luni, 22 februarie 2021

HRISTOS SE ÎNTOARCE - SCRISOAREA a 5-a ~Prima parte~

 
HRISTOS SE ÎNTOARCE – SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL SĂU
SCRISOAREA NR. 5      
     


 
Eu, HRISTOS, scriu această SCRISOARE NR. 5 voi defini clar REALITATEA ascunsă, la care mă voi referi și ca „UNIVERSAL” și „DIVIN” pentru a vă ajuta să vă extindeți mintea pentru a înțelege că în timp ce sunteți un „individ, CEEA CE V-A DAT „ FIINȚĂ” ȘI „ INDIVIDUALITATE ” acest SINE este unul Universal - Etern- Infinit – Peste tot fără început sau sfârșit.
Pentru acei oameni care au ales să citească Scrisoarea 5 înainte de scrisorile mele anterioare ce descriu viața mea și adevăratele învățături de pe pământ, voi face o declarație suplimentară că adevăratul meu „Iisus” HRISTOS sinele nu trebuie confundat în niciun fel cu „Isus” consemnat în Noul Testament.
De când învățăturile mele originale, sub forma celor patru Evanghelii, au fost distribuite la nivel mondial și grosolan interpretat greșit, intenția mea este de a începe să predau ADEVĂRUL EXISTENȚEI explicând adevăratul sens al terminologiei mele originale așa cum este citat în Evanghelii. Acest lucru este necesar pentru a risipi și a elimina în cele din urmă din conștiința oamenilor neînțelegerile care au apărut și persistat și au dezinformat generații de căutători spirituali încă din viața mea pe pământ.
Când eram pe pământ, pentru a descrie Realitatea din spatele și din interiorul existenței, am inventat în mod deliberat termenul „Tată” când se referă la „Dumnezeu”. Acest lucru a fost făcut din două motive.
În primul rând, așa cum am explicat în Scrisoarea 1, când am primit iluminarea în deșert, am fost capabil să văd că toate conceptele care descriu Creatorul universului ca fiind ‘revelat’ de profeții evrei au fost complet greșite.
În al doilea rând, mi s-a dat să percep clar - și să înțeleg pe deplin - adevărata natură a Creatorului
și eu mi-am dat seama că era o natură a părinților – aceea de a îndeplini nevoile creației în mod clar, moduri specifice care erau sinonime cu cele ale unui tată-mamă. Într-adevăr, am văzut că aceste impulsuri parentale prezente în toate creaturile vii au fost venite direct de la Creator și că originea iubirii și grijii parentale a fost, de asemenea, originea vieții și a existenței în sine.
De asemenea, am „văzut” că creația este o manifestare vizibilă a impulsurilor creatoare universale ale ființei, și, prin urmare, omenirea ar putea fi numită descendența creatorului.
 
Din acest motiv, a fost destul de firesc pentru mine să vorbesc despre „Tatăl” atunci când mă refer la Creator, întrucât, pentru mine, acesta este ceea ce este cu adevărat Creatorul din toate punctele de vedere - mai ales „Tată-mamă”, dar având în vedere accentul pus de evrei pe femeia care ocupa un rol inferior în viața lor de zi cu zi, m-am referit doar la „Tatăl” pentru a evita rezistența evreiască și pentru a obține acceptarea noii terminologii.
De asemenea, am inventat termenul „Tatăl” pentru a-i ajuta pe evrei să-și dea seama că conceptul lor despre Iehova și rigiditatea legilor evreiești era total eronată. De asemenea, folosind o nouă terminologie - „Tatăl” – pentru descrie Creatorul - Impulsul Creator - în spatele și în interiorul existenței, am făcut asta pentru a aduce o învățătură cu totul nouă în opoziție cu credința acceptată într-un „Dumnezeu” care a respins anumite persoane și le-a trimis dezastre ca răzbunare.
Vreau să înțelegeți pe deplin, că nicăieri nu a fost clar în Noul vostru Testament că eu am adus o învățătură complet opusă învățăturilor din Vechiul Testament și, prin urmare, Noul Testamentul ca o relatare adevărată a vieții și învățăturilor mele, nu poate fi de încredere sau acceptat sau crezut.
O înregistrare adevărată și exactă a personalității mele, a naturii iluminate, a atitudinilor emoționale și a învățăturilor ei înșiși, ar fi arătat din plin clar că vechile forme de religie iudaice iar învățăturile mele iluminate erau diametral opuse în toate privințele.
Religia iudaică era unul dintre conceptele materialiste extreme. Cu siguranță există scrieri pe care evreii iluminați spiritual le-au creat și continuă să deseneze o percepție mistică despre sursa  noastră de a fi.
Ei trebuie să fie foarte onorați și respectați pentru stările lor sufletești transcendente.
Dar pe măsură ce profeții au ajuns la bărbatul și femeia obișnuiți, scrierile lor au transmis o mesaj diferit, controlator, care este pur uman și fals. Niciun control pentru „bine” sau „rău” nu este exercitat dintr-un „Dumnezeu de sus”. Dacă ar exista, lumea nu ar fi într-o stare atât de șocantă de răsturnare și mizerie.
Am adus o nouă învățătură care se îndrepta exclusiv spre conștientizarea oamenilor despre universalitate și dragostea - natura lăuntrică - precum și natura transcendentă a ...
„ACEASTEIA” ... CARE A ADUS TOATE CREAȚIILE ÎN MANIFESTARE VIZIBILĂ.
Scopul meu este să clarific acest lucru din plin, pentru a permite căutătorilor Adevărului să se elibereze de orice rămășiță a credinței că am fost doar un profet într-un lung șir de profeți evrei, că am continuat predicându-le temele despre un Iehova atotputernic care posedă sentimente ambivalente față de creațiile sale.
Frica de evreii ortodocși i-a ținut pe discipolii mei în concordanță cu ceea ce au decis aceștia că le vor spune public despre mine. Trebuie să vă amintiți că pentru a câștiga noi adepți evrei ai creștinismului, lor le-a fost frică să arunce Vechiul Testament, deoarece îi ținea pe evrei laolaltă de secole; prin urmare, au extras și au adăugat din învățăturile mele tot ce era compatibil cu vechile credințe religioase. Genealogia mea a fost așezată astfel pentru a-i asigura pe evrei că eram un descendent al Regelui David.
De ce s-ar fi ostenit să facă  acest lucru, dacă nu vor să arate clar că eu sunt un evreu cu descendență antică și, prin urmare, aș putea fi un candidat la Mesianism?
Dacă ar fi înțeles cu adevărat ce am venit pe pământ să fac - să mă rup de trecut și să așez fundații pentru un viitor cu totul nou de înțelegere și activitate – ar fi făcut eforturi curajoase pentru a mă asigura că oamenii înțelegeau adevăratele scopuri care m-au condus până în ziua de azi de moartea mea. Dar nu au făcut acest lucru. Au ascuns o mare parte din ceea ce am încercat să predau.
Un discipol al meu cu inimă puternică, Ștefan, se temea mai puțin să vorbească despre adevăratele mele învățături, deși acestea fuseseră și brodate, dar chiar și așa, a fost ucis cu pietre.
Trebuie să înțelegeți că viața ucenicilor mei a fost precară și nu este de mirare că adevăratele mele învățături au fost acoperite de gândirea tradițională pentru a o face mai plăcută publicului.
Chiar și așa vor exista dispute aprige când spun că „creștinismul” prezintă doar o dovadă a unora dintre declarațiile și vindecările mele care nu sunt în prea mult conflict cu învățătura iudaică. Este o religie inventată de primii mei discipoli și de Pavel, după introducerea sa în Antiohia, pentru a-i păstra pe evrei împreună cât mai mult posibil și a face oamenii să se convertească. Această oportunitate a devenit apoi o fațetă a gândirii creștine.
Acesta este adevărul vieții și morții mele pe pământ. Disputele vor apărea pentru că oamenii țin la credințele lor și renunță la ele numai prin durerea trăită de cei care își pierd cele mai dragi posesii. Cu toate acestea, pe cât de dragi pot fi credințele pentru oameni - acestea sunt doar credințe.
Nu sunt o bază sigură pe care să construiască vieți noi.
Acum, că mă întorc la voi prin intermediul acestor Scrisori, fac din nou fiecare încercare posibilă - în parametrii percepțiilor tale umane - să descriu pentru tine Realitatea - Sursa ta de a fi - care a inițiat universul și existența însăși.
Exact ca acum 2000 de ani înainte, vreau prin intermediul acestor Scrisori să stabilesc un fundament pentru evoluția spirituală viitoare în următorul mileniu. Dezvoltarea voastră spirituală poate apărea doar din percepțiile și înțelegerea voastră mai profundă a naturii existența și a ... „ACELUIA” ... CARE V-A FĂCUT SĂ FIȚI.
Căci ceea ce percepi clar creează condițiile în care trăiești.
Pentru că nu v-ați înțeles adevăratele origini spirituale, omenirea este mereu implicată în războaie și a generat condiții pământești care sunt atât o rușine pentru conștiința umană, cât și o sursă de suferință umană pentru toți.
Din acest motiv, TRIMIT - RADIEZ - PUTEREA PLINĂ A CONȘTIINȚEI MELE HRISTICE pentru a vă aduce ADEVĂRUL EXISTENȚEI în terminologie modernă și ușor de înțeles pentru a vă permite să construiți o nouă conștiință și realizare „a Adevărului așa cum este cu adevărat” - mai degrabă decât să vă permită să continuați să aderați la acele credințe false pe care le-ați învățat sau care v-au fost îndoctrinate.
Odată cu utilizarea și înțelegerea ei, terminologia va ajunge să vă trezească aceeași - sau chiar mai multă - reverență și iubire și perspicacitate spirituală decât ați simțit anterior când ați folosit cuvântul „Dumnezeu”. Încărcat cu sens universal, această terminologie mai adecvată vă va umple în cele din urmă cu putere spirituală când folosiți și vizualizați sensul cuvintelor.
Sunt aici pentru a vă spune că atunci când v-ați purificat conștiința de gândurile umane grosolane
și sentimente legate de impulsul ego-ului și perseverați în meditație și ridicarea conștiinței voastre către Universal, veți începe să simțiți puterea spirituală care vă invadează mintea și în cele din urmă tot corpul tău.
Prin urmare, învățăturile mele sunt destinate exclusiv să vă ajute să vă deschideți conștiința către noutatea vieții, vitalitatea și puterea spirituală pentru a putea abandona vechiul mod limitat și nesatisfăcător de a trăi și să găsiți o nouă sursă de bucurie interioară și împlinire a tuturor nevoilor voastre.
Gândiți-vă la această afirmație. Nu v-am adus niciun „ar trebui” sau „nu ar trebui” sau restricții frustrante pe care nu vă doriți să le impuneți. Cu siguranță am venit să-ți spun cum „Formele de conștiință” au viață în ele și se manifestă în cele din urmă în lumea voastră, dar eu o las bunul vostru simț să aleagă gândurile sănătoase, acțiunile iubitoare și calea cea bună care duce la bucurie și împlinire atunci când realizezi adevărata natură a creației.
De asemenea, am venit cu toată forța Puterii mele Hristice pentru a vă ajuta să vă dați seama că nu există bariere între voi și ... ACELA CARE V-A FĂCUT SĂ FIȚI - numai pe cei pe care i-ați creat voi înșivă prin ignorarea Legilor existenței.
Am venit să vă ajut să înlăturați barierele, aducând lumină în ignoranța voastră din prezent și învățându-vă cum să vă deschideți conștiința - întreaga voastră ființă - la intrarea în ACELA CARE V-A FĂCUT SĂ FIȚI.
Prin urmare, REPET: în ultimă instanță, învățăturile mele sunt îndreptate exclusiv spre a vă ajuta
să vă deschideți conștiința către noutatea vieții, vitalitatea și puterea spirituală pentru a putea abandona vechiul vostru mod de a trăi limitat și nemulțumit și de a găsi o nouă sursă de bucurie interioară și împlinire de fiecare nevoie a voastră. Tânjesc după tine cu Iubirea Divină pentru a ajunge la această stare supremă de a fi înainte de a trece în următoarea dimensiune, astfel încât trecerea ta să fie nedureroasă și tranziția ta una de anticipare sublimă.
Acesta este singurul scop motivant din spatele Scrisorilor.
Afirmația de mai sus este o reformulare mai convingătoare și mai puternică a afirmației pe care am făcut-o când am fost pe pământ: „Căutați mai întâi Împărăția Cerurilor și vi se vor da toate lucrurile bune.”
Nu am făcut această afirmație pentru a atrage oamenii să fie „buni”. Am afirmat un fapt de existență.
De asemenea, trebuie să înțelegeți pe deplin și clar - că ... „ACESTA” ... pe care o numiți „Dumnezeu” și mă refer ca la „UNIVERSAL”, nu posedă niciunul dintre atributele umane atribuite LUI de multe religii.
Caracteristicile umane ale furiei, amenințărilor și pedepselor, de exemplu, se referă doar la condiția umană.
Din nou, repet: eu, HRISTOS, am coborât să dictez aceste Scrisori în mod expres pentru a elibera mințile oamenilor de vechile „imagini de cuvinte umane” inventate de profeți. Este intenția mea fermă de a le înlocui cu descrieri ale PUTERII/CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ care creează cu adevărat, se mișcă în interior și susține universul vizibil și toate celelalte dimensiuni dincolo de percepția voastră prezentă și dincolo de înțelegerea voastră.
De asemenea, sunt aici pentru a vă spune că aceste universuri sau dimensiuni suplimentare vor fi deschise și va deveni accesibil conștiinței voastre atunci când cunoștințele prezentate în aceste Scrisori sunt  însușite și au țesut haina conștiinței voastre individualizate.
În cele din urmă, moartea va însemna o tranziție fericită de la o dimensiune limitată a existenței, la o dimensiune mai luminoasă și mai puternică. Veți ști asta atunci când veți fi curați din punct de vedere spiritual și timpul este potrivit pentru a ieși din capsula corpului tău, și veți pleca, ușurați că sunteți  eliberați de limitările fizice pentru a intra într-o dimensiune a iubirii și a ființei minunate.
Veți percepe moartea a fi ceea ce poate fi ~ ce este cu adevărat pentru sufletele iluminate ~ o glorioasă tranziție - un dar pentru o viață mai mare, o mai mare creativitate și o experiență de „ființă extatică” așa cum nu ați visat vreodată.
De asemenea, vreau să precizez că mulți, mulți oameni cred că pot trăi vieți roditoare și împlinite urmărind sutele de diverși profesori de „gândire pozitivă”. Dacă vă schimbați conștiința, spun ei, vă veți schimba viața. Acest lucru este adevărat într-o măsură limitată, dar pentru căutători care evoluează spiritual, o astfel de schimbare a conștiinței lasă încă o uscăciune a spiritului și o dorință arzătoare pentru ceva mai mult.
Acel „ceva mai mult” pe care sufletul îl dorește este adevăratul contact și re-unire cu SURSA sa DE A FI. În timp ce este posibil să fi atras o anumită cantitate de creștere spirituală urmând calea
de a percepe numai binele, veridicul și iubitorul, rămâneți o entitate care funcționează singură în voi, propriul domeniu legat de pământ, neasistat de eternul, infinitul Universal. Odată ce vă dați seama de natura Universului și vă îndreptați gândurile către contactul adevărat cu El, începeți să realizați că nu mai sunteți singuri - sunteți susținuți de Realitatea care susține universul.
Și când spun: „contactul adevărat cu El”, vreau să spun că rugăciunea de rugăminte pentru acest beneficiu sau acela, nu va produce un contact real cu SURSA FIINȚEI.
Rugăciunea voastră este cu siguranță primită în Sursa Ființei și un răspuns este primit deseori rapid și nevoia este îndeplinită, chiar așa cum ați cerut. Dar adevăratul contact cu Sursa Ființei voastre este experimentat numai atunci când v-ați curățat suficient conștiința de un impuls brutal al ego-ului uman și ați petrecut ceva timp în meditație și când există o expansiune emoțională constantă în conștiință către Sursa voastră căutând contactul și reînnoirea și reîmprospătarea spiritului.
Acesta este adevăratul scop din spatele existenței. O reciprocitate constantă și mutuală a comunicării între Sursa Ființei și creație.
Aici v-aș reaminti că, atunci când am trăit pe pământ, am spus clar în fiecare zi Evreilor că
„Numai eu singur nu aș putea face nimic”.
Am afirmat constant că ”Tatăl” este cel care le face pe toate, nu eu”.
Am venit în acest moment pentru a vă permite să faceți tranziția de la conștiința de om legat de pământ  la conștiința iluminării atunci când o persoană știe că în cele din urmă cunoaște Adevărul
de A Fi.
Fără îndoială, oameni profund religioși, îndoctrinați în element cu dogma și teologia religioasă -
evreii, creștinii, musulmanii, hindușii sau care aparțin oricărei alte convingeri religioase - vor găsi asta dificil - chiar dureros - la început, să accepți și să folosești bine aceste Scrisori - pentru: O minte condiționată și programată, este ca betonul. Credințele la care țineți, folosite ca talismane, suporturi emoționale și afirmații ce dau putere în timp de criză, sunt imprimate emoțional în subconștient și, de obicei încorporați în ele o teamă de „a-L jigni pe Dumnezeu” atunci când contemplați trecerea la un Adevăr superior.
Dacă nu există o dorință sinceră de a cunoaște ADEVĂRUL FIINȚEI, mai degrabă decât credințele tradiționale, aceste tipare mentale sunt aproape imposibil de anihilat în minte și emoțional, și blochează adevăratul progres spiritual.
Am venit în mod expres să-i ajut pe cei care au voința de a face acest lucru, să depășească aceste bariere către adevărata iluminare. Prin urmare, dacă simțiți intuitiv că cuvintele de pe aceste pagini sunt ADEVĂR și vă simțiți atrași de ele, aveți încredere că sunteți gata să începeți călătoria spirituală descrisă în aceste Scrisori și vă sunt alături pentru a vă da curajul să urmați această cale până când vă atingeți obiectivul – adevărat iluminarea spirituală, noutatea vieții, forța voinței și constatarea a ceea ce am numit eu 'Regatul Raiului'.
Meditația și rugăciunea sinceră zilnică vor permite ca o curățare mentală să aibă loc și treptat ADEVĂRUL și  ÎNȚELEGEREA vor înlocui vechile mituri care odată vă erau atât de dragi.
La începutul următoarelor învățături, eu, HRISTOS, trebuie să vă reamintesc că lumea voastră nu este o univers solid. După cum probabil știți, potrivit oamenilor de știință, „materia” solidă, vizibilă materială a lumii, este într-adevăr compusă din particule de energie.
ADEVĂRUL DE A FI al dimensiunii voastre pământești se bazează pe această realitate fundamentală a creației.
Pentru a înțelege învățăturile mele cu privire la Adevărul Ființei, este necesar să înțelegem acest lucru fundamental „Vidul aparent” care stă la baza întregii lumi create.
Majoritatea dintre voi cunoașteți acest fapt al existenței din punct de vedere intelectual, dar încă nu l-ați filtrat prin conștiința voastră pentru a vă oferi o nouă perspectivă asupra lumii și a existenței în sine. Continuați așa cum ați făcut timp de milenii, crezând că lumea voastră este solidă și condițiile corpului și toate celelalte fenomene externe sunt dincolo de controlul vostru. Voi credeți că sunteți o victimă a existenței. În schimb, tocmai opusul este adevărat. Și viața voastră de zi cu zi reflectă aceste convingeri. Prin urmare, este absolut necesar să mă întorc și să vă ajut să treceți la o percepție mai înaltă a Adevărului.
După cum am spus în Scrisoarea 1, după iluminare în deșert, m-am întors în lumea mea palestiniană, în orașe și sate și am început imediat să controlez „elementele materiei” oriunde am văzut nevoia de a-i ajuta pe cei lipsiți sau suferinzi.
Am venit să vă arăt exact de ce am putut face acest lucru.
Așa cum v-am dezvăluit în Scrisoarea 1, în timpul în care am primit iluminarea deplină în deșert, mi s-a arătat că „Materia” nu era chiar solidă. Nu mi s-a dat să înțeleg exact modul în care particulele electrice pe care eu l-am numit „praful strălucitor” a luat aspectul de „materie” vizibilă. Știam doar că acest „praf” se mișcau la frecvențe ridicate ale vitezei în cadrul „MINȚII LUI DUMNEZEU” și „MINTEA LUI DUMNEZEU” era deci universală.
Am perceput că „MINTEA LUI DUMNEZEU” a fost atât creatorul - cât și substanța - tuturor lucrurilor din creația în sine. De asta, eram absolut sigur.
De asemenea, am „văzut” foarte clar că gândul uman, când era plin de convingere sau emoție, în mod radical a afectat acest proces de materializare a formelor vizibile.
Prin urmare, mintea umană ar putea - și a făcut - să interfereze cu adevărata intenție  „MINTEA LUI DUMNEZEU”.
A fost o realizare palpitantă și uimitoare, deoarece miturile pe care le-am învățat de la rabinii evrei au fost în mod clar false și au fost îndepărtate imediat din mintea mea. De atunci am îmbrățișat adevărul cu entuziasm. Acum mi-am dat seama de ce oamenii au suferit nenorociri și suferințe. Acest lucru a emanat din propriul lor proces de gândire.
Mi s-a dat și să „văd” „comunitățile de particule vii” la care știința le-a numit „celule” la lucru în fiecare ființă vie. Am fost conștient de armonia divină care controlează activitatea celulelor, care construiau cu sârg și întrețineau diferitele părți ale corpurilor fizice ale tuturor creaturilor vii și ale plantelor, mari și mici. Acesta este motivul pentru care am fost atras foarte mult de țară pentru a da exemple ale imanenței și activității „Tatălui” în cea mai mică parte a vieții sălbatice – precum plante și păsări.
Așa cum am explicat clar în scrisorile 1-3, am numit „MINTEA LUI DUMNEZEU” „Tatăl” pentru că am putut să ”văd” – să percep - adevărata natură a „MINȚII LUI DUMNEZEU” și am fost determinat ca atunci când mă întorc la poporul palestinian, să le descriu revelațiile pe care le primisem, pentru a înțelege că credințele lor adânc înrădăcinate în conștiința lor de către rabini, erau cu totul false.
Am văzut că adevărata natură a „MINȚII LUI DUMNEZEU” era cea mai înaltă formă a Iubirii Divine și asta putea să fie văzut în mod constant activ în fiecare ființă vie.
După cum am menționat mai sus, din aceste cunoștințe, am putut să fac „minuni” și să controlez elemente acolo unde era cazul și era necesar.
Așa cum am dorit să explodez miturile care existau în mintea evreilor în Palestina, la fel și eu tânjesc să vă arăt că multe dintre teoriile prezentate de oamenii de știință au fost determinate de o reacție puternică la dogma și doctrinele bisericii din anii trecuți.
Pentru a înțelege această afirmație, trebuie să-ți dai seama că până la vremea lui Darwin, în timp ce diferitele Bisericile creștine dețineau dominația asupra minții populației, era general acceptat că
universul fusese creat exact așa cum a fost scris în Geneza în Vechiul Testament biblic.
Când oamenii de știință au încercat să-și anunțe descoperirile și teoriile, au fost forțați să o facă în prezența unei opoziții religioase enorme. În consecință, ei a considerat necesar să-și concentreze o mare parte din energia lor mentală pentru a demonstra teoriile greșite ale Profeților. Procedând astfel, asta ca să piardă claritatea viziunii și, de asemenea, au ajuns să fie conduși de ego. Ulterior, orice percepție intuitivă propusă de fraternitatea științifică a fost batjocorită și respinsă de îndată ce ieșea din mâna altor oameni de știință. Din cauza acestui climat mental, pendulul căutării „Adevărului” s-a axat exclusiv pe credința nesigură bazată pe rațiune și logică, astfel întemnițând intelectul uman în materialism pentru răspunsurile referitoare la originile vieții și existență.
Prin urmare, este absolut necesar pentru mine să resping unele dintre „teoriile științifice” și să le arăt ca fiind la fel de eronate ca și așa-numitele „adevăruri” ale Doctrinei creștine. Ajungând la unele dintre aceste „teorii”, omul de știință și omul de biserică s-au cufundat în tărâmurile nedovedite ale unor presupuneri absurde pentru a răspunde la întrebări la care anterior nu s-a găsit răspuns doar de către mintea omenească.
După ce v-am spus că substanța lumii voastre materiale este în esență particule electrice agitată la viteză mare în „spațiu”, știința voastră nu este în măsură să vă spună „de ce”  astfel de „particule de energie” iau densitatea și forma „materiei , cu excepția faptului că vorbesc despre forțe de fuziune care se întâmplă să creeze elementele.
Știința nu vă poate spune care este „Forța Motivantă” care atrage particulele sub formă de elemente.
Știința nu vă poate spune nici de unde au provenit inițial astfel de particule de energie decât pentru a spune că au fost eliberate în timpul Big Bang-ului, despre care cred că a dat primul impuls creare.
De ce un „Big Bang” brusc - de ce? Care a fost factorul motivant din spatele acestuia?
Știința vorbește despre electromagnetism, dar nu poate spune de unde vin astfel de energii care apar și dispar. Unde merg? De ce se întorc? Din perspectiva umană, pare să nu fie o activitate inteligibilă în interiorul sau în spatele acestei acțiuni.
Știința spune că electromagnetismul „doar este” - un simplu fapt al existenței – totuși produce o muncă extrem de intenționată și inteligentă sub formă de milioane de miliarde de substanțe din care este făcut universul vostru. Cum se întâmplă asta?
Nu există nimic pe care electromagnetismul l-a adus în ființă vizibilă pe care mintea umană să poată considera că îi lipsește scopul sau sensul.
Știința ignoră acest nivel de bază și vital al creației. Fără un răspuns la această întrebare, la întrebarea de ce tot ceea ce a fost adus în manifestare vizibilă s-a făcut prin activitatea energiilor gemene de electromagnetism sunt invariabil intenționate, de succes și raționale – nu se va descoperi nimic valoros legat de originea voastră.
Până când știința va putea sonda și descoperi „realitatea” „spațiului” în care particulele electrice ale ”ființei vizibile” sunt susținute, știința va rămâne pentru totdeauna în spatele ușilor închise ale materialismului. Va fi restricționat la Adevărul etern și la înțelepciunea universală și închis în robia rațiunii - motiv care este doar produsul activității finite a celulelor creierului.
Vreau să vă prezint adevărata natură a SPATIULUI - dar înainte de a trece la aceasta, mai întâi trebuie să vă aduc în atenție niște întrebări extrem de pertinente.
De-a lungul veacurilor, o mare parte din munca produsă de electromagnetism a apărut în mintea, viziunea și atingerea entităților vii ca fiind solide, durabile în mod neschimbat. Metale, lemn, roci, entități vii se credea că toate sunt compuse din „materie” solidă, neînsuflețită sau vie. Cu o astfel de credință într-o univers solid, este firesc ca profeții mistici din vremuri să fi avut în vedere un „Individual Puternic” ce posedă puteri enorme în crearea tuturor substanțelor solide ale universului.
În vizualizarea unui astfel de „Individual Puternic”, era firesc să perceapă o figura ”Regală” de control universal, care posedă o natură retributivă atunci când se confruntă cu comportamentul
omenirii ce a creat o societate turbulentă. Nici Profeții din vechime, nici știința de astăzi nu au fost aproape de Adevărul existenței.
Ambii au ratat complet adevărul.
Știința spune că viața a început atunci când, într-un mod inexplicabil, o combinație corectă de reacțiile chimice au produs o moleculă capabilă să facă copii de la sine prin declanșarea în continuare a altor reacții chimice. O astfel de descriere a complexității și puterii enorme și pline de viață a FORȚEI VIEȚII ca fiind sesizabilă deoarece este „capabilă să se replice”, dezvăluie elementul de bază în sărăcirea percepției și gândirii științifice care a produs o astfel de teorie!
Mai mult, sugestia că o astfel de combinație de substanțe chimice „neînsuflețite” s-ar putea reuni în un mod specific - accidental - pentru a produce un rezultat atât de uimitor al „auto-replicării” rămâne necontestată științific.
Acest lucru se datorează faptului că mintea umană finită, deși științifică, nu poate face față unei astfel de situație ciudată de „auto-replicare” neinițiată. Este prea sugestiv pentru o apariție magică –  a unei intervenții dintr-o sursă de neimaginat pe care oamenii de știință nu îndrăznesc să o contemple, de teamă, de ridicol.
Această acordare de turmă este considerată mai mult științifică decât producerea de teorii „inspirate” blocate de legile materialiste pe care știința și le-a stabilit pentru sine. Acest blocaj înspre progresul științific viitor va împiedica știința să investigheze în mod corespunzător tărâmul minții și spiritului până când un om de știință luminat va sfida convențiile și va îndrăzni să treacă granița dintre „văzut și„ nevăzut ”.
Profeții din vechime, dacă li s-ar fi prezentat teoria auto-replicării moleculare, nu ar avea nicio problemă cu o astfel de „întâmplare magică” și ar spune că „Dumnezeu” a făcut combinațiile chimice și i-a îmbibat cu viață. Nici asta nu ar fi explicația corectă.
Acest vechi concept religios al unui „Dumnezeu de Sus” care „creează de departe” este cel care blochează omul de știință să treacă la reflecții mai spirituale. Prin urmare, în pofida emancipării aparente a științei în ceea ce privește doctrinele seculare, este încă la fel de legată mental și împiedicată de frici antici ca în secolul al XIX-lea. Își adoptă teoriile ridicole pentru că nu a perceput încă „Realitatea” Sursei Ființei din spatele și în interiorul moleculei vii.
Continuându-și povestea despre creație, știința afirmă că după „auto-fabricarea” vieții molecule capabile să se replice, acestea s-au „format” într-o celulă vie, (atât de mică ce nu poate fi văzut cu ochiul liber), care a devenit elementul de bază pentru toată multiplexitatea organisme vii, inclusiv plante, insecte, reptile, păsări, animale și omul însuși. Prin urmare, toate ființele vii au un strămoș comun - prima moleculă vie. Știința nu poate explica de ce moleculele auto-replicate s-au combinat într-o viață celulară. Rămâne un mister pentru știință până în prezent.
Celula vie, spune știința voastră, se repetă la nesfârșit într-un miliard de miliarde de miliarde de forme diferite. Este elementul de bază al universului vizibil. Cum poate fi aceasta? Ce impuls motivează o astfel de replicare? Știința nu poate spune. Înțepenit în propria orbire, a atras oamenii în nebuloasa materialistică a orbirii.
Și acum - prima celulă vie merită atenția indiviză a oricărei persoane care caută serios dimensiunea spirituală și „Izvorul principal al existenței” - deoarece prima moleculă vie și prima celulă vie este chiar prima dovadă a unei activități inteligente în cadrul „materiei” - în interior Universul.
Cea mai importantă caracteristică care prezintă sens și sensibilitate este funcția membranei care acoperă celula, oferindu-i protecție și individualitate. Gândiți-vă la acest fenomen ‘miraculos’.
Celula preia, din mediu, numai hrană selectată prin membrană.
Nu numai că celula folosește nutriția corectă, ci - după ce a folosit nutriția – celula se îndepărtează de deșeuri prin membrana permeabilă.
Ar trebui să vă întrebați cum este membrana ‘pur fizică’ a celulei, invizibilă pentru ochii voștri,  poate „distinge și selecta” hrana corectă pentru a-i spori bunăstarea și apoi a face exerciții de discernământ pentru a scăpa de substanțele toxice nedorite?
Nu vedeți un grad ridicat de scop în toată această activitate și puteți crede că un astfel scop este pur întâmplător?
Și SCOPUL nu este chiar semnul distinctiv al Inteligenței?
Nu numai acest lucru, membrana celulei continuă să facă această muncă de selecție a nutriției și aruncarea deșeurilor într-un miliard de miliarde de circumstanțe și condiții diferite legate de supraviețuirea în diferite specii și medii diferite. Nu este aceasta o dovadă a SCOPULUI afișat în cadrul fiecărei acțiuni a fiecărei specii, fie că este vorba de insecte, plante, reptile, păsări, animale și ființe umane?
Nu ați putea descrie universul ca fiind IMPULS DE SCOP consecvent și nedeviat în domeniul „materiei” vizibile? Este spiritul SCOPULUI un element fizic - sau unul al „conștiinței”?
Și dacă puteți accepta că SCOPUL este un impuls creator incontestabil din spatele EXISTENȚEI, atunci puteți trece la următoarea percepție a universului vostru ca fiind manifestarea vizibilă a unei ”EVALUĂRI INTELIGENTE a cauzei și efectului” evidentă în mod clar în „materia” vie. Pentru că– dacă celula vie poate selecta hrana potrivită și, de asemenea, poate asigura eliminarea deșeurilor toxice - această activitate simplă afișează o conștientizare a necesității digestiei și prevede, de asemenea, acumularea rezultată a deșeurilor toxice și necesitatea eliminării acestor deșeuri pentru a asigura sănătatea continuă a celulei. Nu este aceasta o indicație clară a unei EVALUĂRI INTELIGENTE a ‘Cauzei și efect ’?
Mai mult - Știința spune că celula conține un „nucleu” care ar putea fi asemănat cu creierul unei ființe umane, deoarece transmite mesaje și funcția sa cea mai importantă este stocarea informației, „biblioteca” care conține nu doar detaliile referitoare la o celulă, ci și la întregul corp în care rezidă!
De fapt, cercetarea făcută de știință, s-ar părea că celula în sine este un sistem chimic „mesajele” fiind realizate într-un mod intenționat, inteligent și inteligibil. Cum s-ar putea întâmpla asta dacă originile moleculelor celulei erau doar elemente chimice neînsuflețite? Ați dezbate faptul că în  spatele fiecărui „Mesager cu un mesaj de transmis” există gândire sau conștiință inteligentă? Și cât sunt de corecte mesajele transferate de la celulă la celulă pentru a asigura replicarea corectă a anumite specii de milioane de ani?
În ce moment al creației, „conștiința” s-a strecurat în organismele vii? Și cum a făcut gândirea inteligentă care cântărește și decide, să intre în câmpul materiei neînsuflețite inconștiente?
Fără conștiință inerentă, cum poate avea loc atâta activitate informată și informatoare într-un celulă invizibilă pentru ochiul viu? O astfel de activitate nu este produsul conștiinței / conștientizării, dovedind prezența vieții „inteligente” în cel mai mic numitor?
Mai mult, o singură celulă vie, sub forma unei bacterii, se poate deplasa singură și poate trăi propria sa viață specializată, adesea interesantă în mediul înconjurător - sau - ca un virus care își face propria muncă specializată mortală de a ataca ținte specifice din cadrul organismelor vii. Alternativ, celula poate fi fixată în interiorul unui organism, realizând propria sa lucrare de construcție foarte importantă și întreținerea unei părți a organismului. O astfel de lucrare produce „materialul viu” exact potrivit -  și necesar - pentru organul viu pe care acționează - fie că este vorba de părți ale corpului uman sau ale animalului viață sau plantă - cum ar fi degetele de la picioare și splina umană, sau blană și colți de animale, sau solzi de pește și pene de păsări sau scoarță de copac și frunziș pe ramuri sau petale și tulpină de flori sau antene de fluturi și aripile lor gazoase, pielea reptiliană a crocodililor și dinții lor, ochii de calmar și piei lor care își schimbă culoarea în funcție de nevoia de camuflaj. Fiecare dintre aceste fenomene fizice complet diverse și aparent fără legătură sunt create de individ, o lucrare specializată de miliarde și miliarde și miliarde de celule vii identice.
La contemplarea amplorii și diversității muncii realizate de o simplă celulă vie invizibilă ochiului liber - poți crede într-un univers mecanic?
Ar fi posibil să se facă acest lucru, dacă „materia” produsă de astfel de celule ar fi ilogică, neoferind niciun scop plauzibil din spatele sau rațiunea existenței sale - lipsit de conștiință personală.
Dar nu este așa. Aceste celule vii identice lucrează împreună în armonie în interiorul omului sau al fiarei faceți un ficat cu îndatoririle sale multiple în interiorul unui corp, pentru a crea un ochi complicat care are al său scopuri specifice de a pune entitatea în contact direct și inteligent cu mediul său, care încorporează asistența creierului sau a oaselor puternice concepute în mod expres și complex în împreună cu tendoanele și mușchii, să se unească cu ceilalți în moduri atât de convenabile încât să permită deplasare deplină și suplă a entității. Mai mult, celulele nu intră niciodată în munca celuilalt.
Când creează un rinichi, nu fac brusc urechi.
Atunci când creează părul, nu se lansează brusc în a face pielea. Nu, celulele creează scalpul și aceleași celule creează părul. Singura diferență dintre celulele pielii și părul este munca pe care  acestea o face, secundă cu secundă, pe tot parcursul vieții. De ce?
Ce este „Factorul motivant și inspirator”? Accident?
Ce inteligență organizatoare a pus în mișcare întregul proces de creație din cele mai fundamentale
niveluri de formare a elementelor simple din particule electrice libere din „spațiu”, combinarea elementelor pentru a forma substanțe chimice, combinația corectă de substanțe chimice specifice pentru a forma o moleculă vie, combinația corectă de molecule vii pentru a face o celulă vie care poate lua nutriție, eliminarea deșeurilor, construiți în conformitate cu specificațiile clare, deplasați-vă și susțineți acest enorm clădirea creației în mod constant prin miliarde de ani?
Nu numai aceasta, ci care este „Forța Motivantă” care a proiectat și a evoluat cu succes în cadrul sistemelor și entităților vii, miliarde și miliarde de moduri diferite de fertilizare semințe de orice fel - fie că sunt plante, insecte, reptile, păsări, animale sau oameni ființe, evoluând pentru fiecare un sistem inteligent de procreație adecvat condițiilor climatice, producția de vegetație în mediu, pentru a asigura supraviețuirea?
SUPRAVIEȚUIREA nu este, de asemenea, dovada unei activități inteligente cu scop?
Și, după ce ați realizat această mare izbândă de creație, nu ar trebui să puneți la îndoială cum se face că fiecare specia vie are propriul său mod individualist de a-și crește puii și de a-l proteja cât mai mult posibil până când puii sunt capabili să supraviețuiască singuri? Nu este aceasta IUBIREA PENTRU CREAȚIE ce este activă în cea mai înaltă formă?
Nu puteți trece de la această analiză cu privire la ceea ce are de spus inteligența umană legat de originile vieții și creație, fără a menționa „toate moleculele importante ADN” - despre care se spune că poartă „planul” pentru întregul organism - plantă sau bebeluș. Mai mult, aceste molecule de ADN dau instrucțiuni către celule, informându-le că vor construi în funcție de cromozomii depuși de sămânță.
Da, într-adevăr, în locul Inteligenței - știința v-a dat moleculele ADN ca sursă de existență, ca lider suprem, directorul de creație pe care se află celule materialiste, fragile, și întreaga creație trebuie să depindă pentru supraviețuirea ei. Iată gloriosul ADN - Domnul tău creator!
De unde au extras celulele ADN puterile lor direcționale inteligente?
Știința este destul de mulțumită acum că a reușit să explice în mod satisfăcător de ce diversele specii de orice fel se reproduc atât de exact și de consecvent. Știința și-ar dori să credeți că trăiți într-un univers pur mecanic; că apare fenomenul evoluției a mutațiilor întâmplătoare și a „supraviețuirii celui mai potrivit”.
Dacă studiați diferitele organisme ale creației, activitățile multiple și diferite ale conexiunii specii, puteți crede cu adevărat într-un concept materialist atât de puțin probabil?
Nu a fost o simplă coincidență faptul că, astăzi, puteți să descoperiți vasta Inteligență din spatele creație, că aveți numeroși oameni creativi care se angajează în călătorii dificile de explorat, că descoperiți și fotografiați habitatele și obiceiurile creaturilor și plantelor sălbatice. Sunteți distrași – și ghidați - de o sărbătoare de fapte și fotografii ale minunilor universului vostru.
În vremea mea pe pământ, nu am avut astfel de minuni la care să mă refer pentru a învăța evreii Adevărul universal al existenței. Am avut doar animale domestice și păsări de folosit ca exemple ale inventivității minunate, a inteligenței și conștientizării aparente în fiecare ființă vie. Nicăieri nu a fost scris în Evanghelii că m-am referit la un Iehova Înalt și Puternic ca și Creator așa cum  liderii evrei obișnuiau să facă.
Nu, m-am întors spre țară, flori și păsări și am încercat să le arăt compatrioților mei că erau înconjurați de o creație minunată și miraculoasă. Acum două mii de ani în dimensiunea voastră, ne-a lipsit fundamentul vostru științific modern pentru a putea observa în mod inteligent și pentru a putea vedea activitatea a ceea ce am numit „Tatăl” peste tot în jurul lor.
Pentru a vă descoperi adevărata SURSĂ A FIINȚEI, vă rog să faceți un bilanț al inimaginabilului și a complexității de nedescris și diversității lucrărilor cu scop evident  la pinguini și porci.
Poate mintea umană să reproducă oricare dintre cele mai elementare activități din sistemul digestiv, care convoacă rapid enzimele și hormonii necesari pentru digestie.
Cum îndrăznește mintea finită, care este incapabilă să perceapă în mod clar adevăratul proces creativ fiind guvernată de cunoștințe instinctuale, să afirme fără echivoc - sfidând contradicția - că ea înțelege adevăratele origini ale creației și forțele din care a luat forma creația?
Ce aroganță! Acești bărbați pot gândi numai în funcție de ceea ce le spun ochii lor.
Privesc ignoranța științifică actuală cu compasiune iubitoare, un grad de amuzament și o mare pasiune pentru a le înțepa mândria. Căci, până când cineva poate le va putea penetra satisfacția de sine și poziția de infailibilitate, nu va putea să aibă loc o adevărată împreunare a adevărurilor eterne și a cunoștințelor științifice umane. Dar trebuie să aibă loc; altfel evoluția spirituală umană va rămâne în impas.
Mintea științifică este prea plină de cunoștințe de carte „finite”, formule și ecuații acceptate, și necesitatea aprobării de către semenilor lor, pentru a permite penetrarea mistică de către inteligențele superioare.
În numele meu, cer cititorilor acestor scrisori să formeze o asociație care să provoace Știința și să întrebe „În ce moment al evoluției lumii „ materiale” se cunoaște mai întâi CONȘTIINȚA?
Repet și subliniez ce spun: Întrebați omul de știință în ce moment al evoluției lumii s-o distins pentru prima dată „Conștiința” în celula vie? Întrebați dacă în celula vie a fost sesizabilă în moleculele vii care s-au combinat pentru a face o celulă și a se încadra într-o astfel de membrană proiectată inteligent, care permite aportul de alimente selectate și excreția de substanțe toxice ca deșeuri? Cum recunoaște deșeurile toxice? Și dacă ar putea să fie prezentă conștiința în moleculele vii, nu vă întrebați dacă proprietățile chimice care au devenit o moleculă vie s-ar putea să nu fi posedat ele însele „conștiința” care în cele din urmă i-a propulsat și propulsat în viață- dând combinație pentru a face o moleculă? Și după ce ne-am întors până acum la originile existenței - proprietățile chimice - trebuie totuși să vă întrebați de ce „conștiința” ar trebui doar să devină o prezență viabilă în interiorul substanțelor chimice - de ce nu în cadrul elementelor în care individualitatea mai întâi a luat formă și dacă în elemente de ce ar trebui să fie negată acea „conștiință” propulsează particulele electrice pentru a forma elementele? Este rațional să negi o astfel de posibilitate?
Și după ce ați ajuns la o astfel de posibilitate, de ce să nu mergeți mai departe și să întrebați de unde vine electromagnetismul? Care este „realitatea” electricității mai mult decât dungi de lumină feroce descrisă acum de știință ca fotoni și electroni?
Și care este „realitatea” magnetismului mai mult decât energiile duble de „legare și respingere” - impulsurile energetice care au adus stabilitatea și ordinea în haos?
Întrebați știința: „De unde vine electromagnetismul care este responsabil pentru pașii cei mai de bază în crearea unui univers ordonat și de o complexitate și diversitate de neimaginat? ”
Acum voi încerca să pun în cuvintele voastre PE ACEL CARE este dincolo de toate cuvintele și în prezent dincolo de toate „Înțelegere pământească individualizată”. Prin urmare, intelectul, deși ajută creierul să înțeleagă, din punct de vedere intelectual, realitățile spirituale pe care vi le pun în față, el creează, de asemenea, o barieră către adevărata percepție și experiență spirituală.
Din acest motiv, considerați următoarele referințe la DIMENSIUNEA UNIVERSALĂ ULTIMĂ ca fiind doar linii directoare - idei, „forme de conștiință din umbră” ale REALITĂȚII din spatele și din interiorul universului tău.
((Luați fiecare IDEE - una câte una - în meditație))
Ceea ce urmează să explic este în întregime, în și despre CONȘTIINȚĂ fără parametri și limite. Dacă ești suficient de dezvoltat spiritual pentru a mă urma acolo, dincolo de cuvinte, vei începe să înțelegi „spiritual” tot ce încerc să-ți spun. Cuvintele te vor ghida înspre asta și apoi veți putea să deblocați noi „perspective ale ființei” pentru voi.
Perseverați! LUMINA va pătrunde treptat, poate imperceptibil, în mintea voastră și veți avea mici explozii de perspicacitate.
Sunt mulți care au experimentat o mică „explozie de perspicacitate”, au simțit pe scurt o atingere a „Conștiinței divine” și apoi, cu greu îndrăznind să continue să creadă într-un astfel de moment transcendent de conștientizare, au început să pună la îndoială, să se îndoiască și, în cele din urmă, să risipească micul aflux de „Conștiința divină”. Ferește-te că nu faci asta. Neîncrederea te va întoarce în planul material al existenței mai mult decât îți vei da seama.
Orice ți se dă și poți primi - ține-te bine și nu te îndoi.
Îndoiala distruge progresul constant, deoarece își creează propriile „forme de conștiință” care vor
suprima și chiar eradica înțelegerea pe care ați obținut-o anterior.
Prin urmare, alegerea dvs. de gânduri - credință sau necredință, îndoială sau credință - construiește sau distruge progresul vostru în căutarea ADEVĂRULUI.
Orice negare șterge din conștiința voastră progresul care a fost făcut anterior. În plus, cu cât urci mai sus în adevăr spiritual, cu atât gândurile tale devin mai puternice. Prin urmare, creați și țineți-vă ferm propriul impuls spiritual și nu permiteți nimănui să pătrundă și să submineze acel impuls. Țineți-vă ferm percepțiile anterioare. În vremuri de îndoială, faceți o croazieră în gânduri pozitive, folosind afirmații iluminatoare, agățându-vă de inspirația anterioară ca îndrumare atunci când frecvența vibrației conștiinței voastre a fost mai mare. Prin utilizarea voinței voastre, alegând afirmații care conțin „pepite de aur” ale Adevărului spiritual, reveniți la acest lucru mai înalt nivel de conștiință din nou și din nou. Nu vă lăsați, prin lene mentală, în întregime refluxului și fluxului de energii ale conștiinței spirituale și să devină un „văzut” spiritual.
Nu pot sublinia suficient de puternic acest pericol de autosabotare. Conștientizați activ acest lucru.
Dacă știți ceva din relatările vieții mele în Palestina, vă veți aminti că și eu am suferit fenomenul refluxului și fluxului conștiinței spirituale și am considerat necesar să mă retrag pe dealuri să mă rog și să meditez și să-mi reînnoiesc puterea spirituală.
Prin urmare, înțelegeți perioadele voastre „uscate”, dar nu le faceți loc cedând pasiv la o schimbare nedorită a atitudinilor și modelelor mentale / emoționale. Pe măsură ce atrageți conștient Sursa Ființei voastre pentru o nouă putere și înălțarea voastră frecvențelor conștiinței, aceste perioade negative vor fi mult reduse în forță și durată.
Repet, aveți grijă în orice moment la modul în care îți folosești mintea! Lăsați-vă activitatea mentală să fie întotdeauna constructivă pentru a putea contribui la propria creștere spirituală, mai degrabă decât la constanta sa împiedicare.
****************************
                                                                                                          ~ Va urma~


Imagine: Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu