miercuri, 16 octombrie 2019

GHIZII SPIRITUALI





Ce este un Ghid Spiritual?

Un Ghid Spiritual este o ființă care a trecut pe planul spiritual al existenței. Ghizii Spirituali ne oferă îndrumări și sprijinul lor, deoarece avem nevoie de asta pentru a ne continua propria noastră evoluție spirituală. Noi nu suntem singuri și nu trebuie să trecem prin aceasta existență în planul fizic singuri, căci ghizii sunt acolo pentru a ne ajuta pe calea noastră pentru împlinirea menirii noastre. Ghizii Spirituali ne pot ajuta să ne înțelegem lecțiile karmice pentru această viață. Ghidul ne îndrumă cu iubire și ne călăuzește în călătoria noastră.
Sunt cei mai buni prieteni ai noștri care ne ajută să privim lecțiile peste care dăm în această încarnare dintr-o perspectivă mai înaltă. Ghizii Spirituali pot inspira creativitatea, pot oferi protecție și îndrumare și ne ajută să obținem abundența, ne oferă insight-uri (Insight-ul este un diamant perfect șlefuit, conceptul - o montura perfecta care să-l pună în valoare) și informații, și ne mângâie în cea mai întunecată parte  a sufletului.
   Aceste ființe spirituale foarte evoluate văd lucrurile dintr-o perspectivă spirituală superioară, deoarece acestea sunt mult mai evoluate decât suntem noi și din acest motiv, precum și din experiențele lor, ne pot ajuta să obținem o perspectivă și o îndrumare de-a lungul călătoriei noastre. Există diferite tipuri de ghizi și fiecare ghid are un rol și o responsabilitate diferită. Ghizii Spirituali au responsabilitatea de a ne ajuta să ne îndeplinim scopul nostru spiritual. Să ajungem să ne cunoaștem pe noi înșine, cât și Ghizii Spirituali și să stabiliți o comunicarea cu aceștia este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți abilitățile intuitive.
Iat
ă câteva dintre tipurile de Ghizii Spirituali pe care probabil îi veți întâlni când vă angajați în această călătorie.

Cele mai comune tipuri de ghizi

Prietenii și rudele trecute dincolo – de obicei, aceasta este o persoană care te-a cunoscut în aceasta viață. Ei sunt rudele care vă ajuta pe parcursul călătoriei dvs. și vă pot servi ca îngeri păzitori care au rolul divin de a veghea călătoria voastră.
 Ghidul medic
- Acest tip de ghizi sunt medici sau poate vindecătorii spirituali care s-au întrupat deja pe Pământ și vă pot ajuta în zonele de sănătate fizică globală. Ei vă pot oferi vindecare spirituală. Vă pot ajuta să vă eliberați de orice energie nedorită sau condiții negative.
 Ghidul vindecător
- Acest Ghid are un rol special pentru sănătatea dvs spirituală, vă ajută să vă mențineți bunăstarea spirituală și va lucra împreună cu Ghidul doctor și cu Alchimistul pentru a vă aduce echilibrul la toate nivelurile ființei voastre.
 Ghidul pentru paza ușilor/ Paznicul porțăilor
Acest ghid permite accesul numai al entităților pozitive în câmpul tău de vibrații. De asemenea, ei împiedică spiritele negative să intre în câmpul dvs. de energie.
 Ghidul bucuriei
Acest ghid este un aspect eteric foarte inteligent al lumii spirituale, al cărei funcție este să aducă veselie vieții voastre și vă ghidează stilul de viață pentru a vă menține echilibrul între relaxare și muncă.
Se poate manifesta ca o persoan
ă foarte tânără de ambele sexe și este foarte dornic de a vă servi.
 Maestrul spiritual – Acest ghid este cineva care este mult mai evoluat dec
ât tine. Ghidul maestru vă ajută să vă coordonați lecțiile pentru această încarnare în colaborare cu ceilalți Ghizi. Ghidul maestru vă asistă călătoria către împlinirea scopului dvs pentru această viață.
 Protectorul / ghidul indian Acest ghid Spirit va ține entitățile negative departe de tine și se va comporta ca un Înger Păzitor. Sunt adesea spirite indiene nativ-americane. Ei vă vor avertiza adesea la nivelul planului mental despre pericole înainte ca voi să experimentați situația, dar nu vă vor împiedica să faceți lucrurile care nu sunt în interesul dvs, aceasta rămâne alegerea dvs..Acest ghid vă va ferii deseori de răniri corporale accidentale.
 Ghidul Profesorilor Filosofi
- Acest Ghid lucrează cu dvs. în domeniul dezvoltării intelectului și proceselor gândirii.
Ghidul profesor
- Acest ghid vă poate ajuta să învățați, să studiați sau să asimilați cunoștințe și înțelepciune. Acest ghid vă poate ajuta în orice domeniu de afaceri, carieră, scop, plan financiar, ajutor și asistență.
 Ghidul prezentatorului - Ghidul prezentatorului nu este un ghid care este întotdeauna lângă dvs. sau alături de dvs. pentru că sunt însărcinați să lucreze cu mai multe suflete. Ei vin atunci când o persoana iubită trecuta dincolo încearcă să comunice cu dvs , dar are vibrația sau conexiunea foarte slabă. Prezentatorul va ridica vibrațiile acelui suflet astfel încât comunicarea să fie posibilă.
 Ghizii animale totem - Spiritele animalelor vin sub două forme. Mesaje fizice și ghizii personali. Animalele din lumea fizica sunt în viața noastră pentru a ne aduce mesaje sau pentru a ne arăta în ce direcție să ne asumăm marea călătorie spirituală.
 Ghidul Runner(călător) – Ghidul Runner vă duce mesajele către cei din planul astral și ne vor ajuta amintindu-ne ce este necesar pentru evoluția noastră în acel moment.
 Ghidul alchimist – acest tip particular de ghid are func
ția de a ne ajuta să ne păstrăm un echilibru chimic în corpul fizic.
 Mesagerul Spiritual – Acest ghid v
a duce și aduce mesajele de o importanță mai mare și de natură spirituală mai înaltă.
Maeștrii Înălțați– un Maestru Ascensionat este un spirit care a dus o viață fizică pe mânt, dar acum s-a mutat pe un plan Superior Spiritual al existenței. De-a lungul multor vieți, devotamentul și practica acestor ființe superioare a condus la împlinirea scopului și misiunii pentru care ei s-au întrupat și asta le-a dat posibilitatea de a se întoarce la Sursa Divină. Mulți dintre Maeștrii Ascensionați aleg să rămână în contact cu sufletele din planul terestru pentru a servi evoluției lor și pentru a-i ghida. Maeștrii Ascensionați sunt învățători Adevărați și Puri ai planului Divin. Câteva exemple sunt Iisus, Buddha, Saint Germain, Hilarion, Kuthumi și mulți, mulți alții.
  Sfinții – Sfinții sunt cei care au trăit o viață dedicată slujirii lui Dumnezeu pe Pământ. Ei au făcut minuni prin aceasta demonstrând stăpânirea principiilor spirituale.
  Îngerii Îngerii nu au avut niciodată o viață fizică și au fost creați ca ființe divine. Au fost creați pentru a servi ca mesageri de la Divin.
 Arhanghelii – Arhanghelii pot fi în toate locurile, în același moment. OMNIPREZENȚI . Ei nu sunt legați de o singură persoana la un moment dat. Energia lor este Pură , Iubitoare , ei ne acceptă așa cum suntem și vibrația lor este extrem de mare. Câteva exemple de arhangheli- Mihail, Rafael, Uriel, Ariel, Zadkiel, Chamuel, Metatron si Gabriel.
 
Îngerii zitori Îngerii păzitori sunt expresii divine a gândurilor iubitoare ale lui Dumnezeu care sunt însărcinați cu slujba de a ne asigura Protecția Sacră . Îngerii zitori reprezintă IUBIREA PURĂ Necondiționată. Îngerii zitori ne vor aduce numai Ceea Ce Este Pentru Binele Nostru Cel Mai Înalt. Ei ne vor asista, îndruma, proteja și încuraja să fim cea mai înaltă exprimare a sufletului nostru. Îngerii zitori sunt cu noi încă dinainte de a intra în planul mântean. Îngerii zitori ne sunt devotați și sunt alături de noi pentru întreaga călătorie a vieții noastre – ei niciodată nu ne abandonează. Vor fi cu noi și atunci când vom părăsi planul Pământului.

Comunicarea cu ghizii spirituali

  
  Pentru a intra în contact cu Ghizii dvs., trebuie să începeți mai întâi să practicați o meditație de rutină. La fel cum relațiilor de pe Pământ trebuie să le dedicăm timpul și efortul nostru pentru dezvoltare, relația cu Lumea Spiritului și cu Divinul, Duhul Sfânt și Îngerii funcționează pe același principiu. Este nevoie de devotament, de dedicarea timpului, a practicii, a răbdării și a persistenței din partea voastră.
Meditația trebuie sa fie o parte a rutinei dvs zilnice. Este bine să începeți cu 10 minute pe zi pentru ca treptat să ajungeți până la 30-45 minute pe zi. Dacă începeți cu meditația în intervale mici de timp, asta vă va permite să începeți să recunoașteți mesajele care nu vor întârzia să apară din interior lent, iar asta vă va ajuta să nu vă descurajați și să renunțați înainte ca mesajele dvs. să înceapă să vă vină.
Când meditați pentru a comunica cu Ghizii dvs spirituali vă puteți petrece o parte din timp cerând îndrumare sau răspunsuri și o parte a timpului dedicat meditației pentru liniștirea minții și ascultarea răspunsurilor sau mesajelor. Mesajele vă pot veni prin intermediul acelei voci blânde și firave a Spiritului din interior, pentru ca Ghizii operează adesea cu gândurile tale.
Există diverși pași pentru a stăpâni cu succes mintea. Este important să fiți confortabil și relaxat fizic, alegeți o poziție confortabilă, inspirați profund si eliberați aerul încet. Lăsați corpul să se relaxeze, închideți ochii și permiteți-vă să vă relaxați cu adevărat. Comandați minții să rămână liniștită. Sună ușor, dar uneori acest lucru poate fi foarte provocator cu toate gândurile, anxietățile, îngrijorări, stresul, planurile, temerile etc. care există în interiorul nostru. Puteti alege ceva ca să vă focalizați atenția, cum ar fi flacăra unei lumânări sau vizualizați un loc în care să simțiți calmul și pacea, ascultați muzica de meditație sau repetați o mantră. Cereți Spiritului să vă ajute să vă liniștiți mintea și mulțumiți Spiritului pentru că vă ajută. Focalizați-vă atenția în interiorul vostru și așteptați cu răbdare. Știți că dacă nu primiți un răspuns în acel moment, nu înseamnă că nu veți primi unul. Poate veni mai târziu. Ghizii spirituali știu când este momentul potrivit să primiți răspunsurile, deci aveți încredere în Ghizii dvs și în întregul proces.
Îmbrățișați și primiți dragostea și îndrumarea pe care Ghidul Spiritual vi le oferă. Păstrați-vă inima și mintea deschise și doar primiți dragostea cu care ei vă vor hrăni spiritul. Ghizii spirituali vă vor hrănii literalmente sufletul, pentru că de aceasta hrană sufletul are nevoie. Cu cât lucrați mai mult cu ei, cu atât veți dori mai mult să faceți acest lucru pentru că starea de iubire în care vă aflați este ceva minunat, este de nedescris.
Pentru ca practicile de meditație să fie încununate de succes, este important să avem un spațiu sacru pentru meditație. Dedicați un loc special pe care să-l utilizați pentru meditație. Acesta este spațiul dvs sacru. Alegeți o zona din casa dvs. Dacă este posibil, faceți acest spațiu, un loc în care nimeni altcineva nu are acces.Eliminați aglomerația din spațiul dvs. Curățați-vă spațiul. Dacă există ferestre care se deschid, aerisiți înainte de meditație, lăsați aerul curat să vă învăluie, este recomandat și să practicați orice altceva care se aliniază cu sistemul dvs. de credințe. Sunt câteva exemple- binecuvântarea spațiului tău cu apă sfințită, purificarea zonei cu salvie, purificarea și încărcarea spațiului cu ajutorul cristalelor sau curățarea energiei cu sare Epsom etc. Creați o atmosferă vesela pentru spațiul vostru sacru, astfel încât să vă ridicați vibrațiile. Veți avea nevoie să vă creați spațiul cât mai inspirator posibil, astfel încât să creați un mediu favorabil ce invită vibrațiile înalte / spiritele de vibrație înaltă. Aceasta ar putea include arderea lumânărilor albe ca simbol al invitării Spiritului în meditațiile voastre. Puteți folosi uleiuri esentiale cu arome menite să ridice vibrația cum ar fi lavanda, tămâie, smirna. Spațiul vostru sacru ar putea include perne colorate vibrante, muzică ambientală, o fântână de apartament, flori proaspete sau orice altceva care vă îmbunătățește calitatea meditației, vă aduce bucurie și vă ridică vibrația. Selectați accente vizuale plăcute, sunete și miresme care să creeze o atmosferă specială în spațiul dvs sacru, astfel încât să vă bucurați să fiți în acest spațiu. Sunetele sunt importante pentru a crea bucurie, sunetele pe care le-ați putea folosi sunt cele de genul sunetelor din natura, vânt, cascade, muzică ambientală, muzică de meditație etc. Toate acestea sunt bune pentru ridicarea vibrațiilor.Puteți crea un altar dacă doriți să faceți acest lucru. Puteți pune lucruri cum ar fi lumânări, pietre , tămâie și cristale pe altarul dvs.Puteți adăuga lucruri care vă inspiră, cum ar fi poze ale Îngerilor, Arhanghelilor sau Maeștrilor Ascensionați , flori, poze sau orice doriți să puneți pe altarul dvs. Pentru confort, puteți lua în considerare pernele de meditație.
Este o practica buna să vă binecuvântați spațiul. Puteți să spuneți o rugăciune sau o binecuvântare care se aliniază cu sistemele voastre de credințe.
Știți că în acest proces este nevoie de răbdare și perseverență. Este important să nu vă descurajați dacă nu auziți nimic pentru o vreme,meditația în sine vă ridică vibrațiile. Cu cât sunt mai mari vibrațiile, acestea sunt necesare pentru a putea atrage spirite de vibrații mai înalte.
Pe măsura ce vă faceți timp pentru a dezvolta o rutina de meditație și practica, vă permiteți să vă apropiați de Ghizii Spirituali. Este cea mai mare dorință a Ghizilor Spirituali să stabiliți comunicarea cu ei, dar trebuie ca dvs să inițiați procesul și să cereți asta, pentru ca Ei să vi se alăture.
Puteți face, de asemenea, lucruri cum ar fi scrierea automată pentru a contacta Ghidul dvs Spiritual . Puteți să adresați Ghizilor Spirituali o întrebare și apoi doar stați la o masa și folosiți o hârtie și un stilou, aceasta este una dintre metode, sau dacă vă este mai confortabil sa utilizați computerul, aceasta este o altă metodă de a permite spiritului să vă ghideze degetele pe tastatură ți tastați. Puteți încerca acest lucru mai întâi timp de zece minute și puteți prelungi treptat până la 20 de minute.




Există oameni care au rolul de Ghizi în viaţa noastră.

Aceştia apar în momente de dezorientare sau de nevoie, te sprijină, îţi arată calea potrivită ţie, dar întotdeauna tu eşti cel care alege.
Pe măsură ce înaintezi în drumul tău, ei se îndepărtează lăsând locul altora.
Mai există oameni care au rolul de “învăţători” pentru că ei vin să te înveţe ceva despre tine.
Aceştia apar când te aştepţi mai puţin, iar simpla lor prezenţă te răscoleşte, te coboară sau te înalţă, dar lecţiile învăţate din întâlnirea cu ei sunt foarte puternice.
Ei dispar la fel de repede din viaţa ta precum au apărut, în momentul în care ţi-ai învăţat lecţia.
Şi mai există oameni care au rol de însoţitori în această viaţă, precum îngerii păzitori.
Aceştia apar atunci când inima ţi-e deschisă pentru a-i primi sau pur şi simplu i-ai primit ca pe un dar de la mama natură.
Ei poposesc mai mult în viaţa ta, uneori sunt lângă tine întreaga viaţă, chiar dacă nu sunt prezenţi fizic.
Aşa cum se poate observa, în viaţa fiecăruia intră şi ies oameni de toate felurile, unii grăbiţi să plece, alţii dornici să rămână, precum călătorii din gări sau aeroporturi.
Oamenii vin şi pleacă din gara vieţii tale.
Au trenuri de prins, au vise de atins, ...lasă-i să-şi urmeze drumul sau să-şi ia zborul dorit.
Nu poţi trăi privind înapoi spre cei care ţi-au făcut viaţa mai frumoasă sau mai dureroasă prin prezenţa lor.
Trecutul e un tren care a plecat de mult…şi odată cu el au plecat şi ei.
Dacă ai avut aşteptări, e timpul să le înapoiezi bagajele.
Dacă ai fost profund dezamăgit, înseamnă că înainte de asta singur te-ai amăgit.
Iar dacă crezi că ai suferit din cauza lor, aminteşte-ţi că nimeni nu te poate face să suferi fără permisiunea ta.
Mulţumeşte-le pentru ceea ce te-au învăţat şi încetează să le mai cari bagajele.
Cu zâmbetul pe buze, urează-le drum bun!
E timpul acceptării lucrurilor pe care n-am vrut mult timp să le recunoaştem.
Ne privim în sfârşit în oglindă aşa cum suntem, nu cum am crezut că suntem, ne întoarcem la adevărata smerenie şi abia apoi putem păşi cu încredere spre o nouă viaţă.
Pentru că da, ai dreptul să-ţi reînnoieşti viaţa, să pui capăt relaţiilor care nu-ţi mai fac bine, ai dreptul să inviţi oameni noi în viaţa ta, fără ataşamente şi proiecţii asupra lor şi ai dreptul să iubeşti fără teama de a greşi din nou!
Căci fiecare greşeală sau căzătură te îmbogăţeşte dacă îi înţelegi rostul, iar greşelile odată înţelese se transformă în cărţi de înţelepciune.
Curaj, eşti pe drumul cel bun!
                                                                            Simona Sîrbu

Imagini: Pinterest








Un comentariu:

  1. Sunt oameni cu mir în suflet, care își iubesc semenii și pe cei apropiați în mod egal și-atât. Fără a avea pretenții, așteptări. Ei îi poartă în suflet oriunde ar fi. Pentru ei nu contează distanța, starea lor.
    Dăruiesc simplu și curat. Cu inima deschisă și cu sufletul scufundat în jurul rugăciunii și a gândului bun.
    Asemenea persoane fac că orice gest altruist să pară ceva firesc. De fapt, așa și e. E firescul iubirii, a lui "a-ți păsa". Pentru ei nu cred că există "Nu îmi pasă". S-au născut cu ablație de nepăsare și cu un surplus de iubire a celor de lângă ei. Cu acest preaplin înfrumusețează viețile celor din jur, arătându-le că pentru ei zâmbetul și emoția lor contează.
    Să nu uităm că din și prin iubire clădim și ne clădim.
    Pentru asemenea oameni pe care Tatăl mi i-a dăruit, spun: "Tare îți mulțumesc, Doamne!" CU pretuire Nonica!

    RăspundețiȘtergere