Pagini

duminică, 28 ianuarie 2024

Cum să uiți omul care nu a fost niciodată al tău… și nici nu va fi

Cum să uiți omul care nu a fost niciodată al tău… și nici nu va fi




Este o prostie să suferi că ai pierdut un iubit care nu te-a considerat niciodată mai mult decât un prieten. Nu pare corect să fii supărată pe el și să-l învinovățești pentru durerea pe care o simți. Este nedrept să-l tratezi responsabil pentru suferința ta.

Pentru că era sincer că nu era pregătit pentru o relație. Ți-a spus imediat că nu vrea nimic serios. El a clarificat imediat că nu poate fi avea nimic între voi.

Dar oricum ai decis să te îndrăgostești de el.


L-ai ales pentru că ai sperat că până la urmă va aprecia eforturile tale de dragul lui și va înțelege că meriti o șansă. Sperai că se va schimba pentru tine, că se va oferi să fie iubita lui.

Erai gata să-l aștepți să ia o decizie despre tine, până când într-o zi lumea ta s-a dat peste cap când a spus brusc că se întâlnește cu alta.

Și te-ai prefăcut că ești fericită pentru el.

Ai reținut lacrimile care îți curgeau în ochi. Ai stors un zâmbet și i-ai arătat mândria ta. I-ai urat tot binele, deși întreaga lume s-a prăbușit în interiorul tău.


Ți-a rupt inima în o mie de bucăți fără să-și dea seama. Și cel mai rău lucru este că nu ești sigură că ai dreptul să te superi și să plângi. Pentru că adevărul este că nu a fost niciodată al tău.

Dar să uiți un tip care nu te-a plăcut este ca și cum ai trece prin orice altă relație ruptă. Trebuie să accepți că uneori nimic nu funcționează, deoarece acest lucru nu este destinat să fie în viața ta. Acești oameni nu sunt destinați să rămână în istoria voastră.

Trebuie să crezi că vei întâlni pe cineva mai bun. Și că va veni momentul potrivit când vei întâlni pe cineva care va fi sigur că ești unica sa.

Între timp, trebuie să fii bună cu tine și să-ți dai timp să treci peste tot și să mergi mai departe. Trebuie să nu-ți mai pară rău pentru tine, pentru că într-o zi îl vei uita. Veți găsi pe cineva care să-l înlocuiască în inima ta. Vei simți dragostea pe care o meriți. Și îți vei găsi locul în inima cuiva.

Nu trebuie să-ți fie rușine că iubești pe cineva care nu a avut niciodată sentimente speciale pentru tine. Este în regulă dacă arăți ca un prost în numele iubirii. Este în regulă dacă ți-ai permis să te agăți de speranța falsă pe care ți-a dat-o cineva.

S-ar putea să credeți că este imposibil să-l aruncați complet din cap și din inimă, dar în timp veți învăța să-l eliberați încet. Vei înțelege că nu mai merită atenția ta. Și vei înțelege că există mulți alți tipi care sunt mai buni decât el.


Poate că într-o zi îți vei găsi omul! Și poate atunci doar vei zâmbi, amintindu-ți vremurile când erai atât de îndrăgostită de altul.

 Însă un lucru e sigur, dacă ai întâlnit Sufletul Geamăn, atunci nu vei mai putea uita și nici să te îndrăgostești de altcineva!   Ține minte asta! 

Sursa: ești minunată.ro 











2 comentarii:

  1. Interesantă tematica subiectului... Mulțumim!🤗🙏💌💚🌲

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag Aurelia, sper să fie de folos.
      Însă după cum se spune la finalul articolului , pentru mine e un adevăr, o spun din proprie experiență. Odată ce ai întâlnit Sufletul Geamăn nu ai nicio șansă să mai poți simți ceva similar niciodată. Aceea simțire pură o mai experimentezi doar în interior cu Divinul. Sunt binecuvântat , dar totodată în prisma realități fizice nu se poate uita, te poți preface, te poți minți și să faci compromisuri stând lângă altă persoană dându-i iluizia că-l iubești.
      Prefer să stau singur și cu sufletul împacat, decât să mă mint pe mine și un alt suflet.
      🤗🙏💖✨💞

      Ștergere