luni, 27 decembrie 2021

O Să Te Recunosc

 

O Să Te Recunosc

~  Enrique Montila ~

                                                          


 

„ Am călătorit prin univers de secole

Uneori împreună și alteori separați.

Am plâns absența în trecere a celuilalt

Ascuns în spatele soarelui unei galaxii îndepărtate.

Am râs împreună agățat de coada unei comete

Și ne-am iubit timid după o nebuloasă.

De o mie de ori ne luăm rămas bun și încă o mie ne întâlneam,

Și de atâtea ori treceam unul pe lângă altul fără să ne recunoaștem.

Vremurile sunt mai scurte și evoluția se apropie de sfârșit,

Poate că asta e ultima noastră călătorie.

Sunt aici, stând pe această planetă mică

Așteptând ca universul să decidă.

Te voi recunoaște, îmi amintesc lumina ta, parfumul tău,

Și-mi amintesc esența ta, care este de asemenea a mea.

Ne putem întâlni din nou în acest plan?

Sau poate este o călătorie de întoarcere, ca sferele călătorind în grabă peste galaxie,

Și acolo împreună vom juca ca-ntotdeauna.

Să vedem cine ajunge primul acasă?”

 

~  Te las mereu ca să câștigi! ~








 

duminică, 5 decembrie 2021

IUBIREA FLĂCĂRILOR GEMENE

 

Iubirea Flăcărilor Gemene 




   ” Fiecare are un geamăn, nimeni nu este singur. Flacăra ta geamăna este o iubire care transcende timpul, după multe vieți, prin toate epocile, chiar și după ce ultima suflare este respirată. Este o flacără arzând. Este flacăra iubirii. Dumnezeu este acea iubire și este iubirea din care Dumnezeu te-a creat să fii parte, de la începuturi.

Cea mai înalta stare a iubirii umane este unitatea unui suflet în două corpuri. Două suflete cu un singur gând, doua inimi cu o singură bătaie. În vise și în iubire nu sunt imposibilități. Și când unul din ele se întâlnește cu cealaltă jumătate, actuala jumătate din el, fie ca e un iubitor al tinereții sau de alt soi, perechea se cufundă într-o minunare de iubire, prietenie și intimitate... și nu vor fi în afara vederii celuilalt nici pentru un moment. Aceștia sunt oamenii care-și petrec viețile împreună și nu pot explica ce vor unul de la celălalt. Intensa dorință din fiecare din ei față de celălalt nu este dorința de contact (de orice natură), ci de ceva ce sufletul fiecăruia din ei își dorește, dar nu poate spune. Rareori îți întâlnești Flacăra în fizic. Iubitul/iubita ta pot fi pe pământ, însă când doua personalități se aproprie poate fi încă ceva fricție, deșii știți că sunteți cu adevărat Flăcări Gemene la suflet.

Te rog să-ți amintești că este o singură parte divină oferind uniunea Sfântă, sau Căsătoria Sfântă ce poate fi în fizic sau în spirit. Știi această persoană de la începutul timpurilor. Știi că ești în completare. Simți că îl știi pe celălalt pe dinăuntru și pe dinafară și că descoperirea poate merge la nesfârșit. Vă simțiți compleți și totuși aveți niște lecții împreună. Niciodată nu ai simțit o astfel de profunzime de la un suflet.

Dincolo de ce aveți de înfruntat împreună știți ca conexiunea este incomensurabila. Știi că sufletul este conectat întotdeauna, indiferent ce se întâmplă în personalitate - balansul Masculin și Feminin în reuniune.

Vă puteți aminti durerea despărțirii la începutul timpurilor și să o vindecați la întâlnirea voastră. Sunteți meniți să fiți împreună să împărțiți cu lumea uniunea perfectă. Sunteți destinați să fiți învățători spirituali împreună, să arătați lumii uniunea Flăcărilor Gemene.

Odată erați împreună o singură forță, masculină și feminină, dar cum ați coborât în existența pământului, ați devenit separați și ați fost de acord cu Înțelepții să faceți asta. Ai fost într-o călătorie proprie, separat de iubitul/iubita ta, și de cateva ori v-ați reîntâlnit, în unele încarnări. Dar planul era să mergeți pe cont propriu, să duceți lumina de unii singuri lumii. Fiecare din voi are o anumită misiune, ca individ. Cum viețile au progresat încarnare după încarnare, aproape că ați și uitat unii de alții. Deoarece fiecare în Suflet știe deja cine este el sau ea în toate aspectele sale, deoarece toate acele Aspecte împreună fac Unul. Și se oglindesc toate aspectele iubiților care sunt pe pământ, puțin în ceață de la memorie, dar se trezesc pentru a-și aminti.

Având mai mult și mai multe conversații intime, mai mult și mai mult râs, mai multă și mai multă lumină, curgând în toată ființa.

 Cum lumina curge prin tine, afectează corpul fizic și schimbă structura ADN-ul întregului corp fizic. Flacăra ta este activata deasupra coroanei, ajungând până la cel puțin cele 5 chakre, deasupra coroanei, ajungând la nivelul Cristic și dincolo. Astfel vei recăpăta claritatea, scopul divin, bucuria și balansul prin flacără reaprinsă din coroana ta în sus. Deoarece Iubirea sufletului tău îmbinată cu iubitul/iubita ta este dincolo de visele umane, dincolo de limbajul uman, deoarece Gemenii suntem făcuți din esența lui Dumnezeu care este incomensurabilă în Iubirea Sa. Și astfel ești și Tu! Pentru că este Eternă.

Veți învăța înțelepciunea la infinit. Veți fi liberi ca Gemeni să mergeți după cum doriți în alte galaxii, planete, să înțelegeți toate formele de existență, de lumină, de inteligență, toate formele de emoție, bazate pe Iubire. Pentru că Iubirea este infinită, este frumusețe, este prețioasa, este Totul. Uniunea Flăcărilor Gemene este intenționată să fie magnificarea serviciului lor către Dumnezeu și umanitate, este o chemare înaltă și sfântă. Flăcările Gemene sunt în pace cu ele însele. Nu au frică sau judecăți. Au încredere și credința completă că Puterea Înaltă lucrează pentru Binele Lor Cel Mai Înalt.

Renunță complet la toate grijile, îndoielile. Au încredere că sunt îngrijiți și întreținuți, indiferent de situație. Sunt două corpuri cu un singur suflet și o singură bătaie împărțind o iubirea necondiționată. Pentru a trăi această fericire, ei îndură o cantitate mare de testare. Totul devine expus.

Cum vă oglindiți, veți ști totul. Veți ști geamănul vostru atât de bine pe dinăuntru, în inimă și în suflet. Veți ști cum se simt și cum gândesc. Îl veți auzi și da, veți putea comunica telepatic. În fazele testării vă veți gândi des că înnebuniți sau vă pierdeți mințile. Asta este firesc între Gemeni. Dar vedeți că după ce încheiați o fază cu succes, sunteți recompensați.

 E bine să aveți răbdare știind că tu și Flacăra ta Geamănă veți fi reuniți în timp Divin. Nu neapărat pe Pământ. Nu poți face nimic să grăbești asta. Gemenii deseori vor simți o senzație calda exact sub buric, unde este așezat sufletul. Sunteți capabili să vă trimiteți iubire unul altuia astfel. Este iubire așa cum nu ai trăit-o niciodată. Este o putere imensa. Dincolo de toate, ți se dă Iubire Divină.

Este o uriașă pasiune între cei doi Gemeni. Nimeni altcineva nu te poate satisface astfel sexual, și Geamănul tău va ști exact cum să te mulțumească. Mai este un sentiment că vă cunoașteți de o eternitate. Tipic sunteți pe același nivel spiritual. Vă completați reciproc. Vă învățați reciproc și creșteți împreună.

 Când Flăcările Gemene se unesc, se unesc ca Unul în Dumnezeu. Felul în care ei doi se văd este felul în care Dumnezeu și Îngerii îi văd pe oameni. Legătura dintre Flăcările Gemene poate fi comparată doar cu legătura dintre doi gemeni identici. Sunt conștienți de gândurile sentimentele și nevoile celuilalt la un nivel greu de imaginat. Profunzimea Iubirii este de așa manieră încât a fi la distanță chiar și pentru o zi este o greutate mare. Inimile lor dor, când sunt depărtate una de alta. În timp ce te conectezi și integrezi atributele și calitățile celeilalte jumătăți ale tale, ceva magic se întâmplă, te întorci la completitudinea ființei tale, și nu mai cauți în afară ta pentru validare sau orice altceva simți că nu ai. Este această profunzime a Iubirii care le reamintește de unitatea Luminii în care se Reîntorc."

 

         LORD KUTHUMI - LEGĂTURA LIPSĂ - FLACĂRA VOASTRA GEAMĂNĂ

 Permiteți prezentei mele și iubirii să vă învăluie acum. Aceasta este dăruită liber de către Unicitatea Universală. Canalul meu m-a rugat să vorbesc despre Flăcările Gemene. Mulți doresc mai multe informații și o mai adâncă înțelegere cu privire la acest subiect.

În trecut, câțiva au fost capabili să găsească adevărul, înțelesul mai adânc al Flăcării lor Gemene, în mintea conștientă. Acum, așa cum omul se mută într-un stadiu final al evoluției sale, noi vă dăruim o extensie a acestui termen - acela al Flacarii Gemene. Vedeți voi, nu este necesar sa aparții aceluiași embrion uman pentru a fi numit Flacără Geamănă. Și mai departe, eu vă spun că ceea ce vorbesc astăzi nu se referă la iubirea romantică sau fizică. Nu, chiar nu. Și am mai vorbit despre acest subiect înainte, totuși în această învățătură eu doresc să înțelegeți mai profund. Și deci, eu vă cer să vă gândiți din nou la percepția celui de al 6-lea simț, disponibil pentru "gemeni".

Voi realizați și recunoașteți că  acolo este o înaltă conectare disponibilă. Acum, eu merg cu un pas mai departe - deoarece Flăcările Gemene au o conectare senzorială mai înaltă, într-adevăr mult mai înaltă, pentru că, pe de altă parte, cealaltă Flacără Geamănă este Dumnezeu.

 Da, Dumnezeu. Pentru acei care au o înțelegere mai înaltă deja, aceasta este legătura lipsă. Aceștia, care au lăsat să cadă straturile emoționale, care au reenunțat la credințele fixe ale lipsei, acei care s-au înălțat către dimensiuni mai înalte în înțelegerea lor și după aceea la sufletul lor. Prietenii mei, aceasta este legătura finală. Legătura de a vă permite să pășiți prin Marele Soare Central, inima primului Dumnezeu, care, la rândul său, se conectează prin  Marele Soare Central.

Acum vedeți? Înțelegeți?

Noi vă conducem iubitor pas cu pas prin învățături mai înalte pentru a vă pregăti pentru acest pas final, această măreață legătură finală.

Uniți-vă cu adevărată voastră Flacără Geamănă - Dumnezeu.

Veniți Acasă pentru a vă completa iubirea neconditionata, adevărata existență în Pace și Iubire. Unitatea în conștiință. Unitatea cu Totul și Pacea și Iubirea cu Tot. Așa cum ați crescut, în învățăturile voastre înalte, voi ați atins esența Flăcării voastre Gemene în meditațiile voastre. Voi ați simțit o pace, o lumina, o completare. Prietenii mei, există mai mult, mult mai mult. Eu vă spun, acest sentiment pe care l-ați simțit este comparativ ca o picătură de apa într-o găleată plină cu apă. Deci, vedeți că există cu mult mai mult. Mai mult decât puteți voi simți sau înțelege.

Totuși, așa cum voi vă uniți cu adevărat cu Flacără voastră Geamănă, Dumnezeu, veți cunoaște bucuria și iubirea de care vă vorbesc. Aceasta este adevărata voastră Flacără Geamănă. Acei care se conectează cu alt suflet, care are aceeași conștiință înaltă , face aceasta cu un scop. Deoarece unirea luminii lor emană mult mai puternic. O creștere mai mare a sufletului poate fi atinsă pentru ei și pentru ceilalți. Prin mai multă lumină și efort, mii de alte suflete pot fi înălțate. Mai departe, când vine timpul, aceasta unitate și putere a Luminii v-a purta aceste Flăcări Gemene ale Luminii în adevărata Unitate, înapoi la legătura finală Flăcării Gemene - Dumnezeu. Și ce ne vom mai bucura și ce vom dansa și cânta. Și voi vă veți alătura nouă în Lumină cu o uniune totuși necunoscută, așa cum vă rreîntoarceți acasă, către esența adevăratei Flăcări Gemene - Dumnezeu.

                                                                                                       Maestrul Kuthumi.

 

    

Se spune că Flăcările Gemene trec cu mult dincolo de relațiile de tipul Suflet Pereche, până în punctul în care devin, practic, indescriptibile.

Tu ești, în esență, parte din aceeași energie și asta poate crea o atracție  copleșitoare, magnetică. Flăcările Gemene sunt Conștiințe care au fost una singura și care apoi s-au divizat, exact ca prima diviziune a unei celule fertilizate, crescând separat în propria lor existență și, ocazional, întâlnind-se și unindu-se din nou pentru a-și împărtăși experiențele și entuziasmând-se de bucuria acestui lucru, amplificând evoluția amândurora, în mod exponențial.

   Această evoluție prin multiplicarea experiențelor dă naștere la sentimente de extaz și bucurie beatifice în cadrul acestor relații. În această contopire există posibilitatea de a trăi unitatea și Unul, declanșându-se amintiri din starea de extaz și uniune cu toate lucrurile. Compatibilitatea dintre Flăcările Gemene este foarte mare. Este ca și cum te-ai întoarce Acasă. Pentru că asta și este, într-un fel. Este venirea Acasă la Sine, o venire acasă la amintirile unei uniuni totale cu Sinele și cu Dumnezeu.

Unul din cele mai importante lucruri care caracterizează Flăcările Gemene este lucrarea pe care și-au stabilit-o să o facă împreună sau separați fizic în această viață. Întâlnirea celor doi, în special în această perioadă de accelerare, are o semnificație deosebită pentru înălțarea omenirii la lumină și la un nivel superior de conștiință, iar momentul este acum. Este un dar extraordinar și să știi că această persoană (contra partea ta, corespondentul divin, adevărata iubire unica) este încarnată, d-apoi să o regăsească și să fie împreună sau nu uneori, asta este ceea ce se spune Suflet Geamăn, amândoi sunt perfect echilibrați (masculinul si femininul din interior) și este ceva dincolo de cuvinte.”

 

Extras din: https://dokumen.tips/documents/mesaj-de-la-toth.html




 

marți, 9 noiembrie 2021

AM AȘTEPTAT SĂ VII

 

~  Am așteptat să vii ~



 

Am așteptat să vii

Și ceru-i ne-ntinat

De vremea ce-a trecut

În suflet ți-ai păstrat

 

Tu ești

Steaua ce drumul iubirii mi-l va arăta

Steaua care orice clipă de-acum blând

Îmi va lumina

 

Tu ești

Fata din vis, doar tu ești iubirea mea

Pentru că-n tine credea, nu a spus nimănui

Până acum n-a spus inima, ce doar ție se cuvenea

Fată din vis te iubesc

Oh, ce mult te iubesc

Într-o viață noi ne-am găsit

Bine ai venit!

 

Am așteptat lăsând, făr de răspuns chemări

Spre tine aducând, doar ne-ntinate zări

 

 

Tu ești

Steaua ce drumul iubirii mi-l va arăta

Steaua care orice clipă de-acum blând

Îmi va lumina

 

Tu ești

Fata din vis doar tu ești, iubirea mea

Pentru că-n tine credea, nu a spus nimănui

Până acum n-a spus inima, ce doar ție se cuvenea

Fată din vis te iubesc

Oh, ce mult te iubesc

Într-o viață noi ne-am găsit

Bine ai venit!

Dragoste, dragostea mea!

 

 

Versuri: Flavia Buref





joi, 4 noiembrie 2021

"Căsătoria, simbol universal"

 



 "Căsătoria, simbol universal"  - extras

OMRAAM MIKHAEL AIVANHOV  



 

 

"În conştiinţa sa păcătoasă omul este separat de el însuşi. Trebuie deci să regăsească acea parte pe care nu o cunoaşte şi să se unească cu ea. Această idee e conţinută şi de formula: “Cunoaşte-te pe tine însuţi” care era înscrisă pe frontispiciul oracolului din Delphi. Dar foarte puţini au înţeles sensul acestei inscripţii. Am citit într-o zi un comentariu făcut de un profesor universitar de la Sorbona, şi am rămas siderat: chiar şi cei mai erudiţi nu înţeleg nimic şi explică această frază ca şi copiii, fără pic de adevăr, fără profunzime.

A te cunoaşte, nu înseamnă a-ţi cunoaşte caracterul cu calităţile şi defectele sale sau a cunoaşte limitele condiţiei umane. Dacă nu ar fi decât aceasta, chiar şi copiii ar fi capabili de a se cunoaşte.

În “Cunoaşte-te pe tine însuţi”, ce este acest “însuţi”? - Braţele? Picioarele? Creierul? - Nu. Sentimentele? Gândurile? Nu. Acest însuţi e o parte de Dumnezeu, o scânteie, un spirit nemuritor, ceva ce nu se poate defini, foarte îndepărtat, foarte sus… Şi acolo trebuie omul să se afle pentru a se cunoaşte, în această entitate imortală, omniscientă, care e atotputernică: Eu-l său superior, care e o bucată de Dumnezeu(…) şi trebuie să conştientizeze că depinde de El, că face parte din El, că nu există ca existenţă nici ca activitate separată de El. În acel moment omul va descoperi că tot ceea ce gândea, tot ceea ce simţea era o iluzie, un lucru ireal, iar realitatea era acest Eu, acest Sine interior care este Dumnezeu Însuşi, şi că, dacă ar face eforturi pentru a se lega de El, pentru a simţi că face parte din El, de a fi UNA împreună cu El, conştiinţa sa s-ar topi în Etern, iar el şi-ar extrage forţa, lumina, iubirea din Etern; el nu s-ar mai simţi ca ceva separat, mic, suferind, ci s-ar simţi ca şi Dumnezeu Însuşi!

V-am mai explicat: cât timp omul se va identifica cu corpul său fizic, el va rămâne vulnerabil, slab, muritor ca şi corpul fizic, şi va fi atins de orice i se întâmplă corpului său. Dar dacă el încetează să se identifice cu corpul său fizic şi cu impulsurile sale instinctive pentru a se identifica cu centrul universului, cu sursa vieţii, cu Creatorul, el se va îndepărta din ce în ce mai mult de slăbiciune, de bătrâneţe, de boală şi de moarte, el se va apropia de Cel ce este nemuritor, omniscient, omniprezent. Din acest motiv insistă Iniţiaţii asupra acestui “însuţi”. Pentru că atât timp cât omul se va mulţumi de a cunoaşte orice altceva în afara lui, el nu va atinge niciodată lucrurile la care aspiră: libertate, pace, fericire. A se cunoaşte înseamnă a se topi în imensitatea lui Dumnezeu.

Deci, înţelegeţi-mă bine, când Iniţiaţii antici Greci spuneau: “Cunoaşte-te pe tine însuţi”, ei nu preconizau de a se cunoaşte în toate slăbiciunile şi în toate limitările, pentru că slăbiciunile, limitările, viciile nu sunt “tu însuţi”. Iată ceea ce trebuie înţeles.

Evident, această fuziune cu Dumnezeu nu se poate face aşa de rapid. Chiar în toată existenţa lor, unii nu reuşesc să aibă această conştiinţă superioară graţie căreia să simtă că sunt una cu Eternul. Din timp în timp ei au o străfulgerare, o iluminare, dar a doua zi se simt iar separaţi, slabi, nenorociţi. Cel care a realizat această fuziune cu Eu-l său superior se găseşte în pace şi în lumină, se simte nemuritor. El a ajuns la un grad de conştiinţă atât de elevat, atât de vast, încât consideră toate creaturile ca şi cum ar face parte din el însuşi, iar el nu mai are inamici, nu mai poate face rău la nimeni, el iubeşte toate fiinţele pentru că simte că el însuşi trăieşte în toate creaturile. El se supune unei morale superioare. Iată un nou sens al formulei: : “Cunoaşte-te pe tine însuţi”.

Pentru a ajunge la această stare de conştiinţă, o întreagă asceză e necesară. În India se numeşte Jnani- Yoga. Pentru a ajunge la conştiinţa identificării cu Dumnezeu, yoghinii hinduşi se servesc de formula “Eu, sunt El”. Meditând mult la această frază, yoghinul conştientizează că eu-l său nu există, că eu-l nu este altceva decât “El”, Domnul… El e unic, atotputernic, singura realitate.

Să aprofundăm acum semnificaţia cuvântului “a se cunoaşte”. Citiţi în Biblie că Adam a cunoscut-o pe Eva şi s-a născut Cain… el nu o cunoştea înainte? Abraham a cunoscut-o pe Sarah şi s-a născut Isaac…

Cunoaşterea subînţelege un contact. E o apropierea a doi poli care vor să se topească sau, dacă vreţi, să se guşte unul pe altul. Da, ce fac copiii când sunt mici? Ei iau tot ce le cade în mână şi duc la gură. Astfel învaţă ei să cunoască lucrurile. Pentru copil, organul cunoaşterii nu este creierul, ci gura: el vrea să guşte totul. Iar pentru a cunoaşte un miros, un sunet, o imagine sau un gând, ce faceţi? Le lăsaţi să pătrundă în nasul vostru, sau în urechile voastre sau în ochii voştri sau în capul vostru. Deci, cunoaşterea nu e nimic altceva decât a lăsa să penetreze într-un organ al corpului nostru obiectul pe care vrem să-l cunoaştem. Şi pentru naşterea copiilor,e aceeaşi lege. Cunoaşterea se realizează prin penetrare: ceva ne penetrează pentru a fuziona cu noi.

În această fuziune cu un obiect sau cu o fiinţă, noi vibrăm în armonie, la aceeaşi lungime de undă cu el. Să presupunem că avem două diapazoane cu braţele de aceeaşi lungime… Când faceţi să vibreze pe unul, celălalt va răspunde pentru că vibrează pe aceeaşi lungime de undă. Deci, pentru a ne cunoaşte, pentru a cunoaşte acea fiinţă divină care e înlăuntrul nostru trebuie să ajungem să vibrăm pe aceeaşi lungime de undă cu ea. Numai aceasta e condiţia de a o cunoaşte.

Să reluăm acum simbolul şarpelui care îşi înghite coada. El îşi înghite coada, adică uneşte cei doi poli masculin şi feminin pentru că vrea să se cunoască… Dar să presupunem că şarpele e foarte lung: cinci sute, o mie, două mii de metri… Într-o zi, plimbându-se, el găseşte o coadă jos, se întreabă ce este şi o muşcă… Şi iată că descoperă că e propria sa coadă! Ca şi puii de pisică: ei se joacă cu coada lor şi când o muşcă scot sunete ascuţite, au înţeles că e a lor! Omul e o fiinţă a cărui realitate depăşeşte cu mult aparenţa sa fizică: ceea ce se plimbă aici pe pământ, e coada sa… iar capul, unde e capul său?… Cât timp cei doi poli – capul şi coada – vor fi separaţi în el, el se va mulţumi să se târască.

Coada trebuie să găsească capul şi să se unească cu el; coada, eu-l inferior, trebuie să se unească cu capul, Eu-l superior, care e în înalt, în cer. În acel moment contactul e realizat, şi se face o circulaţie de energii armonioase, constante. În om, acest şarpe se găseşte în coloana vertebrală, e şarpele Kundalini, care odată trezit se ridică în lungul coloanei vertebrale. Când cei doi poli sunt în fine reuniţi, adică când Kundalini, de jos, se uneşte cu spiritul universal, Shiva, omul se cunoaşte, e în plenitudine.

“Cunoaşte-te pe tine însuţi”. “Tine însuţi”, nu e coada care mişcă aici în planul fizic, ci e capul, spiritul care este în înalt. Adevărata căsătorie este adevărata cunoaştere. Dar omul nu a realizat încă această căsătorie în el însuşi; el o realizează numai în afara lui: peste tot el face branşamente, legături, plasează circuite în uzine, în administraţie, în politică, în economie, peste tot, cu excepţia forului său interior. Acolo, nu mai ştie să branşeze nimic, de aceea se simte incomplet.

Cea mai mare realizare la care fiinţa umană poate să aspire este de a uni eu-l inferior cu Eu-l superior, coada cu capul. Evident, coada posedă câteva calităţi, ea are cel puţin forţa de a se mişca. Dar capul posedă multe altele în plus: ochii, urechile, gura, creierul. Deci, dacă vom putea să ne unim cu Eu-l nostru superior care are facultăţi atât de dezvoltate, vom cunoaşte tot ceea ce el cunoaşte, vom vedea tot ceea ce el vede şi vom auzi tot ceea ce el aude, şi vom fi perfecţi. Dar atât timp cât suntem separaţi, cât timp suntem doar o coadă care se mişcă, suntem privaţi de aceste bogăţii.

Trebuie să unim coada cu capul… Trebuie să “alăturăm cele două capete”. De secole, Iniţiaţii au lansat această formulă în lume, dar oamenii i-au pierdut sensul; ei o folosesc numai pentru partea materială, şi, la sfârşitul lunii, când banii încep să lipsească, ei spun: “Nu reuşesc să alătur cele două capete”. În realitate aceste două capete sunt coada şi capul şarpelui. A alătura cele două capete înseamnă a ajunge să dezvoltăm succesiv toate chakrele, de la chakra Mulhadhara de jos până la chakra Sahasrara de sus, pentru a face unitatea. Cât timp nu vom reuşi să alăturăm cele două capete, vom fi în mizerie şi în privaţiuni. Ei da, e adevărat şi în planul spiritual ca şi în planul fizic.

Toate puterile creaţiei se găsesc în căsătorie. Aţi văzut vreun bărbat sau o femeie care au adus singuri un copil pe lume? Nu, pentru aceasta trebuie să fie doi. De aceea toţi care nu se căsătoresc cu Cerul nu vor putea niciodată deveni creatori, ei vor rămâne celibatari. Trebuie să ne căsătorim, dar cu Cerul pentru a avea mulţi copii. Se spune în Geneză: “Creşteţi şi vă înmulţiţi!” Dar oamenii nu au înţeles această prescripţie decât în plan fizic. Fiecare comandament are cel puţin trei interpretări, dar oamenii se mulţumesc să înţeleagă lucrurile în plan fizic, şi aici este greşeala: de a nu vrea să meargă mai departe.

Trebuie să creştem şi să ne multiplicăm, da, dar în lumea gândurilor şi sentimentelor, pentru a popula zi şi noapte pământul cu mici creaturi luminoase şi înnaripate care vor merge să influenţeze lumea întreagă pentru realizarea Împărăţiei lui Dumnezeu…

Imagine: Pinterest

joi, 28 octombrie 2021

ETERNA IUBIRE ~ Traian Dorz ~

 

Eterna Iubire…




Eterna Iubire e Raiul Divin
din care ni-e dată iertarea deplin,
din care se varsă al Vieții Izvor
în veacul acesta și cel viitor
și-oricăruia-n parte, și tuturor tot,
că-n Ea toate, toate se cred și se pot.


Eterna Iubire e Jertfă și Har,
Lumina deplină și fără hotar,
Răbdare tăcuta și dulce sărut
în care se-ngroapă amarul trecut,
din care rămâne un drag viitor
de cântec cu lacrimi și dulce fior.

Eterna Iubire e Poarta de Vis
prin care se intră în Cerul deschis,
e puntea de raze întinsă pe zări,
pe care se trece cu sfinte cântări
spre Casa de Aur cu steagul cel pus,
în care așteaptă Doritul Iisus.

Eterna Iubire, fii pururi cu noi,
curată iubirea ne-o treci prin noroi,
fierbinte ne-o ține în vremea de ger,
frumoasa ne-o-ndrumă pe calea spre cer,
deschisă ne-o ține pe-al inimii drum,
spre tot ce ni-e încă departe acum.

Eterna Iubire, coboară-ne har,
sa trecem iubirea prin tot ce-i amar,
s-o ducem cu zâmbet prin tot ce e plâns,
să facem cântare din geamătul strâns,
alături ducând-o frumos până Sus,
si-atunci s-o sărute pe lacrimi Iisus.

                Traian Dorz




vineri, 24 septembrie 2021

Citate Motivaționale

    

 

CITATE MOTIVAȚIONALE  

                          „ Adevărul nu este proprietatea unei singure persoane,

                         ci comoara întregii omeniri.”      Ralph Waldo Emerson


 

 

-       ”Mai bine o dragoste pierdută, decât una neavută. ” Mircea Eliade

 

-       În singurătate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singurătatea, nu există.”  Winston Churchill

 

-        "Iubirea profundă a cuiva pentru tine îţi da tărie, în vreme ce iubirea ta adâncă faţă de cineva te însufleţeşte cu curaj." Lao Tzu

 

-       ”Viaţa este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le rezista; asta creează numai durere. Lasă realitatea să fie realitate. Lasă lucrurile să curgă natural înainte în orice fel doresc.”   Lao Tzu

 

-       "Un călător bun nu are planuri fixe şi nici intenţia de a ajunge undeva." Lao Tzu

 

 

-       "Când renunţ la ce sunt, devin ce aş putea fi."Lao Tzu

 

-       "Bunătatea în gândire crează profunzime. Bunătatea în dăruire crează dragoste." Lao Tzu

 

-       ” Iubirea este o destinație, viața este o călătorie.” Osho

 

-       "Curajul înseamnă să te avânți în necunoscut în ciuda tuturor temerilor. La început nu există mare diferență între omul laș și cel curajos. Singura diferență e că lașul își ascultă temerile și le urmează, iar curajosul le pune deoparte și merge înainte. Omul curajos se avântă în necunoscut in ciuda tuturor temerilor sale." Bucuria de a trăii periculos.  Osho

 

-       "Simțurile sunt porțile prin care te poți întâlni cu infinitul din jur." Osho

 

-       "Adevărul nu este ceva din exterior ce trebuie descoperit, este în interiorul tău și trebuie conștientizat." Osho

 

-       "Vei afla care este sensul vieții doar dacă îl creezi. Este o poezie ce trebuie scrisă. Este un cântec ce trebuie fredonat. Este un dans ce trebuie interpretat." Osho

 

-       ”Dragostea înseamnă să iubești ce este greu de iubit. Astfel nu poate fi numită o virtute.” Gilbert Keith Chesterton

 

-       ”Pentru a avea ochii frumoși, uită-te după ce e bun în alții; pentru a avea buze frumoase spune doar vorbe bune; iar pentru a avea ținută, mergi cu convingerea că nu ești niciodată singur/ă.” Auderey Hepburn

 

-       ”Există o stea pe cer pentru fiecare dintre noi, suficient de departe pentru ca durerile noastre să nu o înnoureze niciodată.” Christian Bobin

 

-       ”Nu trebuie să strigi pentru mai multă atenție. Stelele sunt tăcute, și totuși sunt mulți cei care le privesc ore în șir. ” Flacăra Huga

 

-       “Iubirea este capacitatea şi dorinţa de a le permite celor dragi să fie aşa cum aleg ei să fie, în loc să fie aşa cum te satisface pe tine.” Wayne W. Dyer

 

-       “Când dansezi, scopul tău nu este să ajungi într-un anumit loc, ci să te bucuri de fiecare pas.” Wayne W Dyer

 

-       „Fii cât mai bun, căci doar asta îţi rămâne.”  Ralph Waldo Emerson

 

-       „Întotdeauna fă ceea ce ți-e frică să faci.”  Ralph Waldo Emerson

 

 


NT: Pe internet sunt enorm de multe citate motivaționale, am adus aici doar câteva care mi-au plăcut într-un mod foarte profund și simțitor prin ceea ce eu am experimentat prin alegerile mele până în prezent.


Imagine: https://pixabay.com/ro/

sâmbătă, 18 septembrie 2021

AM UN VIS

 

~ I Have a Dream ~


Am un vis

 

Am un vis, un cântec de cântat

Care să m-ajute să fac faţă la orice.

Dacă vezi minunea unei poveşti

Poţi înfrunta viitorul chiar dacă dai greş.

Cred în îngeri,

Ceva bun în tot ceea ce văd,

Cred în îngeri,

Când ştiu că pentru mine e momentul

Voi traversa râul, am un vis.

 

Am un vis, o fantezie

Care să m-ajute în viaţa reală

Şi destinaţia mea face să merite efortul

Înfruntând întunericul pentru încă o milă,

Cred în îngeri

Când ştiu că pentru mine e momentul

Cred în îngeri,

Când ştiu că pentru mine e momentul

Voi traversa râul, am un vis.

Voi traversa râul, am un vis.

 

Am un vis, un cântec de cântat

Care să m-ajute să fac faţă la orice,

Dacă vezi minunea unei poveşti

Poţi înfrunta viitorul chiar dacă dai greş.

Cred în îngeri,

Ceva bun în tot ceea ce văd,

Cred în îngeri,

Când ştiu că pentru mine e momentul

Voi traversa râul, am un vis,

Voi traversa râul, am un vis.

 

Versuri: Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus


https://lyricstranslate.com/ro/i-have-dream-am-un-vis.htm


Imagine: https://pixabay.com/ro/



luni, 13 septembrie 2021

CÂT TIMP POATE RĂMÂNE UN SUFLET CU UN PARTENER KARMIC DUPĂ CE ȘI-A ÎNTÂLNIT FLACĂRA GEAMĂNĂ?

 

CÂT TIMP POATE RĂMÂNE UN SUFLET CU UN PARTENER KARMIC DUPĂ CE ȘI-A ÎNTÂLNIT FLACĂRA GEAMĂNĂ?

                                       


Îmi pare rău că trebuie să trec/treci prin ceea ce poate fi una dintre cele mai dure experiențe de dragoste din viața ta și chiar raportat la relațiile de iubire, în general.

Cât timp va rămâne flacăra ta geamănă lângă un partener Karmic, deși te-a cunoscut pe tine?

Nu există o singură modalitate de a răspunde la acest lucru și unele răspunsuri care spun că ruptura nu se va întâmpla niciodată nu pot fi adevărate, la fel cum și nici pronosticul că își va părăsi partenerul sau partenera karmică cu siguranță, nu poate fi garantat.

Se întâmplă asta, deoarece frumusețea călătoriei sufletelor gemene este extrem de individuală de la pereche la pereche.

-Va rămâne atât timp cât va va fi nevoie pentru a-și învăța lecțiile din acea relație

-Va rămâne atât timp cât este necesar pentru a-și ispăși karma sau să se achite de o datorie ori o promisiune dintr-o altă viață

-Va rămâne atât timp cât va fugi de chemarea propriului suflet, neascultându-i dorințele

-Va rămâne atât timp cât va fugi de sine

-Va rămâne atât timp cât nu-și va găsi puterea interioară să iasă dintr-o relație toxică ce nu-i face bine

-Și va rămâne atât timp cât va avea nevoie pentru a crește și pentru a-și acumula forța și energia de a distruge acel scenariu de viață, acea realitate nepotrivită care îl sau o împiedică să devină varianta sa cea mai bună.

-Va rămâne până când unul dintre ei va decide sa iasă din acea roată karmică

-Va rămâne până când acel contract sufletesc se va consuma și se va încheia în mod natural.

Dar un lucru de care nu am auzit să se prea discute este că Spiritul geamănului prins într-o relație cu o a treia parte, poate decide să intervină și să creeze schimbări pe care niciunul dintre cei implicați să nu le prevadă.

În primul rând, trebuie să că știți că relația sau căsătoria lor cu partenerul lor karmic se bazează de asemenea pe un contract sufletesc, ca și a voastră.

Scopul relației, este însă diferit!

Dacă într-o relație de tip flăcări gemene, obiectivul este de a trăi iubirea în forma ei cea mai înaltă, pentru că vine dintr-o Conștiință de sine asumată, relația cu un partener Karmic are ca scop ÎNVĂȚAREA.

Acest tip de relație, este un miraj 3D și se poate baza pe romantism sau alte motive decât iubirea. Chiar și așa-numitele căsătorii din dragoste nu se bazează întotdeauna pe dragoste atunci când dragostea vine dintr-un loc rănit.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Flăcările Gemene simt un gol în căsătoria lor sau se îndrăgostesc atât de profund de gemenii lor. Fie își pot da seama că persoana pe care o credeau dragostea lor nu este câtuși de puțin adevărat, fie realizează că ceea ce simt pentru gemenii lor nu au simțit niciodată pentru soții lor. Ei conștientizează la un moment dat că nici nu vor putea simți vreodată în viitor pentru aceștia, ceea ce geamănul lor le stârnește. Sentimentul de conexiune lipsește de cele mai multe ori. Orice altceva care se creează în numele căsătoriei unui geamăn cu un alt partener este de natură karmică.

Acum, nu este necesar ca karma să fie întotdeauna negativă. Este posibil să aibă karma pozitivă precum creșterea copiilor, împărtășirea prieteniei etc. Cu toate acestea, ceea ce este important este că această karmă se joacă în „instituția căsătoriei” - adică modul în care lumea se așteaptă ca relația lor să se desfășoare (ar trebui să fie monogame, să trăiască împreună, să doarmă împreună, să aibă o familie , construiește o casă, viața etc ...).

În realitatea egotică, relația lor arată și se comportă ca ceea ce numim a fi o căsătorie în accepțiunea unanimă. Dar este karma și nimic mai mult. Nu este o căsătorie sacră, nu o uniune spirituală, nu s-a format din cauza unei conștiințe superioare și odată ce instituția se sfărâmă, acea karmă se va sfârși sau se va transforma, spre deosebire de flăcările gemene care nu pot înceta niciodată să se iubească și sufletele lor sunt întotdeauna conectate.

În termeni spirituali, gemenii sunt căsătoriți între ei, dar percep separarea pe Pământ datorită realității sale 3D.

Deci, răspunsul este că, odată ce geamănul chaser (urmăritor)/ geamănul necăsătorit se mută din ego și urcă spiritual, ei văd clar iluziile 3D, inclusiv căsătoria geamănului și durerea și dorul încetează pentru că întrebarea se dizolvă.

Există o mulțime de muncă energetică care poate schimba calea gemenilor odată ce sufletele lor au ieșit din iluzie. Se întâmplă mai întâi cu geamănul chaser sau cel trezit spiritual primul.

Odată ce primul geamăn atinge stadiul de Uniune în interiorul lor este un suflet complet vindecat, atunci celălalt geamăn este împins să-și depășească temerile și să-și spargă zidurile.

Astfel, Alergătorul / geamănul căsătorit se trezește la adevărul sufletului lor și este o chestiune de timp și de liber arbitru, în acord cu planul spiritului acestuia sau acesteia, până la manifestarea în afară și reluarea legăturii cu geamănul de care s-au separat voit.

Anul 2020 ne-a arătat cum Pământul se "reformatează" pentru a accede la o realitate superioară, de care și colectivul Flăcărilor Gemene va beneficia. Orice este posibil în următorii ani prin plusul adus de schimbările colective care se răsfrâng și în câmpul energetic al Flăcărilor Gemene, deschizându-le realități noi și mai înalte, care pot însemna inclusiv o căsătorie fizică din conștiința 5D sau 7D.

Copyright 2020 @Flacăra Mea Geamănă.

 

Sursa: https://www.facebook.com/photo/?fbid=4337375699644447&set=a.1073052892743427

joi, 2 septembrie 2021

FLĂCĂRI GEMENE - NU RENUNȚAȚI !

Flăcări gemene: nu renunțați!

 


Sunteți - toți suntem flăcări gemene - într-o călătorie de unire sacră cu sinele vostru divin. Când vă întâlniți flacăra dublă, acest proces este mutat în viteză înaltă și nu există nicio întoarcere. Poți lupta, poți încerca să-ți dorești, îl poți vedea ca un blestem și un impediment - dar toate aceste lucruri aduc mai multă durere și nu îți permit să experimentezi toate bogățiile care există. Flacăra ta geamănă nu este o persoană separată care „îți face ceva” - sunt un alt aspect al tău care te servește pe toate nivelurile căii tale. Ei sunt tu! Așadar, renunțarea la ei, îndepărtarea, judecata, iertarea, văzându-i ca „neașteptate” sau „care nu merită” dragostea sau vindecarea voastră - toate reprezintă o neînțelegere a ceea ce se întâmplă cu adevărat. Flacăra ta geamănă te servește la fiecare nivel al ființei tale, la fiecare etapă a călătoriei tale. Când încă aveți de-a face cu co-dependența (definită ca sentimentul și acțiunea incompletă în interiorul vostru și căutarea acestei completitudini în afara voastră), flacăra dvs. geamănă vă va livra această incompletitudine pe un platou de argint. Vor refuza să „fie acolo” și să satisfacă aceste „nevoi” (care sunt într-adevăr doar credințe condiționate că o altă persoană poate face acest lucru pentru noi). În cele din urmă, din cauza acestei lipsuri, veți fi direcționați către Sursă (Dumnezeu / Prezența Divină) și veți găsi acea împlinire înăuntru. Atunci dansul flăcării gemene se poate schimba și pot apărea pentru a dansa mai complet cu tine.

Dacă ați „renunțat” la flacăra geamănă, aceasta este o etapă a călătoriei. Ești obosit și ai nevoie de o odihnă, o pauză și o schimbare în concentrare și energie. Ați lucrat din greu și poate nu vedeți „rezultatele” la care sperați în acest moment; îți faci griji că totul este o iluzie și îți pierzi timpul. V-ați concentrat prea mult „acolo” și trebuie să mergeți mai adânc în interior pentru a găsi ceea ce căutați. Schimbați-vă gândirea de la „a renunța” la „a merge înăuntru”, deoarece aceasta este ceea ce sunteți îndrumat să faceți. Concentrați-vă pe propria vindecare, ascensiune și serviciu / misiune, iar lucrurile se vor reechilibra pentru dvs. Fii bun cu tine, ai trecut prin niște lucruri grele. Da, această călătorie este grea - ego-urile noastre sunt purificate prin foc și curățăm șabloane pentru omenire - credem că va fi ușor? Suntem chemați iar și iar să renunțăm la ceea ce este mai mic pentru ceea ce este mai înalt - și lumea este plină de lucruri care ne spun să coborâm. Suntem chemați să alegem iar și iar dragostea și iertarea. Suntem chemați să intrăm înăuntru. Suntem chemați să devenim proprii noștri vindecători, proprii noștri guru, proprii noștri iubitori, să intrăm pe calea noastră de misiune și slujire și să luptăm cu toți monștrii de pe drum pe parcurs (care sunt cu adevărat aici pentru a ne face mai puternici). Am trecut prin focul iadului și înapoi. La fel și orice flăcări gemene adevărate care au continuat să meargă în această călătorie. Cei care au „reușit” - și există multe modalități de a „reuși” - au făcut-o în mare parte prin persistența lor. 

Ei - noi - nu renunță. 

Da, este greu - și o poți face. 

Ai venit pe Pământ pentru asta, ești construit pentru asta. Ești o flacără geamănă.

 Sunteți aici pentru un motiv. 

Continuați, continuați, continuați ...