sâmbătă, 12 octombrie 2019

MISTERUL FLĂCĂRILOR GEMENE



    Misterul unității flăcărilor gemene: este real sau doar un mit?  
    Planul fizic al Pământului este în proces de ascensiune. Cu toții ne pregătim pentru a ne ridica la un nivel mai înalt de conștiință și este firesc în astfel de circumstanțe ca nevoia de a ne reuni cu flăcările noastre gemene, să devină intensă.
Flăcările noastre gemene sunt geamănul nostru în toate sensurile, suntem de aceeași esență și exact aceeași vibrație, doar că sufletul nostru a fost împărțit în două jumătăți în momentul manifestării pe acest plan terestru.
Cele două flăcări vor deveni reunite în cele din urmă, dar pentru ca acest lucru să se întâmple este necesar să rezoneze unul cu celălalt perfect. Flacăra Geamănă  este atât de puternic încât poate arde un perete înalt de 9ft=27,43 m  atunci când este aprins în comparație cu 1 / 8th de inch = 3,175 mm  care este aspectul său mediu.
Pentru a realiza acest potențial, trebuie să ne retragem pașii înapoi către Iubirea divină; Iubirea Universală pentru toate ființele, pentru noi înșine și pentru tot ce există. Singura iubire adevărată este iubirea care este necondiționată. Noi, ca oameni, avem așteptări legate de iubirea noastră și de aceea nu este pură și nu ne ridică conștiința.
Așa ar trebui să fie dragostea noastră geamănă. Dar de multe ori suntem confuzi între flăcările noastre gemene și raza noastră geamănă. Acesta din urmă nu se potrivește cu frecvența noastră exactă și, prin urmare, nu poate fi un adevărat geamăn, ci este o parte a aceleiași raze din care facem parte.De exemplu, persoanele aparținând razei albastre ar fi celelalte raze gemene, dar toate ar fi o nuanță ușor diferită de albastru și nu ar împărtăși astfel frecvențele vibraționale exacte.
  Uneori, câteva suflete decid să se grupeze și să se manifeste într-o formă. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată într-o formă umană, dar nu este cunoscut în alte forme, cum ar fi cetaceele. În același mod, este posibil, de asemenea, ca un singur suflet să decidă să se împartă în mai multe forme. Acestea sunt cazuri foarte rare și au întotdeauna un scop foarte puternic și inevitabil de atins.
Reuniunile cu flăcări gemene nu sunt necunoscute. Însă foarte greu, cu acest romantism de basm pe care mulți îl idolatrizează a fi. În realitate, aceste relații pot fi cele mai dificile și foarte dificil de manevrat, conform termenilor umani.
Realitatea este că, în conștiință, planul fizic, adevărata magie a acestei Uniri Divine nu poate fi experimentată niciodată. Relațiile cu flăcări duble nu vor aduce niciodată confortul și pacea pe care o preconizează. Motivul este simplu. Aceste relații sunt menite să ne provoace și să ne ajute să ne obținem conștiința mai mare.
După ce am urcat pe al cincilea plan, întregul proces poate începe din nou. Cu raze gemene și flăcări gemene fiecare; Când o uniune cu flăcări gemene a supraviețuit mai multor secole din aceste nupțioase spirituale provocatoare, ei pot decide, de asemenea, să aducă la suflet suflete mai mici, ca și copiii lor.
Dar amintiți-vă, toate acestea încep cu dragostea universală și dragostea pentru propriul sine. Doar dacă vă puteți înțelege și iubi necondiționat, puteți începe călătoria către flăcările gemene.

  
Flăcările Gemene

-Semne, Conexiuni telepatice si Simptome
Știați că flăcările Twin pot comunica telepatic? Da!
Există mai multe moduri diferite de a face acest lucru pentru   flăcările gemene. Indiferent dacă trăiesc departe unul de celălalt sau dacă unul nu se află pe această planetă, totuși pot comunica telepatic.
Modul de poartă pentru comunicarea telepatică între flăcările gemene poate fi creat doar atunci când flăcările gemene se conectează complet energetic. Sentimentele puternice de iubire ies din vortexul chakrei inimii lor. Atunci este prin deschiderea atât a coroanei, cât și a chakrei inimii, care le permite să se angajeze pe deplin în conexiunea telepatică cu flacăra lor geamănă și le aduce și la o conștientizare spirituală. Iată semnele și simptomele legăturii lor telepatice:

Comunicarea subconștientă
De multe ori, flăcările gemene pot termina propozițiile celuilalt sau pot răspunde la întrebarea lor, fără ca acestea să se întrebe măcar. Ei pot auzi gândurile celuilalt și pot cunoaște sau simți ceea ce gândesc în anumite momente. Vei ști că este gemenul tău când auzi o voce în capul tău care sună exact ca ei.

Împărtășirea viselor
Flăcările gemene își pot împărtăși visele celuilalt și pot comunica și în aceste vise.

Aveți aceleași defecte
Aceștia pot împărtăși aceleași defecte. De exemplu, chiar dacă unii gemeni au lucrat la defectele lor ca parte a călătoriei lor spirituale, celălalt gemean, de obicei, nu a făcut acest lucru încă, astfel încât pot vedea defectele lor vechi încă prezente în ele. Acestea sunt eșecuri unice pe care un suflet le poate împărtăși cu toate aspectele sale într-o oarecare măsură.

Vă simțiți prezența reciproc
Flăcările gemene pot simți prezența reciproc. Ei pot simți că au intrat în aceeași clădire sau în același spațiu fără nici măcar un contact vizual complet, doar ei știu.

Vă ridicați reciproc emoțiile și sentimentele
Flăcările gemene pot primi, de asemenea, emoțiile și sentimentele celuilalt gemeni. Acest lucru se datorează faptului că frecvența sufletului lor este identică una cu cealaltă. Este vital ca celălalt gemeni să încerce să fie la fel de fericiți și plini de iubire, așa cum pot fi, astfel încât să poată fi adevărat și celorlalți gemeni.

Comunicare mentală
Chiar și atunci când sunt separați, pot comunica între ei mental. Acest lucru se aplică și în cazul în care flacăra lor geamănă nu este de asemenea pe planetă.

Primește mesaje prin intuiție
De multe ori, când flăcările gemene se sperie, pot emite semnale false, spunându-le celorlalte lucruri negative prin vorbire sau acțiuni, este important ca celălalt gemeni să asculte mesajele care sunt trimise prin intuiția lor. deoarece flăcările gemene pot primi mesaje importante, schimbul de energie sufletească între cei doi nu poate fi ascuns și va arăta cum se simte celălalt cu adevărat față de ei.
Atunci când suntem capabili să deținem dragostea necondiționată în inimile noastre și să permitem doar ca această frumoasă conexiune telepatică să curgă prin viața noastră, atunci suntem pe deplin capabili să ne conectăm la noi înșine și la sursa superioară în sine. Comunicarea dintre ființele umane și tărâmurile superioare este ceea ce readuce iubirea pe Pământ.

Toată lumea are abilitatea, dar poate a uitat-o ​​prin încarnări. Este o lecție de creștere că trebuie doar să ne lăsăm ego-ul deoparte și să auzim mesajele de la creatorul nostru.
Este foarte important pentru iubitorii de flăcări gemene să lucreze la fluxul conștient al iubirii cosmice din inimile noastre, deoarece acest flux de energie din chakra inimii este cea care leagă conexiunea noastră cu flăcări gemene.

Când ne exprimăm iubirea necondiționată unul față de celălalt și permitem ca energia telepatică să curgă prin viața noastră, atunci suntem cu adevărat capabili să ne conectăm la noi înșine și la Sursa însăși.






”Nu putem avea aceasta cu oricine! Iată, secretul. Este înțelept să onorăm sfințenia sufletului nostru și sexualitatea noastră ca punct de pornire, pentru a debloca întregul potențial al acestei uniuni. Odată ce înțelegeți zorii, nu veţi căuta nimic mai puțin decât relația finală, care este cea mai binecuvântată uniune sfântă. Dacă ne-am pierdut respectul față de energiile imense și puternice ale sufletului nostru, putem pierde în mod egal respectul față de alții, cu care putem căuta să fuzionăm. Odată ce inimile noastre se preschimbă, ne schimbăm în miezul nostru interior și suntem văzuți pentru cine suntem cu adevărat. Atunci suntem capabili, să-i recunoaştem, pe cei care reflectă cel mai clar aceeași stare vibrațională, a ființei. Apoi, și numai atunci, poate să se întâmple uniunea noastră sacră, în spiritul respectului și onoarei profunde " (Drepturi de autor, fragment din cartea mea în editare" Twinflame Love ").”


~IUBIRE PURĂ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu