miercuri, 14 august 2019

Cucerește lumea prin IUBIRE




 
Cum să cucerești lumea prin iubire?


      Acesta este cel mai mare secret al succesului dintre cele ce se pot spune în cuvinte. Un braț viguros poate sparge un scut și chiar să ia viata cuiva, însa doar nevăzuta putere a iubirii poate deschide inimile oamenilor; și până când nu voi stăpâni această artă, nu voi fi mai mult decât o iubitoare de mărunțișuri.
  Voi face din iubire cea mai puternică armă și nici unul dintre cei pe care ii voi provoca nu se va putea apăra de forța ei. Argumentele mele i-ar putea contrazice, vorbele mele i-ar putea face bănuitori, chipul meu i-ar putea face să mă suspecteze, totuși iubirea mea va topi toate inimile ca un soare ale cărui raze dezgheață pământul înghețat.
   
   Și cum voi face aceasta?

De acum înainte, voi privi toate lucrurile cu iubire si mă voi naște din nou.
Voi iubi soarele, pentru că îmi încălzește corpul.
Voi iubi ploaia pentru că îmi curăță spiritul.
Voi iubi lumina, pentru că îmi arată calea.

Voi iubi și întunericul, pentru că îmi arată stelele.
Voi spune bun-venit fericirii, pentru că ma face mărinimoasă și voi îndura tristețea, pentru că-mi deschide sufletul.
Voi aprecia recompensele, dacă ele mi se cuvin
Voi spune bun venit și piedicilor, pentru că ele sunt cele care ma întăresc.
Îmi voi lauda dușmanii și ei îmi vor deveni prieteni.
Îmi voi încuraja prietenii și ei îmi vor deveni frați.
Voi căuta întotdeauna motive sa binecuvântez.
Niciodată nu-mi voi găsi scuze să bârfesc.
Când voi fi tentată să critic, îmi voi mușca limba.
Când voi merge la rugăciune, îmi voi înalta vocea din toate puterile.
Voi iubi toți oamenii, pentru că fiecare are calități care merita admirate, chiar dacă uneori ele sunt ascunse.
Cu iubire, voi sfărâma zidul de suspiciune și ură pe care l-au construit în jurul inimii lor și în loc voi construi poduri, astfel ca iubirea mea să intre în sufletul lor.
Voi iubi pe cei cu voință puternică, pentru ei mă pot inspira.
Îi voi iubi pe cei care eșuează, pentru că ei mă pot învăța.
Voi iubi regii, pentru măreția lor, îi voi iubi pe cei umili, pentru că sunt divini.
Îi voi iubi pe cei bogați, pentru singurătatea lor.
Îi voi iubi pe cei săraci, pentru simplitatea lor.
Îi voi iubi pe cei tineri pentru încrederea pe care o au.
Îi voi iubi pe cei bătrâni, pentru înțelepciunea pe care o dăruiesc.
Îi voi iubi pe cei frumoși, pentru armonia lor.
 Îi voi iubi pe cei urâți, pentru sufletul lor însetat de pace.

Voi întâmpina reacțiile celorlalți cu iubire.
Tot așa cum iubirea este arma care deschide sufletele oamenilor, ea este și scutul care respinge săgețile urii și sulițele furiei. Răutatea și descurajarea se vor izbi de noul meu scut și vor deveni mai blânde decât ploaia de primăvara. Scutul mă va proteja în mijlocul lumii și mă va sprijini când voi fi singură.
  Și cum îi voi întâmpina pe cei care mă vor înfrunta? Într-un singur fel:        În liniște, rostind în sinele meu “Te iubesc”. Astfel spuse, în liniște, aceste cuvinte vor străluci în ochii mei, sprâncenele se vor descreți, zâmbetul îmi va reveni pe buze și vocea mea va deveni mai profundă; iar inima lor se va deschide.
 Și cine va fi acela care nu va primi ceea ce ofer eu când inima lui îmi va simți dragostea? Și mă voi iubi și pe mine însămi. Atunci voi veghea orice intră în trupul, mintea și sufletul meu. Niciodată nu voi fi prea îngăduitoare cu dorințele trupului, ci mai degrabă voi avea grijă de el prin moderație.
   Nu-i voi îngădui minții mele să fie atrasă în slăbiciune sau în deznădejde, ci mai degrabă o voi înălța către cunoaștere și înțelepciune.          

  Nu voi permite vreodată sufletului meu să se complacă în mulțumiri deșarte, ci mai degrabă îl voi hrăni cu meditație și rugăciune.
   Nu voi permite inimii mele să devină mică și amară, ci o voi deschide tuturor, iar ea vă crește și va cuprinde întreg Pământul. De acum înainte voi iubi întreaga creație. Din această clipă voi arunca din mine orice ură, pentru că nu am timp de ură, ci doar de iubire. Iubirea intensă cheamă iubire. Nu este atât de important sa fii iubit, cât să iubești – cu toată iubirea și cu toată ființa ta.
    
  ASTĂZI ÎNCEP O VIAȚA NOUA!


Fiindcă fiecare zi e o nouă viață pentru mine. Și îmi făgăduiesc cu sfințenie că nimic nu va întârzia creșterea noii mele vieți. Astăzi încep o nouă viață a iubirii. Voi merge cu fruntea sus printre oameni. Și știu că, atunci când vreau cu adevărat ceva, întreg Universul conspiră la realizarea visului meu..PUTEȚI FI SIGURI DE ASTA !!
DRAGOSTEA SĂ VĂ FIE , CĂLĂUZĂ, PAVĂZĂ ȘI SCUT !

Sursa YouTube .


Imagini Pinterest

2 comentarii:

  1. Uneori puțin e mult. Uneori puțin e tot ce crezi că ai. Bucuria e să poți mulțumi însă pentru orice ai. Încearcă să iei la rând, în gând, toate lucrurile pentru care n-ai mai spus de multă vreme mulțumesc. Știi cât de multe îți scapă listei acum?Secretul bucuriei nu există. Bucuria nu are secrete. Doar început! Cu prețuire Nonica !

    https://www.youtube.com/watch?v=1DSKjbKR-9c

    RăspundețiȘtergere