luni, 26 aprilie 2021

SCRISOAREA a 6-a HRISTOS SE ÎNTOARCE

 

SCRISOAREA a 6-a HRISTOS SE ÎNTOARCE




 

Aceste scrisori prezintă cunoștințe pe care oamenii au tânjit să le cunoască de-a lungul veacurilor, dar nu le-au primit, deoarece cunoștințele lor științifice lumești nu au fost suficiente pentru a le permite să înțeleagă.

Așa a fost și când eram în Palestina în persoana lui „Isus”, iar și iar am explicat ADEVĂRUL EXISTENȚEI UNIVERSALĂ în diferite moduri, dar nimeni nu a înțeles.

Așa cum trebuie să vă dați seama majoritatea dintre voi: NU am venit la voi în acest moment pentru a vă aduce o nouă religie, un cod moral mai bun sau un nou „Dumnezeu” la care să vă închinați. Și spre deosebire de metafizicienii tăi, nu predic ”gândirea pozitivă”. „Gândirea pozitivă” concepută uman, magnetizându-vă nevoile voastre umane și dorințele și mijloacele de a vă îndeplini ambițiile nu fac decât să vă întărească impulsul ego-ului.

Toate lucrurile binecuvântate și abundente se vor manifesta în tine și în viața ta pe măsură ce îți dai seama asta: întregul univers este o CONȘTIINȚĂ UNIVERSALĂ transcendentă, făcută vizibilă atunci când ia formă materială prin activitatea ego-ului.

Adevăratul tău scop în călătoria ta spirituală este să te eliberezi de robia ego-ului și să intri în contact din ce în ce mai pur cu CONȘTIINȚA DIVINĂ. Este destinul să recunoști, în cele din urmă, omniprezența atât în interiorul tău, cât și pe parcursul activităților tale zilnice.

Cel mai înalt scop al tău spiritual este să ajungi la acel moment exaltat spiritual când în sfârșit realizezi că mintea ta umană și dorințele ei sunt doar finite - și, prin urmare, nu pot niciodată     să-ți aducă fericirea și împlinirea pe care le vei experimenta atunci când îți vei lăsa egoismul și întru CONȘTIINȚA DIVINĂ cerând DOAR Calea Superioară, mai multă viață abundentă și adevăratul SCOP spiritual pe care singur îl puteți îndeplini în starea ta pământească.

Cu toate acestea, pentru a vă ajuta să atingeți acest punct culminant de realizare, sunt pe cale să aprofundez asupra originilor și funcție al EGO-ului.

Pe măsură ce contemplăm lumea voastră, văd o dimensiune controlată în prezent de FORȚA EGOULUI.

Fiecare lucru rău din societatea voastră actuală decadentă din orașele voastre fără suflet, apare din Forța Ego-lui. Este sursa oricărei activități periculoase, mincinoase, pervertite care se află în prezent în funcțiune pe planeta dumneavoastră. Controlează mass-media, televizorul, familiile, națiunile. Este productiv pentru războaie peste tot globul tău. Creează o miasmă urâtă a energiilor conștiinței scăzute percepute de către Entitățile Spirituale Superioare - dar prea oribil pentru a fi contemplate.

Dacă conștiința ta actuală este pătrunsă de dragostea de bunuri și de incapacitatea de a împărtăși cu alții, căutând căi și mijloace pentru a deveni bogat în detrimentul altora, furând, eșuând să-ți îndeplinești munca cu conștiinciozitate sau să oferi o bună valoare pentru bani, rupând, mârâind, răsfățându-te în critică, sarcasm, judecată, respingere, denigrare, dușmănie, intoleranță, ură, gelozie, agresivitate, impulsuri violente, hoți, minciuni, relații duble și viclene, calomnii - ești condus de ego. Eul tău se află în control și îți va fi greu să te miști prin miasma de conștiința ego-ului pentru a putea vedea Realitatea.

Din acest motiv, am venit prin intermediul acestor Scrisori pentru a vă ajuta să înțelegeți exact ceea ce te obligă în condițiile tale actuale, a căror groază era inimaginabilă de către mintea umană acum un secol.

Acum sunt pe cale să explic mai deplin EGO ÎN TIMPUL CONCEPȚIEI TALE, în timpul actului sexual, pe măsură ce conștiința tatălui tău a crescut, prin coloana  lui vertebrală, din ce în ce mai înaltă până la vârful capului, și tensiunea montată spre punctul culminant, conștiința tatălui tău a atins scurt CONȘTIINȚA DIVINĂ creând un punct de aprindere, o mică explozie, pe care l-a experimentat ca orgasm și, ulterior, o injecție cu CONȘTIINȚA DIVINĂ a fost infuzat în sperma lui pentru a da viață ovulului mamei.

Momentul unirii cu femeia și al exploziei de tensiune la un bărbat în momentul orgasmului, reactează timpul Big Bang-ului, când UNITATEA „Tatăl-Mama-Conștiință” a explodat separat energiile și primele particule electrice și „materia” aleatorie au luat formă. 'Tată Conștiința ”a furnizat energia„ activității și impulsului ”și„ Conștiința mamei ” a furnizat „legarea” pentru a da formă și substanță particulelor electrice.

Acestea sunt IMPULSURI PRIMARE care dau viață și dau naștere bărbatului și femeii.

Vreau să înțelegeți că creația nu este o creație de „materie” impregnată de conștiință.

Creația este forma vizibilă a IMPULSELOR PRIMALE desenate și legate în forme individuale și entități toate exprimând diferite fațete și combinații ale IMPULSURILOR PRIMALE într-o multitudine de moduri. Prin urmare, IMPULSURILOR PRIMARE sunt Realitatea pe care ochii, urechile, mirosul tău, atinge, spune-ți că ești solid „materia”, dar sunt într-adevăr IMPULSURI DE CONȘTIINȚĂ individualizate pentru a fi experimentate, înțelese intelectual și apreciat emoțional.

În momentul concepției, când materialul seminal se unește cu ovulul și are loc o împerechere, cromozomii conștiinței masculine se leagă de cromozomii conștiinței feminine. Aceasta este o uniune fizică a conștiința tatălui tău proprie a materialului seminal și conștiința ovulului mamei alimentat de Divin. Prin urmare, cromozomii conștiinței masculine și feminine au amprenta ADN-ului genetic de la amândoi părinți. Momentul unirii fizice a materialului seminal și ovulului este condus pe două niveluri de creativitate.

Injecția de CONȘTIINȚĂ DIVINĂ a devenit SUFLETUL vostru întruchipat în conștiința umană unirea materialului seminal și a ovulului. A fost creată fizicalitatea, alimentată de „Conștiința Tată-Mamă-Viață” care a controlat activitatea și legătura celulelor conștiente, producând creșterea treptată și dezvoltarea corpului tău fizic - care este într-adevăr conștiința făcută vizibilă la fiecare nivel al ființa ta - și nimic altceva.

Sufletul tău a rămas ca o „flacără” (metaforă) inviolată a „Tatăl-Mama-VIAȚA” adânc înfășurată în unitățile fizice ale: ACTIVITATE - LEGARE / REPULSIE.

Acestea au devenit individualitatea și personalitatea voastră pământească.

Incorporat în transcendentele IMPULSURI DE VIAȚĂ ale „Conștiinței Divine Tată-Mamă”, aceste impulsuri de conștiință au preluat acum procesul de creare a conștiinței tale fizice și a devenit forța motrice din spatele personalității tale. Împreună, „Activitate-Legare” a funcționat să construiască celulă conștientă prin celulă conștientă conform specificațiilor conștiinței conținute în conștiință molecule de ADN. Atât personalitatea, cât și corpul sunt produsul impulsurilor de „Activitate-legătură / repulsie”. 

În timp ce CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ rămâne pentru totdeauna în echilibru în spațiu și, prin urmare, nedetectabil - în acel spațiu în sine, în frecvențe de vibrație, impulsurile primare ale „Activității - Legare/ Respingere” funcționează împreună în dimensiunea vizibilă apărând în simțurile tale sub formă de electro-magnetism.

Atât CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ, cât și sufletul tău rămân netulburate în liniștea și nemișcarea echilibrului în spațiu. Creativitatea conștiinței pământești are loc în spațiu și timp și frecvențe variate ale vibrației conștiinței materializate.

Prin urmare, luați o formă vie și continuați să existați în două dimensiuni. O dimensiune este Nevăzută, CONȘTIINȚA DIVINĂ - iar cealaltă dimensiune vizibilă este tot ceea ce ființa umană vie poate simți sau înțelege până când dezvoltarea spirituală ridică frecvențele de vibrație umane ale conștiinței către planul spiritual și intră o licărire de înțelegere conștiința sa pământească. Pe măsură ce se desfășoară acest proces de iluminare treptată, conștiința omului înălțat funcționează apoi în mod conștient atât în dimensiunea Nevăzută, cât și în dimensiunea vizibilă.

Cu cât frecvențele de vibrație ale conștiinței individualizate sunt mai mari, cu atât sunt mai mari și mai perfecte sunt formele create în minte - cu cât frecvențele vibrațiilor sunt mai mici, cu atât mai mult sunt separați de Perfecțiunea Universală a Iubirii formele create în întregime în mintea individualizată posedat de impulsul ego-ului.

EGO preia controlul asupra fătului tău în curs de dezvoltare din momentul unirii materialului seminal și ovul. Noua ființă mică a devenit un „eu” care simte imediat satisfacție și nemulțumire în uterul în funcție de sentimentul de confort sau disconfort și de ceea ce i se întâmpla mamei.

Când te-ai născut, instinctele tale de supraviețuire au fost întipărite cu profunda cunoaștere primordială a „Ființa creată” îngropată în fiecare celulă vie a corpului tău, te-a îndemnat să respiri și să devii conștient de goliciunea emoțională și lipsa de confortul uterului limitat, care a fost apoi simțit ca un gol fizic și o nevoie de hrană fizică.

Astfel s-a născut strigătul vostru de ego.

Când ai plâns, ai fost hrănit de mamă, ceea ce a fost profund satisfăcător - atât fizic și emoțional. Când nevoile tale au fost pe deplin satisfăcute, ai putut aluneca înapoi într-o stare de echilibru în somn.

Când te-ai trezit din echilibrul tău, ai simțit un sentiment de nesiguranță (echilibrul acum împărțit în conștientizarea mentală și emoțională), ți-ai amintit că mama și laptele au creat o împlinire a insecurității, și așa din nou, ai plâns. Nevoile tale au fost îndeplinite.

La fel s-a dezvoltat și impulsul vostru de ego.

Uneori ai plâns și s-a stabilit că încă nu e timpul pentru a fi hrănit și ai fost lăsat să plângi o vreme.  Aceasta a creat o conștientizare că nevoile nu au fost întotdeauna satisfăcute imediat și ar trebui să te adaptezi. Fie ai ales furia și ai plâns mai puternic - fie ai intrat în acceptare. Alegerea ta în ceea ce privește reacția a depins de caracteristicile „ego-drive-ului” imprimate în conștiința ta la naștere.

Nici una dintre formele de stimulare a ego-ului nu trebuie condamnată sau judecată. Au fost rezultatul firesc al Creativ Factorul Eului care asigură INDIVIDUALITATEA.

După cum am explicat în ultima mea scrisoare, EGO este: PĂZITORUL INDIVIDUALITĂȚII

Dacă nu ai avea acest impuls încorporat de a „plânge” pentru ceea ce vrei să te facă fericit sau să respingi ceea ce te întristează, ai fi într-un limb al neantului.

Dacă nu ai alerga în fața unui pericol sau nu ai apela la ajutor în pericol - s-ar putea să mori.

Dacă nu ai fi plâns - „ai cerut” mâncare - când te-ai născut, s-ar putea să fi murit de foame.

Dacă nu ai fi primit laptele mamei și l-ai fi aruncat cu căldură, este posibil să nu fi dezvoltat niciodată o legătură strânsă de grijă cu ea.

Fără EGO DRIVE nu ar exista nicio creație, nicio individualitate, nicio împlinire a nevoii, nu protecție, fără căldură de răspuns și fără dragoste umană.

Fără EGO DRIVE nu ar exista nici autoapărare, nici auto-protecție, nici supraviețuire.

Cu toate acestea, EGO DRIVE - în primul rând „eu”-ul individului, este imprimat doar cu necesitatea de Autosatisfacție și supraviețuire.

În copilărie, „eu” -ul ego-ului este guvernat de gusturi și antipatii, dorințe și respingere a ceea ce este nedorit și prin obiceiuri formate printr-o repetare constantă a sentimentelor. Obiceiuri proaste sub formă de răspunsuri inacceptabile ale ego-ului la experiențele personale și la mediu și acestea sunt, în rândul lor, imprimate în inconștient - sau mintea subconștientă - și rămân ascunse. Cu toate acestea, ele erup în modele de comportament repetate atunci când „memoria” circumstanțelor și modurilor de comportament anterioare le aduc inconștient în minte.

Acum, mintea subconștientă și mintea conștientă încep să lucreze împreună pentru a dezvolta personalitatea. O mare parte din comportament devine „comportament condiționat” și foarte greu de întrerupt.

Când persoana este programată inconștient cu obiceiuri puternice de ego ale gândirii și comportament - și îi este greu să trăiască împreună cu ceilalți în armonie - acea persoană merge apoi la psiholog pentru ajutor în dezlegarea complexității problemelor mentale / emoționale.

Până când Adevărul meu de existență este pe deplin înțeles și principiile dătătoare de viață devin ghiduri consistente de obiceiuri de gândire și răspunsuri la experiențele vieții, durerea și suferința apărută din îngăduința ignorantă a impulsurilor ego-ului va persista.

Biserica descrie această dificultate umană ca fiind o „ispită a lui Satan”. Nu există așa ceva.

Este un proces natural provocat de reacțiile necontrolate la viață alimentate de Ego-Drive, a cărui singurul scop este de a aduce fericirea și mulțumirea individuale, împlinirea nevoii - sau - intimitate, independență, securitate, pace ..... toate direcționate către SUPRAVIEȚUIRE.

Trebuie să se înțeleagă că nu există nimic rău în legătura ego-ului. Este instrumentul necesar de creare. Individul însuși este cel care aduce dezechilibrele în viață permițând ego-ului să preia controlul deplin al personalității sale fără să se gândească sau să aibă considerație pentru alte persoane.

Și acest lucru nu trebuie judecat sau criticat, deoarece persoana posedată de unitatea ego-ului nu știe alt mod de a gândi sau de a opera în dimensiunea pământească.

Copilul nu știe nimic despre autocontrol în afară de cel predat de părinți și profesorii școlii.

Prin urmare, greșelile pe care le face în a răspunde la viață și la urcușurile și coborâșurile ei, nu pot fi acceptate decât în spirit bun de către părinți și profesori, deoarece copilul nu înțelege ceea ce-l conduce.

Dacă vrea ceva - VREA ceva imediat și se întreabă de ce nu ar trebui să-l aibă.

Nu este nimic mai mult în mintea lui decât acest lucru. Vede ceva ce îi place - îl vrea.

Este crud să îi spui unui copil aproximativ: „Nu, nu poți să-l ai”, întregul său sistem este insultat și asaltat. Încă de la începutul copilăriei, procesul de instruire trebuie inițiat prin logică și asigurare - afirmarea dreptului său de a se simți în siguranță în mediul său. Simțul său de securitate ar trebui să fie dezvoltat prin explicarea modului corect de a-și exprima dorințele. IUBIREA - nu iritarea sau furia, trebuie aleasă prin cuvintele care îi spun copilului de ce nu poate avea ceea ce vrea. Copilul va auzi mesajul atunci când îi este spus cu dragoste. Când este livrat cu furie, acesta îi trezește cele mai profunde impulsuri de ego și începe a lua forma ca resentiment - evident sau ascuns sau un sentiment de frustrare profund adâncit care murdărește ego, reducând sentimentul natural al validității interioare a copilului. Un copil trebuie să posede acest simț de validitate personală ce nu ar trebui să fie supus sau distrus.

Este necesar ca părinții sau profesorii să sublinieze, foarte clar, că și alți oameni din lume au nevoile lor, drepturile lor asupra bunurilor lor, dorința lor de pace și plăcere. Nici unul, nici măcar un copil - sau adult - nu are dreptul să supere o altă persoană pentru a-și obține propria satisfacție!

Dacă un alt tânăr lovește copilul și îl face să plângă, este firesc ca dorința ego-ului să o dorească să lupte înapoi - este programat să se apere împotriva celuilalt copil.

Solicită părinților și profesorilor să sublinieze că o „echilibrare a conturilor”, răzbunare în conflict, este numai să escaladeze, aducând mai multă durere fiecărui copil și, din acest motiv, „răzbunarea” este complet inutilă.

Mai bine să râzi și să te întorci. Și mai degrabă decât să permită iritarea și rănirea din minte, mai bine să duci problema la CONȘTIINȚA DIVINĂ în rugăciune și să ceri ca rana să fie îndepărtată din conștiința lui și să caute un mijloc de împăcare.

Un copil ar trebui, de asemenea, învățat să-și ia timp pentru a înțelege că el și celălalt copil sunt egali ca fiind copii născuți din Momentul Divin. Când un copil este receptiv spiritual și poate face această procedură de recunoaștere a rudeniei sale spirituale cu ceilalți copii și toate viețuitoarele, iar „drepturile altora egale cu ale sale”, într-un obicei, i se va fi dat cel mai mare dar spiritual posibil. Astfel, este impulsul ego-ului slăbit de cotidianul practic prin aplicarea iubirii inspiraționale, în timp ce „eul copilului rămâne puternic și încrezător în sine.

Copilul ar trebui să fie învățat beneficiile râsului pe care le voi descrie și le voi explica mai târziu în această Scrisoare. Prin urmare, este absolut necesară predarea pricepută și perspicace pentru a îndruma copilul spre o apreciere a drepturilor altor persoane - EGAL CU DREPTURILE LOR.

Aceasta este legea spirituală care ar trebui să domine casa și sala de clasă. Orice altă lege prin care a judeca circumstanțele este defect și lipsit de echilibru.

Cea mai bună predare se va baza - nu pe voința profesorului - atitudinea „pentru că așa spun” - ci pe o referință sistematică în orice circumstanță la „iubirea frățească” și drepturile egale cu alții.

În același timp, un copil nu ar trebui să fie îndoctrinat în „sacrificiu de sine”, deoarece acest tip de îngrijire trebuie sa fie dispus și născut doar din percepțiile și obiectivele spirituale ale individului.

Jertfa de sine se naște din iluminarea spirituală, dintr-un drum mai înalt de urmat, din negarea micului sine pentru a elimina barierele ego-ului care obstrucționează acordarea cu universalitatea Conștiinței Divine. Adevăratul sacrificiu de sine luminat aduce o conștiință spirituală pe culmile bucurie. Nu există niciun sentiment de pierdere sub nici o formă.

Pentru a descrie mai bine realitatea sufletului și a ego-ului, vreau să vă aduceți mâinile împreună, vârfurile degetelor atingând vârfurile degetelor și încheieturile împreună, lăsând un spațiu între mâinile tale. Mâinile tale reprezintă „coaja conștiinței umane” a unei persoane - egoul.

SPAȚIUL reprezintă SUFLETUL născut din „Tată-Mamă-Conștient-Viață” în momentul concepției tale. Deși pentru simțurile umane pare a fi „neantul”, este, de fapt, o ramificație a TOTALITĂȚII ȘI INTEGRALITĂȚII CONȘTIINȚEI DIVINE din care toate lucrurile create au luat formă. Mâinile tale cu spațiul dintre ele reprezintă „eu”.

Mâinile drepte și stângi reprezintă două forțe puternice ale antrenării magnetice a ego-ului. Ele reprezintă forțe ale „Legare-respingere, dar în același timp, pe bună dreptate, sunt reprezentarea fizică a energiile fizice cunoscute științei drept magnetism - „Legare și respingere”.

Îndoiți mâna dreaptă de cealaltă și vizualizați că folosiți această mână dreaptă pentru a „obține” ce vreți din viață ’. Reprezintă, de asemenea, ceea ce conștiința ta umană percepe ca fiind Atitudine „apucătoare” față de viață.

Acordați timp acestui exercițiu și realizați pe deplin că mâna dreaptă reprezintă atracția magnetică legătura, atracția gravitațională evidentă în toată natura. Este sursa tuturor „dorințelor” și „viselor”. Impulsul magnetic este întotdeauna îndreptat spre obținerea a ceea ce este necesar sau foarte dorit și plăcut în viață. Acest impuls magnetic este ”destinat spiritual” să fie îndreptat spre scopuri constructive. Câștigând, ținând, construind, realizând.

Dacă nu ar exista alți oameni sau vietăți în lume, impulsul magnetic ar putea avea o influență deplină într-o personalitate și fără a face niciun rău.

Numai când există „alți oameni” sau creaturi vii sau persoane și posesiuni ale altor persoane să se țină cont de faptul că „impulsul magnetic necontrolat de a atrage,  lega, ține, poseda ’devine o boală a personalității, dacă nu este la fel de echilibrată cu nevoile tuturor celorlalte viețuitoare.

Întoarceți-vă mâna în locul său original - cuplată cu mâna stângă.

Acum trageți înapoi mâna stângă și vizualizați că această mână reprezintă „impulsul magnetic” către respingeți, împingeți, plesniți sau apărați-vă de orice încălcare neautorizată asupra proprietății dvs. Sau bunuri sau orice atac asupra persoanei, familiei sau muncii tale. Această mână stângă reprezintă „Impuls magnetic de respingere” care este „destinat spiritual” pentru a vă asigura intimitatea și a salva viața ta. Este o armă legitimă atunci când supraviețuirea ta fizică sau emoțională este în joc – întotdeauna cu condiția să vă amintiți că fiecare acțiune este un tipar electro-magnetică / obligatorie de activitate / respingere în conștiință care revine și exteriorizează în cele din urmă sub forma unui atac similar asupra sinelui.

Neplăcerea poate fi critica părintelui, profesorului, angajatorului și a cuvintelor lui apărarea de sine, care îți revine în minte și îți sare din gură, sunt cuvintele ego-ului oferite în întregime pentru autoapărare, exprimând impulsul magnetic de respingere și repulsie. Și când ego-ul tău vorbește despre atacul izbucnește într-un discurs supărat, la fel face și ego-ul criticului tău ce este amenințat în mod similar și, de asemenea, ies la iveală cuvinte de autoapărare împotriva ta. Ceea ce poate a început ca fiind necesar iar acțiunea adulților de a „arăta o eroare și o modalitate mai bună de a face” este frecvent imediată văzut de un ego sensibil egocentric, ca un atac personal. Ce ar fi trebuit să fie un moment de creștere, se dezvoltă într-un moment de conflict, furie, eventual lacrimi, resentimente continue și ostilitate reciprocă.

În astfel de moduri inutile și neașteptate, conflictul este generat în minte, exprimat în cuvinte - chiar acțiuni și perpetuate prin resentimente și ură.

Amintiți-vă că fiecare activitate a minții - gândirea mentală și reacțiile emoționale ale atracția și respingerii sunt toate energiile conștiinței creativității. Aceste energii conștiente nu numai că creează forme de revenire neplăcute, dar dezvoltă direcția caracterul și chiar afectează relațiile în general și mediul înconjurător ... și reduc vitalitatea vieții corpului, ducând direct la un sentiment de stare generală de rău fizică, infecție virală sau boala pe termen lung.

Calea superioară, când există un atac de orice fel - o cale care are doar repercusiuni constructive – este pentru a-ți aminti că poți apela instantaneu la CONȘTIINȚA DIVINĂ din care vei trage instantaneu protecție în orice eventualitate. Dar acest lucru este posibil numai dacă puteți trece dincolo de impulsul magnetic de rezistență a ego-ului, având certitudinea că, CONȘTIINȚA DIVINĂ îți va satisface toate nevoile.

Acum readuceți mâna stângă în poziția inițială cu mâna dreaptă.

Dă-ți seama că pe tot parcursul acestui exercițiu, spațiul dintre mâini a rămas spațiu.

Nu a fost implicat în nicio activitate a mâinilor. Și la fel este și cu SUFLETUL tău când ego-ul este ocupat la locul de muncă, secundă cu secundă, mereu și pentru totdeauna în alertă pentru a-ți îndeplini nevoile și te apără de orice neplăcere. CONȘTIINȚA DIVINĂ a SUFLETULUI rămâne ascunsă deși este întotdeauna în tine.

Când eram pe pământ, am vorbit oamenilor despre „Împărăția Cerurilor”. Am spus că este în tine.

Deci este. Este sufletul tău. Este paradisul de echilibru al CONȘTIINȚEI DIVINE care te-a dat pe tine, viitor bărbat sau femeie.

Tânjesc foarte mult să vă pot pune în minte o imagine amplă asupra SURSEI voastre de A FI pentru a vă ajuta să percepeți puțin mai clar începuturile tale - de unde ai venit.

De asemenea, trebuie să înțelegeți în orice moment că atunci când vorbesc un cuvânt de descriere a ACEASTA CE ESTE CU ADEVĂRAT NECUNOSCUT, sunt eu însumi, stau în cele mai înalte frecvențe infinite și ale vibrație chiar la marginea MARELUI ECHILIBRU UNIVERSAL din care s-au extras toate lucrurile ființa lor și luate pe forma lor.

Dacă vorbesc despre un munte, îți va veni în minte o imagine, dar nu vei cunoaște imensitatea Este structura, rezistența stâncii sale, râpele și vârfurile și peșterile sale, zăpada care o acoperă în toate anotimpurile, cascadele în cascadă în bazine când ghețarii lui se topesc. Pentru ca tu să vezi dintr-o privire măreția muntelui, ar trebui să intru într-o descriere detaliată a tuturor colțurilor sale și crăpăturilor. Chiar și după cele mai detaliate explicații verbale, tot îți vei fi imaginat imagini mentale de desenat. Încă nu ai ști muntele. Dacă vorbesc despre un uragan, îți pot aduce în minte - copaci care se înclină la pământ, îndoiți de vânturi imense, ziduri care se prăbușesc, căpriori sparte, cărămizi și acoperișuri zburând, geamuri sparte, mașini răsturnate, copaci mari dezrădăcinați, dar nu vei cunoaște niciodată forța și zgomotul vântului respectiv prăbușirea zidăriei în cădere sau teroarea pe care o generează în inimile oamenilor care trebuie să o suporte, până când nu l-ai experimentat pentru tine. Și așa este și când încerc să descriu pentru tine „ACEL” CARE A ADUS TOATE CREAȚII ÎN FIINȚĂ. Poți doar să ghicești, nu ȘTII.

Abia după ce ați experimentat tot ce am vorbit - pentru voi înșivă - veți face acest lucru și începeți să vă faceți o idee despre ceea ce încerc să vă spun. De aceea, nimeni care va citi Scrisorile să nu dispute cu altul sau să nege adevărul a ceea ce te învăț - sau să respingă cuvintele mele - pentru că spun că tu cu adevărat că nu poți ști pe deplin ceea ce nu ai experimentat.

Doar aceia care mă vor urma în acceptare și credință în meditația zilnică, în curățirea conștiință și rugăciune pasionată pentru iluminare, care în cele din urmă va dobândi o adâncire tot mai mare întrezărește - apoi experimentează - ceea ce creația însăși poate accesa - Conștiința divină.

Vă puteți întreba care este diferența dintre Conștiința universală și Conștiința divină?

CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ este TĂRÂMUL UNIVERSAL al spațiului la care nimeni nu poate intra sau accesa, întrucât se află într-o stare de echilibru și energie autonomă.

CONȘTIINȚA DIVINĂ este reunirea IMPULSURILOR originale în cadrul CONȘTIINȚEI UNIVERSALE care au fost eliberate pentru a deveni atât activitatea, cât și substanța creației în momentul MARELUI BIG BANG.

Aceste IMPULSURI au fost divizate exploziv și apoi s-au reunit într-o stare de reținere reciprocă.

De asemenea, au fost destinate să lucreze pentru totdeauna în tărâmul creat fie separat, manifestat ca energii, fie împreună reținute în echilibru. Doar acest tărâm al CONȘTIINȚEI DIVINE este cel în care știința poate pătrunde.

Poate că următorul paragraf va explica acest lucru mai clar: CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ este o întruchipare a IMPULSURILOR UNIVERSALE.

IMPULS de:! IMPULS de: DORINȚA de a crea în reținere reciprocă cu SCOPUL de a se experimenta pe Sine.

INTELIGENȚĂ „” „” IUBIREA IMPULSUL VOINȚEI INTELIGENTE IMPULSULUI de echilibru al SCOPURILOR PLINE DE IUBIRE După ce ți-ai dat această descriere intelectuală a conștiinței UNIVERSALE, nu vei fi mai aproape de o apreciere a măreției sublime și măreției Puterii, nici a frumuseții, bucuriei, armoniei, extazului conținut de culoare și sunet dincolo de dimensiunea ta. Suntem doar noi care au urcat în conștiință frecvențe de vibrație până la chiar portalurile sau marginile echilibru al CONȘTIINȚEI UNIVERSALE care experimentează și poate radia conștientizarea de sine a adevăratului potențial fără dorința de a-l împlini - bucuria minunată a personalului împlinirea fără a „ridica un deget”.

Folosesc acest ultim termen metaforic, deoarece, deși îmi păstrez individualitatea, sunt activ numai în conștiință și nu mai sunt, în niciun caz, fizic și nu mai sunt de când am continuat ascensiunea spirituală în alte dimensiuni după moartea mea pe cruce.

S-ar putea să vă întrebați cum este posibil să aveți astfel de IMPULSURI UNIVERSALE enorme într-o stare de echilibru. Ele se află într-o stare de reținere egală și reciprocă, legătura, dragostea hrănitoare IMPULS ținând, legând voința creativă și activă sub control.

Pot explica acest fenomen doar în următorii termeni simpli.

Dacă așezați palma unei mâini deasupra palmei celeilalte, cu vârfurile degetelor fiecărei mâini atingând încheietura mâinii de cealaltă mână și apoi încercați să le separați, dar păstrați-le strânse unul pe celălalt, veți obține o idee despre semnificația „echilibrului” sau a „restricției reciproce”.

Mai mult, trebuie să vă dați seama că, deși mâinile voastre exprimă aparent un fizic fenomene, ele sunt de fapt guvernate de și exprimă IMPULSURI emise din creierul tău. În plus, creierul tău poate fi vehiculul exprimării ideilor conștiente - impulsuri - dar, de fapt, IMPULSUL este realitatea oricărei mișcări de orice fel - nu creierul fizic care este doar un instrument de exprimare a unor astfel de impulsuri.

Ți-am dat doar o relatare intelectuală despre CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ. Cum pot descrie pentru tine puterea latentă, măreția venerării, răpirea, bucuria strălucitoare, starea de deplină mulțumire și pace și armonie a Ființei Sale?

Chiar dacă puteți contempla și realiza că din această IMENSITATE a CONȘTIINȚEI întregul univers a luat viață și formă, nu puteți percepe mai mult decât un electron al vastă, incomensurabilei Realități plină de Bucurie a CONȘTIINȚEI UNIVERSALE.

Pentru a înțelege pe deplin natura creației: motivele pentru care egoul funcționează așa cum funcționează, de ce entitățile create simt nevoile pe care le simt, trebuie înțeles că NATURA și CALITATEA CONȘTIINȚEI UNIVERSALE este BUCURIA RADIANTĂ - Împlinirea - FERICIREA.

PE ACESTA L-AM NUMIT „REGATUL CERULUI ÎN TINE” - ÎN SUFLETUL TĂU - ÎN PROFUNZIMEA PSIHULUI TĂU, care este intermediarul între strălucirea sufletului tău și umbra sinelui ego-ului.

A reveni la această stare transcendentă a ființei glorioase, frumoase, fericite, armonioase este a ta cel mai profund dor al sufletului!

Este acest dor de durată, această amintire inconștientă înnăscută de echilibru și pace, bucurie și armonia, care, prin psihic, îl determină pe EGO să manipuleze mediul în numele tău.

Scopul său constant este să vă aducă înapoi la starea voastră primară originală de glorios extaz din care ți-ai scos sufletul, ființa și forma.

Dar ego-ul vă poate aduce bucuria și plăcerea dorite, numai prin intermediul celor două magnetic / emoțional Impulsuri de „legare-respingere” - care sunt doar impulsuri materializate pentru a vă oferi individualitatea.

Prin urmare, dorul înnăscut de a se alătura SURSEI FIINȚEI este experimentat în parametrii electromagnetici ai gândirii și sentimentului ca „Mai mult, mai mult, mai mult” din ceea ce ți-a dat un sentiment plăcut, anterior. Mai mulți prieteni, mai multe case, mașini, haine etc. De fiecare dată când s-a realizat „mai mult”, există o mică strălucire de satisfacție, poate o manifestare pentru vecini pentru a spori fericirea, (câștigând una peste ele și încă o mică strălucire), iar apoi noutatea se stinge, noua posesie devine banală, simțurile sunt din nou în repaus - în echilibru - oboseală mentală se instalează, rutina devine plictisitoare. Pentru a genera o viață, ego-ul își găsește un alt scop de  realizat pentru a oferi emoție și plăcere. Astfel, viața este o goană nesfârșită pentru satisfacția personală de diferite feluri părăsind sufletul ascuns, înfometat, nesatisfăcut, încă tânjind după „Mai mult” - dar care este cea mai profundă dorință a mea? Întrebi disperat.

Când o persoană ajunge la o înțelegere a adevăratei surse de goliciune și a poftei interioare continue pentru „Mai mult din ceea ce m-a făcut să mă simt bine înainte” și începe să meditez pentru a intra în contact cu ... „ACEL” ... CARE L-AU ADUS ÎN FIINȚĂ, o mică parte din Echilibrul Divin se filtrează prin om conștiința. Golul începe să se retragă.

Dacă într-adevăr o astfel de persoană surprinde adevăratul ETERN și adevăratul scop în viață, dorul de mai multe bunuri va muri în cele din urmă de o moarte naturală. Dorința de a avea mai multe bunuri va fi înlocuită treptat cu o apreciere sinceră a ceea ce aveți deja și un sentiment de consecvență mulțumire. Prin experiențe ale intervențiilor sau activității miraculoase ale CONȘTIINȚEI DIVINE în viața de zi cu zi, conștiința umană este foarte ridicată și învață din asta că nevoile sale zilnice sunt satisfăcute în cel mai bun mod. Credința este sporită și bucuria sporită.

Acesta este motivul pentru care v-am spus: Nu am venit să vă învăț gândirea pozitivă pentru a atrage lucrurile pe care le dorești și ai nevoie. Am venit la tine în mod expres să te conduc înapoi în Împărăția Raiului. Cu toate acestea, nu numai că îți dorești mai multe bunuri pentru tine, sufletul tău este legat în locuința sa secretă. Ego-ul folosește și emoționalul magnetic ce conduce la „respingere - respingere” pentru a vă asigura individualitatea, confidențialitatea și siguranța. Acest impuls preia numeroase forme menite să vă ofere un sentiment de superioritate, sau de elitism, sau de protecție contra unor persoane pe care le considerați nedorite sau cu un statut social mai mic decât tine. Această unitate a ego-ului este practicată continuu și a fost considerată a fi perfect acceptabilă chiar și de către biserici. Adevărul este: atunci când sufletul începe să câștige puțin control asupra eului ego-ului, acesta va reclama personalitatea umană pentru egoismul și exclusivitatea sa. Va induce psihicul spre adoptarea iubirii necondiționate și a credinței în universalitate și unicitate a tuturor oamenilor, indiferent cine ar putea fi.

Poate că acum poți înțelege mai ușor cum și de ce se creează individualitatea ta în mediul ego-ului, a format marea capsulă „impulsuri fizice” care a produs și a închis conștiința ta umană - creând atât forma ta fizică, cât și personalitatea ta umană. De când vă guvernează mintea și emoțiile, gândurile și sentimentele, vă împiedică să luați contact cu SURSA VIEȚII și SUFLETUL vostru.

SCOPUL TĂU ADEVĂRAT în viață este să câștigi stăpânirea ego-ului tău prin a te gândi și a te simți să ... „ACEASTA” ... CARE SIMȚI CĂ ESTE DINCOLO DE CREAȚIE și cerând în mod constant iluminarea. Acest este chiar primul pas pe care trebuie să îl facă o persoană către acel moment glorios în care veți contacta DIVINUL și apoi avansați prin curățarea continuă a ego-drive-ului, spre reintrarea în acea „stare cerească” din care s-a născut sufletul vostru și și-a luat individualitatea.

Și cum a apărut această CREARE a INDIVIDUALITĂȚII?

Așa cum am spus mai devreme, CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ a atins un punct culminant de reținere reciprocă și un a avut loc o explozie care a sfâșiat:

****

IMPULSUL VOINȚEI CREATIVE din IMPULSUL SCOPURILOR PLINE DE IUBIRE care s-au separat și au devenit active în cadrul creației ca:

Inteligența Tatălui: Mama Iubire văzut ca Electricitate: magnetism „Legare - respingere”! Viaţă!

Reunificat în echilibru ca și CONȘTIINȚA DIVINĂ! VIAȚĂ.

Prin urmare, departe de a fi „materie” solidă și imponderabilă, - în realitate - lumea vizibilă este: Mintea / activitatea funcționează întotdeauna împreună cu legătura emoțională / magnetică - Repulsie. De asemenea, cunoscut și ca „Atracție - Respingere”.

Inteligența Tatălui: electricitate fizică și Mama Iubire: fizică magnetică „Legătura - Respingerea împreună a produs un copil - EGO!

Acest IMPULS al INDIVIDUALITĂȚII s-a născut și a luat o formă constantă și nesigură în cadrul energiilor creației pentru a se asigura că diferitele forțe electrice exprimate ca protoni și electroni și restul „Benzii de particule” descoperită cu entuziasm de știință, nu ar trebui să zboare neîntrerupt într-o îndepărtat „Stare fără formă”, dar ar trebui să fie reținută și controlată de „respingerea legăturii” magnetice  IMPULSUL Mamei Dragoste pentru a produce o formă manifestată.

Știința poate contesta paragrafele de mai sus, deoarece a fost foarte greu să descriem diferite „procese de legare” prin aplicarea unor termeni-cuvânt diferiți la energiile de „legare”.

Știința este binevenită să numească „energiile de legătură sau de atracție” prin orice termen doresc, dar de fapt aceste energii au luat formă din IMPULSUL mare și primordial al IUBIRII MAMEI, a cărei funcție de CONȘTIINȚĂ PRIMARĂ este de a da formă individualității.

IMPULSUL „Tatăl vieții inteligente” dă impuls electric creației.

IMPULSUL „Mamei iubitoare de scop” oferă „legătura” pentru a împiedica electricitatea impuls și îl pune sub control în cadrul individualității.

IMPULSUL „Mamei iubitoare de scop” oferă impulsul „repulsie-respingere” pentru a asigura supraviețuirea individualității.

Acesta este procesul de creație.

Știința nu poate aborda creația decât ca spectator. Deși ambasadorii săi sunt umani și experimentează viața pentru ei înșiși, mintea umană poate observa doar ceea ce a fost creat. Aceasta nu poate intra în procesele intime de creație ascunse în „materie” și cele mai elementare câmpuri de energie.

Știința nu va putea niciodată să identifice FACTORUL MOTIVANT X care dă naștere energiilor care controlează crearea formei individuale.

Dar ceea ce știința are de spus în ceea ce privește creația este de puțin timp pentru tine ca individ.

Știința nu vă va schimba stilul de viață, sănătatea, mediul, sentimentele personale și realizările absolut deloc. Ceea ce trebuie să știți - și ceea ce am venit să vă spun în mod expres - este cum să scăpați de unitate egoistă posesivă-protectoare oferită de EGO pentru a vă asigura individualitatea și supraviețuirea și dorința voastră încorporată de a reveni la bucuria și fericirea din care toată creația a luat VIAȚA.

Acest lucru vă oferă motivul pentru care am venit inițial pe pământ și vin la voi în acest sens în timpul prezent - pentru a face ceva ce niciun om de știință nu poate face vreodată pentru tine – vă ajută sufletul tău să depășească limitele impulsului vostru de ego și să lansați un nou program de „gândire-emoțional-trăire” care va exprima direct „Viața Tatăl-Mama-Conștiință” injectată în voi și în toată umanitatea în momentul concepției.

Deoarece egoul însuși posedă impulsul electric al Activității-Creativitate și al impulsuri magnetice emoționale de „legare-respingere”, orice se naște din „impulsul ego-ului” prin acesta, gândurile, sentimentele și acțiunile vor încărcate de viața fizică electromagnetică care va produce forme de viață replică și vor fi materializate în cele din urmă în viața creatorului de ego.

Aceste forme create nu numai că se manifestă în cele din urmă ca experiențe, ci și perturbă funcționarea procesele fizice ale creatorului lor și sunt originea durerilor fizice sau a virușilor sau bolii. Prin urmare, este o mare cauză de bucurie atunci când sufletul iese din încapsularea conștiinței umane a ego-ului, deoarece conștiința spirituală ascendentă va crea condițiile armonioase de viață pe care le deține în conștiință. Dimpotrivă, este o cauză pentru durere în timp ce conștiința umană este scufundată în controlul ego-ului, producând supărări, încercări și necazuri atât în experiențele de viață, cât și în condiția fizică în sine.

Prin urmare, vă spun: dacă nu vă place lumea voastră, este în puterea voastră să vă schimbați „Condițiile de existență”, chiar acolo unde vă aflați - dacă aveți credința și voința constantă de a face asta. Repet într-o altă formă pentru a vă atrage atenția: Dacă veți continua nivelul actual de funcționare și gândire umană, veți experimenta doar nivelul actual de existență umană.

Veți fi obligat să lucrați din greu pentru o viață nefastă, plină de numeroase probleme, cum ar fi sărăcie și sănătate precară, dependențe, imobilizați de prosternarea fricii și expunere la atacuri neintenționate de tot felul.

Veți fi împovărați de condițiile actuale până când veți înțelege cum să le schimbați.

Aceasta este oportunitatea ta de aur de a prelua controlul asupra vieții tale ca niciodată până acum, prin a prelua controlul gândurilor și emoțiilor tale - impulsurile tale electrice și magnetice – tiparele experiențelor tale viitoare.

Căci - sunteți ca olarii care posedă lut și care zilnic modelează vase și ustensile pentru folosința voastră.

CONȘTIINȚA este lutul - substanța cu care îți faci viața - și orice condiție referitoare la aceasta. Tu, singur, îți modelezi vieța în formele pe care le experimentezi.

Prin gândurile voastre, vă puteți schimba viitorul personal, trebuie doar să-mi ascultați cuvintele, să înțelegi adevăratele tale origini, credeți în ele și folosiți aceste cunoștințe în rutina voastră zilnică.

Vă puteți afecta mediul, casele, familiile, munca, oamenii cu care vă asociați și chiar și plante, animale și climă.

Orice păstrați consecvent în minte se va materializa în manifestare.

Prin urmare, este crucial pentru dezvoltarea spirituală și personală a omului să înțelegeți pe deplin tot ce încerc să vă învăț.

Nu credeți că aceste Scrisori care vi s-au prezentat sunt prea greu de înțeles și apoi mergeți mai departe la un mod mai ușor de a găsi fericirea.

Credeți-mă - nu există o modalitate ADEVĂRATĂ și mai ușoară pentru a vă găsi echilibrul și fericirea - pentru că cuvintele mele descriu ADEVĂRUL UNIVERSAL DE EXISTENȚĂ și VIAȚA pe care o construiți sau o distrugeți în prezent.

În același timp - fiți siguri că nu veți putea crea niciodată condiții noi pentru voi până când descoperi DE CE și CUM ați creat condiții distructive și negative în trecut. Tot ceea ce experimentați în prezent, ați creat și ați pus în mișcare de fostul gânduri, cuvinte, acțiuni în trecut. Așadar, nu vă supărați pe circumstanțele actuale, voi ați făcut orice a fost cauza condițiilor voastre actuale.

Așadar, fiți sensibil și citiți aceste Scrisori și dedicați-vă toată puterea și voința de a descoperi mijloacele pe care le-ați folosit (în ignoranța anterioară) pentru a vă strica viața în zilele trecute.

Apoi, luați măsurile necesare pentru a vă curăța conștiința. Puteți întreba: De ce ar trebui să fac curățenie în conștiința mea?

Vă spun - VOI nu ați planta niciodată un câmp de porumb fără a pune mai întâi plugul să se întoarcă

solul și apoi echipamentul pentru a crea un sol texturat fin și a împrăștia îngrășământul. În ignoranță, ați putea planta printre buruienile existente în pământ aglomerat și ați omite îngrășământul și cultura voastră ar fi slabă și neuniformă. La fel este și atunci când vă amestecați cu gândurile umane centrate pe sine, și gândiți și trăiți în întregime în propriile voastre cunoștințe umane, forță și voință. Sunteți limitați în tot ce faceți. Și, fără să știți, creați chiar circumstanțele care vor limita recolta eforturilor voastre.

În momentul în care vă dați seama de unde ați venit cu adevărat, Căutați Puterea cu care vă puteți atrage pentru a realiza fiecare lucru din viața voastră și începeți să faceți urgent pași pentru a elimina buruienile, purificând astfel solul conștiinței voastre, veți atrage PUTEREA care vă va îmbogăți și va face să prospere experiențele și activitățile zilnice.

Ai putea spune că PUTEREA este îngrășământul tău, dar acest lucru ar fi complet inexact și fals.

Îngrășămintele sunt hrană chimică neînsuflețită pentru plantă - în timp ce PUTEREA pe care vă puteți baza prin meditația zilnică, este VIAȚA care vă va revigora întreaga ființă, viața și chiar plantele dvs. și cărămizile caselor și echipamentele dvs. mult dincolo de convingerea voastră actuală.

Oamenii care și-au dat întreaga voință pentru a trăi acest Adevăr, văd incontestabil rodul în viața lor și „faptul că văd” le crește credința și determinarea. Astfel ei intră într-un cerc de binecuvântare. Se miră că alți oameni pot rezista acestui adevăr și pot alege să rămână în afara armoniei spirituale și pământești în care este posibil să trăiești.

Dacă sunteți pregătit să ascultați, să meditați și să meditați la paginile următoare, veți începe să înțelegeți ceea ce a fost ascuns de la începutul creației.

CURĂȚAREA CONȘTIINȚEI

În timp ce faci toată munca foarte necesară de curățare mentală / emoțională, folosește cuvintele mele în paginile anterioare, descriind ... „ACEASTA” ... CARE V-A ADUS PENTRU VOI ȘI TOATE LUMEA VIZIBILĂ pentru a construi un nivel de conștientizare și contact cu CONȘTIINȚĂ DIVINĂ atotputernică.

Din acest contact va veni inspirația și forța pentru a realiza curățarea mai rapid. Dupa cum curățarea are loc, veți experimenta noi fericiri și împliniri găsite în fiecare zonă a vieții voastre.

Veți primi, de asemenea, instrucțiuni inspirate în ceea ce privește viața de zi cu zi, fie în timpul meditației sau ca o rază de lumină în mintea ta atunci când ești liniștit și te gândești la ceva banal. Dacă nu reduceți sau respingeți aceste instrucțiuni, ci le urmați - cu fidelitate și cu atenție - veți face primii pași pentru a deveni, în cele din urmă, un mare și de succes plantator și culegător de idei creative în mediul dvs. Tot ce este legat de tine va înflori, înflorește și prosperă. Totul vă va răspunde și vă va binecuvânta cu noutatea vieții.

Dacă te disciplinezi în meditarea zilnică cu devotament, veți începe în cele din urmă să simțiți un răspuns și o intrare a ACELUI CARE V-A ADUS ÎNTRU FIINȚĂ și a cuvintelor pe care le folosiți va lua un nou sens. Cuvintele vor fi impregnate cu VIAȚA UNIVERSALĂ.

Veți fi umplut de bucurie și vă veți bucura extrem de mult, pentru că veți ȘTI atunci că puterea este real și activ în mintea și viața voastră.

Veți ajunge să vă bazați din ce în ce mai sigur pe puterea care începe să se manifeste în aspectele vieții voastre. Veți dori să îi atrageți pe ceilalți în starea voastră de binecuvântată armonie, iar ceilalți oameni vor fi conștienți de asta și vă vor întreba despre asta. Nu numai acest lucru - veți experimenta un nou tip de dragoste fraternă și veți dori să împărtășiți ceea ce vă face fericiți, cu alți oameni.

Nu pot sublinia suficient acest Adevăr, această nevoie de a medita, deoarece atât de mulți oameni renunță la căutarea și autodisciplina ascultării zilnice înainte de a se curăța pe deplin conștient și a ajunge la acea stare de purificare interioară atât de necesară pentru a face perfectă contactul cu CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ - Sursa Ființei voastre.

Când faceți contactul - apar miracole! Aceasta este începutul Puterii Universale ce capătă formă și formă în sufletul, corpul, mintea, inima și circumstanțele voastre.

Vă spun cu adevărat - s-ar putea să aveți încredere în cuvintele mele implicit - dacă perseverați, va veni un moment când veți simți efectiv contactul și veți știi că ați făcut contact.

Ați ajuns apoi la un moment crucial în dezvoltarea voastră spirituală / umană!

Timp de câteva ore, atât de multe suflete se simt înălțate și bucuroase, dar apoi grijile zilnice le cuprind și intelectualizează experiența. Ei o explică în termeni umani.

Nu faceți acest lucru - pentru că veți pierde ceea ce vi s-a dat! Vă veți întârzia foarte mult progresul spiritual.

Dacă citiți aceste cuvinte și vă este frică să le credeți, sau credeți că sunt o prostie sau simțiți că vă veți pierde prestigiul dacă le credeți – veți da naștere unei forme creative în conștiință care va nega orice răspuns constructiv pe care l-ați fi avut inițial la această Scrisoare.

Așa că vă spun - prețuiți-vă momentele de credință, păstrați-vă momentele speciale de contact cu ... „ACEASTA” ... CARE V-A ADUS ÎNTRU FIINȚĂ, credeți în ele și țineți-le ferm în conștiința voastră și treptat, veți merge mai departe la înălțimile conștiinței „spirituale” - la marea clarviziune și bucurie.

Din nou spun, nu puneți aceste scrisori deoparte. Nu pot să subliniez suficient nevoia de a vă gândi la ele, de vă aminti ce au de spus. Dacă nu vă amintiți, reveniți și citiți-le încă o dată, și încă o dată, și încă o dată, până când vor fi absorbite în conștiința voastră.

Cu cât meditați mai mult asupra lor zilnic, cu atât vor fi mai clare în mintea voastră și vor ajunge să aibă semnificație tot mai mare pentru voi. În cele din urmă, veți descoperi că au fost ca mâncarea și băutura, construindu-vă moralul și hotărârea de a contribui la schimbarea condițiilor voastre actuale în armonie, creștere pe scară largă, prosperitate și pace.

O mare inspirație și bucurie vor fi ale voastre atunci când veți ajunge să realizați că imensitatea lui ”Aceasta care V-a Adus Întru Ființă” este o putere extatică radiantă, răpitoare - dincolo de capacitatea voastră actuală de a visa și imagina - Este realitatea - ESTE SURSA FIINȚEI - SURSA a tot ceea ce vedeți în lumea voastră naturală de viață și în multe niveluri ale existenței dincolo de cel pe care îl locuiți în prezent.

Când primiți din abundență Conștiința Divină în mintea voastră, în voi înșivă, în fiecare fațetă de existența dvs., atunci veți începe să vedeți diferența enormă, veți privi înapoi la vremuri de stres și nefericire și vezi că treptat limitările vieții voastre vor fi cedat mai mare binecuvântare. Acesta devine un proces continuu în viața ta.

Fiți cu inimă bună - Eu cu adevărat, Hristos, vin înspre TINE și lume prin intermediul acestor Scrisori.

Vreau în mod special să vă impregnez mintea cu modul în care am făcut în mod deliberat declarații în paginile trecute pentru a vă ridica gândurile la un nivel superior de conștiință, descriind beneficiile care rezultă din a lucra pentru a vă ridica conștiința, scăpând-o de trăsăturile negative menționate mai sus.

Vreau să-ți dai seama pe deplin că am venit doar să te ajut să scapi de sinele ta de nedorit ,ego-ul,  gândurile și emoțiile conduse controlează în prezent mintea ta. Sunt aici și în mod expres pentru a te ajuta și „te ajută” - da, „pentru a te ajuta” – să dezvolți în mintea și inima ta  gânduri și emoții bazate pe dragoste, și ce vor aduce în armonie cu Conștiința Divină.

Cel mai urgent și mai iubitor scop al meu este să vă scot din nuanțele gri ale existenței în care  locuiți în prezent - în „soarele” iluminării spirituale care vă așteaptă când ai cucerit impulsurile ego-ului, când ați devenit unificași cu sufletul vostru și cu „Tată-Mamă-Viață” și veți fi trecut în armonia iubirii necondiționate pentru toți.

Prin urmare, voi repeta lista caracteristicilor negative prezentate la pagina 1. Vreau să citiți le priviți cu atenție și urmăriți propriile reacții și sentimente în timp ce le parcurgeți încet.

Critică, sarcasm, judecată, respingere, denigrare, dușmănie, intoleranță, ură, gelozie, agresiune, impulsuri violente, hoți, minciuni, relații duble și viclene, calomnie - Cum începi să scapi de oricare dintre cei despre care știi că fac parte din conștiința ta?

Nu vă rușinați de faptul că vă confruntați cu ele, deoarece sunteți o ființă umană și v-ați născut sub influența acestor caracteristici ale ego-ului. Așadar, nu vă fie prea frică sau vă acuzați pentru că aveți de-a face cu ele. Faceți primul pas în sinceritate totală - și scrieți-le.

Al doilea pas este să luați foaia de hârtie și să vă întindeți și să o așezați pe piept. Închideți-vă ochi și gândiți-vă la Realitatea Divină - Sursa voastră a Ființei, pe care o veți conștientiza ca  fiind Creatorul vostru Iubitor - adevăratul vostru „Tată-Mamă spiritual” - care radiază continuu și consecvent - IUBIREA PĂRINTEASCĂ NECONDIȚIONATĂ.

Acordați timp pentru a vă liniști mintea până când simțiți că vă deplasați dincolo de propria conștiință.

Apoi, întrebați-vă, cu credință desăvârșită, și așteptați un răspuns imediat, deoarece lucrații în conștiință, pentru ajutor în eliminarea, dizolvarea, depășirea respingerii false și inutile ego-uri în toate zilele viitoare.

Din punct de vedere emoțional, vă clarificați „Tatălui tău spiritual” sau „Realitatea divină” – și deci pentru voi înșivă - că nu mai vreți aceste ego-negativăți în conștiința voastră. Cereți inspirație și forță pentru a face toate eforturile pentru a le evita sau a le nega, începând cu acea zi.

Urmând acest curs de acțiune, creați un NOU FORMUL DE CONȘTIINȚĂ care începe acum și se înfiltrează și preia conștiința voastră actuală.

INTENȚIA VOASTRĂ acum devine realitatea voastră.

Fostele caracteristici negative scrise pe bucata de hârtie și duse la „Tatăl Spiritul” se află acum într-un limb de respingere în conștiința voastră. Această respingere conștientă este de asemenea un mijloc de a atrage Puterea Divină în conștiința voastră pentru a vă ajuta să vă consolidați hotărârea și amintirea pentru a arunca orice impulsuri care pot izbucni din caracteristicile respinse.

Prin urmare, după cum puteți vedea probabil - predarea și meditația au pus în mișcare o lucrare nevăzută în conștiința despre care probabil nu veți fi conștienți până nu vă veți observa ulterior l că aceste caracteristici au dispărut.

V-aș îndemna cu seriozitate să luați hârtia caracteristicilor în meditație de mai multe ori. De fiecare dată când faceți acest lucru, vă atrageți în propria conștiință, o injecție suplimentară de „Viața Tatăl-Mama-Conștiință” intră în scopul vostru de a depăși și scăpând conștiința de forme și forțe de conștiință nedorite.

După ce vor fi dizolvate, nu veți mai atrage în circumstanțele voastre negativul și umbre nefericite care v-au chinuit înainte. Vei călători pe o cale mai înaltă spre libertate.

Pe măsură ce progresați, veți percepe mici defecte de conștiință în mintea și inima voastră care nu păreau să fie niciodată greșite înainte și, atunci când se întâmplă acest lucru, trebuie să reluați procedura de a le scrie și de a le duce cu credință deplină la „Tatăl Spiritual”.

Acum, mai trebuie să faceți un lucru pentru a finaliza această reconstruire a conștiinței voastre. În în locul unde era critică, sarcasm, judecată, respingere, denigrare, dușmănie, intoleranță, ură, gelozie, agresiune, impulsuri violente, hoți, minciuni, relații duble și viclene, calomnie - trebuie să scrieți pe o bucată de hârtie - dacă este posibil, cu litere aurii, pentru a vă da un sentiment de frumusețe și strălucire despre atribute - calitățile aurii ale Conștiinței Divine de care doriți să le posedați - și doriși să se exprime - în viitor.

Pentru a fi în perfectă armonie cu „Realitatea ta Divină” - „Tatăl Spiritual” - fiecare atribut va fi întemeiată pe iubirea necondiționată și va promova cel mai înalt bine al celorlalți.

Căci nu veți mai căuta să-i puneți pe ceilalți jos pentru a vă face să vă simțiți din ce în ce mai încrezător în sine. Întreaga voastră conștiință va fi îndreptată spre afirmarea și construirea altor oameni și pentru a construi în viața voastră. Veți căuta să hrăniți, să învățați, să protejați, să întrețineți, să îndepliniți nevoile altora și veți căuta să stabiliți cu dragoste ordinea din acțiunile haotice.

După ce ați scris aspirațiile de aur pe foaia de hârtie, întindeți-vă din nou și contactați-vă „Realitatea Divină” și cereți ca impulsurile frumoase - natura Divinului să poată fi treptat răspândită prin minte și inimă și deveniți propria dvs. conștiință. Când se întâmplă acest lucru, sufletul vostru va fi ca un pui care pică și ciocănește, rupându-și coaja pentru a ieși în minunata lume mare care să fie unită cu mama găină, așteptând cu răbdare ca al ei copil să i se alăture din nou ei. Astfel se întâmplă cu mine și cu toate celelalte suflete christice. Așteptăm, privim și ajutăm oamenii care tânjesc pentru a afla cauza golului lor de spirit, care și-au pus inima să transcendă preocupările lumești, ale căror minți sunt atrase spre scopuri superioare în viață și care visează să intre armonie perfectă cu propriile lor suflete și SURSA DIVINĂ DE A FI. Veghem cu dragoste asupra călătorilor spirituali mai mult decât își pot da ei seama. Aceasta înseamnă că veghem cu dragoste asupra ta care citești această Scrisoare.

Când sunteți din nou uniți cu Sursa Voastră de A Fi, veți fi atins adevăratele voastre scopuri pe pământ. Veți fi împlinit adevărata voastră misiune în eternitate. Și acum - lasă-ți VIAȚA ADEVĂRATĂ să înceapă! Vei fi intrat în Împărăția Cerurilor!

Nu vă voi spune ce calități să scrieți pentru noua voastră conștiință - acestea trebuie să iasă din percepțiile voastre actuale despre cele mai înalte și cele mai bune. Studiați din nou Natura Divină a Conștiinței Divine pe care am perceput-o atât de clar în deșert și v-am descris-o în Scrisoarea 1.

Lăsați această Natură Divină să devină propria voastră natură.

Vreau să știți că atunci când veți începe această călătorie cu adevărată sinceritate, voi fi alături de voi în orice eventualitate. Este cea mai dragă dorință a mea să afli că sunt cu tine și că îți trimit sprijin și forță în căutarea ta de a deveni unificat cu „Realitatea ta Divină”.

DESPRE „CREȘTINISM”

Acum sunt pe cale să vă vorbesc despre lucruri mai banale și, pe măsură ce citiți următoarele pagini, eu vreau să treceți în revistă ceea ce se întâmplă cu starea voastră de spirit sau sentimentul de bine.

Acesta este încă un exercițiu de recunoaștere a ceea ce se întâmplă în conștiința voastră, că gândurile se schimbă și folosiți un nou set de cuvinte.

Vă rog să citiți cu atenție paginile următoare, chiar dacă sunteți sau nu creștin practicant, chiar dacă s-ar putea să fiți puternic tentați să le săriți. Notați-vă răspunsurile, ideile, sentimentele - în special orice schimbare a sentimentelor de depresie sau plăcere.

Notați numărul paginii atunci când cuvintele încep să vă ușureze starea de spirit și să vă ridice un plan superior de pace și fericire.

Acesta este un exercițiu foarte important, deoarece, dacă nu îl faceți, veți continua să citiți despre „Conștiință” pentru totdeauna, dar nu va ajunge niciodată la o înțelegere profundă a modului în care este energia de bază a existenței voastre, a „materiei”, corpul vostru și mediul înconjurător, evenimentele tale de viață, stările voastre de spirit și aspirații spirituale.

Nu veți începe să vă dați seama că CONȘTIINȚA este ființa și totul în existența voastră și experiență - până când observați cum „ideile și opiniile” pot crește sau reduce frecvențele vibrației conștiinței voastre. Vreau să deveniți conștienți de cuvintele pe care le folosiți în viața de zi cu zi, de calitatea vieții pe care o creați pentru voi și impactul pe care îl au asupra celorlalți - fie ridicându-le starea de spirit în pace și bucurie sau lăsându-i deprimați și epuizați.

În plus, intenția mea sinceră este să ajung la aceia dintre voi care sunt în prezent adepți ai Religiei creștină și se luptă cu condiționarea religioasă trecută sau prezentă, găsind-o astfel este dificil să-și scoată percepțiile din dogmă pentru a se mișca liber în interiorul frecvențelor de vibrație ale cunoașterii spirituale superioare.

S-ar putea să vă temeți de condamnare dacă chiar citiți aceste pagini - și totuși au o putere de atragere pentru voi să simțiți intuitiv că citiți despre ADEVĂRUL EXISTENȚEI ce nu a fost predat de preoții tăi. Sunteți sfâșiați de nevoia presantă de a cunoaște Adevărul și frica a nemulțumi pe „Dumnezeu” în orice formă îl percepeți în prezent pe „El”.

• Eu, HRISTOS, sunt conștient de suferința pe care aceste scrisori o provoacă multor oameni sinceri și tânjesc să vă aduc tulburarea voastră către o liniște sufletească și o bucurie perfecte.

Din acest motiv, este o necesitate absolută să vă analizați mai întâi convingerile actuale și originile doctrinelor bisericești înainte de a continua să învățați Adevărul mai profund despre „natura” Universului și natura omului însuși.

Pentru a înțelege pe deplin originile doctrinei creștine, trebuie să călătoriți înapoi în începuturile iudaismului și acolo se găsesc „raționalizările” minții umane care s-au luptat să definească în cuvinte ceea ce se simțea intuitiv ca fiind o probabilă sursă a ființei.

Aceia dintre voi care se luptă să se elibereze de mituri și credințe eronate din trecut, trebuie acum să ajungeți să percepeți clar - și să înțelegeți - diferența fundamentală dintre „Credința bisericii” și ADEVĂRUL EXISTENȚEI pe care acum încerc să v-o explic.

Până când nu veți putea discerne în mod clar „originea și forma convingerilor voastre actuale”, nu veți putea să vă scuturați complet șiu să fiți liberi de iluziile condiționării voastre trecute în cadrul bisericii.

Veți avea un „Picior în ambele tabere” - o poziție periculoasă în care să te afli. Această stare de spirit va da naștere unui mare conflict mental și vă poate determina să abandonați căutarea și să reveniți la vechea, confortabila formă religioasă sigură emoțional care nu vă duc nicăieri. Deci, feriți-vă și nu permiteți să fiți intimidați de amenințări cu nemulțumirea „lui Dumnezeu” și de condamnare probabilă.

ORIGINELE UNEI CREDINȚE ÎNTR- „UN DUMNEZEU SUPER INDIVIDUAL”

Prin urmare, vom începe cu o descriere a originilor unei credințe într-un „Dumnezeu”, un nume care are a însemnat multe lucruri diferite pentru omenire. Această credință a început atunci când vechii evrei au mers pe jos în câmpiile deșertului și au pus sub semnul întrebării originile creației. S-a imaginat că într-un fel SURSA CREAȚIEI trebuie să fie cu siguranță un „om-zeu supraomenesc” invizibil și mult transcendent pentru pământ și oameni. Unii dintre profeții antici erau conștienți în mod mistic că Sursa Creației era difuză și prezentă - într-un fel - pe tot parcursul creației și a fost, de asemenea, amplasat în dimensiunea eternă, dar acest misticism nu era disponibil minții umane obișnuite.

De asemenea, trebuie să înțelegeți că, în ciuda prezentei „realități aparente” (în mintea voastră) a unei astfel de „Dumnezeu” din lecturile voastre din Biblie, nimeni nu a întrezărit vreodată un astfel de „om-zeu supra omenesc” sub orice formă, cu excepția, poate, a lui Moise care a susținut că L-a văzut într-o ”tufiș care ardea” și s-a descris pe Sine ca „Eu Sunt Ceea Ce Sunt”.

Tot ceea ce oamenii au știut despre un „zeu” super-uman a fost derivat din citirea coloratei descrieri a lui „Dumnezeu” date de profeți în timpul șederii lor pe pământ. Este un semn distinctiv al modului a cât de iluzorii sunt credințele religioase la care oamenii religioși se întorc numai la antici pentru susținerea „adevărului” lor întrucât nu le vine să creadă că „Dumnezeu” este cu adevărat real, etern și la fel de capabil să vorbească oamenilor de vârsta și din zilele voastre.

Preoții voștri sunt îngroziți de orice credință care nu se amestecă în cele vechi. Ei nu se gândesc nicio clipă - sau le este frică să ia în considerare - că poate cunoașterea spirituală în cadrul dimensiunii pământești - este evolutivă!

Vreau să „vedeți” că a existat o „țesătură de credință”, un amestec de raționalizări și credințe inventate pentru a face o rețea de securitate mentală / emoțională cu care să se împingă și să prindă mințile și inimile oamenilor. Tot ceea ce oamenii sunt învățați în credința creștină se bazează pe emoțional și emană din „auzite”, derivat din primele rapoarte despre viața și moartea mea pe pământ. Cu toate acestea, acestea sunt crezute fanatic.

Creștinii sunt învățați că: „Dumnezeu este Iubire - și Dumnezeu este conștient de păcatul tău și te pedepsește, disciplinează, îi răsplătește pe cei ce fac binele și trimite nenorocirile celor care fac răi. Este exact descrierea activității și conștiinței umane!

Creștinii sunt învățați că eu, Hristos, în persoana lui Isus „am murit pentru păcatele lumii”.

Am fost „Mielul lui Dumnezeu, sacrificat pentru a plăti prețul pentru păcatul oamenilor”! am făcut o sacrificiul suprem al meu însumi pentru a realiza acest lucru ciudat de „plată a păcatului” de-a lungul veacurilor.

Am intrat din nou în corpul meu după moarte prin răstignire și am apărut de multe ori în trup pentru a mângâia și a-i învăța pe discipolii mei ce erau în doliu. Am mâncat chiar și mâncare în timpul apariției mele la ei.

După patruzeci de zile, am plecat din ochii ucenicilor mei, ducându-mi trupul în ‘cer’.

Așa cum am întrebat în Scrisoarea 3 - ce aș face cu un corp uman din „cer” - în viața de dincolo?

Pentru că am spus la ultima mea cină cu discipolii mei că ar trebui să-și amintească ultima mea masă cu ei rupând pâinea și dând-o de la unul la altul și ar trebui să bea fiecare din aceeași cană de vin, și să să-și amintească că trupul meu a fost răstignit și sângele meu s-a vărsat pentru a le aduce adevărul de a fi, acest fapt fiind transformat în credința bizară că, cu fast și ceremonie la altar, corpul meu a fost transferat în biscuiții pe care cei care își fac comuniunea ar trebui să-i înghită cu toată respectul cuvenit.

Corpul meu! La ce bun ar face „corpul” meu - spiritualizat sau nu - pentru cineva care își face comuniunea?

Puteți vedea cum mintea poate fi condiționată să accepte prostii ilogice care pot rezista aproape două mii de ani pentru că a fost susținută de o mare ierarhie a Papei, cardinali care locuiau în palate, bogăție imensă și susținute în fast pământesc și în circumstanțe ceremoniale prestigioase?

Vreau să știți adevărul despre acea noapte fatidică - ceea ce numiți Cina cea de Taină.

Deși este dureros să fac acest lucru, pentru o mai mare claritate, m-am adus în conștiința frecvențelor de vibrație chiar în amintirea conștientă a gânduri lor și sentimentelor mele în timpul ultimei mele mese cu discipolii mei.

Deși un om puternic, luminat și sigur că am un destin de îndeplinit pe care nu l-am putut evita - nu am vrut să-l evit – și am fost, de asemenea, profund întristat când am început masa - mâncând masa de Paște. Ucenicii mei fuseseră prietenii mei și au stat lângă mine în timpul unor circumstanțe dificile. Eram trist să-i părăsesc și mă temeam pentru bunăstarea lor.

Ce s-ar întâmpla cu ei când s-ar găsi singuri fără îndrumarea și protecția mea? Depinseseră de mine mai mult decât știau.

Mi-am amintit de anii mei învățând oamenii. Am simțit un profund sentiment de ironie când mi-am amintit de întoarcerea mea din deșert - murdar și neîngrijit, dar posedat literal de îngrijorarea mea plină de bucurie pentru semenii mei, și extrem de entuziasmat că aș putea acum să le pun picioarele pe calea cea bună, să le implantez mintea lor adevărul cu privire la existență, să le arăt cum să-și învingă temerile, boala, sărăcia, mizeria. Urma să cuceresc lumea!

Dar cât de diferit s-a dovedit totul! În ziua următoare urma să fiu răstignit pe o cruce!

Cu toate acestea, era adevărat - obținusem mult succes. M-am gândit la cazurile de vindecare și acceptarea bucuroasă a oamenilor a „Tatălui Iubitor”. Aș putea înțelege de ce Marele Preot și Consiliul m-a urât. În loc de frică, pedeapsă și sacrificii de animale, adusesem oamenilor realitatea „Tatălui Iubitor”, dovedind-o prin vindecarea cazurilor terminale.

Mi-am readus atenția asupra discipolilor mei care vorbeau între ei în timp ce mâncau. Ei încă nu erau conștienți de provocarea care stătea în fața mea - răstignirea mea. Cu toate ca eu îi avertizaseră în mod repetat, refuzau să accepte cuvintele mele ca adevăr. Au crezut că am înspăimântați de preotul principal și mă întrebați de ce.

M-am mai scos din situații de amenințare înainte.

După cum era obișnuit la Paște, ei vorbeau despre circumstanțele din jurul evadării israeliților din Egipt. John, care era foarte imaginativ, le dădea o relatare plină de culoare a lui Moise care îi cheamă pe israeliți și le spunea că, în sfârșit, ei ar părăsi în sfârșit Egiptul și ar scăpa din viața lor de sclavie și ar trăi în libertate în deșert!

Din acest motiv, Moise a îndrumat șeful fiecărei familii să omoare un miel fără cusur și cu pumni de ierburi, și să vopsească cu sângele acestuia stâlpii ușii locuinței lor. A spus Moise că îngerii ar veni noaptea și vor zbura prin Egipt ucigându-i pe primii născuți dintre toți egiptenii, lăsând doar pe primul născut dintre israeliții care ar fi mântuiți de sângele de pe stâlpii de la ușă.

În timp ce îi ascultam și le vedeam zâmbetele și semnele de recunoaștere a acestei întâmplări ”miraculoase”,  mi-am dat seama cu o durere plină de angoasă cât de puțin au înțeles cu adevărat descrierea mea despre 'Tată Ceresc'. Am auzit cuvintele lui Ioan referitoare la: Sânge, sânge, sânge - sânge de mielul fără cusur, sânge pe stâlpii ușii, sângele copiilor egipteni și vitele. La fel de mereu, m-am minunat de preocuparea evreiască veche de secole cu sângele și mi-am amintit pe scurt că Avraam era chiar pregătit să-și sacrifice singurul fiu, intenționând să-l măcelărească și să-l ofere ca un sacrificiu pentru că el credea că Dumnezeu îi spusese să facă acest lucru. M-am gândit apoi la cotidian sacrificii de animale în Templu! Pentru mine, întregul concept de „lăsare de sânge” ca modalitate de plată căci „păcatul” era o urâciune absolută.

Dar am rămas tăcut și nu m-am certat cu oamenii. Mi-am dat seama că mintea lor era plină cu aceste tradiții, la fel de solide și durabile ca piatra. Aceasta a fost ultima noastră cină împreună, ultima noastră masa cu toții. Ar trebui să fie un moment de pace între noi și un moment de adio iubitor.

Niște momente cu semnificații duble pentru ucenicii mei, deoarece Paștele a fost un eveniment atât de sacru pentru mințile lor evreiești și asta ar trebui să accept în spiritul iubirii și al înțelegerii.

Anterior, nu celebrasem Paștele de când tradiția mă îmbolnăvea. Am preferat să merg pe dealuri în liniște pentru a medita, lăsându-i pe discipolii mei să mănânce Paștele cu familiile lor.

Datorită atitudinii mele din trecut, ei nu s-au mirat de tăcerea mea actuală.

Acum, stăteam pe jumătate întins, jumătate așezat, incapabil să mă relaxez ca de obicei - tensionat, forțat, plin de compasiune față de discipolii mei - totuși pe jumătate supărat pe ei.

M-am întrebat cum aș putea lăsa pe acești adepți confuzi și somnolenți un semn eficient de care să își amintească - niște ritualuri care să le readucă în mintea încurcată tot ce încercasem să îi învăț.

Am vrut să-i scutur din sângerarea lor.

În timp ce ascultam discuțiile lor despre Moise și diversele sale activități miraculoase, mi-a venit în minte asta dacă ar fi atât de pre-ocupați cu sânge - atunci sângele pe care i-aș da să-și amintească de mine.

M-am aplecat peste masă și am luat o pâine, am rupt-o în mai multe bucăți și am spus destul de grosolan: „Sunt ca Mielul vostru de Paște. Transmiteți-o, luați-vă partea, mâncați și faceți asta în amintirea mea care am adus singurul ADEVĂR adevărat pe care lumea l-a auzit vreodată.

Lăsați această pâine să fie un simbol al corpului meu care urmează să fie răstingit pe cruce. ”Ei s-au oprit vorbind și s-au uitat fix la mine. „Continuați, mâncați!” Le-am spus.

Ca într-un vis, au luat în liniște niște pâine și au dat-o de la unul la altul, mestecând puțin din ea.

Am luat apoi paharul mare de vin și le-am spus să bea din el și să-l dea mai departe.

”Acest vin este un simbol al sângelui meu. Am venit să vă aduc ADEVĂRUL. Adevărul despre Dumnezeu - Adevărul despre viaţă. Dar am fost respins. Sângele meu va curge pentru voi.”

Din nou, în tăcere, au băut din pahar și l-au dat celui de lângă mine. Fețele lor au fost încordate, dar nu au spus nimic. Era evident că toți au fost zguduiți de cuvintele mele și le-au fost pe plac.

Știam că lui Iuda i se dăduseră bani pentru a mă arăta soldaților Marelui Preot când momentul era potrivit. Știam, de asemenea, că noaptea de Paște avea să fie acea noapte. I-am spus Iuda: „Mergi fă ce trebuie să faci.”

Iuda s-a uitat la mine îndelung și am văzut durerea și indecizia din ochii lui. El se răzgândise, dar îmi venise timpul și am vrut să se termine o dată.

„Du-te”, am spus aspru. Iuda s-a ridicat și a ieșit din cameră.

Ucenicii au fost uimiți de modul în care vorbisem și m-au întrebat ce aveau de făcut?

”Se duce la Marele Preot să-i spună unde să mă găsească. Mă vor răstigni – așa cum v-am spus.”

M-am uitat la diversele expresii de pe fețele lor, îndoială, șoc, groază, cu un anumit grad de cinism dureros. Apoi a existat o revărsare de interogare plină de resentimente. Ce se va întâmpla cu ei? Plecaseră de acasă și de la familie pentru mine. Ar pierde o viață de libertate și siguranță dacă voi fi răstignit ca un criminal comun.

Le-am spus că mă vor abandona. Au negat vehement așa ceva - dar au făcut-o.

Eram prea obosit ca să mă cert cu ei și devenisem atât de puternic, atât de sigur de faptul că „Tatăl” era înăuntrul meu - și cu mine în orice moment, și îmi permiteam să le iert neloialitatea.

Și, la sfârșitul a toate, aș fi eliberat din corpul meu și aș putea să urc în tărâmuri de Lumină pe care o simțisem atât de des, dar niciodată nu am văzut-o pe deplin cu viziunea pământească. A fost un gând ce mi-a adus un confort profund și un sentiment fericit de așteptare.

Așa că le-am zâmbit și le-am spus: „Este bine că ați făcut ceea ce v-am cerut în comemorarea mea - și a morții mele care urmează să vină. Continuați să rupeți pâinea și să beți vin împreună, amintindu-mi de mine că v-am iubit și voi rămâne cu voi în duh până când vă veți alătura mie unde mă duc. Nu vă fie frică, veți fi ghidați, veți fi inspirați, veți fi întăriți și veți vorbi cu voci clare.

‘Singurul meu avertisment este acesta. În viitor, multe lucruri pe care v-am învățat vor fi uitate, multe din câte am spus vor fi raționalizate de mintea umană sau distorsionate de miturile oamenilor. ”Apoi a fost panică și s-a strigat: „Cum va fi asta?”

Am zâmbit și am ridicat mâinile. ”V-am spus ce se va întâmpla în viitorul îndepărtat. Între timp, fiți fidel tuturor învățăturilor mele și nu vă îndoiți de niciun cuvânt pe care l-am spus.”

Apoi a venit timpul să mergem în grădina Măslinelor, locul unde aveau să vină soldații Marelui Preot să mă caute.

Discipolii mei au vrut să pună mai multe întrebări - dar acum am ajuns la sfârșitul discursului meu. Am vrut doar să mă pregătesc în tăcere totală pentru calvarul meu, mutându-mă în spirit într-o stare de armonizare sigură și consecventă și comunicare cu „Tatăl”.

Ne-am plimbat spre grădină și m-am retras în stânca mea preferată. Adăpostit de vânt, am stat jos și mi-am tras mantia în jurul meu. Închizând ochii, treptat m-am simțit mutându-mă într-o mare liniște interioară a spiritului și o tăcere puternică. Apoi, Puterea însăși a coborât și s-a așezat peste mine și mi-a posedat mintea și inima. M-a umplut cu o iubire atât de supremă încât am știut că am fost susținut și susținut în dragoste și mi-am putut păstra dragostea pentru toți, indiferent de ce s-a întâmplat pe mine. Asta era tot ce conta acum când îmi venise ora.

Acesta este adevărul care stă la împărțirea pâinii și a băutului vinului în pomenirea mea, a vieții mele și învățăturii. Și așa cum știți voi, care citiți această Scrisoare, tot ceea ce „Tatăl” mi-a dat să știu despre ultima mea noapte pe pământ, s-a împlinit.

Pentru că am vorbit despre „Tatăl”, „Fiul” și „Duhul Sfânt”, biserica a decis la Sinodul din Nicene că trebuie să mă refer la „Trei persoane într-una”. În consecință, oamenii se roagă la „Tatăl” să ceară beneficii, imploră „Duhul Sfânt” să-i învețe spiritual și să se roage „Fiul” pentru a-i salva de păcatele lor.

Puteți începe să „vedeți” cât de „pământești și omenești” sunt aceste credințe? Puteți vedea și cum „se bazează pe emoțional”?

Din cauza emoționalismului și a promisiunii unei „călătorii gratuite în Rai pe calea Mântuitorului”, credințele au devenit o structură religioasă concepută uman pentru a consacra un imperiu al Bisericii în cadrul imperiilor pământești - Roma, Austria, Spania. Ei au fost scuza pentru tortura în masă și moartea prin arderea și executarea disidenților. Au inspirat războaie între națiuni.

Dar „percepția spirituală” și „creativitatea” care rezultă din unele dintre credințe au contribuit mult și ele la existența în ultimele două milenii.

Aceste credințe au fost motivele pentru construirea catedralelor și bisericilor, a mănăstirilor și locașurilor de cult, oferind oamenilor un scop stabil, capacitatea de a-și exprima darurile artistice și furnizate pentru cei mai puțin înzestrați. Credințele au dirijat, de asemenea, conștiința a milioane de oameni spre tărâmurile superioare ale gândirii și iubirii frumoase. Ei au fost chiar impulsul din spatele misticismului și iluminării atunci când sufletele spirituale au ajuns să vadă Realitatea ascunsă anterior acestor credințe.

În timp ce acest lucru s-a întâmplat, credințele au creat, de asemenea, condițiile pentru dezvoltare de eșaloane de superioritate religioasă și măreție și bogăție incomensurabile. Acestea sunt concepute uman și s-au creat edificii ale „impulsurilor ego-ului” și, prin urmare, sunt din punct de vedere spiritual -  cu totul fals.

ADEVĂRUL PRIVIND „PĂCATUL”.

De asemenea, trebuie înțeles că de-a lungul secolelor, oamenii au perceput acele fațete ale comportamentului uman în detrimentul bunăstării altora. Au asistat la uciderea, furtul soției altuia și a posesiunilor, provocând multă durere și suferință în comunitate, făcând viața dificilă și uneori, intolerabilă. S-a argumentat că acest comportament trebuie să fie contrar voinței a ceea ce ei numesc „Dumnezeu”. Ei au dat acestui comportament numele de „păcat” și l-au numit „rău”. În cele din urmă, preoții lor au argumentat că un astfel de comportament aberant trebuie să provină dintr-o forță „malefică” opusă lui „Dumnezeu” și l-au numit „Satan”.

Ei s-au amenințat și s-au pedepsit reciproc în credința că „păcatele” sunt rele și că „Dumnezeul” lor i-ar pedepsi pe bărbați pentru faptele lor rele unul împotriva celuilalt. Acest comportament este practicat până la în această zi în biserici. Preoții încearcă să controleze oamenii prin frică.

CONCEPTUL „PĂCATULUI” împotriva lui Iehova, Eternul și infinit Puternic Creator, a fost o metodă inteligentă și puternică de control al altor oameni!

Convingerile bisericești sunt o tragică interpretare a tot ceea ce am încercat să învăț poporul din Palestina.

Moise a consacrat mai întâi credința în „păcat” și „pedeapsă” sub forma celor Zece Porunci.

Moise a spus că i-au fost dăruite de „Dumnezeu” și că dacă israeliții le-ar încălca, ar trebuie să sufere pedeapsa - în unele cazuri, aceasta însemnând moartea prin aruncarea de pietre. Au fost învățați asta - că încălcând Legile, israeliții ar fi păcătuit împotriva „Dumnezeului” lor.

Adevărul exact este că Moise s-a dus la munte să se roage pentru un mijloc prin care să-i controleze pe cei necăjiți ai Israelului. Ca răspuns la această rugăciune - cele Zece Porunci i-au fost date inspirațional ajută-l în misiunea sa de a-i aduce pe israeliți în siguranță prin șederea lor în deșert, aceasta având cel mai mic grad de periculozitate.

Religioniștii sunt fericiți să accepte și cred din toată inima într-un „Dumnezeu” care, se crede, că l-a instruit Moise să se angajeze în proceduri agresive și de masacru atunci când a cucerit „țara promisă”. Un pământ frumos și productiv a fost preluat cu nerăbdare de la oamenii muncitori care au fost uciși cu miile. Acest lucru a fost considerat drept ceea ce trebuie făcut, deoarece „Dumnezeu” le-a promis o pământ frumos în care să se așeze. Până în prezent, religioșii cred că de când a vorbit „Dumnezeu” lui Moise, trebuie să fie „Dumnezeu” cel care a decretat vărsarea de sânge care a urmat. Există multe oribile descrieri similare ale războiului și vărsării de sânge în Biblia voastră, ce au fost considerate permise - corecte și corecte - pentru că se credea că „Dumnezeu” îi instruise să meargă la război - împotriva neamurilor.

Nu puteți vedea în istoria evreilor, EGO-DRIVE-ul în care chiar și „Dumnezeu” este „obișnuit” să îi scutească de vină? În momentul auto-măririi, a devenit permisibil și echitabil pentru a ignora cele Zece Porunci și a vă răsfăța cu masacrul în masă.

Ei credeau că nu este implicat niciun păcat, deoarece uciderea fusese rânduită de „Dumnezeu”. Ce „Dumnezeu”!

Nu poți percepe, de asemenea, de ce a fost necesar să mă nasc în Palestina pentru a trăi printre Evreii, în efortul de a-i ajuta să vadă că credințele și practicile lor tradiționale erau contrare la însăși Natura CONȘTIINȚEI DIVINE care le dăduse cu adevărat ființă?

De atunci, de-a lungul secolelor, oamenii s-au luptat cu conceptul de „păcat” și cu mulți oameni sinceri s-au întristat cu privire la modul în care îl jignesc pe „Dumnezeu” și cer iertare. Cu mult timp în urmă, ei a sacrificat animale fără număr în Templul din Ierusalim, pentru a-l potoli pe „Dumnezeu” și pentru a spera că scapă de efectele păcatului lor. De atunci, nenumărate cărți au fost scrise pe acest subiect, exprimând durerea și groaza la starea sufletelor oamenilor, căutând modalități de a-și schimba comportamentul, bătându-se cu biciul pentru a chinui carnea și a o face să plătească pentru faptele lor greșite în gândire, cuvinte și fapte, iar multe dintre aceste cărți au fost aplaudate de „Creștini” în toată Europa și găzduite în arhivele instituțiilor religioase.

Ei leagă oamenii de vechea mea personalitate a lui „Isus”, predicând „mântuirea omului de pedeapsă pentru păcatele lui prin moartea mea pe cruce. După cum am explicat în altă parte, aceste credințe sunt imposibile din punct de vedere fizic și contrar faptelor creației. Nu se extrage nicio plată pentru „păcat” de orice „Zeitate” superioară. Acesta este un concept uman în întregime - și păgân. Toată sângerarea oricăruia descrierea în scopul riturilor religioase este păgânismul. Biserica creștină a prezentat-o adepți cu nimic mai puțin decât un Versiune „slăvită” a păgânismului.

Când oamenii îi fac pe ceilalți nefericiți în vreun fel, își creează propria „revenire” viitoare.

Nu ca retribuție, ci ca „activitate de conștiință a creației”.

Prin urmare, este o problemă urgentă ca aceste credințe în „păcat” și „mântuire prin moartea mea pe cruce” ar trebui să fie puternic combătută - și înlocuită - de înțelegerea spirituală oferită în aceste Scrisori. Înainte de a părăsi acest subiect al doctrinelor religioase, vreau să clarific faptul că unii căutători spirituali din cadrul bisericii creștine, de-a lungul veacurilor, și-au purificat suficient conștiința pentru a deveni puternic conștienți de „Puterea” pe care au numit-o „Dumnezeu” și au ajuns să recunoască că „Sursa Ființei” nu este așa cum este învățată de Biserică. Dar doar câțiva oameni au fost suficient de spiritual dezvoltați pentru a trece dincolo de parametrii credințelor religioase pentru a simți intrarea deplină a „Puterii”, deoarece marea majoritate a oamenilor nu pot concepe Adevărul decât într-un pământ de terminologie.

Eu, HRISTOS, trebuie să vă spun că până în prezent, niciunul dintre „sfinți” nu a văzut Realitatea creației și adevărul din spatele comportamentului uman așa cum vi-l prezint acum.

A venit cu siguranță momentul în care trebuie să vi se spună adevărul despre „păcat” și comportamentul uman și ceea ce oamenii fac în prezent lumii și ei înșiși – abandonând pe deplin miturile seculare ale doctrinei religioase și fiind în prezent dornici, receptivi, și deschizându-vă cu bucurie inimile complet la realitățile existenței. Dacă nu sunteți nici unul dintre aceste lucruri, atunci ceea ce am de spus nu va avea nici un sens pentru voi.

Credeți-mă - nu puteți amesteca vechile voastre credințe religioase cu Adevărul existenței. Dacă încercați să faceți acest lucru, s-ar putea să fiți siguri că nu vedeți Adevărul ci doar propria voastră adaptare a ceea ce vă credeți că ați câștigat din aceste pagini.

Dacă continuați căutarea Adevărului existenței, dar rămâneți într-o stare divizată de convingere, veți continua poate căutarea la un cost mare pentru voi, plini de nehotărâre, frică și în continuare în incapacitatea de a percepe adevăratul sens al noii învățături. Percepțiile voastre în curs de dezvoltare vor fi parțial ascunse de „Mesaje” care apar din vechea condiționare a minții voastre conștiente și subconștiente. Voi nu puteți realiza enormitatea unei astfel de probleme în acest moment, dar este o problemă extraordinară pentru că convingerile voastre profunde actuale sunt adevărul vostru actual pe care vă construiești viața de zi cu zi. Sunt realitatea voastră. Convingerile și credințele voastre puternice pot fi complet iluzorii, dar dacă credeți pe deplin în ele în subconștientul vostru, ele devin absolut reale pentru  voi. Indiferent cât de convingătoare poate fi orice idee nouă care să contrazică convingerile, conștiința voastră va fi împărțită și vă va oferi un disconfort enorm - chiar și angoasă pentru voi.

Amintiți-vă - conștiința voastră este țesătura din care vă faceți viața.

Această țesătură de conștiință este terenul fiecărui răspuns la fiecare lucru care se întâmplă în viața voastră mentală, emoțională și fizică. Conștiința voastră este realitatea voastră.

Această afirmație poate fi exprimată în două moduri, ambele fiind adevărul existenței voastre.

Conștiința voastră vă creează realitatea, indiferent de faptele reale ale vieții voastre umane. Când oamenii credeau că pământul este plat, le era teamă să se aventureze prea mult peste ocean ca nu cumva nava să cadă peste margine. Oamenii care credeau într-un pământ plat, trăiau conform acelei credințe.

Când Galileo a spus că pământul este rotund, el a fost considerat un eretic, dar percepția sa asupra „Rotunjimii pământului” le-a permis marinarilor să arunce o nouă privire asupra lumii și să plece să descopere ce zăcea cealaltă parte a oceanului. A fost nevoie de o schimbare a credinței lor pentru a face acest lucru posibil.

Sunteți într-o poziție similară în ceea ce privește aceste scrisori. Acei oameni care reduc și ridiculizează ei sunt ca oamenii care credeau într-un pământ plat și se temeau să cadă peste margine dacă au navigat prea departe spre vest sau est de mediul lor cunoscut. Orizonturile lor erau sever limitate de convingerile lor false.

La fel și orizonturile acelor oameni care cred că lumea este solidă, de asemenea, sunt sever restricționate.

Zi după zi, ei se plâng și se întristează asupra nenorocirilor care au lovit lumea, crezând nu există scăpare de la ele.

Dar persoanele care pot înțelege și întâmpina Adevărul conștiinței pe care le dau în prezent lumii, sunt ca cei care au perceput că călătoriile pe oceane ar putea fi întreprinse în mod nelimitat toate direcțiile, cu condiția să aibă voința de a pleca într-o astfel de călătorie.

Prin urmare, starea voastră de conștiință este cea mai importantă considerație din viața voastră ... nu relațiile sau posesiunile voastre sau poziția voastră în viață. Tindeți la conștiința voastră și  va urma binecuvântarea în toate aspectele vieții voastre.

Prin conștiința voastră vă hrăniți cu dragoste și armonie interioară, bucurie și frumusețe, chiar și în străduțele unei mahala.

Cu o astfel de conștiință, vă veți găsi îndepărtați de pe străzile mahalalei un mediu în concordanță cu sinele vostru interior. Așa că ieșiți din circumstanțe neplăcute.

Din cele de mai sus, ar trebui să puteți vedea acum că numai dvs. creați „calitatea” lumii voastre interne, indiferent dacă vă aflați extern în închisoare sau la comanda unei corăbii! Și vă puteți îmbunătăți mediul înconjurător prin radierea către ei a forței de viață care vă animă gândirea.

Și din nou, conștiința voastră este realitatea voastră - nu soțul sau soția ta, copiii, casa, grădina, bunurile, calificările, locul de muncă, prietenii. Pentru orice loc posesiunile ocupă în conștiința voastră - bine sau rău - acest „loc” este doar personal percepția voastră.

„Realitatea” acestor oameni nu este cunoscută cu adevărat de nimeni. Nimeni nu are acces la bunătatea înnăscută ascunsă într-un personaj aparent negativ. În schimb, nimeni nu poate suspecta unitățile ascunse și dorințele unei ființe umane aparent plăcute.

Viața voastră exterioară afectează doar conștiința voastră. Nu poate - nu are cum - crea sau determina răspunsurile voastre conștiente. Sunteți „creatorul” răspunsurilor voastre. Tipul vostru de creație depinde în întregime de percepțiile și convingerile voastre cele mai profunde cu privire la existență.

Mai mult, puteți, în orice moment, să alegeți să vă demontați treptat lumea interioară trecută în ordine pentru a crea un regat interior mai armonios al iubirii, vitalității și bucuriei crescânde, deși „obiectele” voastre exterioare - oamenii sau bunurile, rămân aceleași. Puterea spirituală a „țesăturii conștiinței tale” va fi radiate spre exterior și absorbită de oamenii, plantele, cărămizile și mortarul din apropiere. Vor exista modificări și îmbunătățiri certe în tot ceea ce vine în interiorul vostru. Destinul vostru în această viață - sau vieți viitoare - este să ajungeți la această deplină și completă realizare. Când o veți face, vă veți pune piciorul pe calea stăpânirii de sine și apoi treptat mergeți înainte pentru a deveni un adevărat stăpân al lumii conștiinței voastre umane interpenetrate și asistat de CONȘTIINȚA DIVINĂ.

Eu, HRISTOS, vă recomand această Scrisoare. V-am pus în deplina posesie a unora dintre faptele importante ale creației care vă vor permite să depășiți egoul - gardianul vostru individualitate - și pentru a reveni la UNIVERSALITATEA FIINȚEI din care ați venit cu adevărat. Voi aveți în mâinile voastre mijloacele prin care vă puteți deplasa în Iubire Necondiționată, Bucurie și Împlinire Personală.

Amintiți-vă că am spus că tânjesc după progresul călătorului spiritual. Pe măsură ce vă deplasați pe calea pe care v-am arătat-o, vor exista momente de confirmare că sunt într-adevăr cu voi în călătoria voastră. Le veți vedea - păstrați-vă credința în ele.

În orice moment, vă susțin în Iubirea Divină pentru că sunt Iubire Divină în acțiune. Credeți acest lucru și găsiți odihnă în Conștiința mea ce vă înconjoară.