joi, 8 august 2019

Vălurile amneziei



Vălurile amneziei se mai cheamă și vălurile iluziei


           Încă din 2012, odată cu convergența armonică, vălurile amneziei au început să fie ridicate în măsura în care fiecare suflet este pregătit pentru acest lucru. A fi pregătit înseamnă ca sufletul să fie conștient și dispus să trăiască în dimensiunile a 5-a și a 7-a.
Vălurile amneziei au fost plasate asupra omenirii odată cu căderea Atlantidei și căderea în dimensiunea a 3-a. Ele sunt compuse din 7 straturi, plasate asupra fiecărui suflet care se încarnează aici, astfel încât ele să uite cine sunt și de ce au venit aici.
Sufletul va trebui să treacă prin teste și inițieri, pentru ca următorul strat să fie înlăturat. Vălurile amneziei se mai cheamă și vălurile iluziei. Acestea sunt:
Al 7-lea văl: Are culoarea roșie și se află cel mai departe de ochiul al 3-lea. Ține de legea divină a responsabilității - asumarea responsabilității pentru tot ceea ce facem și pentru tot ceea ce nu facem. Astfel, începem să trăim viața dintr-o perspectivă mai înaltă, iar vălul poate fi înlăturat.
Al 6-lea văl: De culoare galbenă. Dizolvarea lui ține de conștientizarea altor forme de existență, a vieților paralele, a altor lumi de vibrații diferite, a ființelor invizibile ochiului liber, de la zâne, elementali, îngeri, etc.
Al 5-lea văl: Vălul roz al iubirii. Dizolvarea lui necesită detașarea de ego și iertarea noastră și a tuturor celor care ne-au greșit, pentru ca iubirea necondiționată să poată înflori.
Al 4-lea văl: De culoarea albastră. Dizolvarea lui necesită înțelegerea faptului că fiecare animal are un suflet. Devenim conștienți de rolul regatului animal, elemental și al naturii în general, putând comunica telepatic cu ele.
Al 3-lea văl: Vălul albastru închis se dizolvă atunci când lucrăm cu îngerii, arhanghelii și maeștrii ascensionați, pentru binele cel mai înalt al omenirii.
Al 2-lea văl: Vălul de culoare violet poate fi topit atunci când ne recuperăm cetățenia cosmică, experimentând și privind totul din perpectiva Unității, accesând conștiința cosmică.
Primul văl: Înainte de 2012, acest văl transparent era înlăturat numai atunci când sufletul părăsea corpul fizic, însă acum este înlăturat pe măsură ce avansăm pe calea ascensiunii și iluminării. El este înlăturat de către Arhanghelul Butyali, care lucrează cu Arhanghelul Metatron pentru a coordona procesul ascensiunii în toate cele 12 galaxii-maestru.
Notă traducător: Personal, sunt de părere că lucrurile sunt mai complexe de atât, și că există și alte văluri ale amneziei și programe, virusuri și blesteme ale uitării care trebuie înlăturate, la un nivel mult mai înalt decât cel de care se vorbește aici, pornind de la nivelul întregii Creații, apoi al universurilor, galaxiilor, planetelor, și abia apoi individual.


Judith Kusel
(Cu recunoștință către Diana Cooper and Tim Whild)



Traducere: Dayanara


NORIS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu