marți, 6 august 2019

Consiliul arcturiana 9d ~ Puterea de a fi în Fluxul Via: Daniel Scranton



Consiliul arcturieni 9d ~ Puterea de a fi în Fluxul
Via: Daniel Scranton


Salutari. Suntem Consiliul Arcturieni. Suntem încântați să vă conectați cu voi.

Suntem foarte încărcați să ne împărtășim cu următoarea transmisie. Sunt față de observat foarte frumoase, modificări în îngrijirea dintre voi care sunt îngrijorate și care promovează o emoție prealabilă, observăm că în prezent sunt mai delegați care mai există acum când există încă o dată înainte de a putea fi întotdeauna puternice și semnificative, dar se pot extinde treptat conștiința și să devină Sinele voastre Superioare. Sunteți, în multe feluri, eliberând-vă de robia unui fior de acțiuni nedorite, vibrații scăzute.

Și vom vedea tot mai multe din tine creșterea liberă, fără a ține de îngrijire le-a purtat. Ceea ce nu mai este, de asemenea, se află pentru o față este recunoască când niciodată nu este mai important atunci când puteți simți ceva, indiferent ce este. Când se lasă energia fluxului de emotie prin tine, atunci când ești cel mai mare. În momentul în care sunt în flux, există și este posibil să existe în acest moment recunoașterea. Este adevărat, nu este vorba despre ceea ce crezi, sau ce faci, sau ceea ce spui. Este vorba despre ceea ce simți.

Când cineva vorbește cu publicul, pentru că este o persoană publică, nu atârna fiecare cuvânt pe care îl spune. În schimb, observați ce vibrație ține individul și dacă este în flux sau oferă rezistență. Vrei să sprijiniți pe cei care sunt în flux. Vrei să sprijini extinderea, indiferent unde te afli în călătorie. Indiferent dacă aveți o mulțime de emoții rămase de procesat sau nu, sunteți acolo pentru a crea realitatea care este versiunea dvs. ideală de viață pe Pământ.

Și tu poți face doar că, prin sentiment. Nu e suficient timp sau energie pentru o față a acestui lucru-o acțiune. Este adevărat că este vorba despre o viziune lăsa să fie în fluxul de acea creație, este o versiune reală în ceea ce privește îngrijirea mea. De fiecare dată când sunt încordate în sus și în rezistență, nu permit fluxul de energie pentru a o imputernici. Și este necesar, dacă doriți să fie un serviciu pentru tine și pentru alții, amintit-vă pot transmite. Amintiți-vă puterea de a fi într-un flux de ceea ce simte și trebuie să fie necesar pentru a da un tambur de orice sunt rezistente, astfel încât să poată fi înțeles în timpul îngrijirilor, cu toate că ai simți. Puteți simți mai mult decât să le permiteți să vă permiteți, până acum, și puteți să-i puteți împărtăși povestea despre ghidul tău.

Suntem Consiliul Arcturiene, și suntem  bucurosi de conectiunea  cu tine. "


Postat de NORIS 06.08.2019 pe   https://cristaltanatara.blogspot.com/2019/08/consiliul-arcturiana-9d-puterea-de-fi_6.html

Sursa preluata ; https://lovehaswon.org/the-9d-arcturian-council-the-power-of-being-in-the-flow/

Imagine  Pinterest


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu