luni, 13 septembrie 2021

CÂT TIMP POATE RĂMÂNE UN SUFLET CU UN PARTENER KARMIC DUPĂ CE ȘI-A ÎNTÂLNIT FLACĂRA GEAMĂNĂ?

 

CÂT TIMP POATE RĂMÂNE UN SUFLET CU UN PARTENER KARMIC DUPĂ CE ȘI-A ÎNTÂLNIT FLACĂRA GEAMĂNĂ?

                                       


Îmi pare rău că trebuie să trec/treci prin ceea ce poate fi una dintre cele mai dure experiențe de dragoste din viața ta și chiar raportat la relațiile de iubire, în general.

Cât timp va rămâne flacăra ta geamănă lângă un partener Karmic, deși te-a cunoscut pe tine?

Nu există o singură modalitate de a răspunde la acest lucru și unele răspunsuri care spun că ruptura nu se va întâmpla niciodată nu pot fi adevărate, la fel cum și nici pronosticul că își va părăsi partenerul sau partenera karmică cu siguranță, nu poate fi garantat.

Se întâmplă asta, deoarece frumusețea călătoriei sufletelor gemene este extrem de individuală de la pereche la pereche.

-Va rămâne atât timp cât va va fi nevoie pentru a-și învăța lecțiile din acea relație

-Va rămâne atât timp cât este necesar pentru a-și ispăși karma sau să se achite de o datorie ori o promisiune dintr-o altă viață

-Va rămâne atât timp cât va fugi de chemarea propriului suflet, neascultându-i dorințele

-Va rămâne atât timp cât va fugi de sine

-Va rămâne atât timp cât nu-și va găsi puterea interioară să iasă dintr-o relație toxică ce nu-i face bine

-Și va rămâne atât timp cât va avea nevoie pentru a crește și pentru a-și acumula forța și energia de a distruge acel scenariu de viață, acea realitate nepotrivită care îl sau o împiedică să devină varianta sa cea mai bună.

-Va rămâne până când unul dintre ei va decide sa iasă din acea roată karmică

-Va rămâne până când acel contract sufletesc se va consuma și se va încheia în mod natural.

Dar un lucru de care nu am auzit să se prea discute este că Spiritul geamănului prins într-o relație cu o a treia parte, poate decide să intervină și să creeze schimbări pe care niciunul dintre cei implicați să nu le prevadă.

În primul rând, trebuie să că știți că relația sau căsătoria lor cu partenerul lor karmic se bazează de asemenea pe un contract sufletesc, ca și a voastră.

Scopul relației, este însă diferit!

Dacă într-o relație de tip flăcări gemene, obiectivul este de a trăi iubirea în forma ei cea mai înaltă, pentru că vine dintr-o Conștiință de sine asumată, relația cu un partener Karmic are ca scop ÎNVĂȚAREA.

Acest tip de relație, este un miraj 3D și se poate baza pe romantism sau alte motive decât iubirea. Chiar și așa-numitele căsătorii din dragoste nu se bazează întotdeauna pe dragoste atunci când dragostea vine dintr-un loc rănit.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Flăcările Gemene simt un gol în căsătoria lor sau se îndrăgostesc atât de profund de gemenii lor. Fie își pot da seama că persoana pe care o credeau dragostea lor nu este câtuși de puțin adevărat, fie realizează că ceea ce simt pentru gemenii lor nu au simțit niciodată pentru soții lor. Ei conștientizează la un moment dat că nici nu vor putea simți vreodată în viitor pentru aceștia, ceea ce geamănul lor le stârnește. Sentimentul de conexiune lipsește de cele mai multe ori. Orice altceva care se creează în numele căsătoriei unui geamăn cu un alt partener este de natură karmică.

Acum, nu este necesar ca karma să fie întotdeauna negativă. Este posibil să aibă karma pozitivă precum creșterea copiilor, împărtășirea prieteniei etc. Cu toate acestea, ceea ce este important este că această karmă se joacă în „instituția căsătoriei” - adică modul în care lumea se așteaptă ca relația lor să se desfășoare (ar trebui să fie monogame, să trăiască împreună, să doarmă împreună, să aibă o familie , construiește o casă, viața etc ...).

În realitatea egotică, relația lor arată și se comportă ca ceea ce numim a fi o căsătorie în accepțiunea unanimă. Dar este karma și nimic mai mult. Nu este o căsătorie sacră, nu o uniune spirituală, nu s-a format din cauza unei conștiințe superioare și odată ce instituția se sfărâmă, acea karmă se va sfârși sau se va transforma, spre deosebire de flăcările gemene care nu pot înceta niciodată să se iubească și sufletele lor sunt întotdeauna conectate.

În termeni spirituali, gemenii sunt căsătoriți între ei, dar percep separarea pe Pământ datorită realității sale 3D.

Deci, răspunsul este că, odată ce geamănul chaser (urmăritor)/ geamănul necăsătorit se mută din ego și urcă spiritual, ei văd clar iluziile 3D, inclusiv căsătoria geamănului și durerea și dorul încetează pentru că întrebarea se dizolvă.

Există o mulțime de muncă energetică care poate schimba calea gemenilor odată ce sufletele lor au ieșit din iluzie. Se întâmplă mai întâi cu geamănul chaser sau cel trezit spiritual primul.

Odată ce primul geamăn atinge stadiul de Uniune în interiorul lor este un suflet complet vindecat, atunci celălalt geamăn este împins să-și depășească temerile și să-și spargă zidurile.

Astfel, Alergătorul / geamănul căsătorit se trezește la adevărul sufletului lor și este o chestiune de timp și de liber arbitru, în acord cu planul spiritului acestuia sau acesteia, până la manifestarea în afară și reluarea legăturii cu geamănul de care s-au separat voit.

Anul 2020 ne-a arătat cum Pământul se "reformatează" pentru a accede la o realitate superioară, de care și colectivul Flăcărilor Gemene va beneficia. Orice este posibil în următorii ani prin plusul adus de schimbările colective care se răsfrâng și în câmpul energetic al Flăcărilor Gemene, deschizându-le realități noi și mai înalte, care pot însemna inclusiv o căsătorie fizică din conștiința 5D sau 7D.

Copyright 2020 @Flacăra Mea Geamănă.

 

Sursa: https://www.facebook.com/photo/?fbid=4337375699644447&set=a.1073052892743427

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu