veseliei şi ajutorului reciproc. Să stăm cât mai mult în frecvență ridicată şi să ne dorim schimbarea. Nu este greu de loc! Nu este vorba decât să ne reîntoarcem la esența noastră, pe care de atâta timp am uitat-o...
 Suntem o generație norocoasă, am venit aici în acest ceas tocmai pentru a fi parte din procesul transformării planetei. Să-i respectăm pe toți cei care sunt aici cu noi, indiferent unde se află, sau unde vor ajunge, căci într-un fel sau altul, toți suntem speciali şi toți vom face un mare salt în evoluția personală, fie că vom rămâne în Dimensiunea a 3 a, sau vom sări într-a 4 a, sau unii, chiar direct într-a 5 a.
 Pacea şi dragostea Creatorului să ne umple inimile! Să căutăm şi să folosim asistența, care este din belşug în jurul nostru şi să ne lansăm intenția clară de a evolua accelerat.
Astfel, Universul, asemenea zânei fermecate din poveste, ne va îndeplini dorința. Să nu uităm că voințCreatorului este de fapt VOINȚA NOASTRĂ!!!



Extras din " Anul 2012 un sfârșit sau un început " Teodor Roșca

Imagini: Pinterest

Distracția și joaca

”Jucaţi-vă! Distraţi-vă! Observați distracția existentă în acest moment, în viața voastră. Copiii nu așteaptă să se distreze. Copiii profită de fiecare clipă posibilă, să râdă, să se joace și să se bucure de viață. Aceasta, deoarece, ei sunt mai aproape de natura lor divină decât adulții. Ei nu au fost încă uciși de eforturile întunericului.

Lăsați-i pe copii să fie modelele voastre. Râdeţi, dansați și glumiți, ca niște copii; jucaţi-vă, hoinăriţi aiurea și visaţi cu ochii deschişi, precum aţi fi copii. Fiecare moment petrecut precum aţi fi un copil, va face mai mult, decât orice altă practică în acest moment, pentru a vă ridica vibraţiile. Să înceapă joaca!”







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu