joi, 6 februarie 2020

MESAJ DE LA MAMA DIVINĂ


Dragi Îngeri de pe Terra, Sunt Mama Voastră, Mama Divină!


Vin azi cu vești importante.
Planeta Pământ, în aceste momente, trece printr-o curățare extremă.
Orice amintire din trecut care nu este în armonie cu Energia Gaiei, va ieși la lumină.  Corpul fizic al Gaiei, Mama Pământ, a devenit un fel de tub, sau conductă (dacă vreți), prin care curge eliberarea de toate aceste amintiri. Și de-asta vedeți atâta haos pe toată planeta.
Omenirea, de asemenea, eliberează întregul trecut negativ, prin boli, lipsa de armonie în societate și comportamente umane care nu sunt aliniate cu Spiritul.
În acest Proces de Ascensiune, comportamentele umane au o puternică influență asupra societății; în special în societățile cu carențe în practici și orientări spirituale.
Pentru societățile care au conexiuni puternice cu Spiritul (nu vă mirați!, exista aceste societăți), această călătorie a Ascensiunii e mult mai ușoara, pentru că aceste societăți știu ca în fond exista o Putere Superioară, care lucrează și le protejează tot.
Aceste societăți sunt grupuri de suflete care cunosc Spiritul și-i practica Legile și Învățăturile Spirituale, astfel Ascensiunea lor fiind mult mai ușoara.
Lecțiile pe care societățile moderne au nevoie să le învețe de la Triburile Indigene (căci despre ele e vorba) sunt acelea de a se conecta cu Spiritul lor atât ca societate cât și ca indivizi.
E singura formă în care Ascensiunea poate funcționa, atât
Ascensiunea Planetei cât si
Ascensiunea Sufletului Individualizat.
Ascensiunea înseamnă  Elevarea Sufletului, ridicarea lui până în locul în care se întâlnește cu Inima, Acolo, unde Trăiește Divinul.
Omenirea de dinainte au Ascensionat  ca grupuri de Suflete; unele grupuri în număr mare (au fost țări sau mari triburi).
Exista exemple în care triburile au dispărut, subit, de pe fata pământului. Dincolo de aparențe, adevărul e ca aceste Suflete au Ascensionat în Regatul desemnat lor, Misiunea acelor Suflete fiind împlinită.
Ascensiunea lor a servit ca exemplu pentru umanii care urmau să vină.
- Există multe scrieri care vorbesc despre aceste "civilizații dispărute".- Civilizațiile respective erau deja în Regatele Superioare, în care există și Acum. Doar că Regatele lor sunt mult mai Înalte decât cel al umanității și de aceea omenirea nu le poate vedea. Vă asigur că aceste civilizații sunt acolo și contribuțiile lor față de Planetă sunt enorme. Umanitatea, într-o zi, își va da seama de aceasta.
Vă iubesc, dragi Îngeri ai Mei de pe Pământ!
Sunt Divina voastră Mama!
Știu că această Planetă trece în acest moment printr-un dificil proces de curățare și eliberare.
Procesul vostru de eliberare nu e unul ușor și în parte, dificultatea se datorează minții umane. Mintea umană este un instrument uimitor pentru existența umană.
Servește ca mecanism de protecție încă din vremea vechilor umani. În pofida dezvoltării speciei umane, se pare că mintea sa are o dezvoltare foarte lentă, ajungând într-un punct, în care devine oneroasa.
Cu alte cuvinte, omenirea s-a dezvoltat destul de bine, până în punctul în care mintea umana nu mai e necesară ca "armă" de protecție.
În realitate, mintea e mult mai utila daca e conectata cu Dimensiunea Superioară pentru ca, Cunoașterea Divină să poată fi descărcată în minte pentru ca viața umana să poată  avansa.
Mintea umană a fost concepută cu intenția de a-l proteja pe om. Acela însă era momentul în care omul era la începutul dezvoltării sale și adaptării conviețuirii cu alte specii.
Împreună, societatea era volatilă și avea nevoie de protecție.
Umanii moderni nu mai sunt expuși niciunui astfel de pericol; alte specii nu mai reprezintă niciun pericol. Vechea minte, doar ca instrument de protecție, nu mai e necesară.
A sosit ora ca mintea umană să aibă  o schimbare de imagine.
Acum e nevoie ca mintea umana să se conecteze cu Mintea Superioară și să funcționeze precum un conductor pentru ca, Cunoașterea Divină să poată fi transmisă. Omenirea trebuie să facă saltul în Regatul Superior, iar aceasta se poate numai și numai prin Actualizarea vechii minți protectoare.
De aceasta este nevoie pentru pasul și momentul următor.
Actualizarea vechii minți cere practică. Exista triburi indigene care exersează  această practică dintotdeauna. Așa-numitele societăți avansate n-ar avea mai mult de făcut decât să învețe de la ele și să le poarte de grijă.
Procesul de Ascensiune e complex.
Cere minții, corpului și spiritului, multă muncă.
Mintea are nevoie de ACTUALIZARE și sistemul energetic necesită descărcări zilnice. Corpul fizic, de asemenea, are nevoie de transformare. Corpul fizic este vehiculul prin care Divinul coboară.
- A  coborî  Spiritul în corpul fizic, înseamnă Ascensiune-.
Deci, Procesul de Ascensiune este Procesul de coborâre a Spiritului în corpul fizic. Iar aceasta cere ca trupul fizic să fie extrem de pur: nimic altceva, nimic!, decât PUR!
Și aici este unde Lucrătorii Noștri în Lumină luptă acum: purificând corpul fizic. Până când corpul fizic nu devine pur, Ascensiunea nu este completă.

Aceasta este cerință fundamentală pentru Ascensiunea fizica.
Până nu descărcați un procent de Lumină de cel puțin 75%, în corpul vostru, nu se poate vorbi de o călătorie completă de Ascensiune.
Acesta este obiectivul Lucrătorilor Noștri în Lumină.
Unii dintre ei au misiuni critice și e musai ca Lumina Lor să fie superioară a 70%. De multe, multe ori ajunge la 80%.
Aceasta e o treabă foarte dificilă: Să menții procentul de Lumină la 80% în corpul fizic, în climatul Regatului vostru.
E rarisim dar nu și imposibil. E vorba de Sufletele Avansate care împlinesc Planul Divin în existența lor umana actuală și de avansul cărora Divinitatea este tare mândră.
Următoarele săptămâni vor fi critice, dragilor.
Planeta va trece printr-o teribila cantitate de schimbări.
Omenirea va trebui să depășească uriașe cantități de turbulențe, pentru ca mai apoi Divinul să se conecteze on line.
Odată ce Divinul începe să guverneze Planeta, Procesul se va schimba dramatic: viața umană va fi principala preocupare, iar Ascensiunea Planetară va fi tema agendei tuturor Sufletelor și guvernelor.
Întreaga Planetă, întreaga Rasă Umană, vor ști ce urmează.
Fiecare Suflet va trebui să se  focuseze  pe Ascensiune.
Doar așa și doar atunci situația existentă pe Planetă va fi mai ușor de gestionat.
Iar Acest Timp se apropie, Iubită Inimă!
Vă Iubesc, Dragi Îngeri de pe Terra!
Învăluiți-vă în Pacea și Iubirea Mea!
 Sunt Mama Divină
                                               prin Linda Li !

Publicat, "Isis Alada"
Traducere, Ioana Suta

Imagini: Pinterest

”Aceasta este creația Noului Pământ. Da, instituțiile, cultura, construcţiile literale, îngrijirea Gaiei, plantele, râurile, copacii totul se întâmplă când această fundamentală … nu atitudine și nu un sistem de credință, ci stare de a fi, este ancorată în starea voastră, ancorată în inima voastră, plexul solar, picioarele, mâinile, capul vostru. Când sunteți în acest punct, atunci totul este rezolvat, și înflorirea, dulcea înflorire pe care aţi așteptat-o atâta timp … credeți aşa pentru că ați fost în ea câțiva ani sau câteva decenii … aceasta nu este nimic în timp. Dar, vestea bună este … acum este timpul! Și, astfel, mă îndrept, cu bucurie, dar cu hotărâre și fermitate să vă pregătesc, să vă ajut în ancorare … sunteți deja mai mult în acest punct, dar nu acceptați întotdeauna aceasta. Deci, nu este ancorată doar încrederea, ci şi cunoașterea faptului a cine sunteți, și modul în care acționați în voința voastră de a face binele. Este adevărul fundamental a cine sunteți pentru că voi sunteţi Unul … şi Unul este voi!”




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu