vineri, 7 februarie 2020

INTRĂ ÎN CONTACT CU IUBIREA TA


Intră în contact cu iubirea ta

Ce este iubirea?
Iubirea este sentimentul de dăruire care nu așteaptă nimic în schimb.
Iubirea înseamnă să le dorești celorlalți să aibă  tot ceea ce visează să aibă, chiar daca nu le poți oferi tu însuți aceste lucruri.
Iubirea înseamnă să dăruiești fără niciun fel de atașament.
Iubirea este starea naturala a oricărei ființe umane.
Noi nu putem primi iubire atât timp cât nu o dăruim mai întâi. Cu cât dăruim mai multă iubire, cu atât mai multă iubire primim.
Iubirea și dăruirea sunt doua cuvinte sinonime. Iubirea reprezintă o atitudine și nu necesită nicio acțiune pentru a fi confirmată. Ea conduce la eliberare și nu așteaptă nimic de la celălalt.
Iubirea înseamnă acceptare.
Cu cat ne dezvoltam într-o mai mare măsura iubirea, cu atât mai bine ne integrăm în marea armonie a Universului, cu atât mai satisfăcătoare devine viața noastră și cu atât mai mult ajungem să ne bucurăm de ea. Noi declanșăm astfel un ciclu ascendent care nu se încheie niciodată.
Iubirea înseamnă să îi accepți pe oameni așa cum sunt.
Iubirea înseamnă să îi accepți pe oameni tocmai pentru că sunt așa cum sunt.
Iubirea nu poate fi înțeleasă decât de cei care iubesc. Iubirea înseamnă  să ai încredere.
Tu nu poți înțelege plenar o altă persoană decât dacă iubești plenar. Iubirea este un sentiment de pace interioară.
Iubirea înseamnă  empatie. Ea înseamnă  să te identifici cu o alta persoană și să simți ce simte ea.
Toate ființele caută iubirea, prin toate acțiunile lor. Iubirea este răspunsul la toate problemele. Daca ai iubi mai mult, toate problemele tale ar dispărea ca prin farmec. Când iubirea devine desăvârșita, orice problema se dizolvă automat.
Iubirea si înțelegerea sunt același lucru. Iubirea înseamnă  simultan comuniune și comunicare.
Iubirea înseamnă  să îi acorzi sprijinul unei alte persoane, astfel încât să își îndeplinească visele și fără să îi ceri nimic în schimb.

Cel mai mare sprijin pe care îl poți oferi altcuiva constă în a-l ajuta să înțeleagă Adevărul. Asta înseamnă să-i transmiți Formula Fericirii.

Iubirea este o putere. 
Ea este forța care ține laolaltă  Universul.
Iubirea atrage, integrează  și este constructivă. De aceea, ea îi afectează pozitiv pe toți cei asupra cărora este proiectată.
Niciun parlament de pe Pământ nu poate îndrepta aceasta lume, dar un număr suficient de mare de oameni care iubesc ar putea-o face cu ușurință.
Aproape toți oamenii confundă aprobarea egoului cu iubirea. Nefiind iubire, aprobarea egoului nu poate conferi o satisfacție pe termen lung. De aceea, omul simte tot timpul nevoia să primească  dovezi ale iubirii celorlalți, iar atunci când nu le primește devine frustrat.
Iubirea nu este sinonimă cu actul sexual.
Iubirea nu este o emoție.
Oamenii au nevoie de companie și confundă aceasta nevoie cu iubirea. Adevărata iubire nu are nimic de-a face cu cramponarea sau cu atașamentul fața de o alta persoana.
Iubirea nu ”tânjește” după altcineva, căci acest sentiment echivalează  cu despărțirea. Iubirea înseamnă  unitate, deci nu permite niciun fel de separare.
Adevărata iubire nu are de-a face cu căsătoria. Dacă doresc sa aibă o căsnicie fericită, cei doi parteneri trebuie să ajungă la ea, înainte să semneze hârtiile.
Este imposibil să aplici adevărata iubire unei persoane, dar să i-o refuzi alteia. Este imposibil să iubești pe cineva și să urăști pe altcineva. Atunci când  iubești  pe cineva mai mult decât  pe altcineva, este limpede că prima persoana iți oferă mai multe lucruri decât cea de-a doua. Acest tip de iubire este uman, nu divin. Iubirea acordată în schimbul amabilității este de asemenea, o iubire umana.
Adevărata iubire este necondiționată. Cine experimentează  aceasta iubire, îi iubește inclusiv pe cei care i se opun.
Ar fi sănătos și funcțional să iubim pe toata lumea în mod egal.
Iubirea nu poate fi ”obținută” de la altcineva. Ea provine întotdeauna din interior. Cine o caută în altă parte este limpede că nu iubește.
Iubește-te pe tine însuți și oferi iubire întregului UNIVERS.
Oamenii ar trebui să facă  tot ce le stă în puteri pentru a iubi, nu pentru a fi iubiți. Iubirea primită din exterior nu face decât să inflameze egoul și nu conferă decât o fericire temporară și de scurtă durată.
Cine iubește plenar nu știe ce înseamnă sa nu fii iubit. Apogeul iubirii este iubirea față de dușmani.
Atunci când simți iubire fața de dușmanul tău, acesta devine neputincios și nu-ți mai poate face niciun rău. Chiar daca insistă, el nu-și poate face rău decât sieși.
Iubirea nu poate fi amplificată. Tot ce putem face noi este să ne eliberăm de ură. Atunci când ne aflăm într-o stare de iubire profunda, noi nu mai putem răni pe nimeni și le acordăm tuturor dreptul la propria unicitate.
Atunci când iubești plenar, simți ca ai totul.
Cine iubește cu adevărat, nu poate fi rănit. Iubirea nu are percepții subiective. Ori de câte ori te simți bine, te afli într-o stare de iubire. Ori de cate ori te simți rău, nu te afli într-o stare de iubire.
Iubirea și egoismul sunt extreme opuse. Iubirea este profund altruistă.
Iubirea înseamnă puritate. Iubirea elimină frica. Iubirea elimină anxietatea, nesiguranța, singurătatea și nefericirea. Ea nu atrage către sine decât iubirea.
Iubirea este simultan instrumentul și finalitatea, călătoria și destinația. Ea este propria sa răsplată.
Iubirea își caută echivalentul. Ea nu poate înflori decât în iubire.
Iubirea este contagioasă. Iubirea nu poate fi intelectualizată.
Dulceața iubirii nu poate fi descrisa. Ea nu poate fi decât experimentată.
Iubirea este plină de bunătate și de răbdare. Ea nu cunoaște gelozia și lăudăroșenia, arogantă și duritatea. Iubirea nu insistă niciodată spunând că are dreptate. Cine iubește nu devine niciodată iritat și nu are resentimente. El nu se bucură atunci când se dovedește că altcineva a greșit, dar se bucura sincer atunci când se dovedește că altcineva a avut dreptate. Iubirea suportă orice, căci credința și speranța sa sunt absolute.
Iubirea este un balsam care alina și vindecă orice.
Atunci când iubim, nu numai că suntem fericiți, dar întreaga noastră viața evoluează  în armonie.
Iubirea este complet lipsită de efort. In schimb ura, necesita un efort foarte mare.
Aplica iubirea și toate problemele tale se vor rezolva.
Iubirea este sinonimă cu fericirea. Cine nu este fericit, nu iubește. Conceptul de posesivitate   este opusul perfect al iubirii. Iubirea eliberează, în timp ce posesivitatea înlănțuie.
Iubirea reprezintă o putere enormă.
Capacitatea de a iubi este determinată de înțelegerea ta. Atunci când nu ai încredere în cineva, înseamnă că nu îl iubești plenar.
Cu cât iubim mai mult, cu atât mai puțin trebuie să ne gândim.



Iubește!




Noi ne slăvim Sinele prin serviciile pe care le aducem altor oameni, care atrag la rândul lor servicii primite din partea acestora. În acest fel, iubirea divină curge de la unul la altul, oferindu-ne o desfătare maximă. Nimic pe lume, nu oferă o desfătare mai mare decât dăruirea. Aceasta conferă o fericire care depășește cu mult orice experiența umană!
                                                                Lawrence Crane


Imagini: Pinterest

2 comentarii:

  1. Nu poți fi departe de un om cât timp îl iubești, fiindcă îl porți în SUFLET...
    Așadar, ar putea, oare, să fie cineva mai aproape de tine decât în propriul tău SUFLET?"Bunătatea derivă din iubirea nemărginită cu care Dumnezeu a creat lumea, prin urmare, originea ei este divină.
    Lumină, frumos și senin în suflete !
    Cu prețuire Nonica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat, îți mulțumesc dragă 💝💝 Nonica, o zi frumoasă Lumină și multe împliniri sufletești!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=E1dFn11Kcyk

      Ștergere