duminică, 6 iunie 2021

Scrisoarea Spiritului Mama -Tata pentru tine

 

Scrisoarea Spiritului Mama -Tata pentru tine

 


 

Fiul meu iubit, vin către tine cu Iubire Infinită  în timpuri de haos, frică și disperare planetară. Am auzit chemarea ta, o aud mereu și îți răspund mereu, în mii de moduri diverse, poate că azi  îndoiala nu te va mai  împiedica să mă auzi, să mă vezi, să mă simți …

Aceste momente de haos pe care mintea ta le etichetează ca fiind ”o pedeapsa de sus”, în realitate sunt o binecuvântare, o sosire a vremurilor de maturitate spirituală și  evoluție. Transmutarea  ar fi imposibilă fără momente de întuneric interior, de aceea vin să îți aduc încredere, pace, bucurie si Iubire.

EU SUNT PACEA, BUCURIA, IUBIREA

 Ești parte din mine iar EU SUNT PACE, de ce ești in lupta cu tine ?

Ești parte din mine iar EU SUNT BUCURIE, de ce ești trist ?

Ești parte din mine iar EU SUNT IUBIRE, de ce te temi ?

De ce mă cauți acolo unde nu mă poți găsi?

Mă cauți printre paginile cărților vechi și prăfuite care mă  personifică, mă descriu selectiv, răzbunător, judecător, mă desenează bătrân și cu barbă … Fără rost este căutarea ta acolo Suflet Divin, căci EU SUNT VIAȚA ETERNĂ.

În zadar mă cauți printre pereții înfrigurați ale cupolelor înalte lipsite de  temelia reala a adevărului, ai  căror mesageri nevindecați  te îndoctrinează cu atributul ”om cu frica de Dumnezeu” și te  ghidează  spre falsa imagine a ”Celui Atotputernic” ce ii iubește doar pe cei buni, și îi pedepsește pe cei ce nu îl asculta. NU ȘTII CĂ EU SUNT IUBIRE NECONDIȚIONATĂ?

În zadar mă cauți în spațiile înguste ale minții tale iluzorii limitate. NU ȘTII CĂ EU SUNT CONȘTIINȚA INFINITĂ ?

În zadar mă cauți în memoriile ruginite ale trecutului tău și în fanteziile  unui viitor ireal. NU ȘTII CĂ EU SUNT UȘURINȚA ȘI VIVACITATEA MOMENTULUI PREZENT?

Îi plângi pe cei morți suferind pe lângă cruci de marmura, înecându-te în valurile ascuțite ale durerii tale, crezând iluzoriu că totul este o  tragedie, o pedeapsă trimisă către tine. Fiu preaiubit, cauza simțurilor tale are rădăcina în necunoașterea de Sine. Tu încă nu cunoști imensitate esenței tale Divine, de aceea  încă rătăcești în umbrele ignoranței…

Copilul meu adorat, sufletele care  au decis să lase această dimensiune, au dorit să lase forma lor fizică, au atins punctul lor de hotar și au ales să se întoarcă Acasă. Aici  mulţi dintre ei sunt deja în faza de purificare în dimensiunea Astrală, unde domnește Lumina Harului Divin. Atunci când inima ta dorește să simtă prezenta celor dragi, ar fi suficient să te abandonezi în brațele tăcerii profunde, a bătăilor inimii tale și vei ști că ei sunt  în Iubire Divină Infinită și sunt mereu cu tine.

Concepția ta eronata despre moarte este ceea ce iți generează această teamă permanentă. Moartea nu este nimic altceva decât o transformare a formei tale, o trecere de la o conștiință  umană limitată, la Conștiința Infinită Divină, un moment de renaștere și în același timp de  imensa bucurie și evoluție a sufletului. Îți este frică de moarte pentru că mintea ta te face să crezi că vei înceta să exiști atunci când ceasul biologic al corpului tău se va opri.

Suflet Iubit,  esența ta este atemporală, eternă. Mulţi dintre voi ați început deja călătoria,  procesul de Ascensiune și aducere aminte a  originii voastre Divine.

EU SUNT  mereu cu tine, de la începutul timpurilor. Respiră profund, bucură-te și fii binecuvântat, primește memoria sfântă a eternității tale!

EU SUNT ÎN TOT CEEA CE ESTE.

Caută-mă în frumusețea, în culorile și în mireasma florilor, căci mireasma lor și EU suntem UNU.

Caută-mă în bucuria, în veselia, în bunăstarea și armonia acestui moment, Aici Acum, căci NIMIC ALTCEVA  ESTE REAL.

Caută-mă în adierea vântului, în aroma pământului după ploile de vară, în culorile curcubeului după furtună ce te binecuvântează cu credința și cu  încrederea în apariția iminentă a soarelui după fiecare zbucium interior.

Caută-mă în valurile mării, în poezii, în sunetul muzicii, al păsărelelor, al cântecelor vesele și al întregii arte, căci EU  creez  și mă exprim prin mâinile tale de carne. Sunt în pasiunile tale, hrănește-le cu iubire !

Râzi mult, dansează liber și cu bucurie precum copiii. Înveselește-te la fiecare dorința îndeplinită și fii sigur că poți crea orice, căci EU SUNT MEREU CU TINE.

Cu mici pași vei reuși să realizezi mari proiecte. Fii fericit cu ceea ce posezi acum, fără să privești cu părere de rău la bogăția sau la sărăcia altora. Fiecare suflet are drumul său.

Sunt EU Acela ce te trezește în inima nopții atunci când cazi pradă coșmarurilor tale, să-ți reamintesc că în adâncul tăcerii nu exista nimic de care să te temi, căci  EU SUNT LINIȘTEA care te mângâie cu Iubire infinită.

O, Copil Iubit, dacă ai putea vedea Lumina ce strălucește în inima ta !! Dacă ai ști ce Forță Infinită este lângă tine la fiecare pas, nu te-ai teme nici măcar pentru o secundă!

Cum aș putea vreodată să te pedepsesc ? EU SUNT înăuntrul tău iar tu ești parte din mine, aș putea oare să doresc să mă autopedepsesc? Acest concept uman ar nega  Iubirea Infinită Necondiționată Ce SUNT.  Nu există pedeapsă acolo unde e Iubire. Nu a fost și nu va fi niciodată.

Te-am binecuvântat cu darul liberului arbitru ca tu să poți alege experiențele tale terestre care te vor ajuta să auzi chemarea Mea. Am plantat în tine sâmburele creației ce se manifestă prin gândurile tale. Ceea ce gândești este ceea ce vei deveni. Ceea ce crezi la nivel conștient sau subconștient, va crea realitatea pe care o vei trăii.

Amintește-ți să alegi gândurile care reprezintă ceea ce tu dorești să fie, Fiu Preaiubit, și nu cele care se îndreaptă spre ceea ce nu dorești sa fie. Cere-Mi în rugăciunile tale să corectez formele tale-gând negative, și va fi împlinit. Cere-Mi să-ți conduc pașii către Adevăr, către Lumina  Conștiinței Divine EU SUNT, și nu te vei mai simți niciodată singur, căci EU SUNT mereu cu tine.

Aud plânsetul tău atunci când frica te cuprinde iar corpul tău fizic se îmbolnăvește. Ai uitat că forma ta este Inteligența Infinită, constant împletită  cu corpul tău subtil mental, acolo unde se suprapun gândurile tale …Ai uitat că toate gândurile negative sunt preluate de corpul fizic ca un cumul energetic. Ia aminte, observă gândurile tale negative  cu atenție, alege să nu mai crezi în ele, și vei trăii miracolul vieții. Vei trăii în dimensiunea pe care o numești Rai.

Tu singur inviți boala  inconștient în corpul tău prin intermediul tuturor  gândurilor obscure și a fricilor pe care acestea le generează. Te rogi pentru vindecare dar ridici ziduri de îndoială atunci când nu reușești să recunoști ajutorul primit și îl înlocuiești cu dubii și teamă…

Nu șovăi niciodată, cultiva-ți credința și încrederea în fiecare zi. Meditează. Fii tu cel ce folosește mintea, nu te lăsa folosit de tentaculele ei hipnotice.

Învață să disciplinezi mintea și îți promit că ea va deveni cel mai bun instrument de creație a tot ceea ce inima ta dorește să creeze. Crede în puterea ta de co-creator și tot ceea ce imaginezi în sfera mintală vei materializa în lumea materiala.

Te aud spunând ” Facă-se voia ta…” Voia Mea este bucuria Fiilor mei, armonia, prosperitatea și bunăstarea lor, caci EU SUNT ABUNDENȚA INFINITĂ  manifestată în tot ceea ce este materie, iar ceea ce tu numești Mama Natură este Mireasă Cosmică Divină, Fântâna Nesecată de Iubire, Viaţa Mama-Tata.

De-a lungul timpurilor, erorile vechilor scripturi te-au făcut să crezi  în ”judecata de apoi”. Nu există asemenea concept în dimensiunea Absolutului. Aceasta anatemă este doar fructul  minții umane, transformată în convingere colectivă care a îndepărtat mulți dintre voi de la strada/calea spre Divin.

Vin la tine cu bucurie, să-ți reîmprospătez conștiința  cu noi concepte  pline de Iubire, lipsite  de teama judecății. Iubirea pe care o trimit spre Umanitate  nu poate fi concepută de mintea umană.  Iubirea necondiționată nu este selectiva, ci include tot ceea ce este, transcende imperfecțiile, greșelile, lipsa de credință sau a compasiunii și a tuturor iluziilor umane.

In timpuri pe care mintea umană încă nu reușește să conceapă, eram UNU  în dimensiunea Absolutului, a Conștiinței Universale Nemanifestate. Îți amintești, Fiul Meu Iubit? Închide ochii și respiră adânc…În abisul tăcerii minții tale, fii  Sufletul ce ești dincolo de formă, nume și personalitate iluzorii. Ori de câte ori te  crezi a fi  inferior a  ceea ce ești în realitate, negi Divinul ce domnește în templul inimii tale.

 TU EȘTI IUBIRE, VII DIN IUBIRE ȘI ÎN IUBIRE TE VEI ÎNTOARCE, PENTRU CĂ NIMIC ALTCEVA EXISTĂ.

TU ȘI EU SUNTEM UNU.

Fiu al Cerului și al Pământului, TREZEȘTE-TE !

Este timpul să te întorci Acasă, la bucuria de a fi, la Iubirea necondiționată către tine și către toți frații și surorile tale, către toată creația, căci EU SUNT ORIUNDE, ÎN TOT CEEA CE ESTE.

Zâmbește vieții, căci tu ești viată !

Privește înăuntrul tău și fii în liniște…

Aici nu sunt conflicte, nici haos, nici frică …

Aici SUNT EU.

 



Sursa: https://floryniculescu.com/2021/06/05/scrisoarea-spiritului-mama-tata-pentru-tine/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu