luni, 22 februarie 2021

HRISTOS SE ÎNTOARCE - SCRISOAREA a 5-a ~ Partea a doua~

 HRISTOS SE ÎNTOARCE – SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL SĂU

SCRISOAREA NR. 5



După ce am spus toate cele de mai sus și am procedat la dictarea restului Scrisorii, cel care a înregistrat cuvintele mele, a început să pună la îndoială primirea publică probabilă a acestei Scrisori, pentru că i se părea și ei pragmatice pentru a face apel la oameni care sunt obișnuiți să-și imagineze o Putere sau Ființă magnifică sau „Cu totul altul” care a dat naștere universului.

Într-adevăr, am făcut numeroase eforturi pentru a descrie imensitatea Puterii din care se află toate lucrurile care au venit, dar, așa cum am spus, este imposibil pentru mine să descriu în termeni umani Realitatea SURSA ființei tale.

Acele suflete evoluate spiritual care au fost ușor infuzate cu raportul conștiinței divine, experiența este cu totul frumoasă și glorioasă și întru totul de neuitat - dar totuși nu pe deplin descriptibil în termeni umani. Această experiență mistică este posibilă atunci când frecvențele de vibrație ale minții sunt deja ridicate și întreaga conștiință este plină de raze de Conștiință Divină. Este o experiență care implică mai mult „sentimentele” decât intelectul și celulele creierului.

În acest caz, trebuie să-i infuzez persoanei care îmi înregistrează cuvintele, în minte și celulele creierului, o descriere a Realității SURSEI FIINȚEI și ea trebuie să interpreteze în cuvinte acest lucru, și trebuie să am grijă să nu interfereze prea puternic cu frecvențele vibrațiilor conștiinței în care celulele creierului ei funcționează. Au fost ocazii când a fost periculos mai departe și am întrerupt funcționarea computerului ei pentru a întrerupe contactul.

Înainte de a începe să studiați, să meditați și să absorbiți următoarele pagini, vreau să vă clarific pe toți cei care citesc aceste Scrisori că ceea ce vreau să transmit prin ele este, că în primul rând, este să risipesc miturile care mi-au înconjurat personalitatea și învățăturile umane. Este intenția mea ca dogmele și doctrinele religioase să moară în cele din urmă o moarte naturală, la nivel mondial - la fel de completă o moarte pe măsură ce animalul se sacrifică în Templul lui Solomon.

În al doilea rând, am venit și eu să ajut bisericile să renunțe la noțiunile lor arhaice de „Dumnezeu” și „păcat”. Adevăratul progres spiritual nu este posibil până la începutul unei realizări clare că fiecare persoană este responsabil pentru modul în care se dezvoltă viața sa.

În al treilea rând, am venit să vă îndepărtez din minte imaginile unui „Atotputernic Dumnezeu ’al măreției și al puterii active nelimitate, care îi răsplătește pe cei virtuoși și îi pedepsește pe cei răi. Aceste credințe sunt în întregime eronate - deși reconfortante.

În al patrulea rând, explic Adevărul Ființei pentru tine, pentru a risipi în cele din urmă vechiul concept de „Dumnezeu” așezat sus undeva în cer, unde se spune că a creat lumea și tot ce este

în el într-un timp relativ scurt.

În al cincilea rând, am venit în mod expres să ajut știința să pună capăt abruptului dintre CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ și apariția particulelor electrice. Fără această punte între spiritualul nevăzut Dimensiunea și lumea văzută a „materiei”, știința va rămâne înrădăcinată în idei și concepte vechi în loc să mergem mai departe în noi tărâmuri de cercetare spirituală / științifică pentru îmbunătățirea omenirii.

Am venit, de asemenea, să vă arăt ADEVĂRATA NATURĂ a ... ACELUIA CARE V-A FĂCUT SĂ FIȚI – care v-a dat INDIVIDUALITATE. Căci, fără această cunoaștere, care îți va dezvălui „Natura”,, ființei tale duale, dar pe deplin interdependente”, Spirit și corp, vei rămâne și tu înrădăcinat în același nivel de conștiință ca și voi toți în acest moment.

Vreau să clarific clar că:

„Nimic nu vine vreodată din Nimic.” Aceasta este o zicală bine cunoscută între voi și una complet adevărată.

Cu toate acestea, există o FUNDAȚIE eternă, infinită, consecventă a FIINȚEI - și ASTA urmează să vă dezvălui.

Nu ați fost „creat” - v-ați extras „ființa” din EL.

Evident, nu ai fi putut proveni din ceva cu totul străin propriei tale conștiințe. Îi cer persoanei care înregistrează să aleagă câteva exemple simple, ușor de înțeles:

Nu ați fi putut desena o umplutură pentru tarte dintr-o cuvă de melc și să descoperiți că era carne tocată. Nu ați fi putut stoarce o portocală și să faceți bere de ghimbir din suc.

Nu puteați să umpleți un balon cu aer, să-l deschideți și să descoperiți că picura jeleu. Toate exemplele de mai sus, alese de persoana care înregistrează, sunt instanțe de logică.

Vreau să vă dați seama că întregul vostru univers este o manifestare logică și că efectele care decurg din cauzalitatea conexă sunt logice și consecvente.

Universul vostru este CAUZA ȘI EFECTUL făcute vizibile.

Acesta este un principiu nesigur al existenței. Dacă există cazuri de astfel de abateri ca experiențe paranormale sau vindecări instantanee, persoana obișnuită exclamă uimită, iar știința refuză să creadă că așa ceva este posibil. Pe măsură ce explicația mea se aprofundează, veți înțelege în cele din urmă cum au loc astfel de abateri - logic și efectiv. Cu altele cuvinte, aceste abateri apar în conformitate cu legile spirituale naturale și servesc întotdeauna un necesar scop. Nicăieri nu există nicio lipsă de minte în creație - chiar și în furnică sau în muscă - decât în ​​cazul în care mintea unei entități s-a născut defectă sau a fost deteriorată.

Prin urmare, este clar: trăiți și operați într-un univers fizic care afișează cel mai înalt gradul de inteligență și de activitate intenționată în cadrul creației „materiei” în sine, în corpurile fizice ale tuturor entităților individuale de la plante la ființe umane. Din păcate, acest grad ridicat de INTELIGENȚA și GRIJĂ CU SCOP sunt minime doar în conștiința afișată de entitățile create de ele însele de la plante la ființe umane.

Cu alte cuvinte, CORPURILE în care vă purtați viața, în care gândiți, simțiți și faceți orice vă vine în minte, se manifestă foarte mult în organele lor fizice și în părțile de lucru, o ordine superioară a inteligenței și a scopului iubitor decât conștiința voastră umană.

Interesele umane sunt în mare parte înfășurate în problemele supraviețuirii personale zilnice, a plăcerii și satisfacție emoțională / fizică.

Pentru a atinge aceste scopuri, majoritatea oamenilor folosesc doar bunurile fabricate din „Materie”. Chiar și mintea oamenilor de știință nu poate dezlega pe deplin secretele ascunse ale existenței pământești și, în ciuda tuturor expertizelor lor științifice, sunt la fel de împotmolite în schimbarea înțelegerii existenței la fel și cei care nu au deloc pregătire academică.

Prin urmare, este o concluzie logică că „ACEL” din care v-ați tras ființa fizică, este unul de IMMENSITATE - nu numai de dimensiune, ci de IMENSITATE DE VOINȚĂ: voința de auto-exprimare și creativitate.

Vizualizați pentru o clipă - dimensiunea universului material, SOARELE și căldura sa, Luna, planeta Pământ și sistemul solar, galaxiile, stelele și faptul că tot acest material vizibil este total interdependent, dar totodată dependent de mișcarea corpurilor planetare și supus Legilor universale ale funcționării și mișcării consecvente. Acest vast univers și-a avut originile în - și a fost extras - din FUNDAȚIA FIINȚEI voastre - și a întregii FORȚE/ ENERGII VITALE, în univers a fost extrasă din aceeași FUNDAȚIE A FIINȚEI.

Prin urmare, nu fiți uimiți, dacă, în eforturile mele de a analiza pentru dumneavoastră COMPONENTELE SPIRITUALE ale SURSEI VOASTRE DE FIINȚĂ, constatați că recunoașteți ce sunt aceste componente și, într-o măsură foarte, foarte limitată, dețineți aceleași componente spirituale ale conștiinței.

Ați atras tot ceea ce sunteți - spiritual, mental, emoțional, fizic, din SURSA ta  de DE A FI.

Înainte de a vă explica cum ar putea fi acest lucru, vreau să luați anumite măsuri pentru a vă ajuta mintea să absoarbă imensitatea ... „ACELA” ... din care v-ați tras ființa.

După ce ați citit paginile următoare până la sfârșitul Scrisorii mele, luați fiecare paragraf individual în meditație și vizualizare, căci numai așa vor începe să crească „cuvintele” realizarea și preluarea realității spirituale a adevăratului lor sens.

TOTUL (spiritual, nevăzut / văzut / imaginat) este CONȘTIINȚA / CONȘTIENȚA Natura primară cuprinzătoare conștiinței este conștientizarea. Nu este posibil să ai o conștiință fără a poseda conștientizare. Tot ceea ce vedeți, tot ceea ce atingeți, auziți, simțiți, știți este CONȘTIINȚA / CONȘTIENTIZAREA făcută vizibilă.

Nu există nimic în univers care să nu fie vizibil CONȘTIINȚA.

CONȘTIINȚA / CONȘTIENTIZAREA este infinită și eternă.

Există DOUĂ DIMENSIUNI DE CONȘTIINȚĂ atât dincolo cât și în propriul tău plan pământesc al existență - planul „materiei” grele, „formei solide”.

DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ ULTIMĂ DE CONȘTIINȚĂ / CONȘTIENTIZARE nu poate fi niciodată cunoscută pe deplin sau cu adevărat de către un spirit individualizat.

ESTE INACCESIBIL. ESTE ÎN ECHILIBRIU. Este singura SURSĂ A PUTERII, ÎNȚELEPCIUNII, IUBIRII, INTELIGENȚEI.

DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ DE CONȘTIINȚĂ / CONȘTIENTIZARE în echilibru este o stare de TĂCERE și NEMIȘSCARE din care provin sunetul, culoarea, forma individualizată și toată creativitatea vizibilă în interiorul vizibilului univers.

Din DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ ULTIMĂ de CONȘTIINȚĂ / CONȘTIENTIZARE în echilibru a venit toată creația - toate diferitele dimensiuni nevăzute ale existenței descendente în ordinea spiritualității din chiar portalurile DIMENSIUNII UNIVERSALE până la cele mai grele frecvențe vibraționale ale substanțelor pământești neînsuflețite și dincolo de nespuse orori ale perversiunilor conștiinței și ale anti-Adevărului.

Această DIMENSIUNE UNIVERSALĂ ULTIMĂ de CONȘTIINȚĂ / CONȘTIENTIZARE nu este doar în spațiu ESTE TOT SPATIUL.

EL este nedetectabil peste tot. Pentru cei care gândesc în termeni de atomi - puteți spune EL este SPAȚIUL din atom - prin urmare, EL este „în tăcere și echilibru” în interiorul „Spațiul” tuturor elementelor și „materia”.

NATURA CONȘTIINȚEI UNIVERSALE este: INTENȚIE inactivă și în echilibru.

Prin urmare, Conștiința universală este o stare infinită, eternă, nelimitată, fără margini INTENȚIE PUTERNICĂ - curat, pur, frumos.

Această INTENȚIE este SĂ ÎȘI EXPRIME NATURA.

CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ INTENȚIA NATURII este ÎNTREGIRE VOINȚEI ȘI SCOPULUI întotdeauna închise într-o „îmbrățișare”.

Voința universală este: a ieși și a crea.

Scopul universal este: să dea formă individuală creației și să o experimenteze.

În cadrul DIMENSIUNII UNIVERSALE ULTIME A CONȚIINȚEI / ÎNCERCĂRII DE CONȘTIENTIZĂRE, VOINȚA UNIVERSALĂ se află într-o stare de reținere reciprocă - cu SCOP UNIVERSAL ambele fiind în perfect echilibru în cadrul LINIȘTII ȘI NEMIȘCĂRII VOINȚEI UNIVERSALE și SCOPUL UNIVERSAL AL INTELIGENȚEI UNIVERSALE este IUBIREA UNIVERSALĂ în echilibru universal - în reținere reciprocă din CARE s-au format toate lucrurile vizibile și invizibile și impulsurile umane.

Dacă ați putea primi plenitudinea REALITĂȚII UNIVERSALE în voi înșivă, ați fi dezintegrați de Puterea sa explozivă și dizolvată într-o conștiință / conștientizare informală, și depășește cu mult umanitatea individuală, așa cum este căldura și lumina soarelui vostru de miliarde de ori mai puternic decât lumina licuricilor care pâlpâie în întuneric

................

Când eram pe pământ, am făcut o distincție între „Tatăl tău din ceruri” și „Tatăl tău din tine”.

Când am vorbit despre „TATĂL TĂU din cer” am vrut să spun INTELIGENȚA UNIVERSALĂ.

Datorită atitudinii evreiești față de femei, m-am referit doar la acest aspect de CONSTIINȚA UNIVERSALĂ.

Acum, pentru voi, care sunteți atât de conștienți de egalitatea de gen, vă vorbesc despre: „TATĂ-MAMĂ-CONȘTIINȚĂ” în echilibru în cadrul CONȘTIINȚEI / CONSTIENȚIEI UNIVERSALE unde

„Conștiința Tatălui - este - Inteligența Universală”

„Conștiința Mamei - este - Iubirea universală”

INSTRUMENTUL energiei creative a „Conștiinței Tatălui” – electricitate

se află într-o stare de reținere reciprocă - echilibru cu INSTRUMENTELE energiei creative a „conștiinței mamei” – magnetism.

Pentru că instrumentele „TATĂ-MAMĂ”: electro-magnetismul sunt în echilibru în interior.

CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ  nu va fi niciodată detectată în SPAȚIU de către oamenii de știință, indiferent de modul în care ar putea sonda spațiul.

IMPULSUL: „VOINȚA Conștienței Tatălui” este ACTIVITATE INTELIGENTĂ - în echilibru cu - IMPULSUL: „SCOPUL CONȘTIINȚEI MAMEI” ESTE HRĂNITOR pentru „CONȘTIINȚA TATĂ-MAMĂ” SUPREVIEȚUITOARE este o FORȚĂ impersonală puternică - totuși EL este personală pentru voi, chiar înainte de a încerca să luați legătura cu acesta.

Pe măsură ce evoluați spiritual, îl veți simți - pentru că este REALITATEA DE A FI, este peste tot și în tot.

CONȘTIINȚA TATĂLUI este IUBIREA INTELIGENTĂ Care dă energie inteligentă și impuls impulsului lume a formelor complexe - exprimată fizic ca electricitate SCOPUL MAMEI este INTELIGENȚA IUBITOARE, care dă scop și impulsul de supraviețuire formelor complexe individualizate - exprimate ca magnetism - lipire și respingere.

Acestea sunt IMPULSURILE PRIMALE UNIVERSALE ale TOATE FIINȚELE din CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ SURSA ta DE A FI - INTELIGENȚĂ-IUBIRE Aceasta este STAREA DE A FI înainte de creație.

CONȘTIINȚĂ / CONȘTIENTIZARE într-un STAT DE ECHILIBRIU.

Vreau să treci din nou într-o stare interioară de echilibru conștient, în care tot gândul este liniștit iar mintea ta locuiește în tăcere. Ești în control interior, mintea și emoțiile tale nu mai sunt împărțite în activitate și simțire. S-ar putea să simți o acumulare de putere în tine, putere, pace și mulțumire. Aceasta, exprimată în voi, sub formă individuală, este STAREA DE A FI din afara care a venit creație.

Vreau să observați că echilibrul este imposibil în momentul introducerii gândului.

Vreau să REALIZAȚI că DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ este o DIMENSIUNE a IMPULSURILOR neformate. Conține fără plan de creație. Se află într-o stare de FORMĂ NEDIVIZATĂ.

Echilibrul - reținerea dintre IMPULSURI opuse - „a se deplasa” și „a rămâne legate” creează o spirală infinită de energie autonomă. ENERGIA CONȚINUTĂ DE REȚINEREA RECIPROCĂ este dincolo de puterea individualității de a imagina.

După cum v-am mai spus, individualitatea a fost capabilă să intre în DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ a IMPULSURILOR REȚINUTE RECIPROC ale „Mișcării și legăturii” – individualitatea ar fi imediat dizolvată și readusă la echilibrul CONȘTIINȚEI UNIVERALE. Gândiți-vă la imensitatea inimaginabilă a Puterii conținută în REȚINEREA RECIPROCĂ a IMPULSURILOR GEMENE din CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ care sunt în primul rând CONȘTIINȚĂ / INTENȚIE DE CONȚTIENTIZARE

VOINȚĂ >>> <<< SCOPUL INTELIGENȚEI IUBIRII combinată ca Iubire Inteligentă și Impulsuri Inteligente Iubitoare de: Mișcare Legătură-Repulsie ELECTRICITATE ........ în echilibru ........ MAGNETISM.  

Cele de mai sus descriu DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ NELIMITATĂ înainte de BIG BANG! Acum știți că Procesul Creator Tată-Mamă și instrumentele creației fizice sunt toate într-o stare de echilibru în Dimensiunea Universală, dar acum acel echilibru urmează să fi explodat pentru a produce FORMA INDIVIDUALĂ.

Știți, de asemenea, că, din moment ce IMPULSURILE ETERNE Infinite sunt conținute într-o stare de reținere reciprocă, aceste IMPULSURI sunt de o intensitate inimaginabilă a energiei - împotriva căreia energia dvs. atomică conținută în divizarea unui atom este un simplu „puff”, o zvâcnire infinit fără importanță. Vreau să vă dați seama pe deplin de toate cele de mai sus, întrucât realizarea voastră despre ceea ce s-a întâmplat în momentul Big Bang-ului vă vor oferi o privire asupra a ceea ce s-a întâmplat în momentul prăbușirii CONȘTIINȚEI UNIVERSALE pentru a permite crearea unei forme individuale.

CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ S-A RIDICAT! DORINȚA ȘI SCOPUL INTELIGENȚEI „Tatălui” și IUBIREA HRĂNITOARE a „Mamei” au explodat pentru a lucra independent și, de asemenea, în comun. „Instrumentele” lor respective erau Electricitate și Magnetism. Din explozia ECHILIBRU a apărut MAREA INTENȚIE a AUTO-EXPRIMĂRII.

„Conștiința universală a FIINȚEI” a devenit impulsul conștientizării „eu” individualizat care necesită exprimarea de sine A VIEȚII și „Eu”-ul este sinonim în dimensiunea „materiei”. Au devenit conștiința„ materiei”.

Ce este conștiința VIEȚII? Este: Tatăl-Inteligența Și Mama-Iubirea Impulsul mișcării Impulsul scopului - îngrijirea - supraviețuirea. Văzut ca electricitate. Văzut ca magnetism în materie. Puteți începe să vă imaginați explozia CONȘTIINȚEI! de CONSTIENTIZARE! Pentru a vă ajuta să vizualizați fracționat ceea ce s-a întâmplat în momentul Big Bang-ului, încercați să vă amintiți un moment în care ați experimentat o explozie în conștiința voastră. Acest lucru are loc atunci când v-ați setat întreaga „ființă” să atingă un obiectiv foarte important.

Pe cale să vă lansați planurile, într-o stare de anticipare entuziasmată, o circumstanță banală sau o persoană insensibilă vă împiedică să vă atingeți scopurile „simțite din inimă”. Cum v-ați simți? Concentrarea voastră ar fi împărțită și ați exploda. Aici, din nou, trebuie să apelez la persoana care înregistrează pentru a găsi câteva exemple ale semnificației mele în termeni umani, pentru că „cea mai mică conștiință pământească” este extrasă din CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ.

Sunteți la aeroport, încântați și gata să zburați pentru o vacanță neașteptată peste hotare. Când ajungeți la ghișeul Biroului de călătorie, descoperiți că nu există documente sau bilete și nu există nicio evidență a rezervărilor pentru zbor sau cazare de vacanță, deși ați plătit deja pentru acestea cu cardul de credit. Cum vă veți simți?

Sunteți îmbrăcat într-o ținută foarte scumpă, câștigați și mâncați cu clienți importanți și sunteți pe cale să încheiați un contract mare în valoare de milioane. Chelnerul vă aruncă o farfurie fierbinte pe cap. Cum vă veți simți?

Mergeți la cumpărături și ieșiți în parcare pentru a descoperi că roțile și ușile mașinii voastre au fost scoase - în plină zi! În mod simpatic, îți deschizi poșeta pentru a-i oferi unui cerșetor schilodit tot argintul tău, dar omul se îndreaptă, îți smulge cu forță poșeta și aleargă ca un atlet. Cum vă veți simți? În toate aceste cazuri, veți avea o întreprindere puternică de conștiință chiar în fața minții voastre.

Capul tău a conceput un plan de mutare și de a face ceva pentru a vă atinge un anumit scop - pașnic. Intenția voastră ar fi interconectată cu scopul vostru - deci în echilibru - dar rețineți că ar exista o tensiune crescândă de anticipare pe măsură ce v-ați apropia de obiectiv. Cu cât tensiunea este mai mare - cu atât este mai mare explozia. De fapt, ați fi în aceeași stare ca și CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ / INTENȚIA DE CONȘTIENTIZARE INTELIGENȚA „Tatălui” în echilibru cu „Mama” SCOPUL de a da ființă și formă planului pe care intenționați să îl creați.

După explozia voastră  - vă puteți imagina haosul mental / emoțional care rezultă, incapacitatea de a gândi corect, gândurile care ar veni, unul după altul, solicitând exprimarea - niciuna dintre ele nu este sensibilă sau logică? Încearcă să realizezi că TU - forma individualizată - ești microcosmosul macrocosmosului. Sunteți un vârf de ac care exprimă CONȘTIINȚA / CONȘTIENTIZAREA UNIVERSALĂ fie în echilibru atunci când meditați în liniștea gândirii - fie ca conștiință activă, când gândiți și simțiți, planificați și creați. Prin urmare, dacă vă puteți asocia minuscula explozie a conștiinței cu explozia „cerurilor”, veți câștiga o mică idee despre haosul care urmează atât - momentan - în DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ - cât și în eonii de timp în noua întindere creată la dimensiunea „materiei” încă în starea sa de formă.

Prin urmare, mulți dintre voi vor trebui să își schimbe în întregime gândirea cu privire la creație. A început ca o condiție de haos total. IMPULSURILE UNIVERSALE au fost împărțite. Nu au existat amprente care să dirijeze sau să controleze începutul individualității. IMPULSURILE erau încă fără nici o „formă conștientă” sau direcție. Au fost IMPULSURI NATURALE pentru a îndeplini anumite funcții impulsive distincte în CONȘTIINȚĂ, dar nu au fost direcționate în mod inteligent către mișcări specifice sau legături de către nici o Forță Directivă superioară. Erau singuri.

IMPULSURILE separate de conștiință și conștiență capabile să primească impresii - dar - nu au existat impresii de primit altele decât cele ale haosului interior al „mișcării-activitate” a electricității și al „lipirii-repulsiei” magnetismului. Și acest HAOS DE CONȘTIINȚĂ s-a manifestat în creație ca haos de particule. Cu toate acestea, în această întindere a haosului de particule electrice, a existat conștientizarea supremă a „eu”. Indiferent de haosul, „Eu” a venit prin intenția„ Tatălui” de a mișca, de a prelua controlul, de a crea. „Eu a luat forma inițială într-o încărcare pozitivă a energiei electrice. A devenit forța „Eu” dominantă ca proton cu satelitul său de sarcină electrică negativă - după care „Mama” Scopul lipirii a fost activat în acele condiții ale unei sarcini electrice pozitive care îndeplinește o sarcină electrică negativă. Ei s-au „purtat unul către celălalt”, așa cum s-ar putea spune despre masculul și femela evoluate din speciile vii - și legați.

Scopul „mamei” a fost, de asemenea, activat atunci când două încărcături electrice pozitive sau două negative păreau să se întâlnească și să reacționeze negativ - a intervenit și le-a împins - la fel ca omologul ei feminin evolutiv al mamei ar separa doi rufieni neîntrerupți foarte încărcați angajându-se într-o luptă. Aceasta a fost singura formă de conștientizare a conștiinței în haos pentru o perioadă foarte lungă de timp - întrucât timpul nu are nicio consecință în domeniul materiei în sine. Timpul devine important doar atunci când apare o influență a conștientizării conștiente între sarcinile electrice care rezultă în legături sau respingeri, o progresie a adiacențelor și a evenimentelor care au loc și a scopurilor care trebuie îndeplinite. În caz contrar, timpul nu are sens.

Creația este produsul IMPULSURILOR PRIMARE care lucrează individual și împreună - făcând impresii asupra celuilalt, satisfăcând nevoile încorporate imprimate în conștiință - aceste nevoi fiind, de la început, să crească și să experimenteze auto-exprimarea, ducând la o separare ulterioară atunci - pentru a restabili un sentiment securitate interioară și confort - să fie reunite în armonia CONȘTIINȚEI UNIVERSALE.

Din această forță motrice pentru o armonie a ființei reunită, a ieșit pulsiunea bărbat-femeie pentru re-uniune pentru a recăpăta fericirea care este îngropată în conștiința sufletului. Ați putea face o analogie cu paragraful de mai sus cu obiceiul ca tații să iasă la muncă dimineața și să se întoarcă, sperăm, la confortul și re-uniunea cu familia seara, unde își recapătă puterea de a se aventura în dimineața următoare în lupta cu lumea.

Prin urmare, procesul de creare a AUTO-EXPRIMĂRII UNIVERSALE a durat miliarde de ani în timp pentru a se realiza. După Big Bang, Procesul Creativ Tată-Mamă a fost împărțit în două energii diferite, lucrând continuu separat și împreună, independente, dar constrânse reciproc să lucreze împreună având caracteristici individuale sau „naturi” - și funcții diferite. Prin urmare, sarcina lor de lucru a fost / este diferită, dar indivizibilă.

Știți deja și, printr-un proces de meditație, ar fi trebuit să înțelegeți pe deplin „natura” „Tatălui” și „natura” „Mamei” în cadrul echilibrului Dimensiunii Universale. Pe scurt, „natura” „Tatălui” este să fie activ, creativ și să îndeplinească munca creativității.

Este, de asemenea, „Eu”-ul existenței individualizate. Tot ceea ce trăiește de la o viespe la un hipopotam are un puternic sentiment de „eu” și nevoia de a proteja acel „eu”. „Natura” „Mamei” este de a da formă „planului” conștiinței electrice inițiat de „Tatăl Inteligență” prin legarea particulelor electrice între ele. Conștiința „Tatălui” și „Mama” - IMPULSURI PRIMARE - se află atât în ​​echilibru, cât și în NATURA DIMENSIUNII UNIVERSALE și, prin urmare, pe măsură ce creează o formă individuală, realizează lucrarea NATURII DIMENSIUNII UNIVERSALE care este: Creșterea - Furnizarea de nutriție - Hrănire - Vindecare - Protecție - Îndeplinirea nevoilor într-un sistem consecvent de lege și ordine ... SUPRAVIEȚUIRE.  

Energiile conștiinței „Tatăl” și „Mama” sunt IMPULSURI ambele reținute în DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ și atunci când au fost eliberate din echilibru, îndeplinesc cu putere lucrarea creației. În plus, luați în considerare amploarea activității lor în cadrul creației din întreaga lume. Impulsurile „Tatăl / Mama” determină fiecare nivel al creației, de la formarea elementelor, a moleculei vii și a celulei - până la magnificul Mamut. De asemenea, lucrează instinctiv în cadrul părinților pentru a-i determina să se unească, să conceapă, să poarte și să-și crească puii. Unii tați se dezlipesc după naștere, de descendenții lor, fie ei: ouă, pui sau oameni. Aceștia sunt părinții al căror sentiment de „eu” este mai mare decât instinctele lor înnăscute de tată. În acest moment trebuie să deveniți pe deplin conștienți de semnificația IMPULSULUI.

S-ar putea să credeți că acest lucru pare o „formă de creativitate” foarte „nebuloasă”, dar dacă reflectați o vreme, puteți realiza în cele din urmă că niciun om, animal sau insectă sau chiar plantă nu întreprinde vreo activitate în cadrul dimensiunii materiale fără o constrângerea „conștiinței” - care este un „impuls”. Poate fi să te întorci cu fața la soare, să fugi, să mănânci, să lucrezi, să dormi, să mergi la cumpărături, să ai un copil. Întotdeauna - „impulsul” precede activitatea - chiar și pâlpâirea unei pleoape. Mai mult, nu există niciun impuls care să determine o activitate care nu este direcționată de un scop: plantele transformă flori și frunze pentru a prinde razele soarelui pentru creștere; oamenii aleargă pentru a se potrivi; mâncați pentru a satisface foamea; munca pentru a câștiga un salariu; dormiți pentru a scăpa de tensiuni și pentru a reîncărca energia; mergi la cumpărături pentru a cumpăra mâncare - toate sunt îndreptate spre supraviețuire și confort personal.

Prin urmare, IMPULSURILE sunt REALITATEA din spatele și din cadrul întregii creații. Dacă toată materia ar reveni la forma sa originală de particule electrice, impulsurile universale ar rămâne intacte și ar da în cele din urmă formă unei alte creații. IMPULSURILE sunt pentru totdeauna. Cu toate acestea, particulele electrice din „materia” vie sunt aici astăzi și au dispărut mâine - dar sufletul continuă.

Gândiți prin impulsuri electrice în creier. Simțiți aceste impulsuri magnetice în sistemul tău nervos. Centrează și leagă impulsurile electrice într-un întreg coeziv. Fără „legătura magnetică” din sistemul vostru, ați fi cu toții „go-go” (mergeți-mergeți) și fără „know-know” (știți-știți). Acum este momentul să vă duc înapoi la experiențele mele din deșert, descrise în scrisoarea 1. Poate vă amintiți că, atunci când m-am dus la râul Iordan pentru a fi botezat de Ioan, eram un rebel, fața mea fiind îndreptată împotriva învățăturii din Evrei, care au declarat că Iehova i-a pedepsit pe oameni pentru păcatele lor.

Intuitiv, am simțit că acesta este un concept fals și crud și l-am respins. După ce mi s-a arătat Adevărul cu privire la creație, nu am putut înțelege de ce Conștiința Perfectă nu a creat ființe perfecte făcute după imaginea Iubirii Inteligente a Creatorului lor. L-am întrebat pe Creator - „Conștiința universală” - de ce a suportat omenirea atât de multă suferință și rău.

Mi s-a arătat atunci foarte clar că toate problemele cu care s-au confruntat oamenii au apărut din „punctul central” al sinelui (știința îl numește acum „ego-ul”). S-a manifestat în „personalitate” ca o NEVOIE DE CONDUCERE pentru a-și apăra sinele de critici sau atacuri emoționale / fizice și o NECESITATE DE CONDUCERE similară pentru a-i alunga pe alți oameni, pentru a ajunge primul în cursa vieții. De asemenea, s-a manifestat în „personalitate” ca o NEVOIE DE CONDUCERE de a lua tot ce era mai bun pentru sine, în ciuda opoziției celorlalți și de o NEVOIE DE CONDUCERE similară de a se ține de bunurile personale, fie ele rude, prieteni, bunuri materiale sau realizări. , în ciuda oricărei opoziții. Mi s-a făcut, de asemenea, să înțeleg că fără aceste două impulsuri fundamentale, eterne, nesfârșite ale ființei creative, nu ar exista creație. Acesta este secretul creației - și secretul existenței și al „ființei individuale”.

Lucrând împreună ca o echipă, separat, dar inseparabil, în lumea vizibilă, aceste impulsuri gemene au fost mijloacele prin care substanța „materiei” în sine a fost creată din „conștiința universală” sublimă. Un impuls al creativității este: „Eu” sunt ACTIVITATEA. Acest impuls de activitate este universal și provine dintr-o singură sursă. „Activitatea” este o mișcare în CONȘTIINȚĂ, iar CONȘTIINȚA în mișcare.

Celălalt impuls creator posedă (figurat vorbind) două fețe care privesc în direcții opuse. Acestea sunt: ​​APROPIEREA - RESPINGEREA Trageți spre >>>>>>>> sinele <<<<<<<< Împingeți altfel cunoscut sub numele de ATRACTIE - REPULSIE Atrageți >>>>>>>> către - SINE - de la < <<<<<<< Respingeți în cadrul CONȘTIINȚEI. Acestea sunt singurele mijloace prin care s-a realizat existența pământească. Întregul univers este o manifestare a „Puterii creative” active în cadrul acestor impulsuri gemene ale FIINȚEI FIZICE - creând „materie” și formă individuală.

Acesta este unul dintre „secretele” fundamentale ale universului. Am văzut că „nucleul” „personalității” sau „ego-ului”, așa cum se numește acum, a fost creat „APĂRĂTORUL PERSONALITĂȚII” și a fost imprimat irezistibil cu impulsul magnetic pentru a asigura INTIMITATEA ȘI SUPRAVIEȚUIREA. Pentru protecția individuală a lui „Eu”. Acest lucru s-a făcut folosind cele două fețe ale celui de-al doilea impuls de a fi APROPIEREA - RESPINGEREA pentru a asigura individualitatea. Fața de APROPIERE trage, atrage, atrage, cere, trage, cumpără, apucă, se agață de oameni și de bunurile pe care le dorește.

Acest IMPULS creează o iluzie de securitate în unire și posesii.  Este „instrumentul” „CONȘTIINȚEI MAMEI” care inspiră construirea familiilor, comunităților și națiunilor. Poate produce frumusețe, bucurie, armonie și dragoste. De asemenea, poate distruge vieți și distruge comunitățile atunci când este condus de „Ego”. Fața RESPINGERII respinge, împinge deoparte, se îndepărtează, se sustrage de la toate - oameni, animale, bunuri pe care nu le dorește. Astfel, IMPULSUL RESPINGERII creează o iluzie de intimitate și securitate.

IMPULSUL este cel care îndeamnă la rupturi în familii, relații, comunități și națiuni. Se presupune că este orientat spre salvarea de vieți, asigurarea protecției și a vieții private, dar este o forță distructivă atunci când este condus de „Ego”. Fără aceste IMPULSURI GEMENI DE FIINȚĂ, toate lucrurile ar fi rămas pentru totdeauna îmbinate între ele în eternitatea eternă a „PUTERII CREATIVE UNIVERSALE în echilibru”. Fără aceste IMPULSURI GEMENE, nu ar exista nicio interacțiune între „a da și a lua” și „a trage și a împinge” necesare pentru crearea a milioane de experiențe personale din care „personalitatea” crește și evoluează.

Prin urmare, problema „personalității” și „impulsului ego-ului” suportate de toate viețuitoarele și omenirea a fost / este un fapt irevocabil, inevitabil al creației. Orice altă explicație este pur mit. Am văzut că ceea ce oamenii numeau „PĂCAT” era rezultatul direct al interacțiunii impulsurilor de legătură-respingere în natura umană. Impulsurile de legătură-respingere au constituit masca emoțională / mentală purtată de toate entitățile individuale create, inclusiv păsările și animalele. Vedeți aceste impulsuri la lucru în întreaga natură - chiar și în viața plantelor. Impulsurile de legătură-respingere au îndreptat / direcționează comportamentul spre supraviețuirea tuturor entităților din creație. Nu a putut scăpa de impulsurile de legătură-respingere. Aceste impulsuri gemene au fost sursa efemeră a tuturor confortului, plăcerii, „fericirii” lumii - și, de asemenea, sursa oricărei boli, mizeri și lipsuri din lume.

Totuși, adăugat la acestea - transcendent, subiacent și interpenetrant - a fost / este VIAȚA - născută din EXPLOZIA CONȘTIINȚEI UNIVERSALE este chiar fundamentul și sursa conștiinței pământești - prin urmare, chiar și conștiința „Tată-Mamă” este creativă - la fel și Gândirea omului creativă pentru „gândirea și simțirea” umană sunt atât exercițiul, cât și unirea instrumentelor gemene ale conștiinței „Tată-Mamă”.

Prin urmare, aceste impulsuri de legătură-respingere în personalitatea individuală devin, de asemenea, extrem de creative prin faptul că determină - și fac vizibile - „formele de conștiință” ale „lucrurilor dorite” și „lucrurilor respinse”. Acesta este al doilea „secret” fundamental al universului.

Am văzut că „PĂCATUL” era un concept artificial conceput rapid de oameni pentru a descrie orice activitate umană care provoacă durere altora. Datorită formării lor naturale de a „lua” de la alți oameni și de a le respinge grosolan, pentru a obține ceea ce doreau de la viață, era inevitabil ca toate ființele umane să provoace, la un moment dat, alte forme de suferință altor oameni. Această înclinație umană de a răni pe alții nu a provocat în niciun caz o „ofensă” CONȘTIINȚEI UNIVERSALE (Dumnezeu) - așa cum a fost afirmat de religia evreiască și „creștină”.

Numai omenirea a înțeles sensul cuvântului „păcat”, întrucât numai omenirea și toată „creația supusă omenirii”, „ar cunoaște vreodată durerea, lipsurile și mizeria cauzate de cele două IMPULSURI fundamentale ale INDIVIDUALITĂȚII - Apropierea-Respingerea activă în interiorul 'personalității' umane. Impulsul încorporat al omului de a-și proteja propria individualitate îl face să stabilească reguli și legi pentru societatea umană.

 „Puterea creativă universală” - IUBIREA - nu a avut absolut nimic de-a face cu stabilirea restricțiilor, limitărilor, legilor și judecății umane.

De asemenea, am văzut că: „Tatăl-Mama-Puterea Creativă” - VIAȚA - curgea continuu prin tot universul și era viața din mintea mea folosind impulsurile gemene ale gândirii și sentimentului. Prin urmare, orice „gândire și simțire imperfectă” puternică ar putea perturba și schimba „tiparul de CONȘTIINȚĂ” al lucrurilor create. În schimb: „gândirea” mea atunci când este complet curățată de impulsurile gemene ale „ego-ului” - și pe deplin receptivă la INTELIGENȚA / IUBIREA „Tatăl-Mama Puterea Creativă” ar reintroduce condiția „IUBIREA INTELIGENTĂ PERFECTĂ”.

Prin urmare, o condiție devenită imperfectă anterior ca urmare a „gândului imperfect” ar putea fi readusă într-o condiție de „integritate” din nou prin schimbarea atitudinilor și gândurilor ego-ului la cele ale IUBIRII NECONDIȚIONATE. Mintea mea a fost un „instrument” al întregului proces creativ originar din UNIVERSAL.

Acum, când știam că este așa - știam spiritual, intelectual, emoțional, mi-am dat seama că pot și trebuie să iau măsuri pentru a depăși IMPULSURILE GEMENE ale EGO-ului care guvernaseră anterior mintea mea, pentru a permite REALITĂȚII DIVINE să se aplice în întregime prin mintea și creierul meu . Acesta este motivul pentru care a existat o luptă între Eu-l meu înrădăcinat omenesc și „Tatăl-Mama-Conștiința” mea în timpul tentațiilor foarte puternice pe care le-am trăit la sfârșitul iluminării mele în deșert. Satana nu a avut nimic de-a face cu războiul care a avut loc în conștiința mea. Războiul a fost purtat între IMPULSURILE GEMENE DE INDIVIDUALITATE - Apropiere-Respingere și REALITATEA DIVINĂ care se făcuse cunoscută pentru MINE ca fiind INTELIGENTĂ IUBIRE-VIAȚĂ transcendentă, totuși în mine și care ar prelua treptat individualitatea mea într-o măsură din ce în ce mai mare dacă am meditat continuu și mi-am curățat conștiința de impulsuri egoiste.

Cele de mai sus sunt o descriere a cunoștințelor puternice cu care m-am întors la Nazaret. Prin urmare, timpul meu de vindecare fizică petrecut cu mama mea în timp ce mă îngrijea pentru a fi iar sănătos a fost, de asemenea, un timp de rugăciune și meditație, din care am extras inspirația și puterea de a trăi conștient și conștiincios NATURA REALITĂȚII DIVINE sau UNIVERSALE.

După cum știți, NATURA DIVINULUI sau „REALITATEA UNIVERSALĂ” este VIAȚA. Atunci când EL este activ în cadrul creației - sau putem spune și - în cadrul „individualității” creației, EL crește, hrănește, asigură hrană, regenerează, vindecă, protejează, asigură supraviețuirea, îndeplinește nevoile a tot ceea ce a fost creat - totul în cadrul unui sistem de armonie perfectă, cooperare și lege și ordine.

Aceasta este „natura” VIEȚII. Toată munca sa în creație se face în conformitate cu NATURA UNIVERSALĂ - promovarea celui mai înalt bun dintre toate viețuitoarele. Dacă poți înțelege aceste cuvinte, îți vei da seama de ce m-am întors din deșert - un om plin de bucurie, cu o nouă conștientizare a frumuseții lumii, un sentiment de încredere absolută și ȘTIIND că era posibil să controlezi apariția „materie”.

Veți simți alături de mine, propria mea înduioșare că aș putea oferi acum evreilor vestea glorioasă că „Împărăția Cerurilor” era în mijlocul lor. Tot ce trebuiau să facă este să-l „găsească” cu ajutorul meu și viața lor va fi schimbată pentru totdeauna.

Vă las cu aceleași cunoștințe care, folosite cu rugăciune și pe deplin înțelese, vă pot schimba cursul vieții. Pe măsură ce citiți, conștiința voastră va fi ridicată și pe măsură ce căutați inspirație - va veni la voi.

Doresc să înțelegeți, să aspirați, să creșteți și să realizați. Relaxați-vă în LUMINA mea pentru că, în timp ce citiți, reflectați, meditați și vă rugați, sunteți atrași de CONȘTIINȚA mea HRISTICĂ care vă va deveni din ce în ce mai evidentă, pe măsură ce evoluați în această Cunoaștere Divină. 

Dragostea și credința mea în înțelepciunea voastră care devine tot mai mare, vă va însoți.

Sursa: https://christreturns.org/tag/letter-five/

Imagine: Pinterest