marți, 29 iunie 2021

STAI AȘA - Hold on-

  

Hold on  ” Stai așa”

 


Am ascultat tăcerea 

I've been listenin' to the silence 


Sperând că timpul te va emoționa 
Hoping that the time would move you 

Mi-am pus credința în promisiunea ta 
I put my faith in your promise 

Că vei fi în curând aici
That you'd be here soon

Nu te îndoi, dragă, stelele pot cădea 
Don't doubt it darlin', the stars may be fallin' 

Încă vin după tine, te aud șoptind
I'm still coming for you I can hear your whisper 

Fiecare îndoială strigă,  unde ești 
Every doubt screams where are you 

Și fiecare moment de așteptare face ziua 
And every moment waiting makes the day 

Mai greu de obținut jgheab
Harder to get trough

Nu renunța draga mea, stelele pot cădea 
Don't give up darlin', the stars may be fallin' 

Încă vin după tine 
I'm still coming for you 

Stai așa 
Hold on 

Ține doar puțin mai mult 
Hold just a little longer

Stai așa
Hold on

Pot să jur că te simt 
I can swear I feel you 

De fiecare dată când îmi aștern capul 
Every time I lay my head down 

Nimic altceva decât neliniștit nedormit 
Nothing but restless sleepless 

Nopți lungi acum
Long nights now

Nu-ți pierde speranța dragă, stelele pot cădea 
Don't lose hope darlin', the stars may be fallin' 

Încă vin după tine 
I'm still coming for you 

Stai așa 
Hold on 

Ține doar puțin mai mult 
Hold just a little longer 

Stai așa
Hold on

Nu te îndoi, dragă 
Don't doubt it darlin' 

Mă țin 
I'm holdin' on 

Nu renunța draga mea 
Don't give up darlin' 

Mă țin 
I'm holdin' on 

Nu-ți pierde speranța, dragă 
Don't lose hope darlin' 

Țin, ține, ține
I'm holdin', hold, hold

Stai așa 
Hold on 

Ține doar puțin mai mult 
Hold just a little longer 

 The Best of Me -  un film foarte frumos!


Sursă: LyricFind

Compozitori: Christopher Andrew Carrabba



joi, 24 iunie 2021

CURS DE MIRACOLE ~ NU CĂUTA ÎN AFARĂ ~

NU CĂUTA ÎN AFARĂ

  


Nu căuta în afara ta, căci nu vei reuşi, şi vei plânge de fiecare dată când cade câte un idol.

Cerul nu poate fi găsit unde nu e, şi nu poate fi pace decât acolo.

Niciun idol la care te închini când te cheamă Dumnezeu nu va răspunde în locul Lui.

Nu există alt răspuns cu care să îl poţi înlocui pe-al Lui, şi să găseşti fericirea pe care o aduce răspunsul Lui.

Nu căuta în afara ta. Căci toată durerea ta provine, pur şi simplu, din căutarea zadarnică a lucrului pe care îl vrei, insistând unde trebuie să se afle.

Şi dacă nu e acolo?

 Preferi să ai dreptate sau să fii fericit?

Bucură-te că ţi se spune unde stă fericirea şi nu mai căuta altundeva. Nu vei reuşi. Dar ţi-e dat să cunoşti adevărul, şi nu să îl cauţi în afara ta.  Fiecare dintre cei ce vin aici mai trebuie să nutrească speranţa, iluzia persistentă sau visul că există ceva în afara lui care îi va aduce pace şi fericire. Dacă totul e în el, aşa ceva nu poate fi posibil.  Aşa că, prin venirea lui, îşi neagă propriul adevăr de sine şi caută ce-ar fi mai mult decât totul, ca şi cum s-ar fi desprins din tot o parte şi s-ar găsi acolo unde nu e restul. Iată scopul pe care îl acordă trupului: să îi caute ce îi lipseşte şi să îi dea ceea ce l-ar întregi. Aşa că umblă fără ţintă, căutând ceva ce nu poate să găsească,· crezându-se ceea ce nu e.

 Iluzia în care persistă îl va îmboldi să îşi caute o mie de idoli şi, dincolo de ei, încă o mie. Şi fiecare dintre ei îi va înşela aşteptările, toţi, cu o singură. excepţie; căci va muri, şi nu înţelege că idolul pe care îl caută e doar propria lui moarte. Forma ei pare să fie în afara lui. Şi totuşi, el caută să îl ucidă pe Fiul lui Dumnezeu de dinăuntru şi să îşi dovedească victoria asupra lui. Acesta este scopul pe care îl are fiecare idol, căci acesta e rolul care i s-a desemnat şi, tot acesta, rolul pe care nu îl poate îndeplini. ..

De câte ori încerci să atingi un obiectiv în care rolul de beneficiar principal revine trupului, încerci să îţi prilejuieşti moartea. Căci crezi că poţi avea parte de lipsuri, iar lipsa este moarte. 'A sacrifica înseamnă a ceda şi, prin urmare, a duce lipsa și a avea de pierdut. Şi, prin această cedare, se renunţă la viaţă.

Nu căuta în afara ta, căutarea presupune că nu eşti întreg pe dinăuntru și că ţi-e frică să îţi vezi devastarea, dar preferi să cauţi în afara ta ce eşti.  Idolii trebuie să cadă pentru că nu au viaţă, iar ce e lipsit de viaţă este un semn al morții.

Ai venit să mori; te poţi aştepta să percepi altceva decât semnele morţii pe care o cauţi? Nicio tristeţe şi nicio suferinţă nu proclamă alt mesaj decât că s-a găsit un idol să reprezinte o parodie a vieţii, care - prin lipsa ei de viaţă - e moarte de fapt, concepută ca realitate şi înzestrată cu formă vie. Dar fiecare în parte se va clătina şi se va nărui şi se va putrezi, pentru că o forma de moarte nu poate să fie viaţă, iar ce s-a sacrificat nu poate fi întreg. Toti idolii acestei lumi au fost făcuţi să te oprească de la cunoaşterea adevărului lăuntric şi să îţi menţină loialitatea faţă de visul că trebuie să găseşti ce este în afara ta ca să fii fericit şi întreg. E  zadarnic să te închini la idoli în speranţa păcii. Dumnezeu se afla înăuntru, iar întregimea ta stă în El. Niciun idol nu îi ia locul. Nu apela la idoli. Nu căuta în afara ta.  Să uităm scopul lumii pe care i l-a dat trecutul. Căci, altfel, viitorul va fi ca trecutul, şi nu va fi decât o serie de vise deprimante, în  care toţi idolii îţi înşală aşteptările, unul câte unul, şi vezi pretutindeni moarte şi dezamăgire.

Pentru a schimba toate acestea, şi pentru a deschide un drum al speranţei şi al eliberării în ce a părut a fi un cerc nesfârşit al disperării nu trebuie să faci altceva decât să decizi că nu ştii care este scopul lumii.  Tu îi dai obiective pe care nu le are şi decizi, aşadar, la ce foloseşte. Tu încerci să vezi în ea un tărâm al idolilor aflat în afara ta cu puterea de-a întregi ce este înăuntru împărţind ce eşti între afara şi înăuntru.  

 Tu îţi alegi visele, căci ele reprezintă ce doreşti, perceput de parcă ţi s-ar fi şi dat. Idolii tăi fac ce vrei tu să facă și au puterea pe care le-o atribui tu. Şi, în vis, îi urmăreşti zadarnic, pentru că vrei să îţi însuşeşti puterea lor.  Dar unde să fie visele, dacă nu într-o minte adormită? Oare poate reuşi un vis să confere realitate tabloului pe care îl proiectează în afara lui?  Scuteşte-te de timp, fratele meu; învaţă la ce serveşte timpul și grăbeşte sfârşitul idolilor, într-o lume întristată şi îmbol­năvită de vederea idolilor în ea. Mintea ta preasfântă e un altar închinat lui Dumnezeu, iar unde e El nu poate sta niciun idol.

Frica de Dumnezeu nu e decât frica pierderii idolilor. Nu este frica pierderii realităţii tale.

 Dar ţi-ai făcut un idol din realitatea ta, pe care trebuie să îl aperi de lumina adevărului. Şi lumea toată devine mijlocul prin care Idolul acesta poate fi mântuit. Aşa că mântuirea pare să ameninţe viaţa şi să ofere moarte.  Nu e aşa. Mântuirea urmăreşte să arate că nu există moarte, ci numai viaţă. Sacrificiul morţii nu e nicio pierdere.

Un idol nu poate lua locul lui Dumnezeu.

Lasă-L să îţi aducă aminte de Iubirea Lui faţă de tine şi nu căuta să îi înăbuşeşti vocea cu cântări de profundă disperare, psalmodiate idolilor tăi.

Să nu îți cauți speranța în afara  Tatălui tău. Căci speranţa fericirii nu este disperarea.

 

Extras din ” Curs de Miracole ”


marți, 22 iunie 2021

LA MULȚI ANI!


 

sâmbătă, 12 iunie 2021

IUBIRE CINE EȘTI

 


duminică, 6 iunie 2021

Scrisoarea Spiritului Mama -Tata pentru tine

 

Scrisoarea Spiritului Mama -Tata pentru tine

 


 

Fiul meu iubit, vin către tine cu Iubire Infinită  în timpuri de haos, frică și disperare planetară. Am auzit chemarea ta, o aud mereu și îți răspund mereu, în mii de moduri diverse, poate că azi  îndoiala nu te va mai  împiedica să mă auzi, să mă vezi, să mă simți …

Aceste momente de haos pe care mintea ta le etichetează ca fiind ”o pedeapsa de sus”, în realitate sunt o binecuvântare, o sosire a vremurilor de maturitate spirituală și  evoluție. Transmutarea  ar fi imposibilă fără momente de întuneric interior, de aceea vin să îți aduc încredere, pace, bucurie si Iubire.

EU SUNT PACEA, BUCURIA, IUBIREA

 Ești parte din mine iar EU SUNT PACE, de ce ești in lupta cu tine ?

Ești parte din mine iar EU SUNT BUCURIE, de ce ești trist ?

Ești parte din mine iar EU SUNT IUBIRE, de ce te temi ?

De ce mă cauți acolo unde nu mă poți găsi?

Mă cauți printre paginile cărților vechi și prăfuite care mă  personifică, mă descriu selectiv, răzbunător, judecător, mă desenează bătrân și cu barbă … Fără rost este căutarea ta acolo Suflet Divin, căci EU SUNT VIAȚA ETERNĂ.

În zadar mă cauți printre pereții înfrigurați ale cupolelor înalte lipsite de  temelia reala a adevărului, ai  căror mesageri nevindecați  te îndoctrinează cu atributul ”om cu frica de Dumnezeu” și te  ghidează  spre falsa imagine a ”Celui Atotputernic” ce ii iubește doar pe cei buni, și îi pedepsește pe cei ce nu îl asculta. NU ȘTII CĂ EU SUNT IUBIRE NECONDIȚIONATĂ?

În zadar mă cauți în spațiile înguste ale minții tale iluzorii limitate. NU ȘTII CĂ EU SUNT CONȘTIINȚA INFINITĂ ?

În zadar mă cauți în memoriile ruginite ale trecutului tău și în fanteziile  unui viitor ireal. NU ȘTII CĂ EU SUNT UȘURINȚA ȘI VIVACITATEA MOMENTULUI PREZENT?

Îi plângi pe cei morți suferind pe lângă cruci de marmura, înecându-te în valurile ascuțite ale durerii tale, crezând iluzoriu că totul este o  tragedie, o pedeapsă trimisă către tine. Fiu preaiubit, cauza simțurilor tale are rădăcina în necunoașterea de Sine. Tu încă nu cunoști imensitate esenței tale Divine, de aceea  încă rătăcești în umbrele ignoranței…

Copilul meu adorat, sufletele care  au decis să lase această dimensiune, au dorit să lase forma lor fizică, au atins punctul lor de hotar și au ales să se întoarcă Acasă. Aici  mulţi dintre ei sunt deja în faza de purificare în dimensiunea Astrală, unde domnește Lumina Harului Divin. Atunci când inima ta dorește să simtă prezenta celor dragi, ar fi suficient să te abandonezi în brațele tăcerii profunde, a bătăilor inimii tale și vei ști că ei sunt  în Iubire Divină Infinită și sunt mereu cu tine.

Concepția ta eronata despre moarte este ceea ce iți generează această teamă permanentă. Moartea nu este nimic altceva decât o transformare a formei tale, o trecere de la o conștiință  umană limitată, la Conștiința Infinită Divină, un moment de renaștere și în același timp de  imensa bucurie și evoluție a sufletului. Îți este frică de moarte pentru că mintea ta te face să crezi că vei înceta să exiști atunci când ceasul biologic al corpului tău se va opri.

Suflet Iubit,  esența ta este atemporală, eternă. Mulţi dintre voi ați început deja călătoria,  procesul de Ascensiune și aducere aminte a  originii voastre Divine.

EU SUNT  mereu cu tine, de la începutul timpurilor. Respiră profund, bucură-te și fii binecuvântat, primește memoria sfântă a eternității tale!

EU SUNT ÎN TOT CEEA CE ESTE.

Caută-mă în frumusețea, în culorile și în mireasma florilor, căci mireasma lor și EU suntem UNU.

Caută-mă în bucuria, în veselia, în bunăstarea și armonia acestui moment, Aici Acum, căci NIMIC ALTCEVA  ESTE REAL.

Caută-mă în adierea vântului, în aroma pământului după ploile de vară, în culorile curcubeului după furtună ce te binecuvântează cu credința și cu  încrederea în apariția iminentă a soarelui după fiecare zbucium interior.

Caută-mă în valurile mării, în poezii, în sunetul muzicii, al păsărelelor, al cântecelor vesele și al întregii arte, căci EU  creez  și mă exprim prin mâinile tale de carne. Sunt în pasiunile tale, hrănește-le cu iubire !

Râzi mult, dansează liber și cu bucurie precum copiii. Înveselește-te la fiecare dorința îndeplinită și fii sigur că poți crea orice, căci EU SUNT MEREU CU TINE.

Cu mici pași vei reuși să realizezi mari proiecte. Fii fericit cu ceea ce posezi acum, fără să privești cu părere de rău la bogăția sau la sărăcia altora. Fiecare suflet are drumul său.

Sunt EU Acela ce te trezește în inima nopții atunci când cazi pradă coșmarurilor tale, să-ți reamintesc că în adâncul tăcerii nu exista nimic de care să te temi, căci  EU SUNT LINIȘTEA care te mângâie cu Iubire infinită.

O, Copil Iubit, dacă ai putea vedea Lumina ce strălucește în inima ta !! Dacă ai ști ce Forță Infinită este lângă tine la fiecare pas, nu te-ai teme nici măcar pentru o secundă!

Cum aș putea vreodată să te pedepsesc ? EU SUNT înăuntrul tău iar tu ești parte din mine, aș putea oare să doresc să mă autopedepsesc? Acest concept uman ar nega  Iubirea Infinită Necondiționată Ce SUNT.  Nu există pedeapsă acolo unde e Iubire. Nu a fost și nu va fi niciodată.

Te-am binecuvântat cu darul liberului arbitru ca tu să poți alege experiențele tale terestre care te vor ajuta să auzi chemarea Mea. Am plantat în tine sâmburele creației ce se manifestă prin gândurile tale. Ceea ce gândești este ceea ce vei deveni. Ceea ce crezi la nivel conștient sau subconștient, va crea realitatea pe care o vei trăii.

Amintește-ți să alegi gândurile care reprezintă ceea ce tu dorești să fie, Fiu Preaiubit, și nu cele care se îndreaptă spre ceea ce nu dorești sa fie. Cere-Mi în rugăciunile tale să corectez formele tale-gând negative, și va fi împlinit. Cere-Mi să-ți conduc pașii către Adevăr, către Lumina  Conștiinței Divine EU SUNT, și nu te vei mai simți niciodată singur, căci EU SUNT mereu cu tine.

Aud plânsetul tău atunci când frica te cuprinde iar corpul tău fizic se îmbolnăvește. Ai uitat că forma ta este Inteligența Infinită, constant împletită  cu corpul tău subtil mental, acolo unde se suprapun gândurile tale …Ai uitat că toate gândurile negative sunt preluate de corpul fizic ca un cumul energetic. Ia aminte, observă gândurile tale negative  cu atenție, alege să nu mai crezi în ele, și vei trăii miracolul vieții. Vei trăii în dimensiunea pe care o numești Rai.

Tu singur inviți boala  inconștient în corpul tău prin intermediul tuturor  gândurilor obscure și a fricilor pe care acestea le generează. Te rogi pentru vindecare dar ridici ziduri de îndoială atunci când nu reușești să recunoști ajutorul primit și îl înlocuiești cu dubii și teamă…

Nu șovăi niciodată, cultiva-ți credința și încrederea în fiecare zi. Meditează. Fii tu cel ce folosește mintea, nu te lăsa folosit de tentaculele ei hipnotice.

Învață să disciplinezi mintea și îți promit că ea va deveni cel mai bun instrument de creație a tot ceea ce inima ta dorește să creeze. Crede în puterea ta de co-creator și tot ceea ce imaginezi în sfera mintală vei materializa în lumea materiala.

Te aud spunând ” Facă-se voia ta…” Voia Mea este bucuria Fiilor mei, armonia, prosperitatea și bunăstarea lor, caci EU SUNT ABUNDENȚA INFINITĂ  manifestată în tot ceea ce este materie, iar ceea ce tu numești Mama Natură este Mireasă Cosmică Divină, Fântâna Nesecată de Iubire, Viaţa Mama-Tata.

De-a lungul timpurilor, erorile vechilor scripturi te-au făcut să crezi  în ”judecata de apoi”. Nu există asemenea concept în dimensiunea Absolutului. Aceasta anatemă este doar fructul  minții umane, transformată în convingere colectivă care a îndepărtat mulți dintre voi de la strada/calea spre Divin.

Vin la tine cu bucurie, să-ți reîmprospătez conștiința  cu noi concepte  pline de Iubire, lipsite  de teama judecății. Iubirea pe care o trimit spre Umanitate  nu poate fi concepută de mintea umană.  Iubirea necondiționată nu este selectiva, ci include tot ceea ce este, transcende imperfecțiile, greșelile, lipsa de credință sau a compasiunii și a tuturor iluziilor umane.

In timpuri pe care mintea umană încă nu reușește să conceapă, eram UNU  în dimensiunea Absolutului, a Conștiinței Universale Nemanifestate. Îți amintești, Fiul Meu Iubit? Închide ochii și respiră adânc…În abisul tăcerii minții tale, fii  Sufletul ce ești dincolo de formă, nume și personalitate iluzorii. Ori de câte ori te  crezi a fi  inferior a  ceea ce ești în realitate, negi Divinul ce domnește în templul inimii tale.

 TU EȘTI IUBIRE, VII DIN IUBIRE ȘI ÎN IUBIRE TE VEI ÎNTOARCE, PENTRU CĂ NIMIC ALTCEVA EXISTĂ.

TU ȘI EU SUNTEM UNU.

Fiu al Cerului și al Pământului, TREZEȘTE-TE !

Este timpul să te întorci Acasă, la bucuria de a fi, la Iubirea necondiționată către tine și către toți frații și surorile tale, către toată creația, căci EU SUNT ORIUNDE, ÎN TOT CEEA CE ESTE.

Zâmbește vieții, căci tu ești viată !

Privește înăuntrul tău și fii în liniște…

Aici nu sunt conflicte, nici haos, nici frică …

Aici SUNT EU.

 



Sursa: https://floryniculescu.com/2021/06/05/scrisoarea-spiritului-mama-tata-pentru-tine/

sâmbătă, 5 iunie 2021

CONEXIUNI SUFLETEȘTI

   

CONEXIUNI SUFLETEȘTI

 

Când te îndrăgostești de Sufletul cuiva, gata!, s-a terminat!, până acolo ți-a fost! n-ai cum să mai scapi! Acolo se termină căutările.

Poți scăpa de orice te-au făcut ochii tăi să te îndrăgostești, dar când Sufletul tău intra în conexiune cu alt Suflet și decide să nu-i dea drumul, n-ai unde să mai fugi, nu poți să mai faci absolut nimic, nu mai poți privi către altceva.

Te găsești într-o stare din care, de fapt, nu vrei să ieși.

Și chiar dacă Sufletul nostru, în acest trup muritor, știe ce e aceea detașare, va căuta forma în care să se ancoreze celui căruia i-a dezbrăcat Fiinţa dincolo de clasica intimitate.

Vei ști că te-ai înamorat de Sufletul cuiva atunci când:

-Vei simţi Pace în Prezența sa. Prezența aceea fiind prezenta chiar și atunci când fizic nu e prezent. Adică, nu e musai un contact fizic să-i simţi prezența, să-l simţi aproape, să-ti creeze o stare de bine, să te simţi liniștit.

-Vei alege acea persoană în fiecare zi, în ciuda oricăror diferențe. Vei face ca balanța să încline întotdeauna în favoarea luminii acelui om, ci nu a umbrelor lui, permanent rămânând cu ce iți luminează viaţa.

- Vei caută întotdeauna Cel Mai Mare Bine pentru el. Chiar și atunci când nu te include pe tine/ignoră, vei căuta un mod prin care acel om să beneficieze de acțiunile tale, să își atragă cele mai bune oportunități, să se orienteze întotdeauna către ce îi menţine starea de bine.

-Vei simţi Admirație.

Îl vei privi cu ochii Inimii și aceasta îţi permite să-i apreciezi în mod special calitățile, să-i percepi detaliile talentelor, să-i privești frumusețea care depășește aspectul fizic.

Recunoscându-i-i Darurile, eforturile, în ochii tăi crescând cum nimeni altcineva nu a putut s-o facă, este un semn în plus că te-ai îndrăgostit de Sufletul său.

- Intimitatea e de alt nivel.

Nu se reduce la spațiul căutării unui contact de satisfacție sexuala, ci la acela al unei legături sublime intre Doua Fiinţe care știu că aparțin una celeilalte. Uneori nici nu e nevoie să atingi acea persoană, pentru a simţi că faci dragoste cu ea.

- Loialitatea, e încă unul dintre semnale.

Vei face tot ce depinde de tine pentru a-i garanta integritatea. Respectul va fi întotdeauna prezent și nu va fi niciodată necesar ca cineva să-ți spună, pentru ca tu să faci ce e corect.

- Vei avea grija de acel om.

Sub toate aspectele, vei avea grijă atât de el cât și de relația pe care o ai cu el.

Lucrurile sale cotidiene, hrana, odihna, bunăstarea lui...sunt pentru tine de un real interes.

- Nu vei mai avea nevoie de nimeni altcineva.

Plinătatea pe care o simţi îţi umple toate spațiile, toate gândurile; e imposibil să mai poți privi în alta parte, e imposibil să-și mai facă loc vreun gând care să fie direcționat spre altcineva.

- Îl vei iubi necondiţionat.

Acesta poate fi punctul cel mai complicat, pentru că nu suntem obișnuiți să iubim în acest fel. Este însă singurul mod de a iubi.

Indiferent de ce face sau uită să facă acel om, indiferent de ce zice sau uită să zică, sentimentul care îi garantează locul special în Inima ta va fi acolo, permanent.

Chiar și daca aţi decide, relațional, să vă îndepărtați unul de celălalt, iubirea prevalează.

Daca ai ajuns să te îndrăgostești de Sufletul unui om, îţi vei da seama că ceea ce ai trăit până în acel moment a fost doar un antrenament, o parte dintr-o pregătire, care să te facă să înțelegi diferența dintre dragostea tradiționala și Iubirea dintre Suflete.

Dacă ai îndoieli că există astfel de iubiri, e pentru că o Iubire ca aceasta nu a ajuns la tine.

Odată ce trăieşti o Iubire așa, odată ce te îndrăgostești de Sufletul cuiva, nu poți decât să te lași să curgi în acel flux al inimii/iubirii, fiindcă nu există mod în care să poți să-i reziști, nu exista mod în care să poți să negi...Gata! S-a terminat! Nu mai poți face nimic!...Nu mai cauți nimic...pentru că nu mai exista nimic de găsit...

Când trăieşti o astfel de Iubire, savureaz-o, bucură-te de ea și ține-ți cât mai departe ego-ul, fiindcă e sigurul care poate distruge astfel de Uniuni.

 

Autor: Mauricio Sol

Traducere, Ioana Suta

Via Bianca Sanca - Via Sandor Kasza