luni, 2 septembrie 2019

IUBIREA ABSOLUTA a 5-a Dimensiune



Dimensiunea a 5-a Iubirea Absoluta 

Dacă faci parte din cei care se întreabă ce înseamnă să faci trecerea din 3D în dimensiunea a cincea, acesta este un articol pentru tine.

Se pare că această schimbare este ca un up-date masiv al unui întreg sistem de operare. Se simte ca o up-gradare de la conștiința umana la conștiința galactică. Dimensiunea 4D acționează ca un filtru de purificare, pentru că este țămul inimii, plin de iubire, unitate și lumină.

Ce este dimensiunea a cincea?

Când vine vorba de dimensiunea a cincea – este cea mai înaltă frecvență de iubire pură, conștiința cosmică și realitate multi-dimensională.

Vom fi în interiorul acestei centuri de energie pentru următorii 2000 de ani, generând o schimbare în conștientizare pentru întreaga umanitate.

Planeta va trece din 3D în 5D și aceasta schimbare va aduce planeta în epoca Vărsătorului. Trecerea se întâmpla însă într-un ritm acceptabil, care poate fi asimilat și integrat cu ușurință.
Există 7 semne care ne arată că începem să intrăm în dimensiunea a cincea.

Există mult mai multe experiențe multi-dimensionale care se vor întâmpla natural în timpul trecerii din 3D în 5D, însa aceste 7 semne sunt stabile dacă ești deschis să stai în frecvența de încredere, iubire și abandon în fața Sinelui tău mai înalt, vei ajunge în dimensiunea a cincea și te vei deschide înspre a experimenta conștiința 5 dimensională cu bucurie și fără efort. Și încă un lucru – nu luați această tranziție prea în serios. 
Distrați-vă și aduceți-vă aminte ca este un joc al conștiinței, pentru trezirea individuală și colectivă.Viața de zi cu zi va fi presărată mai des cu sentimente de bucurie, ușurința, iubire și miracol.
Cea de-a patra și a cincea dimensiune vor oferi un up-grade în software-ul cu care ADN-ul tău a fost învățat să opereze. E ca și cum mintea-corp iți va oferi posibilitatea să lucrezi în interiorul celui mai nou și rapid computer, care operează la viteza luminii. Acest proces se va desfășura mai repede dacă meditezi, faci exerciții și mănânci sănătos.
Corpul și mintea ta vor fi mult mai stabile, vei fi mai creativ, memoria iți va fi clară și viata mai ușoară și vei fi capabil să ai încredere în curgerea constantă a vieții în fiecare moment.
Va exista în interiorul tău un sentiment real de încântare legat de viața ta. Această ușurință interioară te va ajuta să întâmpini noile oportunități cu iubire și recunoștință în fiecare moment.Provocările pe care le duci cu tine se vor elibera mai ușor și se vor mișcă prin tine mai rapid . Suntem aici să învățăm lecțiile pe care sufletele noastre au venit aici să le învețe. Să învățăm să ne eliberam de tipare vechi, să lăsăm în urmă negativitatea, conștiința sărăciei și conștiința victimei. Acesta este singurul mod în care putem să accesăm nivelurile înalt vibraționale – care ne conectează cu încrederea, lumina, iubirea și ușurința.
Vei experimenta lumea, prin simțurile tale, ca fiind mai frumoasă. Vei observa culorile ca fiind mult mai strălucitoare, mai puternice. Vei vedea un spectru mai larg de culori ale vieții în contact cu tine, culorile par mai frumoase și au o frecvență diferită. Când întâlnești oameni care trăiesc în 5D, vei putea simți o fericire atât de mare, încât vei avea lacrimi de bucurie în ochi.
Vei putea auzi cântecul divin al creației, muzica sferelor și sunetul liniștii. Poți să intri în acord cu orchestra de lumină care este tot timpul acolo în background. Vei avea mult mai des lacrimi de bucurie în inima.
Timpul va părea fluid, etern și iluzoriu. Percepția asupra timpului va fi fluida. Te vei mișca precum apa, de la o experiența de viată la alta. Nu va mai exista  judecată legată de modul cum facem lucrurile.Vei realiza că nu ești  tu cel care face lucrurile, ci că lucrurile sunt făcute prin tine. Viziunea 3D asupra timpului va părea iluzorie și vei înțelege că nu există un sfârșit al acestei vieți. Vei ști ca ești o ființă  eternă, care nu poate murii cu adevărat niciodată. Vei realiza că atunci când viața în corp se va sfârși, vei continua să trăiești.  Vei ști asta fără niciun dubiu. Vei trăii sincronicități uluitoare și manifestări miraculoase se vor întâmpla tot timpul. Vei experimenta sincronicițăti uluitoare. Universul iți va vorbi constant, oferindu-ți semne legate de unde, de  locuri în care să mergi și ce să faci. Te vei simți ca într-o călătorie miraculoasă prin lumea magică în care totul este posibil.
nd cel de-al treilea ochi este complet deschis, vei începe să vezi prin dimensiunea 3D, in 4D si 5D. Poți să începi să vezi lumini, portaluri sau straturi de energie. Pe cer sau în bucătăria ta – nu contează prea mult. Vălul dintre dimensiuni devine mai subțire și vei vedea din ce în ce mai mult ceea ce este în jurul tău. Știința și spiritualitatea vor deveni una, vei avea o înțelegere completă asupra modului cum lucrurile se întrepătrund. Vei fi una cu conștiința unificată a tot ceea ce există. Și dacă înveți să iți asculți ghizii, vei putea să știi orice ai nevoie, atunci când ai nevoie.
Te vei simți ghidat în mod divin de ceva mai înalt decât propria ta imaginație

Mintea va începe să încetinească, ceea ce înseamna că vei putea auzi ghidarea din alte dimensiuni: ființe angelice, ghizi, strămoși sau ființe care îți arată drumul spre Acasă.
Când te conectezi cu acest nivel, vei realiza că există multe ființe în alte dimensiuni care sunt în jurul tău și te protejează tot timpul.
Cei care se conectează cu tine se vor simți sprijiniți și în siguranță. Frecvența de pe planetă va fi atât de înaltă, încât energiile întunecate nu vor mai putea supraviețui aici. Vei putea să ai încredere 100% în experiențele pe care le ai.
Poți accesa puterile miraculoase ale corpului tău multidimensional, pentru că timpul și spațiul sunt iluzii și toată materia este energie și conștiința și tu ești construit din energie. Vei putea să manifești cele mai incredibile lucruri cu mintea ta. Lucruri pe care mult timp le consideram imposibil de materializat. Totul este posibil, dacă avem intenția corectă.


Sursa: Lovehaswon.org    https://www.damaideparte.ro/spiritualitate/7-semne-dimensiunea-a-cincea/


Ce înseamna a cincea dimensiune?

“Dimensiunile nu sunt locuri, ci niveluri de conștientizare care vibrează pe o anumită frecvență. Cu cât vibrăm mai sus, cu atât putem experimenta mai multe dimensiuni la nivel conștient.” Liara Covert





Când începem să creștem în vibrație și frecvență, suntem capabili să accesăm a cincea dimensiune dintr-o perspectivă mai înaltă, mai ușor decât cei care vibrează la o viteză mai joasă și acest lucru nu are nimic de-a face cu ce e bine sau rău, fiindcă fiecare suflet este pe calea cea bună pentru el.       
 Cei care sunt în linia întâi a procesului de ascensiune (pentru a ascende din 3D în a cincea dimensiune ) se pot simți descumpăniți să vadă lumea încă trăind în atât de multa durere și suferință. Un lucru important de realizat este că aceia ce conduc calea in revoluția conștientizării vor experimenta a cincea dimensiune ca realitate a conștiinței înaintea multora. În același timp însă , cei iubiți pot fi încă blocați în cicluri de suferință.
 E datoria noastră să ne menținem calmi și să conducem calea cu discreție pentru cei care își vor începe procesul de ascensiune în curând. 
Poate că ai simțit un impuls spiritual puternic în acești ani, unul pe care nu îl poți nega sau de care nu poți scăpa chiar dacă vrei. Este foarte probabil că ești un deschizător de drumuri pentru  a cincea dimensiune ca nivel de conștientizare adus pe Pământ. Poate că ai avut un sentiment interior că ești aici pentru un motiv sau o misiune.
Mai jos sunt cinci semne ca începi să vibrezi în a cincea dimensiune:
 “ Fiecare moment pe care îl petrecem la un nivel de conștiință înaltă ne ajută să ridicăm nivelul de conștientizare al întregii lumi.”

1)    Poți să spui că ceva s-a schimbat, dar nu poți să pui degetul încă pe acel lucru.
A cincea dimensiune nu este un loc unde poți călători, ci mai degrabă o stare de conștiință. La început este puțin dificil să vedem care este diferența. Poate că  îți vei da seama că unele culori par mai vii, te vei simți mai calm în interior sau te vei simți pur și simplu…ciudat.
Este o dimensiune nouă pentru mintea noastră conștientă. În corpul fizic nu există niciun termen de comparație fată de ceea ce am experimentat înainte. Cu toate astea, ca ființe energetice, putem să simțim cea de-a cincea dimensiune. Cel mai important lucru pe care îl poți realiza este ca, în timp ce realitatea exterioară nu s-a schimbat prea mult, sentimentele tale față de această realitate sunt complet diferite.
Metaforic vorbind, este ca și cum cineva ți-a dat niște lentile prin care vezi mai bine. Lucrurile se văd mai clar, viața este la fel, dar cu toate astea te uiți la totul în jurul tău dintr-un loc diferit. Din acest loc, accepți ceea ce este.

2)     Ai sentimentul că nu mai există alegere.
“Ajungem în lumea asta ca energie, la fel ca stelele, vântul și oceanul. Răvășiți, cruzi și perfecți în haosul nostru. Trebuie însă să eliberăm nevoia de control, să ne abandonăm ritmului natural, acceptând și deschizându-ne noilor circumstanțe și situații, ca aerul însuși. În felul acesta vom reuși.” ~ Victoria Erickson

Mult din conștiința 3D este caracterizată de scindarea între bine și rău. Ne îngrijoram mereu că facem alegeri greșite și  încercăm să hotărâm rațional care este cea mai bună alegere. Toate aceste judecați vor începe să dispară atunci când ajungem în a cincea dimensiune Vom trăii în  “abandonarea voinței personale” . Vom trăii  în aliniament cu o viziune mai înaltă, încetând să ne mai chestionăm pe noi și universul și începând să rezonăm cu destinul nostru. Când atașametele ego-ului cad și sunt înlocuite de credință și abandon, atunci putem simți că viata ne duce pe calea corectă, într-o manieră fără efort.

3)   Motivele pentru care se întâmplă lucruri sunt spirituale în natură.  
Cei care vibrează la o frecvență mai joasă folosesc ce li se întâmplă ca metodă de victimizare. Vorbesc mult despre noroc sau ghinion ca motiv pentru care li se întâmplă lucrurile.  În a cincea dimensiune însă nimic nu se întâmplă prin accident sau șansă. Toate situațiile sunt aici să ne ajute să vindecăm ceva sau să ne arate calea celei mai înalte bucurii. Sufletul începe săștige teren în fața caracterului și toate lucrurile încep să capete un înțeles mai profund, implicațiile fiind mai spirituale în natură.

4)    Oamenii tind să fie mai drăguți oriunde te duci.
     Când începem să vibrăm în conștiinta 5D, vom începe să vedem fructele muncii noastre fiindu-ne  reflectate înapoi de oamenii pe care îi întâlnim în fiecare zi. Vibrația noastră energetică scoate la iveală aspecte spirituale ale celor cu care venim în contact. Lumea pare a fi, dintr-o dată, un loc mai bun.

5)        Viața devine un continuu proces de vindecare.
Poate cea mai dificilă parte a procesului de ascensiune este să lași trecutul în urma pentru a face loc noului. Universul are nevoie să fim curați pentru a deveni un canal pentru conștiința 5D. De aceea, ne oferă oportunități să ne vindecăm și să eliberăm toate blocajele emoționale și sistemele de credință vechi. Pentru a vibra pe o frecvență înaltă, trebuie să trecem prin cele mai tumultoase experiențe. Uneori, putem chiar să devenim furioși pe Univers pentru lucrurile prin care ne-a făcut să trecem.
Totul va fi bine însă când acest stadiu va ajunge la final. Atunci când iubirea din interiorul propriei ființe începe să se trezească, devine fiecare emoție care iese din interior ne cere atenție și iubire necondiționată. Suntem vindecătorii propriilor inimi. La final, ne așteaptă un vid fertil care este starea noastră naturală. Iar  valurile tumultoase ale procesului de vindecare emoțională prin care a trebuit să trecem ca să ajungem în 5D vor fi doar o amintire.




Imagini Pinterest


Sursa:  FractalEnlightenment.com
https://www.damaideparte.ro/spiritualitate/cincea-dimensiune/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu