vineri, 20 septembrie 2019

ADN-ACTIVARE PRIN LUMINA


Activarea ADN

"Închipuiți-vă că v-ați trezi într-o dimineață și că ați realiza că aveți capacități supraomenești în stare latentă care așteptau să fie descoperite. Că odată ce v-ați activat aceste capacități, ați putea obține tot ce ați dorit în viață, ați putea trăi o viață fără momente dramatice, ați putea avea corpul ideal din punct de vedere fizic, ați deveni imuni în fața oricărei boli și ați putea inversa procesul de îmbătrânire. Imaginați-vă cum ar fi dacă ați realiza ca v-i putea schimba de fapt amprenta vieții, ADN-ul, care să vă permită mărirea potențialului creativ, să puteți accesa subconștientul devenind intuitiv, clarvăzător și să descoperiți instantaneu scopul vieții dumneavoastră. Există acum o metodă care vă va permite să faceți toate aceste lucruri și chiar mai mult de atât, proces numit Activarea ADN.
Ce înseamnă de fapt Activarea ADN-ului?
          Majoritatea știu că ADN-ul reprezintă o “amprentă a vieții” care se află în fiecare celula din corp. În plus la fiecare helix dublu cu 2 catene ale ADN-ului din cromozom, mai sunt adăugate 10 catene eterice de ADN pentru fiecare om, care au fost dezactivate și lăsate în stare latentă încă de la începutul istoriei. Fiecare catenă adăugată are capacitatea de a permite persoanei să aibă realizări mai mari. Oamenii de știință au admis faptul că în momentul de față folosim doar 3% din ADN-ul cu 2 catene pe care îl avem. Astfel, trăim într-o societate în care oamenii sunt bolnavi, nefericiți, stresați, provoacă războaie, se îndepărtează de sentimentul iubirii și au întrerupt legătura cu universul. Cei mai mulți trebuie să mediteze timp îndelungat pentru a putea trăi experiența mistica – atât de gravă este ruptura în momentul de față. Imaginați-vă că activați 100% ADN-ul cu 2 catene și încă 10 catene suplimentare. Veți ajunge să folosiți 10% din creierul dumneavoastră, devenind o ființă cu multiple capacități psihice, telepatice și cu putere de manifestare dincolo de imaginație. În plus, veți opri procesul de îmbătrânire și veți arăta și vă veți simți mai tineri.
       Aceasta este amprenta divină inițiala, ceea ce omul ERA înainte.
S-a scris referitor la faptul că Iisus a avut 12 catene din ADN activate. De-a lungul întregii istorii a umanității s-au născut copii care au mărit vibrația planetei și care au mai mult de 2 catene din ADN active – ei sunt cunoscuți sub numele de copiii Indigo. Aceștia sunt copii incredibil de inteligenți, iubitori și uimitori care sunt greșit diagnosticați cu A.D.D. deoarece au dificultăți de atenție în timpul orelor. ADN-ul dumneavoastră este amprenta vieții și cel care controlează fiecare funcție din fiecare celula.
Dacă vă schimbați ADN-ul, vă veți schimba de fapt viața.
Sunt sceptic – toți cei care au făcut cursuri de biologie în liceu știu ca ADN-ul are o structură cu helix dublu. Cum este posibil să existe catene din ADN suplimentare și cum arată acestea? Porțiuni din lanțul ADN pe care știința l-a identificat ca fiind “helix dublu” reprezintă doar porțiunile de suprafață din componentele chimice, elementale și electrice ale catenelor ADN active. Totuși, știința trebuie să identifice spectrul multidimensional al comportării ADN-ului  și să fie conștientă de faptul că în structurile ADN detectabile există nivele de structură și funcție care coordonează funcționarea întregii amprente genetice care în momentul de față nu sunt depistabile prin metoda științifică modernă. Amprenta umană de ADN se va înfățișa întotdeauna analizei din exterior ca fiind o configurație cu helix dublu alcatuită din 2 catene. Dar ceea ce scapă înțelegerii este faptul că în interiorul helixului dublu există și se vor mai dezvolta treptat catene suplimentare cu helix dublu care se unesc și vor adăuga codul lor de funcționare în structura amprentei ADN active. Pe măsură ce știința înaintează în înțelegerea spectrului multidimensional, înțelegerea structurii arborelui și a funcției ADN, se vor dezvolta treptat.

Cum și de ce a fost ADN-ul nostru “deconectat”?

      Dacă studiați istoria veche a omenirii, veți vedea cum predecesorii nu erau “primitivi” așa cum v-ar face să credeți anumiți istorici și anumite guverne. De fapt, ei erau mult mai avansați decât noi în ziua de azi. Aceștia comunicau telepatic și erau de fapt zei. Deci, după cum bănuiți, ar fi destul de greu să controlați o astfel de persoana. Imaginați-vă cum ar fi dacă cineva de la locul de muncă ar avea capacități telepatice. Nu credeți că acest lucru l-ar face pe șeful dumneavoastră să nu se simtă în largul său? La un moment dat, de-a lungul istoriei, câteva ființe care s-au auto denumit “zei” nu și-au putut învinge natura umana, prin urmare au decis să facă o manipulare genetica care a dus la separarea creierului. Acest lucru a însemnat separarea părții analitice din rațiunea persoanei de cea intuitiva și emoțională, iar problemele legate de această întâmplare pot fi încă observate și în zilele noastre. Apoi au deconectat 10 din 12 catene ale ADN-ului, dar le-au lăsat acolo. Unele din acestea o reprezintă substanța ADN pe care știința o numește ADN-ul “blocat”, acel ADN care se află acolo în celule dumneavoastră, celălalt este ADN-ul eteric care există în vibrații mai înalte, armonioase pe care nu le puteți vedea cu ochiul liber. Imediat ce acele 10 catene eterice de ADN au fost deconectate, oamenii care urmau să se nască după acest moment descifrau cu greu gândurile. Apoi, aceste ființe care s-au auto numit zei au introdus limbajul. Limba separă triburile și popoarele. Gândiți-vă cât de simpla ar fi viața dacă ar exista doar o singura limbă universală! Și astfel, oamenii au început să dea comenzi verbale pentru a înțelege și a executa anumite sarcini, iar acest lucru există și în ziua de azi. Priviți cum militarii din lume fac acest lucru prin intermediul “comenzilor”. Următoarea decizie constă în modificarea structurii ADN a oamenilor pentru a elimina capacitățile psihice și pentru a bloca mintea inconștientă aproape complet. Prin urmare, cele 10 catene ale ADN-ului  au fost descurcate, iar implanturile au fost puse în corpurile eterice pentru a le împiedica să se contopească din nou. 

Catenele au fost de asemenea deconectate de la sistemul endocrin din corpul fizic, ceea ce împiedică crearea unei substanțe chimice care activează glanda pituitară, pineală și hipotalamusul. Astfel, aceste glande s-au micșorat din cauza neîntrebuințării lor, iar oamenii de știință nu își dau seama pentru ce sunt folosite. Din acest motiv, majoritatea oamenilor folosesc în prezent mai puțin de 10% din creier. Doar câteva persoane au păstrat folosirea acestor glande în generațiile viitoare – aceștia poartă în ei acele genele speciale care îi transformă în adevărați mediu, mistici sau shamani. Cea mai mare parte a omenirii a fost lăsata cu capacitatea de a activa glandele și 10 catene ale ADN-ului, dar doar dacă ei s-ar ocupa de acest lucru și dacă ar ști cum să o facă. Și asta este ceea ce face Perfecțiunea ADN – reactivează aceste catene de ADN, astfel încât persoana respectivă să își poată da seama de adevăratul potențial genetic și de amprenta originală. Iar activarea ADN-ului vă va permite de asemenea să vă întrebuințați în cele din urmă creierul în proporție de 100%. Istoria umanității este interesantă și vă încurajez să experimentați aceste cunoștințe prin cercetarea dumneavoastră plină de sârguință. Rasa noastră nu a fost afectată doar de falsificarea genetică și de experimentare, dar a fost aproape în totalitate exterminată datorită distorsiunilor din rețeaua planetară.
 Pământul este și el un organism viu și captează energie de la Sursă la fel ca orice organism viu sau ca orice structură planetară. Noi, în calitate de ființe care trăim pe Pământ, nu putem decât să captăm în corpurile noastre vibrațiile pe care le atrage Pământul de la Sursa. Dacă rețelele Pământului sunt deteriorate, atunci fiecare formă de viață de pe Pământ va avea un șablon ADN deteriorat. Distorsiunile rețelei planetare din anul 3470 I.H în Masacrul din Babel a cauzat mutații în șablonul uman ADN, ceea ce a dus la scurtarea perioadei de viață a omului, a blocat percepția senzorială superioară, a provocat pierderea memoriei rasei și a amestecat tiparele originale ale limbii care sunt formate pe corespondența literelor de foc ale ADN-ului. Rasa noastră a suferit de amnezie, a murit tânără și se află în continuu conflict babilonic încă de atunci. Acest eveniment istoric a fost notat în istorie ca povestea biblica “Turnul Babel”.

Care sunt beneficiile cunoscute și rezultatele activării ADN-ului?
         
     Activarea ADN-ului îndepărtează blocajele energetice, învăluind Sinele Suprem, conștiința sufletului, Avatarul însuși și Rishi(om de mare sfințenie în cultura hindusă) – partea din dumneavoastră care se află cel mai aproape de Sursă sau de Dumnezeu. Prin urmare, extinderea conștiinței este una din principalele avantaje și după multe ședințe, veți fi mai conștienți de tot, în special de scopul vostru și motivul pentru care v-ați încarnat aici, în acest moment din aceasta “perioadă”. Veți deveni conștienți sau veți vedea lucruri pe care alții nu le pot vedea – câteva din problemele ascunse care au loc și modalitatea de a lua decizii care să vă ajute pe dumneavoastră și familia dumneavoastră în cel mai bun mod. Funcțiile creierului dumneavoastră aflate în stare latentă vor începe să devină active, în special glanda pineală. Acest lucru vă ajută la atingerea celor 7 simțuri superioare, iar apoi le veți putea folosi zilnic prin practică. Unele din beneficiile fizice enumerate de către clienți sunt următoarele: creșterea părului cu firul mai gros, pierderea greutății și stabilizarea greutății dorite, energie crescută și reinițierea diferiților mușchi. Veți începe să observați cum și corpul este o formă a gândului și vă puteți schimba corpul mult mai ușor prin concentrare, așa că nu va trebui să vă obosiți atât de mult. Din punct de vedere emoțional, veți trece peste problemele dramatice, peste agravarea zilnică a vieții. 
   
Corpul dumneavoastră va suferi o detoxificare care va aduce în prim plan la suprafața probleme emoționale mai vechi pentru a putea fi vindecate pentru totdeauna, pentru a nu mai fi cauza bolii și impurităților din organism. De asemenea veți experimenta un nou sentiment de încredere și siguranță și veți transmite acest lucru și celorlalți, lucru care vă permite întocmirea unor relații complete, încredere accentuată și discernământ și atragerea sufletelor pereche. Aproape toți afirmă, de asemenea și materializarea mai rapidă a ceea ce doresc.

Ce fel de vindecări au loc după activările ADN-ului?
   
La momentul activărilor au loc vindecări spontane. De obicei au legătură cu problemele fizice grave sau cu cele emoționale. După aceste activări, are loc un proces de purificare care începe să detoxifieze corpul fizic, emoțional și mental. Au fost mulți pacienți care s-au auto vindecat de cancer și de alte boli grave după activările ADN-ului.

Cât timp durează până la apariția efectelor ca urmare a ședințelor?
       
    Acest lucru depinde de fiecare persoană. Toți suntem diferiți și ne aflăm din punctul de vedere al evoluției la nivele spirituale diferite. După efectuarea a peste 2000 de ședințe, am observat următoarele.    
      Unii oameni observă efectele imediat după ședință, se vindecă instantaneu, iar realizările miraculoase se întâmplă spontan, în timp ce alții au afirmat ca au conștientizat rezultatele pe o scala cuprinsă intre 1 și 5 zile după ședință. Totuși schimbările nu au loc peste noapte. Ele au loc timp de săptămâni întregi și chiar luni după fiecare ședință. Asta se datorează faptului că lucrăm asupra corpurilor subtile, asupra acelora care se află la vibrații mai înalte. De fapt aveți 15 nivele în câmpul aurei. Astfel, blocajele energetice pe care le îndepărtăm din aceste dimensiuni mai înalte ale sinelui dumneavoastră durează de obicei câteva zile pentru a coborî în conștiința persoanei și în realitatea holografică.

            Natura multidimensionalitații
  
  Până nu de mult, toți oamenii născuți pe Pământ erau născuți ca ființe tridimensionale. Ceea ce înseamna că erau cu totul în planul sau râmul material, și conștiința lor era "blocată" în Dimensiunea a Treia. 
Ei funcționau prin primele trei chakre, cea materială, cea emoțională și cea mentală. Acolo unde se găsea spiritualitate, era de obicei văzută ca ceva din afară sau altceva decât funcționarea normala de zi cu zi. 

  Ființa Dimensiunii a Treia este conștientă de el sau de ea ca un individ unic, separat. Nu există simț real al unității sau unimii de conștiință care este un factor al conștiinței dimensiunilor mai înalte. Din cauza acestui simț al separării, oamenii au construit o societate care își dă seama prea puțin de interconectarea dintre ființe și dintre acțiuni. Și datorită acestei lipse de conștientizare, oamenii au creat o planetă de necazuri și suferință, unde indivizii nu văd necesitatea de a fi responsabili pentru gândurile, sentimentele și acțiunile lor. Frica de a nu supraviețui la nivel individual, din cauza lipsei de resurse, a dus la lăcomie și dezechilibru care trebuie să fie adresate pentru a crea o casă planetară stabilă pentru toți oamenii.
Copiii Indigo au ajuns aici cu cheia către multi-dimensionalitate. Ei au fost născuți în corpuri ale Dimensiunii a Treia, dar conștiința lor era efectiv în Dimensiunea a Patra și capabilă de a se muta în cea de-a Cincea. Când acest "val" de conștiința Indigo a ajuns pe planeta la începutul anilor `70, s-a deschis calea pentru toți oamenii și pentru planeta însăși să se mute în Dimensiunea a Patra. La nivelul Conștiinței din a Patra Dimensiune, oamenii devin conștienți de Legea Universala a Unității, altfel știută ca ”Conștiința Unității”. Aceasta lege afirma că toți suntem Unul, toți suntem conectați și că orice afectează pe unul ne afectează pe toți. Copiii Indigo poartă aceasta conștientizare în conștiința lor, și asta îi conduce către a fi războinici pentru multe cauze care vor vindeca Pământul și îi vor opri pe oameni de la distrugerea și poluarea mediului lor înconjurător și de la vătămarea altor oameni.

Legea lui Unu sprijină (hrănește) de asemenea înțelegerea în ființele Indigo că toți suntem egali, și nimeni nu este mai bun decât oricare altul. Aceasta conștiință și conștiență de grup este calea către viitor pentru oameni.
Vom învăța să funcționăm în mod cooperant și pentru binele tuturor dacă vrem să creăm Noul Pământ pe care ni-l dorim.
   Oamenii Indigo respectă talentele și abilitățile fiecărui individ, dar aceste talente nu fac pe nimeni superior altuia. Jocul ego-ului și importanței de sine nu-și găsește locul în viața unui Indigo. Când conștiența unui Indigo se deschide în Dimensiunea a Cincea, el devine conștient de el însuși ca un Creator. Conștiența Dimensiunii a Cincea iubește să creeze. Toate sistemele de credințe religioase și sistemele economice de astăzi de pe Pământ sunt creații ale Formei Gândirii Dimensiunii A Cincea pe care le păstrăm prin suportul nostru continuu ale acestor forme de gânduri. Ele formează o grilă a Dimensiunii a Cincea în jurul Pământului. Ființele din dimensiunile cele mai joase sunt complet în necunoașterea faptului ca modelele lor de gândire și comportament sunt controlate de la acest nivel. 
     
    Când conștiențIndigo se deschide spre acest nivel, apare adesea o respingere a tuturor sistemelor de credință și o conștiință a libertății de a crea căi noi și alternative de gândire și ființare. Persoana Indigo preia misiunea planetară de a crea și a aduce noi moduri de gândire și existență pentru Planeta Pământ. Dar, la acest nivel de conștiință ea este încă preocupată de dualitățile "bine" și "rău", care determină ce fel de sistem este cel mai bun pentru Pământ. Următorul pas în conștiință este trecerea dincolo de dualitate într-un tărâm în care totul este văzut ca parte a binelui superior și pentru binele marelui întreg. 
       
Acest stadiu avansat este cunoscut ca și Conștiința a Dimensiunii a Șasea, și este tărâmul Copilului Christic sau al Copilului Magic. Toți copiii de Cristal sunt născuți în acest nivel de conștiință. Ei au acces imediat la aspectele magice și spirituale a ceea ce sunt, și sunt capabili să mixeze imaginia și creația în moduri fantastice și pline de bucurie. Dacă ar fi lăsați să se descurce singuri, ar crea imediat o planeta magică. Dar, ei au încă de a face cu o conștiința lărgită a Dimensiunii A Treia, și ei se luptă cu modelele și comportamentele pe care le gasesc aici.
  Când conștiința unui adult Indigo face trecerea în stadiul de conștiență de Cristal, el intră în conștiența Dimensiunii a șasea și în seminția Conștiinței Christice. Ei sunt renăscuți, în conștiința, ca și copii Christici sau Magici. Odată cu aceasta apare o conștiență a veseliei vieții, și a jocului Spiritului prin ființele umane de pe aceasta planeta. Atunci toată viața este văzută ca magică și binecuvântată, și toată viața este direcționată și avansată prin lucrarea spiritului. În acest moment, ființa înțelege principiul capitularii în fața cursului undei evoluționare superioare, în timp ce-și exercită dreptul de a fi cocreator la nivel individual. Conștiința de Cristal, atunci cand s-a maturizat suficient la acest nivel, poate să se mute la nivelul Dimensiunii a Șaptea, unde conștiența se deschide spre natura misiunii spirituale a ființei. Un adult de Cristal sau Christic la acest nivel este gata să preia misiunea planetară ca pe o un purtător al conștiinței dimensiunilor mai înalte către ceilalți. Această muncă poate introduce învățarea și vindecarea la o scară majoră, sau poate fi simpla, de a purta energia în câmpul auric astfel încât ceilalți să poată accesa vibrațiile mai înalte pe propria lor cărare ascensională. Copilul și adultul de Cristal poarta acum potențialul de deschidere completă către nivelul al Nouălea de Conștiință Christică Completă. Aceasta încorporează al Optulea nivel, sau nivelul Arhetipal, unde ființa are control total asupra "poveștii" vieții ei pe Pământ, și nivelul al Noualea, unde ființa își asumă responsabilitatea completă pentru administrarea Planetei. Există atunci potențialul pentru ființa să-și continue călătoria la al Zecelea nivel, unde ființa accesează responsabilitățile ei sau ale lui pentru Sistemul Solar; al Unsprezecelea nivel, unde este accesat nivelul Galactic de conștiință și în final al Doisprezecelea nivel, unde Raza Aurie a Conștiinței Universale inaugurează ființa ca pe o Ființă Universală Completă

Al Treisprezecelea nivel reprezintă Maestrul, care pătrunde în Misterul Divin ca o scânteie deplin conștient a Esenței Divine Creatoare."

                                                                                                                             Toby Alexander


Imagini: Pinterest



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu