Pagini

sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Corpul de Lumina solară


Corpul de Lumina solară





Actualizările puternice de energie pe care le-am experimentat în acest an testează cu adevărat multe suflete aflate în prezent pe planeta Pământ cu corpul fizic și toate corpurile care au dificultăți în a ține pasul cu construcția neîncetată a coeficientului de lumină care construiește noua formă a corpului de lumina solară.
Pentru că mi se spune deseori că dacă acest lucru s-ar întâmpla repede – și suntem monitorizați îndeaproape pentru a vedea în ce măsură putem gestiona energiile – ne-ar arunca în aer circuitele și s-ar putea chiar să ne dezintegreze complet corpurile.
Din luna octombrie a anului trecut am fost testată în multe feluri și am învățat că atunci când corpul meu are nevoie să se odihnească, am nevoie să mă odihnesc și să dedic mai mult timp interiorizării și, de asemenea, naturii și conexiunii cu mama Pământ. De asemenea, când este necesar, cereți  ajutorul de la îngeri ți arhanghelii și maeștri înălțați.
A fost dovedit științific că toate tulburările fizice sunt legate de anumite părți ale corpului și de încărcăturile emoționale ale acestuia, care cauzează tulburarea.
Atunci când astfel de tulburări apar sub formă de disconfort fizic, este necesar să mergem mai în profunzime, la cauzele profunde, pentru că, așa cum știm, corpul emoțional este conectat direct la coloana vertebrală, acolo unde iertarea și rușinea sunt stocate. De asemenea vina și vinovăția, alienarea și separarea și toate acele probleme de abandon, care sunt cauza principală de durere și suferință nu numai în băncile de memorie ale sufletului, dar și la nivelul celular.
Deși, prin dispensă divină, toată karma a fost eliminată, aceasta nu înseamnă că nu vor apărea probleme din această viață sau din altele.
Toate acele modele de durere pe care le-am creat cu alte suflete, pentru că ni s-a dat liberul arbitru și posibilitatea de a alege. Puteți alege să vă agățați de toate încărcăturile emoționale de amărăciune, furie, durere, etc... și să refuzați să va iertați pe voi înșivă și pe ceilalți, menținându-vă în mentalitatea de victimă și toate consecințele acesteia.

Dar de ce să-ți dai cu sapa în picioare?
Nu poți să iei cu tine niciun bagaj emoțional pe noul tărâm căci asta împiedică încă forma noului corp de lumină de a fi activat pe deplin într-o formă sau mod de care nu suntem întotdeauna conștienți.
De fapt, puteți avea atât de multe activări, prin intermediul altor suflete care transmit sau canalizează sau fac sesiuni de vindecare. Dar dacă rădăcina eului tău interior nu vrea să renunțe la cauza principală a încărcăturilor emoționale sau la supraîncărcarea mentală, sau la programarea falsă, sau la agățarea de dualitate, la judecăți, sau la separare, vindecarea nu poate ajunge în miezul ființei, la cea mai profundă cauză.
Eu fac purificare și curățare cu flacăra albă în fiecare dimineață și, dacă este necesar și noaptea.
De asemenea, lucrez cu diferitele forme ale flăcării albe, flacăra purpurie și verde, sunt ele necesare pentru vindecare în sensul cel mai profund, pentru toate corpurile voastre.
De asemenea, constat că, odată cu îmbunătățirea,  mai ies la suprafață lucruri adânc îngropate, de care uitasem complet sau care erau atât de adânc îngropate încât trebuiau să iasă la suprafață pentru a fi vindecate.


Dar și pentru a fi înțelese în contextul modelelor repetate de comportament și al modurilor obișnuite de a trăi viața.
Este vorba despre o destrămare totală a durerii,  suferinței și a separării în toate formele și expresiile, inclusiv sinele.
Nu este adevărat că de multe ori reușim să-i iertăm pe alții, dar ne este foarte greu să ne iertăm pe noi înșine și apoi ne învinovățim pentru ani de zile după ce ceva s-a întâmplat?

E timpul pentru a ierta și pentru a  ne găsi pacea interioară.
Acest lucru se extinde, desigur, la întreaga umanitate și la toți cei care fac parte din ea si pentru toate creațiile greșite în orice formă sau mod.
Aceasta este o viață complet nouă și un nou început oferit tuturor.
Aveți liberul arbitru și posibilitatea de a alege.
Puteți alege ca totul să se duca de la voi si să beneficiați de transformarea/vindecarea uimitoare… sau nu.
În realitate, unora le va lua mai mult timp decât altora, dar în cele din urmă toate sufletele își vor găsi drumul înapoi spre integritate și unitate, chiar dacă în altă parte în cosmos.
Căci ce a fost creat de divin nu poate fi niciodată separat de nucleul său, chiar dacă aleg să îl nege în interiorul lor.
În adevăr, există doar iubire și har iubitor.
Iubirea vindecă întotdeauna în cel mai intens și mai profund sens.

Și, într-adevăr, miracolele se întâmplă când în cele din urmă renunțăm la tot și ne permitem noua înșine să devenim una cu Totul, cu Tot Ceea Ce Este și una cu Sursa Divină și ne regăsim Acasă, înăuntru și afara noastră!

                                                                                                                                    Judith Kusel

 Sursa: https://presagalactica.com/2023/11/25/corpul-de-lumina-solara-de-judith-kusel/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu