marți, 13 august 2019

COMOARA VIEȚII


 Comoara Vieții


Realitatea spirituală   - O călătorie in interior

             Realitatea Spirituală vă duce intr-o călătorie unică . o călătorie ce vă va schimba viata , o călătorie care vă va imbogătisi vă va face mai înțelepți și mai fericiți. Realitatea Spirituală este un program despre meditație și experiențe meditative .

În timp ce citițti sau vizionati filmul de mai jos , fiți relaxați total , doar urmariți-l , doar lăsați-vă în voia lui, nu incercati sa analizați, fiți în totalitate cu el , dacă apare vreun gând , lăsați gândul deoparte , respirați adânc și doar fiți prezenți este numai pentru voi.
Noi suntem o mica părticică a întregii Creații , căutăm fiecare să avem o sănătate bună, pace , cunoaștere și prosperitate , armonie și mai presus de toate , o viața fericită în toate timpurile și in toate situațiile , fiecare persoană se străduiește din greu sa atingă această stare.
Dar poate fi această stare atinsă într-adevăr ?  DA , poate fi atinsă.
Toate acestea sunt posibile prin intelegerea  Energiei Cosmice și a cunoasterii Sinelui .
Ce este Energia Cosmica si Cunoasterea Sinelui ?
  Energia Cosmică este peste tot in Cosmos , este legătura între galaxii , planete, oamenii și molecule , este spatiul dintre fiecare și TOT este legătura care ține întregul Cosmos în ordine.
Energia Cosmică este forța vieții, este esențială pentru a menține ordinea vieții noastre și pentru expansiunea (creșterea) conștiinței noastre. Energia Cosmică este baza tuturor acțiunilor și funcțiilor noastre.
Facem o pauza la video pentru a intelege Energia Cosmica si Cunoasterea de Sine .

Prana, energia care ne hrăneşte şi ne vindecă

 Cunoscută drept energie universală, prana este chi, forţa vieţii care ne hrăneşte şi ne animă * poate fi numită şi iubire căci este energia Divină care ne hrăneşte şi de care avem nevoie mereu
Hrana pranică este accesibilă tuturor, în sensul că fiecare dintre noi, pe un anumit nivel, o folosim„La nivel fizic, o putem defini drept energia care provine din soare şi care face ca viaţa să înflorească pe Pământ şi ca alimentele pe care le consumăm să aibă acele calorii pe care corpul le extrage pentru a se hrăni”, a explicat Cristiana Dragomir, terapeut specializat în tehnici energetice. Diferenţele vin din modul de extragere a ei. Sunt persoane care primesc o anumita cantitate de prana din alimente: cu cât sunt mai pure, cultivate în mod natural, cu atât conţin mai multă prana. Cu cât sunt mai prelucrate, cu atât mai putină energie a vieţii au.
 „Sunt persoane care extrag această energie prin diverse tehnici - meditaţie, tai chi, yoga, tehnici de respiraţie, rugăciune - crescând astfel cantitatea de prana pe care o primesc zilnic, suplimentar faţă de alimente”, a adăugat Cristiana Dragomir.
Cum ne hrănim cu prana?

Prin timpul petrecut în aer liber: cu cât suntem mai aproape de natura şi ne lăsăm mai mult scăldaţi în razele soarelui, cu atât mai multa prana primim. Apoi, cu cât ne deschidem mai mult spre activităţi spirituale, cu atât alegerile de hrana se rafinează, iar nevoia de alimente poate descreşte. Este nevoie şi de disciplină, prin alegeri care să ne deschidă şi să ne armonizeze câmpurile energetice.„Prima condiţie pentru a primi cât mai multa prana şi a ne putea hrăni cu ea este o inima deschisă, încrezătoare şi iubitoare. Echilibrul intre a dărui şi a primi iubire este cel care ne ajută în primirea acestei energii vitale”, a mai spus terapeutul. 

CUNOASTEREA DE SINE

Vorbim de cunoastere de Sine sau despre dezvoltare personală. Dar ce înseamnă, de fapt, aceste lucruri? Cum ajungi să te cunosti si să te simti bine in pielea proprie?
Ce avem de facut
Cunoasterea de sine este o expresie ce a ajuns aproape un cliseu. Si este păcat, pentru ca aceasta clișeizare a expresiei, care o face să nu mai spună aproape nimic, ne impiedică să vedem ce avem de facut, concret, pentru a ajunge acolo.
Pentru ca a te cunoaste pe tine insati e primul pas in a te simti bine in propria piele, a avea o viata de calitate si a sti ce sa faci cu ceea ce ti se intampla. Pentru asta trebuie să începi să citești tot ce găsești despre dezvoltare personală , să intelegi CINE EȘTI , de unde vii și incotro te indrepți , fară să astepți ajutor , nimeni nu poate face asta in locul tau , nimeni nu poate alege ce trebuie tu să faci . 

Te intorci spre Tine , renunți la "masca " pe care o ai in lume , cu toata sinceritatea sa accepti exact asa cum esti fara sa te judeci .
Abia dupa ce ai dezvoltat niște cunoștințe , vei ințelege ce ajutor ai nevoie , intuitiv vei rezona cu o cale pe care vei alege sa mergi . Intr-o padure sunt multe cărări , singur vei alege cărarea care ți se potriveste cel mai bine . Dupa această alegere vei ști exact  ajutorul  de care ai nevoie.

Am facut o introducere la acest material video , pentru a explica mai aproape de  intelesul fiecaruia despre ce este vorba , ce este aceasta COMOARA INTERIOARA pe care fiecare fiinta umana o detine si e dreptul fiecaruia sa Trezească Realitatea Sa Divina din interior .

Pentru a ințelege totul , trebuie urmărit cu atenție tot materialul video de mai jos.
Sa fie de folos tuturor si va doresc multa BUCURIE ,LUMINA , PACE , IUBIRE  și  FERICIRE.


Imagini Pinterest 




2 comentarii:

  1. Dragă Noris, apreciez foarte mult ceea ce postezi și felul în care ai organizat prezentarea materialelor și informațiilor pe acest blog, cu multă dăruire și sensibilitate, este minunat ! Mulțumesc pentru articol și video, Felicitări pentru munca ta !
    Clipe divine, armonie , Binecuvântări ție și tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îți multumesc foarte frumos pentru apreciere Daniela , sper sa fie de folos tuturor.
    Îți doresc un wekeend plăcut , multe Bucurii și Lumina .

    RăspundețiȘtergere