joi, 18 februarie 2021

ALCHIMIA FLĂCĂRILOR GEMENE

 

ALCHIMIA și ASTROLOGIA FLĂCĂRILOR GEMENE 


 

Înțelegerea modului în care funcționează energia și trezirea spirituală sunt vitale pentru atragerea partenerului tău Divin. Procesul de vărsare a ego-ului, vindecarea și deschiderea inimii sunt pași necesari pentru a începe faza de atracție. Fiecare celulă din corpul tău este trezită, astfel încât convingerile limitative și persoanele conduse de ego care îți blochează inima să nu atragă dragostea, sunt recablate la nivel celular atunci când te purifici din interior.

 

Ideea despre uniunea divină / sufletul pereche sacru / parteneriatele cu flăcări gemene.


Ce este o flacără geamănă?

O flacără geamănă, denumită adesea suflete gemene, este fuziunea sufletelor pentru unificare. În esoterismul , căsătoria este clasificată ca completând jumătate din religia ta. La începutul creației sufletului nostru, ni s-a dat potrivirea perfectă. Pe măsură ce sufletul nostru s-a despărțit și a mers pe căi separate, întrupându-se din nou și din nou prin diferite vieți. Am atins acest concept în misticismul anterior. Fiecare geamăn se unește pentru a completa un suflet, ambele fiind complete, abia când sunt echilibrate fiecare  Uniunea poate avea loc. La reîntâlnirea cu flacăra ta geamănă, este responsabilitatea ta karmică să echilibrezi reciproc energiile Divine feminine și Divine masculine Divine. Acest lucru necesită o unire mai trezită și mai luminată. Este ca și cum toate relațiile dinainte ar fi pur și simplu o practică/echilibrare înainte ca flacăra geamănă să intre în viața ta.
Conexiunea unei flăcări gemene este activarea a două câmpuri de energie care emană din Inima Divinului. Odată ce aceste energii sunt unificate/conectate, amplificarea dorinței interioare nu are nicio legătură cu nevoia sau dorințele ego-ului. Combustibilul/Flacăra  este o conștiință/conexiune  mai mare (a lui Dumnezeu) între ele pentru a stimula o unificare mai profundă a sufletului. Fuziunea cu flacăra ta gemenă încurajează de obicei un fel de muncă în serviciu spiritual. O misiune de a servi omenirea și de a-i încuraja pe ceilalți să se transforme într-o conștiință superioară, devine scopul Flăcărilor gemene.


Din păcate, există mai multe cazuri de reuniuni eșuate, deoarece sufletele individuale nu sunt pregătite să primească intensitatea energetică a unei uniuni cu flacără geamănă. Aceasta este cu siguranță o circumstanță foarte frustrantă! Te-ai simțit vreodată că ai întâlnit „persoana ta”, dar din motive neprevăzute, relația nu a putut rezista obstacolelor? Poate că a fost chinuitor să renunți la ea și să mergi mai departe.  Putea fi foarte bine flacăra ta gemenă, dar fie el / ea aflându-se pe trepte diferite ale evoluției spirituale, nu s-ar putea potrivi cu tine vibrațional în această viață, fie tu nu ai putut. A  cunoaște un suflet geamăn este mai viu decât orice altă relație, o dinamică puternică a energiilor dincolo de mintea umană, iar această intensitate este la nivel sufletesc. Nu trebuie confundat cu o atracție pur pofticioasă. Aceasta este una dintre caracteristicile de diferențiere ale unei flăcări gemene. Mulți oameni cred că și-au cunoscut gemenii pentru că atracția fizică este atât de vie, dar este o atracție karmică, mai degrabă de nevoia sau dorința trupească decât de iubirea divină. Înțeles, probabilitatea de a te întâlni și de a rămâne cu flacăra ta geamănă depinde de cât de evoluat este sufletul tău. Câte credințe limitative ai șters? Cel mai frecvent motiv pentru care gemenii nu pot rămâne ca unitate după ce se reunesc se datorează bagajului lor emoțional individual.

În prezența partenerului tău Divin, nimeni și  nimic nu vine între tine, nimeni și nimic nu poate bloca/rupe această conexiune. Deși a fost rar ca flăcările gemene să se încarneze pe pământ în același timp, acest lucru a devenit mai frecvent pe măsură ce conștiința urcă din 3D și în 5D. Când flăcările gemene nu sunt întrupate împreună, una este de obicei în experiență fizică, în timp ce cealaltă este în non-fizic. Indiferent care ar fi distanța dintre două suflete gemene, ele sunt întotdeauna conectate, întotdeauna făcând parte una din cealaltă. Flacăra ta geamănă este literalmente cealaltă jumătate a ta întreagă și întruchipează tot ceea ce ești la un nivel superior al sufletului. Merită menționat, de obicei reflectă/oglindește tot ceea ce nu vă place la voi înșivă. Flăcările gemene sunt oglinda perfect reciprocă și frecvent la nivel subconștient. Pentru unii, nu este întotdeauna ușor să ne confruntăm cu sine și să ne asumăm responsabilitatea pentru lipsa sa de creștere. Odată ce v-ați reunit cu flacăra voastră geamănă, ambii vor experimenta o accelerare a trezirii lor spirituale. Studiile înțelepciunii ezoterice și învățarea altor stări de conștiință evoluează la trezire. Există un sentiment de familiaritate, apropiere și chiar similitudini ale spiritului care sunt aproape ciudate.


De unde știi dacă ți-ai întâlnit Flacăra Gemenă?

Primirea/apariția de vise puternice, viziuni sau fantezii ale unei persoane misterioase. Aveți un sentiment special și energia individului se simte familiară ca și cum ar fi cineva pe care l-ați întâlnit deja în trecut sau cineva pe care îl veți întâlni într-un viitor necunoscut. Poate exista o sincronicitate sau un eveniment neobișnuit care înconjoară întâlnirea inițială între primele flăcări. Flăcările gemene se întâlnesc adesea pentru prima dată, fie personal, fie online, într-un mod neobișnuit. Flacăra geamănă vine în viața noastră într-un mod neașteptat din senin și de obicei, există sincronicitate și evenimente ciudate sau schimbări majore de energie în aceeași săptămână a întâlnirii inițiale. Relația este imediată, de parcă nu s-ar fi pierdut timp de când ați fost ultima dată împreună. Te simți confortabil cu ei și simți că poți fi cu adevărat tu însuți cu ei. Simți un sentiment copleșitor de dragoste și atracție. Dragostea flăcării gemene este necondiționată și transcende ego-ul. Simți un sentiment de finalizare care depășește cuvintele. Acest sentiment se referă la integritatea la un nivel sufletesc care depășește fizicul.

Sursa: https://missmuslim.nyc/alchemy-and-astrology-twin-flames/

 

ADEVĂRURI privind  Sufletele Gemene



Completare

A stagna în neadevăr că într-un fel sunteți „incomplet” și că trebuie să fiți „salvați” este o modalitate de a vă absolvi în mod involuntar de responsabilitatea personală. Acest lucru te face să te simți prins și incapabil să navighezi în propria viață în timp ce stai într-un loc de durere emoțională și spirituală intensă. Lecția de bază aici este că tu ești singurul care te poate salva. Puteți avea întregul sprijin al universului și alții vă pot arăta calea, vă pot sprijini și vă pot ține de mână, dar în cele din urmă, numai voi vă puteți salva.

 

Nu pentru a diminua intensitatea experienței tale sau pentru a spune că nu conține durere încorporată - ci pentru a fi clar - libertatea ta metaforică și literală de experiență și durere constă în a putea vedea dincolo de manifestarea ei până în centrul problemei.  Indiferent cât de imperfect te-ai simți, adevărul este că EȘTI complet și întreg la fel cum ești. Validarea de sine și iubirea de sine sunt ceea ce vă va permite să vindecați și să eliberați durerea care a fost stimulată pentru dumneavoastră prin această interacțiune și să vă consolidați experiența „completitudinii”/,,întregului” pe care o căutați.

Vindecarea

Poate fi ironic faptul că persoana cu care simți această conexiune intensă, încărcată emoțional la nivel sufletesc, vine adesea purtând darul vindecător precis de care ai nevoie. În cea mai mare parte, sunteți deconectat de interacțiunile și deciziile la nivel de suflet care au fost luate de cealaltă parte a voalului - înainte de a vă întrupa în această viață. „Uiți” de adevărata profunzime și magnitudine a legăturii tale cu sufletul celeilalte persoane și de posibilitatea ca, deși nu ești destinat să fii împreună în această viață, că există de fapt o conexiune mult mai profundă care își are baza în pur Iubirea Necondiționată spirituală. Acesta este bazinul iubirii universale care vindecă și calmează toate grijile și durerile și că, dacă te predai, te va conduce de fapt la găsirea completitudinii/echilibrul/armonie în tine. Prietenul tău la nivel sufletesc din altă perioadă este de fapt folosit ca mesager din bazinul universal al iubirii. Ca rezultat direct al naturii profund spirituale, nerostite, a conexiunii tale de-a lungul eonilor de timp, el sau ea a fost de acord să nu te „salveze”, „să salveze”, să te vindece sau să te completeze în această viață - ci să acționeze ca declanșator/învăţător  faci asta pentru tine.

Acord

Această imagine de ansamblu a unor acorduri la nivel de suflet, cum ar fi aceasta, poate fi, cu siguranță, dificil de îmbrățișat atunci când sunteți blocați în experiența din viața reală, în timp real și întrebarea de CE? De ce eu? De ce nu? De ce el sau ea nu mă poate VEDE? De ce el sau ea nu mă poate IUBI pur și simplu? De ce nu realizează el sau ea că suntem meniți să fim împreună ?! De ce mă supără atât de mult ?! În ceea ce privește aceste tipuri de conexiuni sufletești și sentimentul rezultat al iubirii nemanifestate, atunci când te predai acestor sentimente de inimă, singurătate și disperare, renunți la puterea și abilitatea ta de a înflori cu adevărat.

 

Determinare

Odată ce ați realizat că nicio dorință, dorință sau speranță că lucrurile ar putea fi diferite nu vă vor schimba situația, vine un moment în care trebuie să vă luați în considerare în mod serios opțiunile. În acest moment, există două rute clare. Primul este pe drumul continuu al „blocării” dureroase, în timp ce poftești și îți aștepți iubirea neîmpărtășită. Al doilea devine disponibil numai după ce ați decis că veți lua soarta în propriile mâini și veți stabili că veți deveni mai mult din cel mai bun eu al vostru. A putea lua această decizie vă permite să trasați o linie în nisip, astfel încât să puteți lua al doilea traseu pe drumul mai puțin parcurs înapoi la sinele vostru complet - ceea ce vă cere să vă extindeți în mod constant gesturi de dragoste și apreciere față de voi înșivă, pe care sunteți cu adevărat ARE și frumusețea, înțelepciunea și darurile tale pe care, la nivelurile cele mai profunde, ai vrut să le cunoști și să le experimentezi tot timpul.

Sursa: https://wakeup-world.com/2015/02/25/soul-to-soul-recognition-and-unrequited-love/

 

Sper din tot sufletul să fie de folos celor aflați pe această cale, CALEA IUBIRII, contractul sufletesc dintre Suflete Gemene.

Imagini: Pinterest


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu