sâmbătă, 5 iunie 2021

CONEXIUNI SUFLETEȘTI

   

CONEXIUNI SUFLETEȘTI

 

Când te îndrăgostești de Sufletul cuiva, gata!, s-a terminat!, până acolo ți-a fost! n-ai cum să mai scapi! Acolo se termină căutările.

Poți scăpa de orice te-au făcut ochii tăi să te îndrăgostești, dar când Sufletul tău intra în conexiune cu alt Suflet și decide să nu-i dea drumul, n-ai unde să mai fugi, nu poți să mai faci absolut nimic, nu mai poți privi către altceva.

Te găsești într-o stare din care, de fapt, nu vrei să ieși.

Și chiar dacă Sufletul nostru, în acest trup muritor, știe ce e aceea detașare, va căuta forma în care să se ancoreze celui căruia i-a dezbrăcat Fiinţa dincolo de clasica intimitate.

Vei ști că te-ai înamorat de Sufletul cuiva atunci când:

-Vei simţi Pace în Prezența sa. Prezența aceea fiind prezenta chiar și atunci când fizic nu e prezent. Adică, nu e musai un contact fizic să-i simţi prezența, să-l simţi aproape, să-ti creeze o stare de bine, să te simţi liniștit.

-Vei alege acea persoană în fiecare zi, în ciuda oricăror diferențe. Vei face ca balanța să încline întotdeauna în favoarea luminii acelui om, ci nu a umbrelor lui, permanent rămânând cu ce iți luminează viaţa.

- Vei caută întotdeauna Cel Mai Mare Bine pentru el. Chiar și atunci când nu te include pe tine/ignoră, vei căuta un mod prin care acel om să beneficieze de acțiunile tale, să își atragă cele mai bune oportunități, să se orienteze întotdeauna către ce îi menţine starea de bine.

-Vei simţi Admirație.

Îl vei privi cu ochii Inimii și aceasta îţi permite să-i apreciezi în mod special calitățile, să-i percepi detaliile talentelor, să-i privești frumusețea care depășește aspectul fizic.

Recunoscându-i-i Darurile, eforturile, în ochii tăi crescând cum nimeni altcineva nu a putut s-o facă, este un semn în plus că te-ai îndrăgostit de Sufletul său.

- Intimitatea e de alt nivel.

Nu se reduce la spațiul căutării unui contact de satisfacție sexuala, ci la acela al unei legături sublime intre Doua Fiinţe care știu că aparțin una celeilalte. Uneori nici nu e nevoie să atingi acea persoană, pentru a simţi că faci dragoste cu ea.

- Loialitatea, e încă unul dintre semnale.

Vei face tot ce depinde de tine pentru a-i garanta integritatea. Respectul va fi întotdeauna prezent și nu va fi niciodată necesar ca cineva să-ți spună, pentru ca tu să faci ce e corect.

- Vei avea grija de acel om.

Sub toate aspectele, vei avea grijă atât de el cât și de relația pe care o ai cu el.

Lucrurile sale cotidiene, hrana, odihna, bunăstarea lui...sunt pentru tine de un real interes.

- Nu vei mai avea nevoie de nimeni altcineva.

Plinătatea pe care o simţi îţi umple toate spațiile, toate gândurile; e imposibil să mai poți privi în alta parte, e imposibil să-și mai facă loc vreun gând care să fie direcționat spre altcineva.

- Îl vei iubi necondiţionat.

Acesta poate fi punctul cel mai complicat, pentru că nu suntem obișnuiți să iubim în acest fel. Este însă singurul mod de a iubi.

Indiferent de ce face sau uită să facă acel om, indiferent de ce zice sau uită să zică, sentimentul care îi garantează locul special în Inima ta va fi acolo, permanent.

Chiar și daca aţi decide, relațional, să vă îndepărtați unul de celălalt, iubirea prevalează.

Daca ai ajuns să te îndrăgostești de Sufletul unui om, îţi vei da seama că ceea ce ai trăit până în acel moment a fost doar un antrenament, o parte dintr-o pregătire, care să te facă să înțelegi diferența dintre dragostea tradiționala și Iubirea dintre Suflete.

Dacă ai îndoieli că există astfel de iubiri, e pentru că o Iubire ca aceasta nu a ajuns la tine.

Odată ce trăieşti o Iubire așa, odată ce te îndrăgostești de Sufletul cuiva, nu poți decât să te lași să curgi în acel flux al inimii/iubirii, fiindcă nu există mod în care să poți să-i reziști, nu exista mod în care să poți să negi...Gata! S-a terminat! Nu mai poți face nimic!...Nu mai cauți nimic...pentru că nu mai exista nimic de găsit...

Când trăieşti o astfel de Iubire, savureaz-o, bucură-te de ea și ține-ți cât mai departe ego-ul, fiindcă e sigurul care poate distruge astfel de Uniuni.

 

Autor: Mauricio Sol

Traducere, Ioana Suta

Via Bianca Sanca - Via Sandor Kasza

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu