joi, 8 august 2019

Umanitatea are doi Hristos





Omenirea este  foarte norocoasa și binecuvântată că au doi Hristos care trăiesc între ei. Cei doi sunt Sri Satya Sai Baba și Lord Maitreya. Atât Satya Sai Baba, cât și Maitreya sunt lideri în Împărăția spirituală (Regatul lui Dumnezeu), regatul deasupra regatului uman. Amândoi întruchipează Conștiința lui Hristos, Sai Baba la nivel cosmic și Maitreya la nivel planetar. Ambii sunt „Kalki Avatar”, conform tradiției religioase hinduse. Au roluri diferite. Sai Baba este un vizitator dintr-un alt sistem solar extrem de avansat. El a venit pe pământ la invitația Domnului Lumii, Sanath Kumara. El a avut două întrupări pe pământ. Prima lui încarnare a fost ca Sai Baba din Shridi, iar ultima sa încarnare a fost ca Satya Sai Baba. Îl vom vedea din nou în 10-15 ani de acum înainte ca Prema Sai Baba.

Maitreya este de pe pământ și a avut toate întrupările pe pământ. El a trăit pe pământ milioane de ani. El va trăi pe pământ și îi va învăța pe oameni ca Hristos și Învățătorul Mondial și Șeful Regatului Spiritual pentru încă 2500 de ani, întreaga Epocă a Vărsătorului. Suntem acum la începutul erei Vărsătorului. Buddha ca întruchipare a Înțelepciunii a deținut anterior această funcție de Învățător Mondial și Șef al Regatului Spiritual timp de 2500 de ani, care s-a încheiat cu peste 2000 de ani în urmă. Apoi s-a dus la Shamballa pentru a se alătura Consiliului Miniștrilor Domnului Lumii. Buddha acționează ca intermediar divin între Cel mai înalt centru spiritual de pe pământ, Shamballa și Ierarhia spirituală (Împărăția lui Dumnezeu). Buddha vizitează pământul pe o vale din Himalaya în fiecare an în ziua lunii pline de mai (Vesak) și este întâmpinat de cei trei lideri ai Regatului Spiritual, Hristos, Manu și Domnul civilizației și discipolii lor.

Atât Sai Baba, cât și Maitreya sunt divine și au toate puterile „lui Dumnezeu”. Însă Dumnezeul în acest moment este Sanath Kumara, Domnul Lumii. Isus la referit ca „Tatăl meu din cer”. El trăiește în Shamballa, pe cerul deșertului Gobi din China. Isus s-a referit la Shamballa drept „Casa Părinților Mei”. Maitreya, Hristos poate merge și acolo după ce și-a încheiat mandatul încă 2500 de ani. Maitreya s-a manifestat pentru prima dată prin Lordul Krishna acum 5000 de ani și din nou s-a manifestat prin discipolul său Iisus în urmă cu 2000 de ani în Palestina. Acesta este un mod normal cum s-a manifestat până acum Profesorul Mondial. Buddha s-a manifestat prin intermediul discipolului său prințul Siddhartha Gautama acum 2500 de ani și a fost cunoscut sub numele de Buddha Gautama.
Maitreya de data aceasta a venit el însuși în loc să se manifeste printr-un discipol. Este pentru prima dată când șeful Împărăției Spirituale, Învățătorul lumii umblă deschis printre oameni. Aceasta pentru că Umanitatea este acum suficient de avansată pentru a fi învățată direct de Hristos însuși în locul unuia dintre discipolii săi. Aceasta se numește Externalizarea (înfățișarea fizică pe pământ) a Ierarhiei sau a membrilor împărăției spirituale (Împărăția sufletelor sau a lui Dumnezeu), Maeștrii Înțelepciunii care trăiesc deschis pe pământ și învățând și sfătuind omenirea.

Maitreya a acționat ca Învățătorul Mondial pentru Epoca Peștilor, care tocmai s-a încheiat și va continua ca Învățător Mondial Epoca Vărsătorului, care abia începe. Este pentru prima dată când o persoană acționează în calitate de Învățător Mondial pentru două vârste succesive. Buddha a fost Profesorul Mondial pentru Epoca Berbecului. Aceste vârste sunt create prin mișcarea soarelui nostru în jurul Universului nostru, care durează aproximativ 25.000 de ani. În acești 25.000 de ani, sistemul nostru solar intră în aliniere cu cele 12 constelații ale Zodiacului și primește energiile acestor constelații, ceea ce conferă fiecărei civilizații succesive anumite calități în funcție de constelație. Această mișcare a Soarelui nostru în raport cu constelațiile Zodiacului este înapoi, în timp ce mișcarea soarelui nostru prin anul, privită de pe pământ, provocată de rotația pământului nostru în jurul soarelui este înainte, ceea ce dă oamenilor născuți pe un anumit luna lor Semnul Soarelui.


Rolurile lui Sai Baba și Maitreya sunt de a-i învăța pe oameni cum să realizeze autorealizarea sau creșterea spirituală. Sai Baba nu este Creatorul Universului. O ființă care se află în centrul galaxiei noastre  Milky Way  și controlează 200 de miliarde de sisteme solare din Calea Lactee a creat galaxia noastră. Nu avem nici o idee despre cine este el și i se spune „despre cine nu se poate spune nimic” pentru că nu știm nimic despre el. În curând o vom vedea public pe Maitreya. El a acordat interviuri TV în SUA, Mexic, Brazilia, Rusia, China și multe alte țări. În aceste interviuri nu este introdus ca Maitreya sau ca Hristos, astfel încât oamenii să nu-l recunoască întotdeauna. 
Acest lucru este de a ajuta oamenii să asculte ceea ce are de spus fără idei preconcepute cu privire la cine este el, astfel încât să-l poată judeca prin ceea ce spune sau ideile pe care le prezintă sau învățăturile sale și nu prin titlurile pe care le deține. 
Dacă oamenii îl recunosc, li se recomandă să nu le spună altora despre cine este el, astfel încât oamenii să nu fie influențați de titlurile sale.

  

 PS  : "Trei dintre cele mai inalte fiinte de pe planeta
Djwhal Khul ne-a spus ca primele trei fiinte cele mai inalte de pe planeta sunt: Lord Maitreya in Londra, Lord Sai Baba in India. A treia este un Maestru care traieste pe coasta de est a Statelor Unite, al carui nume nu a fost revelat inca. Numele lui va fi facut public cand Maitreya se va declara.  
Dr. Joshua David Stone "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu