luni, 21 octombrie 2019

ADEVĂRATA FRUMUSEȚE



Adevărata frumusețe și originalitate


Când blasfemia este numele adevăratei cuceriri.
Deci, ascultați-mă. Ascultați cu mare atenție. Știu că ating locuri dificile și dedicate, dar asta și vreau să fac.
Acum vreau să știți ceva: defapt vreau să știți tot.Știați că nimeni, în afară de marii maeștrii ai antichității și de cei care au comunicat învățăturile în mod deschis, nimeni n-a spus vreodată că și voi sunteți Christos- asta era lucrul fabulos_ și că sunteți Dumnezeu? Asta era blasfemie. Este blasfemie în Occident. Este blasfemie în Orient. Este blasfemie în Nord. Și dacă e să vă cuceriți cu adevărat imaginea, este chiar blasfemie și în Sud. Îmi place. S-ar putea chiar să fie și ceva original.
Și ce-mi pasă mie? Ce-mi pasă? La fel ca și Yeshua ben Joseph: Eu am un mesaj, și o să-mi spun mesajul. Iar oamenii care încearcă să-l distrugă,  îl distrug pentru că subminează stilul lor de viață cu care s-au obișnuit.

Iar mesajul este: VOI SUNTEȚI DUMNEZEU. Nu credeți că a venit vremea să acționați ca un Dumnezeu?

Bun, ce fel de impact are asta asupra vieții voastre? Păi, în cazul anumitor maeștrii din Antichitate, asta i-a costat viața.
Vă spun că cel mai sublim și mai frumos dintre oameni este acela care pășește în grație, care este impecabil față de Sinele său spiritual, care se iubește nu pentru reflexia sa din oglindă, ci pentru ceea ce iese din ochii săi, ceea ce rostesc buzele sale, ceea ce simte în lacrimile pe care le varsă. Acesta este un om frumos, un om care nu se rușinează să accepte tot ce a spus cu o sută de ani în urmă, un om cinstit care nu e oportunist, un om care își folosește mintea în cele mai strălucitoare dintre moduri și care înțelege că cel mai satisfăcător lucru, la urma urmei nu este o tăvăleală în fân, ci cât de mult ai reușit să-ți influențezi propria viață dintr-o perspectivă mai măreață.
O femeie măreață și frumoasă nu este o femeie judecată după fața ei, după figura ei, așa cum faceți atât de multe dintre voi. Asta nu e viață. Biologia naturală a vieții noastre v-a oferit o perioadă plăcută în viață, în care sunteți cele mai frumoase și roșiți la ocazia de a avea copii. Aveți figura: aveți sânii:aveți uterul:aveți fața. Astea sunt doar pentru o clipă. E doar pentru a captura și pentru a copula. ( A săvârși sau a face să se săvârșească actul sexual.)
Dar adevărata frumusețe nu are de-a face cu corpul. Ea este originalitatea Spiritului, ochii jucăuși și mintea ageră, un Spirit care știe și înțelege provocările în viață, care nu depinde de alții, nu depinde de un alt bărbat și nu își petrece viața ținând în capcană un bărbat. Un Christos care e femeie este ceva cu adevărat minunat și e admirabil și mai rar decât două luni pe cer.
Este o entitate autoconținută în propria ei putere, care se îndrăgostește de sine. Atunci când te iubești pe tine însuși , perfecționezi gândurile, perfecționezi acțiunile, perfecționezi visele, iar dintr-o dată centrul nucleului tău nu e altcineva, ci tu însuți. Centrul bucuriei nu este altcineva, decât tu însuți, și să faci lucrurile acelea care îți aduc noaptea o fericire și un sentiment de bucurie, că ceea ce ai făcut a fost mai măreț decât corpul tău, mai măreț decât genetica ta- mai măreț decât genul tău – ca noaptea să realizezi marile lucruri pentru care ai trăit ziua aceea, care au transcens relațiile din viața ta, care te-au făcut mai înțeleaptă, mai frumoasă și mai spirituală.
Atunci când dezvolți corpul, adesea înfometezi mintea. Înfometați mintea de dragul corpului, de dragul reacțiilor voastre chimice, pentru că sunteți un sac de chimicale, știți asta. Înfometați asta pentru împlinire, și voi credeți că asta înseamnă viață. Dar va-ți gândit vreodată că, poate, a trăi înseamnă un ordin superior, o minte care e așa ascuțită și de puternică , încât poate să manifeste orice? Și asta exclude corpul oare? NU, corpul devine templul perfect al unui conducător măreț și măiastru.
Oare asta înseamnă că niciodată nu veți mai avea relații sexuale? NU, dar înseamnă că ele vor fi mai prețuite, mai reale și mai în momentul prezent , nu artificiale. Oare asta înseamnă că nu o să mai pierdeți ocazii de afaceri? NU, doar o să vă facă mai înțelepți, mai isteți și mai cunoscători. O să fiți cu ani lumină înainte de jocul acesta. Oare asta înseamnă că ați ratat lumea? După ce ați văzut lumea doar într-un microcosmos de aici si acolo, vă veți da seama cât de ignorantă este lumea defapt. Câți dintre voi ați înțeles ceea ce am predat până acum?

   Cel mai mare mister dintre toate: SINELE

Deci, preaiubiții mei, studiul nostru în Școala Străveche de Înțelepciune a fost să studiem cel mai mare mister dintre toate: Cine suntem noi? Și desigur, nu putem niciodată să abordăm chestiunea a cine suntem noi dacă nu abordăm ceea ce se numește subtilitățile sistemului biologic pe care  îl numim ”noi” și până nu înțelegem cum funcționează. Și desigur, atunci, deși putem să îl analizăm complet și să-l disecăm și putem să îl vedem râzând și plângând în viață și îl vedem morbid și rece și rigid în moarte, trebuie să ne întrebăm atunci: unde se află esența care îl animă ți care apoi se duce și care ne-a dat numai ceea ce se numește cărbune rigid, o amintire jalnică a însuflețirii vieții. Ce anume i-a dat acea însuflețire?
Voi nu sunteți corpurile voastre; dacă ați fi, atunci ați merge în mormânt. Și când îmbălsămătorul acela începe să sugă de la subsuori și dintre picioare, să pompeze afară tot sângele din corp într-un canal, pe ceea ce se numește targă rece de oțel, atunci chiar puteți să spuneți:”Oare am fost corpul meu?” Pentru că dacă ați fost, atunci vă duceți cu tot cu targa și vă mănâncă viermele, și sunteți îmbălsămați cu chimicale care  nu păstrează decât o imagine. Dar ce anume era acea entitate încântătoare, pentru care trupul a fost scena și toți actorii care au jucat piesa? Pentru cine juca trupul piesa? Este ceea ce a părăsit tronul, iar actorii nu mai au pentru cine să joace. Asta e ceea ce numim moarte biologică.

Deci cât de multe ați auzit despre corp, pur și simplu ca să știți că nu există nicio moleculă, nicio peptidă, niciun hormon în corp care să nu poarte cu sine un scop, o informație și că informația e purtată la fiecare celulă din corp pentru ca celula să schimbe costumele, și atunci  trebuie să revenim la această idee: oare chiar am fost prinși să jucăm piesa mult prea mult, ne-am luat  prea în serios costumul, am repetat replicile prea mult timp? Deci , pentru cine se joacă piesa?
Pentru entitatea care ați exersat voi să fiți. Și când ascultați , cine ascultă vocile? Acela ar trebui să fiți, cel care ascultă, nu vocile, căci acela este etern. Acela este regizorul întregii escapade.
Și atunci, ce este un maestru? Un maestru este o persoană care înțelege asta și care înțelege că trupul este gând coagulat( un grad mare de densitate), este intenție coagulată. Și în minunatele sale complexități, în minunata sa operare, este un tribut pentru cine am fost, nu pentru cine suntem. Înțelegeți?
Corpul trăiește în trecut. Cine suntem noi este prezentul. Noi folosim trecutul și provocăm să devină prezent. Folosim din prezent un gând coagulat în trecut, în care să ne exercitam intenția. Și este treaba noastră să facem molecula trecută- bioritmul trecut, biofizica trecută, bio știința, bio ectoplasma trecută- de intenție să fie voința noastră, iar motivul pentru care o folosim este că ea contribuie cu experiență și pregătire. Iar ceea ce îi lipsește,îi vom da sub formă de voință. Acolo unde îi lipsește curajul, o vom încuraja. Atunci când  o încurajăm, modificăm acele peptide moleculare.
Să nu vă gândiți nicio clipă ca aminoacizii sunt stabili. NU sunt. Și să nu credeți nicio clipa că există vreo lege rudimentară care spune că, în fiecare zi când vă treziți, sunteți umpluți de aceleași substanțe chimice; NU sunteți. Fiecare dintre acele molecule se schimbă. Fiecare dintre ele poate fi schimbată cu atitudine și intenție. Să nu credeți nicio clipă că ADN-ul vostru e static. NU este. Există foarte multe în ADN-ul rezidual-lucruri care nu ați fost niciodată, și este potențialul care v-a fost dat de Dumnezeu, de progenitori  neocortexului.
Să nu credeți nicio clipă că trupul vostru este static. Este la fel de flexibil ca omida care se transformă în fluture. Orice moleculă se poate schimba cu intenție, pentru că ele sunt doar slujitoarele intenției. Celulele primesc informația.Să nu credeți nicio clipă că celulele voastre au o expresie liniară. NU au, decât dacă sunteți deja morți la nivel conștient; atunci, ele vor urma ceasul biologic al ADN-ului, în expresia sa de viață. Și acesta ca fi foarte puțin afectat de mediu, pentru care că mediul este doar ceea ce se numește produsul Observatorului, iar în acest caz Observatorul a fost pur și simplu emoția. Și toată lumea e de-acord cu asta. De aceea aveți capitalism.
Deci un maestru nu are față; numai actorii din balul mascat au o față.
Maestrul – maestrul nu e aici pentru plăcere, ci numai actorii din dramă, care își citesc scenariul. Numai actorii au un scenariu; privitorul nu are. Mă urmăriți?

 Și acum, de ce vorbesc vocile în capul vostru?

De ce reprezentanții corpului colectiv se întâlnesc în cap și se ceartă pentru atenție? Pentru că se ceartă prin tronul lui Dumnezeu pentru prioritate, pentru continuarea echitabilă a senti-mentelor lor.  Și ce se întâmplă când Dumnezeu este pasiv și permite asta? Atunci, tot ce sunteți este doar continuitatea emoțiilor voastre. Asta e tot ce sunteți.
Și ce se întâmplă într-o zi , ca în Planul Extazului, când deja știți că sunteți într-o recapitulare în lumină- deja știți asta – și puteți schimba orice? Ce se întâmplă în ziua în care vă dați seama, în care încetați să mai jucați rolul și să deveniți entitatea pe care toate rolurile o roagă să le recunoască?

Acesta este Domnul Dumnezeul ființei voastre.


Extras din ” Elixirul numit IUBIRE ”  Ramtha

5 comentarii:

  1. Când spui „viaţă”, spui implicit „oameni”. Iar când spui „oameni” spui implicit „viaţă”. Ce ar fi această viaţă fără oameni şi ce ar mai fi aceşti oameni fără viaţă? O planetă pustie şi nişte trupuri fără suflete? Cui i-ar folosi acest pământ dacă nu omului şi unde ar mai putea trăi omul dacă nu pe acest pământ?
    Frumuseţea vieţii se află chiar acolo, în miezul ei. Adică apropiindu-te de ea , nu îndepărtându-te. Venind către ea cu braţele deschise şi nu fugind îndărăt plin de frică. Iar frumuseţea oamenilor o poţi percepe doar în mijlocul lor şi nu privind la aceştia cu dispreţ sau aroganţă de pe soclul superiorităţii de sine. Dacă ai fi acum, pentru prima oară pe pământ, ce impresie ţi-ai face la prima vedere? Ai simţi încântare sau dezgust? Dacă te-ai întâlni pentru prima oară cu un om acum, oare ce ai simţi privindu-l ochi în ochi, ai simţi nevoia să îl îmbrăţişezi sau să fugi de el?

    Cu prețuire Nonica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici nu vreau să mă gândesc vreodată ce ar fi, cum ar fi , mă gandesc că sunt Binecuvântat să întâlnesc în viață mea oameni minunați ca și Tine.
      Îți mulțumesc dragă Nonica și îți doresc o zi minunată, plină de frumos și oameni minunați.
      https://www.youtube.com/watch?v=rzpW7P83sb4

      Ștergere
  2. ,, Și să nu credeți nicio clipa că există vreo lege rudimentară care spune că, în fiecare zi când vă treziți, sunteți umpluți de aceleași substanțe chimice; NU sunteți. Fiecare dintre acele molecule se schimbă. Fiecare dintre ele poate fi schimbată cu atitudine și intenție. Să nu credeți nicio clipă că ADN-ul vostru e static. NU este. Există foarte multe în ADN-ul rezidual-lucruri care nu ați fost niciodată, și este potențialul care v-a fost dat de Dumnezeu, de progenitori neocortexului.,,

    Iti multumesc mult draga NORIS pentru aducerea scrierilor MAESTRULUI RAMTHA pe paginile blogului tau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu îți mulțumesc, pentru cărțile oferite, cu siguranță vor mai urma și altele.
      Frumoasă melodia adusă aici pe această pagină,mulțumesc frumos.
      Îți doresc o zi frumoasă în continuare !

      Ștergere
  3. Cu mult drag, aceasta melodie compusa, interpretata de Briliantul Bogadan Alin Ota ..
    https://www.youtube.com/watch?v=dAvIDHmjXfM

    RăspundețiȘtergere