miercuri, 18 septembrie 2019

LUMINA - DIAMANTUL INTERIOR


LUMINA din NOI


“Când intraţi adânc în interiorul vostru, vă descoperiţi diamantul, acest miracol magic de a fi prezenţi, veţi merge înainte, strălucind luminos, afişându-vă lumina voastră strălucitoare într-o nouă poveste a dragostei pentru totdeauna, la fel ca UNUL şi exprimată în mod unic pe noul Pământ, al Raiului, Grădina Edenului în care, împreună, vom co-crea în Divinitate. “

The Diamond Within~ The Journey to Full Consciousness  De: Mother of All Creation                                                                                                           Traducere AMBAREES
         
                                                                                       
       
          Un alpinist a vrut să cucerească cel mai înalt munte. S-a pregătit pentru asta timp îndelungat şi în final a hotărât să se aventureze pentru a primi singur laurii victoriei. Noaptea căzu grea peste înălţimile munţilor şi omul nu a mai văzut nimic.Totul era negru. Până şi luna şi stelele fuseseră acoperite de norii negri. Şi cum se căţăra el, la doar câţiva metri de vârful muntelui a alunecat şi a căzut în gol. Alpinistul văzu în acea îngrozitoare cădere episoade din viaţă lui, bune şi rele. Se gândi la moartea care era aproape când, deodată, a simţit frânghia de siguranţă că-i frânge mijlocul. Fusese oprit din cădere şi acum atârna în gol legat de acea frânghie. Urmă un moment de tăcere absolută… atârna în neant şi singurul lucru ce-i veni în minte fu: ―Ajută-mă Doamne!―. Deodată auzi o voce venită din depărtări: - Ce doreşti, fiule? - Salvează-mă, Doamne! strigă alpinistul cuprins de frica morţii. - Chiar crezi că eu te pot salva? - Da, Doamne, cred în Tine! - Bine, dacă tu crezi în mine şi în salvarea mea, taie frânghia de care atârni, spuse Dumnezeu. Un moment de tăcere… alpinistul se îndoi şi pierdu credinţa; frânghia era singura care-l ţinea în viaţă… aşa că nu tăie frânghia şi hotărî să renunţe la ajutorul dumnezeiesc.
A doua zi dimineaţă, echipele de salvare au anunţat că au găsit un alpinist legat de frânghia de siguranţă la doar doi metri de pământ. Murise îngheţat de frig. Tu cât de ataşat eşti de frânghia ta.
      
 Pământul poate fi comparat cu o şcoală unde venim să învăţăm, să dobândim noi cunoştinţe pentru a ne descoperi pe noi înşine şi pentru a afla ce anume din noi trebuie schimbat ca să ajungem la fericirea perfectă – raţiunea noastră de a fi. Intr-adevăr, tot ce se întâmplă aici, pe pământ, se aseamănă cu ceea ce se întâmplă într-o şcoală. De fiecare dată când revenim pe pământ, o facem pentru a urma un alt curs, pentru a învăţa ceva nou. Orice acţiune, orice cuvânt, orice sentiment care se manifestă contra legii dragostei şi aduce suferinţă va fi retrăit, la un moment dat, de autorul său.
 Altfel spus, în fiecare viaţă acumulăm acţiuni, gânduri şi vorbe care nu sunt benefice, pentru noi sau pentru alţii, şi vom fi nevoiţi să le retrăim pentru a şti şi a simţi în inima noastră cum i-am făcut pe ceilalţi să sufere. Aceasta este legea karmei (a cauzei şi a efectului). În fiecare viaţă trebuie să ne debarasăm de lucrurile acumulate în vieţile anterioare pentru a avansa pe drumul care ne conduce spre fericirea desăvârşită. Toate evenimentele din viaţa ta au raţiunea lor de a fi: te învaţă să iubeşti mai mult! Atunci, în loc să te superi mereu şi să-i învinuieşti pe ceilalţi, observă-te pe tine şi încearcă să-ţi dai seama că tot ceea ce trăieşti acum face parte din planul tău de viaţă. O situaţie va dura atâta vreme cât o accepţi! Îi poţi opune rezistenţă o viaţă întreagă. Din momentul în care accepţi că e vorba despre ceva semănat de tine, de vreme ce tu îl recoltezi, de când începi să-ţi pui întrebarea: ―Ce am de învăţat din asta? În ce fel pot învăţa să iubesc mai mult din această experienţă pe care o trăiesc?―, situaţia neplăcută se va resorbi mult mai repede. Tot ce ţi se întâmplă e trecător! Depinde numai de tine dacă va dura mai mult sau mai puţin!
Închipuie-ţi sufletul ca pe un mic soare în interiorul tău. De fiecare dată când dăruieşti dragoste, când simţi în tine dragoste, când vorbeşti cu dragoste, soarele acesta creşte şi devine o imensă sursă de căldură în interiorul tău, o mare sursă de lumină. Cu cât creşte mai mult, cu atât răspândeşte în jurul tău mai multă lumină. Această lumină, această căldură nu te încălzeşte numai pe tine, ci pe toţi cei din jurul tău. Lumina soarelui tău interior îţi luminează gândurile, dorinţele, ţelurile.Totul devine mult mai clar. Lumina din tine îi ajută şi pe cei apropiaţi, care se vor simţi „luminaţi" în prezenţa ta. Îţi vei dezvolta darul de a spune cuvântul potrivit la momentul potrivit şi toată lumea îţi va mulţumi pentru această lumină.
Aşa se comportă un suflet care îşi acceptă Dumnezeul interior.
                                                                                            Debbie Ford  "Drumuri către Tine "                                                




Activarea Inimii de Diamant

                                    Mesaj canalizat de către Allison Wind

Următorul mesaj este o transcriere din două sesiuni de canalizare în care am cerut să aflu mai multe despre intrarea în Spațiul Inimii, Iubirea Divină și despre noua activare a Inimii de Diamant. Binecuvântări și Iubire!

Î: Putem primi niște informații despre noile energii care vin?

O nouă lumină intră în lumea voastră … prin chakra coroană, prin creștetul capului vostru, prin capacitatea voastră de a vorbi și a înțelege noile concepte. Acest lucru vă va face calea mult mai ușoară de acum înainte datorită informațiilor prin care sunteți constant ghidați. Și, după cum vă spuneam acum, de aici înainte vă vor fi arătate noi căi; care vor guverna oamenii.

Î: Este ceva ce putem face pentru a ajuta la o mai bună integrare a acestor energii?

Iubiți-vă aproapele. Iubirea și bunătatea vă vor arăta calea. Capacitatea voastră de a arăta bunătate față de alții va fi valoroasă; de acum înainte Inima va conduce calea. Asta din cauza faptului că Inima nu cunoaște limite și are resurse infinite. Inima este centrul. Inima este noua formă de guvernare în relațiile voastre de pe Pământ. Tuturor celor care intră în Inimă le este arătată calea viitorului, care deține multe daruri prețioase pentru voi. Ghidarea voastră este centrată acum. Și în timp ce continuați să mergeți mai departe, continuați să vă amintiți că Inima voastră are ghidarea pentru voi. Vă îndreptați într-o direcție nouă care vă este străină, dar Inima voastră cunoaște calea și ea vă va duce acasă.

Î: Ce înseamnă să exiști în Inimă și cum putem face acest lucru?
Inima voastră vă conectează cu tot ceea ce este, tot ceea ce a fost și tot ceea ce va fi. Să exiști în Inimă înseamnă să înțelegi totul dintr-o perspectivă a Inimii, care este conectată la totul. Să exiști într-o stare de iubire este starea divină în care v-ați născut ca să existați în ea. Ea este cea mai adevărată formă a realității.

(Continui să primesc ”diamant”, ca și cum o energie de diamant intră …) Această Inimă de Diamant va fi plantată în fiecare dintre voi pentru a vă ajuta să mergeți mai departe în călătoria voastră. Este un element al structurii cristaline pe care corpul vostru o ia, chiar și în acest moment. Diamantul este într-adevăr o rețea de activare. Vă conectează cu alte inimi din acest tărâm și vă permite să cunoașteți dorințele fiecărei persoane, să mergeți mai departe cu aceste dorințe și să începeți să acționați pe baza lor. Diamantul este structura care nu poate fi distrusă. Ea este construită pentru a vă reduce stresul și îngrijorarea și suferința constantă care este asupra voastră în aceste zile și vremuri. Și astfel, cei cu Inima de Diamant vor aduce laolaltă tot ceea ce este în acest moment acum. Este puntea către alte tărâmuri dimensionale pe care le-ați căutat, conectându-vă dincolo de timp și spațiu cu tot ceea ce căutați.
 
Î: Cum primesc oamenii această Inimă de Diamant?

Inima de Diamant este primită chiar acum de mulți și continuă să fie primită de mulți. Dacă doriți să activați în interior această rețea de diamant, co-creați împreună cu surorile și frații voștri aici, în acest plan de existență. Creați structura de rezonanță a diamantului în inima voastră. Nu trebuie să vă faceți griji, această structură se află deja în inima voastră, trebuie doar să o activați prin manifestarea viselor voastre și prin co-crearea acestui frumos plan de existență împreună.

Î: Care sunt lucrurile pe care le facem bine și care sunt pentru binele nostru cel mai înalt?

Să vă iubiți unul pe celălalt, să vă iubiți pe voi înșivă, să iubiți lumea și toate creațiile cosmice pe care le alegeți. Ați făcut bine urmându-vă inima și bucuria pentru o creație mai mare aici în acest plan pământesc. Voi știți când acest lucru se potrivește cu cea mai înaltă vibrație a voastră prin felul în care vă face inima să cânte. Cea mai înaltă vibrație a voastră este întotdeauna să oferiți iubire, să fiți într-o stare de comuniune divină ca un cuplu și ca administratori ai planului etern al uniunii divine. În acest domeniu ați avut mult succes. Pentru această realizare v-ați urmat Inima.

Dați-i voie bucuriei voastre să se expansioneze și deveniți una cu starea voastră de beatitudine. Ea vă va arăta multe lucruri. Creația voastră este în fața voastră. Sunt atât de multe drumuri pe care puteți merge pentru a ajunge acolo unde vă duceți. Totul este Divin; totul are un motiv de sărbătoare în tărâmurile mai înalte, pentru că nu vrem să vă trișăm în alegerea unuia sau altuia. Vă este acordat accesul la Tot Ceea Ce Este și totul este Divin și pentru binele vostru cel mai înalt. Ceea ce acum contează cel mai mult este că centrul vostru divin vă conduce pe calea voastră cea mai înaltă și îi îngăduie bucuriei voastre să strălucească.

Î: Vă rog să-mi spuneți mai multe despre Inima de Diamant.

Inima de Diamant este o structură cristalină sub formă de rețea … această structură Inima de Diamant vă arată calea către adevărata voastră bucurie în viață. Este o structură care va crea bariere de ridicat și inimi care să strălucească chiar și mai luminos. Trecem printr-o serie de realinieri/ajustări divine care, într-un anumit sens, fac ca structurile vechiului corp să fie în afara alinierii în timp ce aceste rețele sunt puse în funcțiune. Acest lucru înseamnă că s-ar putea ca voi să vă simțiți ieșiți din aliniere, că s-ar putea să simțiți că inima voastră strălucește în moduri noi și vrea să pleznească prin cusături.
Această structură realiniază vechile procese atât în interior cât și în exterior și permit ca mai multă lumină să poată intra. Realinierea cu această forță nouă aduce o mai mare conștientizare cu privire la cine sunteți voi ca ființă divină. Când Inima de Diamant este activată, toate vechile structuri se vor topi. Aceasta va fi cauza unui nou început aici pe această planetă; o activare a codului de lumină care aduce o mai mare conștientizare a adevăratului vostru scop și a darurilor voastre aici pe această planetă. Toți primesc aceste structuri de realiniere și mulți doresc să le activeze mai departe prin a fi în conștientizarea centrului vostru divin și a deține lumina mult mai ferm în pieptul vostru. Activarea face ca o revărsare de lumină și iubire să strălucească mai departe. Aceasta este activarea care vă pregătește sufletul să treacă dincolo de acest plan de existență în ceea ce voi numiți viitor. Sufletul vostru se aliniază cu adevăratul său scop divin prin această activare a inimii, lucru care va aduce o mare bucurie pe planetă. Când sunteți în, toți vor fi ca unul, conectați în această structură sacră a inimii. O puteți activa oricând doriți aducând în și absorbind Tot Ceea Ce Este în jurul vostru. Aducând în lumina sacră, face ca procesul de purificare să înceapă. Este mai magnific de cât sunteți voi conștienți, chiar și acum. Vă veți trimite sufletul în stări de conștientizare mai înalte și nivele mai mărețe în a fi cine sunteți voi cu adevărat pe această planetă/plan de existență. Fiți Una cu voi înșivă într-o stare de divină măiestrie.

Î: Cum aducem în Tot Ceea Ce Este?

Tot Ceea Ce Este vă înconjoară. Este voi înșivă în cea mai înaltă stare a voastră. Este lumina pură a ființei și în fiecare moment, fiecare inspirație pe care o faceți aduce în această conștientizare adevărată. Tot Ceea Ce Este este starea voastră naturală. Unimea.











                      11 Tipuri de Lucratori in Lumina

1. Păzitorii Porților și Lucrătorii Grilelor
Lucrează cu grilele de pe Pământ. Ele pot fi grila inimii umane care conectează inimile tuturor oamenilor treziți. Pot fi grilele propriu-zise de pe Pământ care conectează la situri sacre prin intermediul liniilor ley. De asemenea, pot fi grilele energetice superioare, precum grila cristalină. Păzitorii Porților lucrează în echipă pentru a deschide Porți Interdimensionale care să permită pătrunderea Luminii și Iubirii Superioare.
2. Păstrători de Lumină Divină
Misiunea lor principală este de a întruchipa Lumina. Se află aici pentru a menține o frecvență vibrațională superioară, indiferent de ceea ce se întâmplă la exterior. În vremuri tumultoase sau haotice, ei se concentrează în mod conștient asupra întruchipării Luminii și extinderii ei, pentru a neutraliza densitatea. Ei ridică umanitatea și ne susțin în procesul trezirii.
3. Transmutătorii
Ei se scufundă în negativitate pentru a o transmuta și a o elibera în Lumină. Astfel, negativitatea este transformată în neutralitate, și se întoarce la echilibru. Transmutătorii pot lucra în numele conștiinței colective și a umanității, transmutând karma trecută.
De asemenea, există numeroși Lucrători de Lumină care transmută linia ancestrală. Este posibil să fi ales să vă nașteți într-o linie ancestrală cu multă karmă negativă, pentru a o elibera, dizolva, vindeca și ajuta întreaga linie ancestrală să urce în vibrație, lucru ce ajută întreaga omenire.
4. Vindecătorii
Vindecătorii servesc umanitatea, pământul, animalele, toate sufletele și ființele. Vindecarea poate fi mentală, emoțională, fizică sau spirituală. Dacă sunteți Vindecător, urmați-vă ghidarea interioară pentru a descoperi tehnici de vindecare. Munca de vindecare vă include și pe voi înșivă. Vă ridicați vibrația și vă umpleți cu Lumină pentru a-i putea vindeca, susține, servi, iubi și ghida pe ceilalți.
5. Clarvăzătorii
Sunt Lucrătorii de Lumină care au ochiul al 3-lea deschis și care pot vedea dincolo de vălul iluziei. Acest dar poate lua numeroase forme. Puteți să faceți citiri pentru ceilalți sau puteți oferi servicii care
sa-i inspire, ghideze și să-i readucă în putere pe ceilalți. De asemenea, puteți căuta zone ce necesită vindecare sau transmutare.
6. Păstrătorii Planului Divin
Cu toții avem un șablon divin al Sinelui Trezit, însă Păstrătorii Planului Divin dețin codurile acestuia, întruchipând codurile și transmițându-le prin grila cristalină, prin grila inimii umane sau prij iubire, în orice formă. Ei se conectează la Sinele complet Trezit, aducând în dar pentru uamnitate Planul Divin pentru umanitatea și Pământul Trezit. Astfel, aduc Ascensiunea în momentul prezent.
7. Visătorii
Prin vis, acești Lucrători de Lumină transmută, călătoresc interdimensional, accesând dimensiuni alternative. Visele sunt adevărate, așa că fiți atenți! Care sunt simbolurile din vise? Notați-le și meditați asupra lor. De fiecare dată când vă amintiți un vis, meditația asupra lui și găsiți adevărul din el. Care ar putea fi manifestarea superioară a acelui vis? Dacă visați că mergeți la școală, de exemplu, acest lucru poate însemna că în vis învățați și căpătați mai multă cunoaștere, mai multe daruri cu care puteți fi în serviciul omenirii. Înainte de a merge la culcare, stabiliți-vă intenția de a face lucru de Lumină în vis și de a vă conecta cu Sinele Divin/ cu unul dintre Sinele Superioare. Rugați-vă îngerii să vă arate ceea ce trebuie să știți în acel moment și fiți atent! Visul este o oportunitate incredibilă de a învăța și de a crește.
8. Mesagerii
Un Lucrător de Lumină care primește ghidare și mesaje de la Divinitate, Îngeri, Arhangheli, Maeștri Ascensionați, Galactici și de la Sinele Divin/Superior este un Mesager.
9. Creatorii (Cei care aduc în manifestare) Planul Divin
Sunt Lucrătorii de Lumină care țes Lumina pentru a aduce schimbări benefice pe Pământ. Pot manifesta linii temporale pozitive, evenimente pozitive sau pot crea șablonul pentru Iubire, Lumină și co-creare armonioasă. Ei manifestă colectiv pentru Binele cel mai înalt al tuturor.
10. Ghizii Ascensiunii
Sunt cei care ascensionează, pătrunzând în niveluri superioare de Lumină și împărtășind ceea ce au învățat despre procesul ascensiunii. Ne arată cum să ne ridicăm și să ne conectăm la binecuvântările care îi ajută pe toți cei care au oportunitatea de a ascensiona.
11. Cei care arată Calea
Este posibil ca Cei care arată Calea să nu fie ghizi ai ascensiunii în mod conștient, ci mai degrabă întruchipează procesul ascensiunii și trăiesc în autenticitatea cea mai înaltă. Ei trăiesc vieți trezite, inspirate, în interesul tuturor ființelor.



                       Activarea corpului de Lumină

EU SUNT conștient de Corpul meu de Lumină
EU SUNT Corpul meu de Lumină chiar ACUM
EU SUNT deschis frecvenței Corpul meu de Lumină
EU SUNT Energie Divină,EU SUNT lumina divină
EU SUNT deschis frecvenței Sinelui meu Divin
EU SUNT prezența Dumnezeului  – ”EU SUNT CEL CE SUNT”
EU SUNT Dumnezeul  – ” EU SUNT”
EU SUNT Corpul meu de Lumină,
 Unul, în toate aspectele lui – Albastru, Violet, Alb și Auriu
EU SUNT Corpul meu de Lumină chiar ACUM
 Activez în mine acum cele 20 de chakre ale Corpului de Lumină
EU SUNT iubire și acceptare totala
EU SUNT deschis către Sinele meu nelimitat
EU SUNT Esența Divină a Adevăratei Esențe
Trăiesc în propria mea ființă o stare de bine și de armonie
Trăiesc în propria mea ființă o stare de pace
SUNT în acord cu Sinele meu Divin
 Accept nivelul vibrațional al Corpul meu de Lumină
 Acesta purifica toate corpurile mele subtile
EU SUNT Corpul meu de Lumină – EU SUNT Sinele meu nelimitat
EU SUNT Corpul meu de Lumină – EU SUNT Sinele meu nelimitat
EU SUNT Corpul meu de Lumină – EU SUNT Sinele meu nelimitat
EU SUNT Corpul meu de Lumină  – ADEVĂRAT ADEVĂRAT ADEVĂRAT.



“Ce bine că ești , ce mirare că sunt, 
Două cântece diferite, lovindu-se, amestecându-se,

Două culori ce nu s-au văzut niciodată,
Una foarte de jos, întoarsă spre pământ,
Una foarte de sus, aproape ruptă
în înfrigurata, 
Neasemuită luptă a minunii că eşti, a-ntâmplării că sunt.”
                                        Nichita Stănescu







Imangini: Pinterest 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu