joi, 7 mai 2020

IMPACTUL ENERGIEI SUPERIOARE

IMPACTUL ENERGIEI SUPERIOARE

”V-aș ruga să faceți un salt în credință, împreună cu mine, în timp ce vă prezint câtva dintre concluziile la cere a ajuns dr. David R. Hawkins în cea de-a doua carte a sa, intitulată ” The Eye of the I ” ( Ochiul Sinelui ). Prin metoda sa precisă de testare a adevărului și  minciunii, el a determinat numărul aproximativ al oamenilor a căror energie este de natură să îi slăbească.

Gândiți-vă la descoperirile și concluziile lui legate de impactul pe care îl aveți asupra civilizației. Dr. Hawkins sugerează ca este de maximă importanță ca toți să fim conștienți de semnificația ridicării frecvenței noastre de vibrație la nivelul la care intrăm în rezonanță cu energia Sursei Universale sau, cu alte cuvinte, realizăm legătura cu puterea intenției.

Unul dintre cele mai fascinante aspecte ale acestei linii de cercetare este ideea contrabalansării. Oamenii cu energii superioare contrabalansează efectul negativ al celor cu energie redusă. Dar acesta nu este un raport 1/1, deoarece 87% din omenire se situează la nivelul frecvențelor joase. O persoană conectată la intenție, după cum am descris până acum, poate produce un impact enorm asupra multor oameni care au energii reduse. 
Cu cât urci mai sus pe scara frecvențelor, către iluminare și cunoașterea conștiinței lui Dumnezeu, cu atât poți contrabalansa mai multe energii negative. 
Iată câteva fascinante cifre reieșite din cercetarea dr. Hawkins, la care vă invit să reflectați, gândindu-vă la impactul pe care îl puteți avea asupra omenirii prin poziționarea pe treptele superioare ale scării intenției: NP. ( cifrele reprezintă date de la data publicării cărții ”The Eye of the I” ( Ochiul Sinelui ).

·      Un individ care trăiește și vibrează la energia Iubirii Pure și a respectului pentru tot ce ține de viață contrabalansează negativitatea a 750 000 de persoane cu energie scăzută.

·      Un individ care trăiește și vibrează la energie Iluminării, Beatitudinii și Păcii infinite contrabalansează negativitatea 10 milioane de persoane cu energie scăzută ( Astăzi sunt în viață aproximativ 22 de Înțelepți.)

·      Un individ care trăiește și vibrează la energia Grației, a Spiritului Pur aflat dincolo de trup, într-o lume lipsită de dualitate, de o Unitate perfectă, contrabalansează negativitatea a 70 de milioane de persoane cu energie scăzută. (Astăzi sunt în viață aproximativ 10 asemenea Înțelepți).


Un singur avatar, care ar trăi la Cel Mai Înalt Nivel al Conștiinței în această perioadă a istoriei, și pentru cel mai potrivit nume ar fi acela de Domn, precum Domnul Iisus Hristos, Domnul Krishna sau Domnul Buddha, ar contrabalansa negativitatea colectivă a întregii omeniri din lumea de astăzi. ”

                  Extras din ”Puterea intenției” Dr Wayne W. Dyer





"Când împărtăşeşti cu ceilalţi, când participi la Viaţă şi o ajuţi să se dezvolte este imposibil să nu ai momente intense de fericire. Desigur, ai nevoie de disciplină, de exerciţiu, de devotament. Acestea sunt aspectele tehnice ale misiunii...”

"Când eşti conectat la Sine, darul pe care îl ai de oferit este chiar munca ta, munca pe care o realizezi cu drag, către care te îndrepţi dimineaţa cu inima uşoară şi ale cărei rezultate sunt secundare, tocmai pentru că eşti focalizat pe proces..."

                                   Adrian Nuţă "Infinitul mic, iubindu-l pe cel Mare"
  Sursa: https://drumuricatretine.wpcomstaging.com/2014/02/27/misiunea-personala-in-viata-darul-tau-este-potentialul-tau/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu