miercuri, 2 octombrie 2019

CORPUL DE LUMINĂ


Corpul de Lumină 
                                  


    Calea evoluţiei individuale conştiente are ca scop final al acestui nivel evolutiv creaţia unui Corp de Lumină stabilizat. Acesta este un vehicul fizic echilibrat şi armonios „trinitar” care a depăşit dualitatea, karma şi boala de la nivelul celular şi atomic. Modelul divin, denumit Adam Kadmon, conform tradiţiei cabalei, se mai numeşte şi corp de lumină.         
   
 Corpul de Lumină nu este un concept ezoteric ci o realitate biologică. Această realitate a dat naştere noii biochimii spirituale şi geneticii care par să admită ideea de încorporare a luminii la nivelul fiecărei celule a corpului. Corpul de Lumină începe să se manifeste atunci când codurile adormite ale ADN-ului sunt reactivate de energiile de torsiune, în special de unde sonore şi luminoase de vibraţie înaltă, astfel încât celulele corpului fizic încep să recunoască lumina ca pe o sursă de energie şi să o metabolizeze asemenea plantelor în procesul de fotosinteză.  Printre multe alte avantaje, această evoluţie celulară este responsabilă de creşterea semnificativă a metabolismului celular, ajutând la detoxifierea, rehidratarea şi în ultimă instanţă la regenerarea corpului. În acest proces de transformare profundă, cristalele lichide din celule evoluează de la structura primitivă cubică sau hexagonală observată în ţesuturile umane obişnuite la ceea ce se numeşte tetrahedron stelar . Această modificare structurală este extrem de consecventă. Unghiurile legăturilor hidrogenate din ADN  se măresc şi devin tetrahedroane intercalate, astfel că ele pot susţine mai multă lumină sau energie fotonică rezultată parţial din însăşi expansionarea legăturilor hidrogenate. Corpul de Lumină este un termen utilizat pentru a descrie corpul nonfizic, asociat cu ascensiunea . 
 El reprezintă rezultatul natural al evoluţiei de perspectivă spre ascensiunea care are loc, după multe indicii, la scară planetară.  În legende, despre Corpul de Lumină este scris faptul că acesta conferă putere spirituală nelimitată, oferă abilităţile avatarurilor legendare, permite teleportarea, telepatia, manifestarea instantanee, menţinerea unei conştiinţe psihice totale, vindecările miraculoase şi, nu în ultimul rând, sfidarea legilor fizicii. Corpul de Lumină este definit ca un câmp de energie structurat, vibrant, din interiorul şi din jurul corpului fizic. Corpul de Lumină se dezvoltă normal, pe măsură ce omul ca manifestare încarnată a spiritului evoluează în plan spiritual. El se manifestă transformând personalitatea şi ego-ul uman într-o formă divină de conştiinţă. Termenul de „Corp de Lumină” sau „Corpul Curcubeu” îşi are originea în învăţăturile vechi ale budismului tibetan, unde era numit „Jalu” sau „Jalus”.
 În învăţăturile yoghine şi tantrice, acesta este numit „Corpul Vajra”, „Corpul Diamantin” şi „Corpul Divin”.  În gnosticism şi neo-platonism, este vorba despre „Corpul Radiant”. În tradiţia alchimică, Tăbliţele de Smarald îl numesc „Gloria întregului Univers” şi „Corpul Auriu”, iar Paracelsus îl numeşte „Corpul Astral”. În hermetism este numit „Soma athanaton”, care înseamnă „corp nemuritor”. În rosicrucianism, se foloseşte termenul „Corpul de Diamant al Templului lui Dumnezeu”, în Egiptul Antic se numea „Akh”, care înseamnă „fiinţă sau corp luminos”. Indiferent de modul în care Corpul de Lumină este atins şi dezvoltat, omul perfect este capabil să opereze în lumea obişnuită prin acest vehicul al conştiinţei, care este dincolo de capacitatea umană normală. Pentru un individ, aceasta este etapa cea mai exaltantă din dezvoltarea umană înaltă. 

Activarea Corpul de Lumină
                                               ...pentru Voi, cei care  aţi ajuns până aici...

În decursul anului 1988, toţi aceia ce sunt numiţi Slujitori ai Luminii, au fost activaţi la cel puţin primul nivel al Corpului de Lumină pe această planetă. În primăvara lui 1989, întreaga structură cristalină a materiei şi fiecare locuitor al planetei a fost activat la nivelul 3 al Corpului de Lumină. Azi, acesta nu este un proces opţional; fiecare fiinţă îl trăieşte. O mulţime de oameni părăsesc planeta, deoarece nu vor să facă acest lucru în această viaţă. Poţi alege să treci prin acest proces în orice viaţă pe care ai avut-o vreodată, în orice realitate paralelă. Deci, să nu consideri că se pierd oameni. Este bine aşa cum este... Pur şi simplu ei nu sunt pregătiţi să facă acest lucru în această încarnare. Nivelul de activare al corpului de Lumină este în raport cu capacitatea celulelor tale de a metaboliza Lumina.

Activarea  primului  nivel  al   Corpului de Lumină
 Deci s-a primit o activare a primului nivel al Copului de Lumină. Acum, când acest lucru s-a întâmplat, a fost ca şi cum o idee ţi s-a aprins în ADN: „E timpul să plec acasă”. Aceasta este senzaţia pe care o are corpul tău. Şi eşti într-o stare de exaltare care emană din corpul tău şi care este pur şi simplu extraordinară. În acelaşi timp, corpul spune: „E timpul să mai reduc din densitate” şi mulţi dintre voi au avut o extraordinară criză de „gripă”. Multe dintre lucrurile care se petrec în jurul tău şi care primesc diferite denumiri, precum „gripa”, sunt de fapt simptome ale unor modificări. Atunci când corpul fizic îşi reduce densitatea, apar dureri de cap, stări de vomă, diaree, acnee, urticarie, tot ceea ce seamănă cu simptome ale unei gripe – dureri musculare, dureri articulare sunt de asemenea foarte obişnuite. 

Genetica umană a denumit 90% din ADN „deşeuri”, pentru că omul nu ştie ce reprezintă toate astea. De fapt, ADN-ul tău conţine bucăţi comune de material genetic, cu fiecare specie de pe Pământ, plus material genetic codificat holografic cu toată experienţa colectivă a întregii umanităţi şi experienţele reţelei holografice a tuturor încarnărilor tale, precum şi fărâme de cod de la speciile conştiente de pe toate planetele ascendete din cele 5 universuri locale! De asemenea, ADN-ul tău deţine codificări latente pentru transformarea corpului fizic într-un Corp de Lumină. Aceste coduri nou activate au dat semnalul corpului fizic să înceapă o transformare în ADN şi o modificare profundă a modului în care celulele metabolizează energia fotonică. Practic, nivelurile Corpului de Lumină pot fi înţelese ca şi diferite valori ale capacităţii celulelor corpului fizic de a metaboliza Lumina. Indicatorul acestei noi activităţi celulare este cantitatea de adenozin trifosfat (ATP) din celule.
Înainte de activarea Corpului de Lumină, energia necesară pentru funcţionarea celulară provenea din producerea de energie şi sistemul de înmagazinare celular, care pendulează energia înainte şi înapoi între adenozin difosfat (ADP) şi adenozin trifosfat. ATP este un compus de înmagazinare a energiei care se găseşte în celule. La nivelul mitocondriilor, mâncarea este transformată în energie pentru celule, care apoi este legată în ATP. Acesta conţine un lanţ de trei grupuri de fosfat, care se proiectează din molecule (fig.41): 
 


Figura 41. Componenta ATP, respectiv ADP din ADN

Atunci când molecula ATP îşi pierde grupul fosfatic exterior, atunci devine o moleculă de ADP. Ruperea legăturii chimice (notată cu (X) pe figura nr.41) degajă energie pentru ca celula să-şi ducă la îndeplinire funcţiile, ca de exemplu crearea proteinelor. ADP poate deveni din nou ATP prin acumularea de energie şi a unui grup fosfatic. ATP şi ADP pierd sau obţin grupări fosfatice pentru a elibera sau înmagazina energie pentru funcţionarea celulară. Acesta este un sistem închis de energie biologică, asigurând îmbătrânirea şi moartea. Nici un fel de energie nouă nu este dobândită. Când transformarea Corpului de Lumină a fost activată, o gamă de codificări latente ale ADN-ului au fost activate şi au început să dea noi instrucţiuni celulelor. Una dintre primele instrucţiuni era să le spună celulelor să recunoască Lumina, ca pe o nouă sursă de energie. La început, conştiinţa celulară nu a ştiut ce să facă cu această informaţie. Deoarece celulele sunt scăldate în Lumină, mitocondriile (care sunt foarte sensibile la Lumină) încep să absoarbă în totalitate această nouă activare în culori/tonuri şi să producă o mulţime de ATP, în explozii. Celulele nu au reuşit să absoarbă suficientă Lumină ca să stabilizeze legătura fosfatică notată cu (X) pe figura nr.41, astfel că ATP s-a descompus rapid în ADP, iar metabolismul celular a fost accelerat în mod spectaculos. Toxinele acumulate, traumele vechi, gândurile şi emoţiile înmagazinate au început să se scurgă din corpul tău fizic şi să creeze simptome asemănătoare gripei. Forma fizică în felul ei vechi a separat funcţionarea creierului în funcţiunile emisferei stângi şi ale celei drepte. De asemenea, glanda pineală şi cea pituitară sunt atrofiate – cam de mărimea unui bob de mazăre, faţă de mărimea unei nuci. La activare, chimia creierului începe să se schimbe şi să producă noi sinapse.

Activarea celui de-al doilea nivel al Corpului de Lumină
La nivelul al doilea, modelul eteric de dimensiunea a VI-a începe să fie inundat de Lumină şi începe să elibereze structurile dimensiunii a IV-a care te conectează la experienţele karmice avute de-a lungul tuturor vieţilor. Drept rezultat, este posibil să începi să te simţi puţin dezorientat, având mai multe crize de „gripă”. Astfel, în al doilea nivel al Corpului de Lumină, această eliberare de structuri determină schimbarea rotaţiei în geometria corpului emoţional, mental şi spiritual. Începi să te schimbi foarte repede. Multe dintre lucrurile pe care le trăieşti sunt strict la nivel fizic. La un moment dat te poţi simţi foarte obosit.
Activarea celui de-al treilea nivel al Corpului  de Lumină
Acum, simţurile fizice devin extrem de puternice. Totul îţi poate părea extrem de palpabil. Scaunul pe care eşti aşezat sau hainele pe care le porţi te pot deranja teribil, deoarece ele par foarte senzuale. Adesea, oamenii redescoperă plăcerea sexuală la nivelul 3 al Corpului de Lumină. Acesta este motivul pentru care s-a înregistrat o creştere a numărului de naşteri şi de femei însărcinate începând cu aprilie 1989, atunci când planeta şi populaţia ei au fost activate la nivelul 3. Tot ceea ce se întâmplă este foarte centrat pe corpul fizic. Acesta a fost creat pentru a decodifica şi pentru a lucra cu energii de Lumină Superioară şi de asemenea pentru transmiterea acestor energii către planetă. Ca parte integrantă a jocului separării, aceste funcţii sunt atrofiate. Amplificarea simţurilor fizice este primul semn de trezire a corpului tău ca şi „bio-transmiţător” luminic. Mitocondriile, de obicei, recunosc această Lumină ca „hrană” şi produc mai mult ATP. Deoarece celula primeşte Lumina ca şi energie uzuală, mai puţin ATP se transformă în ADP. Punctele celulare de rotaţie produc frecvenţe de Sunet şi Lumină care schimbă rotaţia atomilor din moleculele celulare, în mod special la atomii de hidrogen. Când rotaţia atomilor din molecula ATP se măreşte, ia naştere o nouă activitate. Cele trei grupuri de fosfat care formează tulpina moleculei ATP încep să fie pe post de antenă pentru Lumina nediferenţiată, iar capul simetric al moleculei este precum o prismă, fracţionând Lumina în culori spectrale subtile, folosibile de către codificările ADN latente. Înainte ca acest Corp de Lumină să fie activat, acidul ribonucleic (ARN) din celule s-a comportat ca un mesager cu sens unic. El purta informaţii de la partea activă din ADN, de cca 7%, către alte părţi ale celulei pentru executare, de exemplu cum ar fi efectuarea sintetizării proteinelor. La nivelul 3 al Corpului de Lumină, ARN devine un mesager cu sens dublu.

 El ia Lumina care se fracţionează în frecvenţe de culoare, utilizabile de prisma/antena ATP şi apoi se retrage în şirurile ADN. Codificările genetice latente se trezesc în mod gradat cu fiecare nivel succesiv de Lumină şi oferă informaţia către ARN, care o transmite mai departe restului celulei. Se aseamănă cu tehnologia laser de inscripţionare şi citire a CD-ului. O cantitate enorm de mare de informaţie poate fi înregistrată pe un singur disc. Imaginează-ţi că o cantitate vastă de informaţie poate fi memorată într-o gamă de culoare roşie şi o cantitate uriaşă de date poate fi înmagazinată într-un spectru albastru. O rază laser roşie traversează discul şi toată informaţia roşie este posibil să fie citită, dar tu încă nu ştii nimic despre ceea ce este înmagazinat în spectrul albastru. Trasează o rază laser albastră peste CD şi acum toate informaţiile sunt accesibile. Frecvenţele de Lumină „citesc” ADN-ul cam în acelaşi mod. Până la emisia spectrului de culoare, nu ai idee despre ceea ce se află acolo. Fiecare nivel de Lumină are propria sa amprentă de ton/culoare.  Astfel, spiritul realizează transformarea gradată a corpului fizic. Transferul informaţional în sens unic ADN-ARN şi ciclul energetic ATP-ADP erau sisteme închise, asigurând entropia. Nimic nu se putea modifica, cu excepţia dezintegrării. Odată cu activarea Corpului de Lumină, noi sisteme complet deschise se pot dezvolta, făcând posibil accesul energiei infinite şi al informaţiei infinite către corp. Un dialog între corpul tău fizic şi spirit a început.

Activarea celui de-al patrulea nivel al  Corpului de Lumină
 În momentul în care treci la cel de-al patrulea nivel al Corpului de Lumină, începi să accesezi ceea ce se numesc stări mentale. Acest lucru demarează o schimbare masivă în chimia creierului tău şi în electromagnetismul acestuia. În acest punct, dacă ai cristale egalizatoare în corpul tău eteric, se poate ca acestea să devină extrem de inconfortabile. Aceste cristale păstrează linii de Lumină în planul dimensiunii a 5-a, făcând conexiuni, exact cum face curentul electric. Poţi să ai dureri în piept de-a lungul procesului formării Corpului de Lumină, deoarece inima ta începe să se deschidă la niveluri din ce în ce mai profunde. Auzul şi văzul încep să se modifice, deoarece diferite părţi ale creierului se activează.  O cu totul altă funcţionare începe la acest nivel. Emisferele creierului vor să funcţioneze amândouă în acelaşi timp, iar dacă ceva le opreşte să facă acest lucru, se poate crea o stare destul de dificilă. Efectiv simţi trecând prin creştetul capului tău, pe şira spinării, energia electrică. S-ar putea să ai o primă senzaţie de gândire nonliniară, ceea ce poate fi ba încântător, ba înfricoşător. Începi să treci printr-o schimbare mentală. De obicei, de la al 4-lea nivel al Corpului de Lumină, apare cineva în viaţa ţa care-ţi spune: „ Directiva cea mai importantă este aceea de a-ţi urma Spiritul fără ezitare ” sau ceva similar. Dintr-o dată, corpul mental devine nesigur, neştiind ce este real şi ce nu. Ceva din structura ta începe să conştientizeze imagini ale realităţii mult mai vaste, mai ample sau ale modelelor corpurilor energetice. La acest nivel, ţi se sugerează că există acel Spirit. Corpul tău mental inferior încearcă să menţină controlul asupra lumii şi este destul de inconfortabil deoarece are senzaţia că totul se schimbă. Tot ceeea ce e definit ca fiind real, acum începe să se schimbe. Este posibil să ai momente de telepatie sau clarviziune. Cam toată lumea începe să simtă empatia în aceste timpuri. Şi, din nou, corpul mental inferior încearcă să stabilească limite, deoarece simte că se deschide corpul emoţional şi bineînţeles că acest lucru este periculos şi poate chiar să te distrugă... asta după regulile corpului mental inferior. Aşa că flashurile de empatie pot fi deosebit de inconfortabile şi, totuşi, în acelaşi timp este amuzant, deoarece te simţi mult mai conectat cu tot ce te înconjoară, ai sentimentul care sugerează că: „ Sunt în legătură cu lucrurile de aici. Sunt oameni aici pe care poate i-am întâlnit deja înainte. Te cunosc de undeva. Îmi pari foarte familiar ”. Şi începi să ai senzaţia că venirea ta aici are un scop anume.
 
Activarea celui de-al cincilea nivel al Corpului de Lumină
 La acest nivel, de obicei corpul mental spune „ Probabil o să încerc să urmez spiritul. Nu ştiu dacă o să-mi convină, dar eu încerc. ” Şi începe procesul de căutare a punctelor de reper. Adesea, secvenţe din visul tău încep să se schimbe. Începi să-ţi aduci aminte ceva mai mult din visele tale. Le sesizezi mult mai color şi mai reale. Uneori te poţi trezi într-o visare perfect lucidă. În anumite momente, poţi avea senzaţia că o iei razna, deoarece este posibil să înceapă experimentarea proceselor de gândire nonliniară. Astfel, corpul mental începe să modifice felul în care se mişcă şi începe să scoată în afara sa tiparele. O parte din tine este ca un copil mic ce spune: „ . . . da , mergem în Lumină ”. Şi devii nerăbdător... Dar ai corpul mental inferior, un bătrân morocănos. Începi să devii conştient că eşti mai mult decât ai crezut că eşti. Atunci când se întâmplă acest lucru, corpul mental inferior spune: „ O nu, nu-i aşa! ” şi trânteşte uşa, dar apoi aceasta se deschide din nou. Aşa că, o perioadă treci prin acest proces în care simţi că te deschizi şi te închizi, repetitiv. Te poţi simţi puţin maniaco-depresiv. Ceea ce spiritul tău cere să faci, este să îţi ajuţi corpul mental inferior să cedeze controlul total (moment în care fiii întunericului pierd definitiv controlul asupra ta!!!), pentru ca tu să ajungi un spirit liber, activ reîncarnat pe această planetă, cu conştient total. La nivelul cinci al Corpului de Lumină, începi să devii conştient că o mulţime din imaginile tale despre felul în care sunt lucrurile nu-ţi aparţin. Devii conştient că tu conţii imagini întregi ale realităţii, care nu sunt ale tale. Le aveai stocate în corpul subconştient. Şi începi procesul de evacuare a acestora, dar şi de sortare mentală a ideii „ Cine sunt eu ”, diferit de cei din jur. Tu cuprinzi în câmpurile tale energetice o imagine transmisă (de multe ori impusă) ţie a „ felului în care sunt lucrurile ” de la părinţi, bunici, fraţi, iubiţi, societate, model educaţional etc. Imaginea întreagă este mereu actualizată. Pe măsură ce devii conştient de acest aspect, începi acel proces de sortare: „ Ei bine , iau ceva din asta. Nu iau nimic din celelaltă, puţin din asta şi puţin de aici. ” Începi să devii tot mai mult conştient de ceea ce este cu adevărat al tău. Când ai un gând sau o imagine despre ceva, te întrebi: „ Oare este programul părintelui meu sau sunt eu? ” 

Activarea celui de-al şaselea nivel al Corpului de Lumină
 La al şaselea nivel al corpului de Lumină vei muta activ, conştient imagini ale realităţii din câmpul tău. În acest moment, spiritul tău te pune în legătură cu informaţii care lucrează în procesul formării Corpului de Lumină. Începi să primeşti alte informaţii, alte imagini ale realităţii şi să cuprinzi înţelegeri mai vaste ale propriei tale realităţi şi cum să operezi cu ele. Adesea, la nivelurile cinci şi şase, ai experienţa lucrurilor care nu sunt solide. În meditaţia ta, poţi privi în jos şi să simţi că mâna ta nu este solidă sau că ai una din acele experienţe ciudate în care îţi rezemi mâna de un perete şi simţi că zidul cedează.  Aşa că poţi avea imagini rapide şi aproape reale, de multidimensionalitate. Poţi avea imagini fugare de gândire nonliniară şi de sentimentul că nimic nu este real. Acest lucru poate fi un adevărat şoc pentru corpul tău mental inferior, obişnuit cu percepţia liniară fragmentată. Vederea întregii imagini deodată, sub o formă holografică, va obliga corpul mental inferior să înţeleagă faptul că este momentul să perceapă realitatea într-un mod nou, foarte diferit. La acest nivel şase de activare a Corpului de Lumină, o mulţime de oameni părăsesc planeta, pentru că acest nivel este extrem de incomod pentru ei. Optează pentru ieşirea din planul fizic. Nu este o tragedie. Ei vor duce la capăt acest proces în altă viaţă, când vor fi mai pregătiţi. Aceasta este o treaptă foarte dureroasă, pentru că întregul simţ al identităţii este restructurat.  La nivelul al şaselea, afli că acum este momentul când este probabil să-ţi schimbi slujba, să te căsătoreşti, să divorţezi – toţi prietenii se pot schimba. Apare un nou sens al percepţiei şi învăţării: nu-ţi mai este teamă de schimbare. Dacă eşti rigid, acest nivel poate dura aproape un an şi poate fi insuportabil.
Dacă eşti flexibil, vei învăţa destul de repede să te relaxezi şi să laşi să curgă totul în jurul tău. Oameni noi intră în viaţa ta. Aceştia sunt mult mai profund aliniaţi cu ceea ce ai tu de făcut. Sunteţi cu toţii aici în grupuri de lucru; afinitatea grupului fiind dată de amprenta energetică majoritară a ADN-ului acelor oameni.  Eliberarea celorlalţi din viaţa ta, cei care sunt acolo doar pentru karmă sau dintr-un simţ al obligaţiei, poate fi puţin înspăimântătoare. Dar dacă respiri adânc, controlezi emoţia primară şi spui: „ Îţi doresc numai bine şi o viaţă frumoasă . Ne întâlnim într-o dimensiune următoare ”, vei ajuta două spirite încarnate să îşi urmeze fiecare propria evoluţie. Vei face ca alte spirite, cu care rezonezi, să reapară în viaţa ta.  De obicei, între nivelul al şaselea şi al şaptelea al Corpului de Lumină, trăieşti ceea ce se numeşte o descindere a spiritului. Asta înseamnă că o parte mai înaltă vibraţional (a cărei 1/12 diviziune eşti tu), din dimensiunile superioare vine să locuiască în corpul tău fizic. Practic extensia de spirit (ceea ce eşti tu) primeşte spiritul multidimensional din care provine... Acest lucru modifică totul în jur. Dar absolut tot... Simţi că ai trecut printr-un tunel. Şi începi ceea ce se numeşte tranziţia emoţională către conştientizarea manifestării tale în deplinătatea spiritului din care provii. Aproape o treime din structura corpului de Lumină este acum activată. De multe ori, te poţi experimenta ca Sine al tău radiind lumină, lucru care este destul de emoţionant. De cele mai multe ori, la al şaselea nivel, se schimbă caracteristica funcţională a ochilor (nu culoarea!). Vezi un nivel mai profund de Lumină care iese din ochii oamenilor. O strălucire aparte... Începi să percepi existenţa într-un mod nonliniar şi ai fulgerări de telepatie. Poţi primi fulgerări de comunicare la niveluri prin care comunici tot timpul, dar nu ai fost conştient de acestea până acum.  Ai fost multidimensional întotdeauna. Doar blocajele corpului tău mental inferior şi creierul au ţinut acest lucru departe de tine. Astfel ecranele cad şi începi să recunoşti ce s-a întâmplat aici tot timpul. Întreaga planetă şi populaţia sa par să facă o puternică reevaluare. Polarizarea energiilor are loc la niveluri din ce în ce mai înalte şi devine din ce în ce mai intensă.  Este necesar să înveţi compasiunea, iar aceasta nu înseamnă să fii codependent: „ O, lasă- mă să am grijă de tine ! ” Compasiunea înseamnă să vrei să faci orice este necesar pentru a asista pe cineva când se ridică la următoarea treaptă evolutivă. Acest lucru  înseamnă uneori să tragi preşul de sub picioarele cuiva; uneori să fii un strigăt de trezire; alteori ceri ca cineva să-şi vadă de „treabă”; dar întotdeauna înseamnă să iubeşti oamenii.

Activarea celui de-al șaptelea nivel al Corpului de Lumină
 La al şaptelea nivel de corp de Lumină, începi să intri în stadiile emoţionale ale corpului de Lumină: apare concentrarea pe niveluri din ce în ce mai profunde de deschidere ale chakrei inimii.  Dacă ai blocaje în corpul emoţional, acestea încep să iasă la suprafaţă. Pe măsură ce te apropii de exprimarea divinităţii şi vastităţii tale spirituale, tot ce blochează acea manifestare începe să se desfacă. Devii mult mai emotiv decât înainte şi, pe măsură ce te deplasezi prin aceste niveluri, afli că emoţiile tale devin copilăreşti: când eşti trist, plângi; când eşti supărat, strigi; când eşti fericit, râzi.  Începi să te manifeşti în ACUM mult mai mult decât înainte. In jocul karmei, corpul tău mental trăieşte în viitor: „ cum ar fi dacă . . . ”. Corpul emoţional trăieşte în trecut, fixat pe ceea ce ai trăit înainte „ cum ar fi fost dacă... ”. Pe măsură ce corpul emoţional îşi leapădă toate modelele vechi, dar şi ataşamentele, îţi completezi relaţiile cu o serie de oameni noi. Acestea încep să se bazeze pe ceea ce transmite spiritul. Este un mod nou şi foarte diferit de legătură. Uneori, s-ar putea să le pari „rece” oamenilor, pentru că nu ai cârligele emoţionale: „ Eu nu te pot manipula. Nu mă pot agăţa de tine . ” Unii oameni se pot supăra foarte tare şi vor pleca, nu veţi mai interfera. Aceasta este o parte naturală a procesului corpului de Lumină, pe măsură ce treci de la existenţa cu relaţii karmice la relaţii nonkarmice, coordonate pe spirit. În corpul de Lumină de nivelul şapte, chakra inimii se deschide pentru o funcţionare mult mai profundă decât până acum, ca şi cum ar fi în centrul corpului tău, radiind în afară. Poţi călători în orice dimensiune prin această chakră. Ea îşi accentuează funcţionarea şi începe să devină predominantă faţă de celelalte chakre. Configuraţia conică a chakrelor având acea mişcare caracteristica de rotaţie se va transforma într-una sferică, ce va radia în toate direcţiile deodată. Chakra inimii va coordona restul chakrelor spre un nou sistem, numit al chakrei unificate. Este un nou câmp de energie, unificat. Meditaţia chakrei unificate (capitolul următor conţine câteva meditaţii), îţi ajută procesul de activare al Corpului de Lumină. De asemenea, corpurile aurice exterioare se unesc într-un câmp vibraţional unificat. Glanda pineală operează într-un fel multidimensional. Reactivarea acesteia sau al celui de-al treilea ochi este însoţită de senzaţia de durere ascuţită exact în creştetul capului. Este localizată acolo unde este locul moale. Pentru unii, acel ochi se deschide uşor; pentru alţii se deschide doar când vine timpul. Pentru unii, se simte ca şi cum ar încerca să se deschidă, dar se loveşte de ceva. S-ar putea să fie o structură plasată în corpul eteric. Când structura este îndepărtată, acest ochi se deschide. Totul este dictat de nivelul de conştiinţă atins. Începi să ai şi alte experienţe ciudate. Dintre celelalte unsprezece extensii de spirit ale familiei tale monadice, pot fi prezente câteva în alte corpuri fizice din această realitate sau din una paralelă, pe această planetă sau în altă parte a Universului, trăind vieţi cu totul diferite decât a ta. Devii mai conştient de tine în alte corpuri. La început, când acest lucru se întâmplă, oamenii confundă realităţile şi cred că îşi aduc aminte de vieţi trecute. Dar cel mai adesea, sunt conştienţi de sine în aceeaşi realitate paralelă.

Activarea celui de-al optulea ninel al Corpului de Lumină
 La nivelul opt al Corpului de Lumină, glanda pituitară şi pineală, în general cam de mărimea unui bob de mazăre, încep să crească şi să-şi schimbe forma. Pe măsură ce cresc, uneori vei simţi presiune în cap. S-ar putea să ai dureri de cap din când în când, în acest proces. Creierul tău se măreşte. De asemenea, când glanda pineală creşte, uneori simţi ca şi cum cineva şi-a pus degetul între sprâncenele tale şi împinge. S-ar putea de asemenea să simţi o senzaţie de împingere în spatele capului, când creşte glanda pituitară. Corpurile tale de energie îşi schimbă mişcările uzuale în spirale de energie. Începi să te prinzi de mintea multidimensională şi începi să primeşti ceea ce se numeşte „limbajul Luminii”. Glandele pituitară şi cea pineală funcţionează împreună când sunt deschise, producând ceea ce este cunoscut ca şi „Arcul legământului”. Este o lumină de curcubeu care se arcuieşte de deasupra capului, spre zona celui de al treilea ochi. Acesta este unul din mecanismele de decodare pentru limbajul mai înalt dimensional. Funcţionarea creierului tău începe să se modifice şi începi să percepi şi să gândeşti în termeni de geometrii şi tonuri. Acest lucru poate fi puţin destabilizator, pentru că de obicei nu ai la îndemână o traducere. S-ar putea să simţi că nu poţi vorbi cu oamenii din jur, pentru că nu ai cuvinte pentru ceea ce trăieşti.  Celălalt lucru comun este că nu pari să poţi formula o propoziţie coerentă, sau când oamenii îţi vorbesc, pare că vorbesc într-o altă limbă. Începi să comunici cu oamenii la un nivel cu totul nou, un nivel numit „transpersonal”. La acest nivel, oamenii adesea nu ştiu ce să facă cu tine, pentru că ţi s-au schimbat câmpurile energetice. Toate programele de care puteau să se agaţe nu mai sunt în poziţie „agăţat”. Acei oameni din viaţa ta care vor să se conecteze cu tine prin coerciţie sau manipulare sau dependenţă se îndepărtează destul de repede, pentru că nu se mai pot conecta cum doresc ei. Alt lucru care se întâmplă în corpul de Lumină de nivelul opt este că începi să îţi deschizi conştiinţa, nu doar prin interiorul unei dimensiuni, ci şi interdimensional.

 Activarea celui de-al nouălea nivel al Corpului de Lumină
Când treci spre al nouălea nivel al Corpului de Lumină, se activează capacitatea de traducere şi începi să înţelegi limbaje tonale. Acele geometrii şi modele cu care lucrezi în mintea ta, devin coerente: ele sunt un limbaj. Unii vor experimenta hieroglifele sau codul morse; acestea sunt toate tipuri de limbaje de Lumină.  Glanda pituitară se deschide şi produce mai mult hormon de creştere. La acest nivel, s-ar putea să trăieşti mutaţii fizice: te poţi descoperi mult mai înalt, sau mult mai slab. S-ar putea să devii conştient că ai alte tipuri de trup decât cel uman. Şi începi să integrezi identităţi non-umane în identitatea umană.  Acum, la nivelul nouă, intri într-o puternică reevaluare. Nivelul noua poate fi unul dintre cele mai dificile, pentru că la acest punct începi capitularea finală în faţa spiritului. Vei descoperi că nu controlezi nimic la nivel personal. Vei înţelege că tot ce ai fost vreodată este un instrument divin. Spiritul tău determină venitul pe care îl ai sau venitul pe care nu-l ai; direcţia pe care o ia munca ta, sau dacă munceşti.  Acest nivel este dizolvarea sinelui-ego. Aceasta este trecerea finală prin poarta trezirii. Experienţa poate fi dureroasă. Pentru mulţi oameni, acesta este aspectul la care au lucrat, timp de vieţi întregi. Cu toate acestea, când ajungi la acea poartă, poate fi înspăimântător. Extazul care există pe cealaltă parte a acelei porţi, este dincolo de orice descriere în această limbă. Cândva după ce vei trece prin Poarta Trezirii, vei începe să operezi de la nivelul Hristic tot timpul. Unii au ales să rămână să lucreze de la nivelul Hristic: aceasta va fi calea lor pentru acest plan.  Ultimele trei niveluri ale activării Corpului de Lumină sunt ceea ce se numesc „nivelurile spirituale”. Aici este locul în care chakrele tale  sunt deschise până la chakra a patrusprezecea. Câmpurile tale sunt unificate şi eşti cu totul legat de Suprasufletul Hristic la fiecare nivel al fiinţei tale.

Activarea celui de-al zecelea nivel al Corpuli de Lumină
Evoluţia este foarte naturală de la nivelul al 10-lea spre nivelul al 11-lea, de multe ori tranziţia este realizată cu atâta uşurinţă, încât trecerea este aproape neobservată. Abilităţile spirituale continuă să crească, iar corpul fizic începe să se schimbe în înfățişare. El începe să devină mai luminos, mai radiant şi mai frumos.  Energia asociată emoţiilor curge din corpul spiritual în corpul emoţional şi este eliberată înapoi în corpul spiritual, când stimulul emoţional a încetat. Energia asociată gândurilor curge din corpul spiritual în corpul mental fiind mai apoi eliberată corpului spiritual când gândul este complet. Acest aspect îi lasă spiritului întrupat energie disponibilă spre a fi folosită după dorinţă. Ea rămâne disponibilă deoarece nu este consumată prin gânduri, credinţe, emoţii şi amintiri. Aceasta este structura energetică pe care trebuie să o creezi în corpurile tale energetice, în timpul celui de-al zecelea nivel al Corpului de Lumină. Acest lucru îţi va permite să realizezi miracole prin manifestarea gândului în realitatea fizică.

Activarea celui de-al unsprezecelea nivel al Corpului de Lumină
 Cel de-al unsprezecelea nivel al Corpului de Lumină aduce cu sine straturi mai profunde de procesare a problemelor emoţionale.  La acest nivel trebuie să rezolvi toate credinţele şi formele gând legate de moarte şi pierderi, pe care le-ai mai putea avea. La acest nivel s-ar putea să creezi cele mai adânci temeri şi iluzii din viaţa ta fizică, astfel încât prin experimentarea lor să le elimini complet. Energia înmagazinată, ce a fost reţinută în corpul emoţional sau mental după ce a fost completat al zecelea nivel, trebuie pusă la dispoziţia corpului spiritual în al unsprezecelea nivel. Dacă nu te confrunţi cu aceste probleme în timpul celui de al zecelea nivel, le vei manifesta în viaţa în care vei fi la al unsprezecelea nivel. Dar cu adevărat nu are de ce să-ţi fie frică la al unsprezecelea nivel decât de frica însăşi.

Activarea celui de al doisprezecelea nivel al Corpului de Lumină
La al doisprezecelea nivel al Corpului de Lumină este Ascensiunea. Ea este marcată de activarea Merkabei din centrul inimii corpului tău. Merkaba poate fi descrisă cel mai uşor, ca o minge de lumină aurie (sfera lui Leonardo) în interiorul unei forme energetice sub aspectul unui fuior (fig.42): 



Figura 42. Merkaba, vehiculul interdimensional

Ea constituie Vehiculul Ascensiunii tale şi totodată o iniţiere importantă atunci când are loc. Acel eveniment marchează începutul Ascensiunii personale în Lumea celei de-a cincea dimensiuni a Unităţii. Ascensiunea poate avea loc la un nivel individual, în cadrul unui grup sau ca parte a experienţei colective. Te vei înălţa atunci când vei fi pregătit, fie că o vei face singur, ca parte a unui grup sau ca parte a „Transformărilor Planetare” ce vor veni în curând...

Imagini: Pinterest

Extras din "Spiritul în Ascensiunea Sa" Dan Florian 

"Avem acum puterea, ADN-ul a fost activat, sistemul nostru energetic este adus în primplan, depinde de noi cum abordăm acest nou Univers. Un Univers în care ne putem crea propria noastră existență, realitatea noastră. Un Univers în care putem schimba lumea. „Ei vin”, nu se mai aplică. Ei sunt aici. Suntem aici, războinici ai Pământului, lucrători ai luminii, semințe stelare, copii curcubeu, indigo.

Suntem aici și schimbăm această lume. Vechile instituții de control și corupţie sunt învechite. Joc încheiat. Adevărul este acolo …  pretutindeni, de fapt. Dezvăluiţi, expuneţi subţirimea voalului de separare. Puterea funcționează în tot cursul matricii. Fiţi puterea. Refaceți iubirea față de lumea voastră, iubindu-vă sinele.Continuaţi să manifestaţi  strălucirea, pacea, viitoarea lume minunată, fiţi lumina strălucitoare, ce conduce pe cale, în har și smerenie."
Sursa: https://jawescreator.wordpress.com/2017/09/19/activarea-corpului-de-lumina/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu