Pagini

miercuri, 8 noiembrie 2023

Cum recunoști un Suflet Geamăn

 Sufletul Geamăn 


Sufletele Gemene sau flăcările gemene sunt, de fapt, acelaşi suflet, separat în două trupuri. Această relaţie spirituală nu este neapărat una de natură romantică. 

Suflet Geamăn - Două părţi ale aceluiaşi suflet se reunesc.

Vă completaţi reciproc propoziţiile, dar de multe ori vorbele sunt de prisos,
preferând să comunicaţi telepatic, fie că vă daţi seama sau nu. Călătoria Sufletelor Gemene a început încă din momentul în care au fost separate. Scopul Sufletelor Gemene este să se reunească, pentru a continua călătoria eternă împreună.

Această relaţie durează pentru totdeauna. Perioada în care acea persoană este alături de tine fizic nu are importanţă, deoarece conexiunea dintre sufletul vostru rămâne la fel de puternică.

Când îţi găseşti acel Suflet Geamăn, nu te îndoieşti nicio clipă, pur şi simplu ştii cu certitudine că acea persoană este „geamănul” tău. Nu ai avut ca scop găsirea geamănului, l-ai găsit printr-o întâmplare. Când intraţi pentru prima dată în contact, ambele voastre spirite au trecut prin viaţă, s-au purificat şi au ajuns într-un punct în care sunt curate.

Ai simţit încă din prima clipă o atracţie magnetică între voi. Te simţi atât de confortabil în preajma acestei persoane, încât pare că vă cunoaşteţi de dinainte să vă fi născut, dintr-o viaţă anterioară. Te simţi ca într-un déjà vu.

Acest Suflet Geamăn îţi oferă siguranţă, te face să te simţi ca într-un cămin unde poţi fi, în sfârşit, tu cu adevărat.

Echilibrul perfect

Deşi aveţi multe lucruri în comun, cum ar fi perioada naşterii, concepţii similare despre viaţă, gusturi asemănătoare, contrastele dintre voi sunt puternice. Vă completaţi unul pe altul, sunteţi yin şi yang, alpha şi omega. Balansul de energie feminină şi masculină este pefect când sunteţi împreună, creând armonie perfectă. Vă oglindiţi, visurile, dorinţele şi nevoile tale se reflectă în această persoană şi vice-versa.

Scopul Sufletelor Gemene este să ofere dragoste şi susţinere necondiţionat, fie că sunt aproape sau separaţi de distanţă. Dragostea voastră, fie ea platonică sau romantică, este în cea mai pură formă, este o dragoste divină.

În relaţia cu un Suflet Geamăn dăruieşti susţinere, primeşti susţinere. Vă acceptaţi pe deplin toate defectele, nu încercaţi să schimbaţi ceva acolo unde nu este nevoie. Vă dăruiţi libertatea de care aveţi nevoie, te simţi o fiinţă liberă în prezenţa sufletului geamăn.

Un Suflet Geamăn nu este jumătatea ta – Sufletul vostru este Unul singur. Acest Suflet există de la începutul timpului.

De cele mai multe ori aceste Suflete Gemene se întâlnesc în cele mai importante momente ale vieții, ei fiind indisponibili emoționali fiind deja angrenați în alte angajamente relaționale, căsătoriți și cu copiii, ceea ce declanșează un conflict interior ce  mintea umană este incapabilă de o percepție clară fiind nevoie de a începe descoperirea de Sine. Un alt aspect mental de confuzie în unele cazuri este că aspectul fizic al Sufletului Geamăn este complet opusul cu dorințele și așteptările a ceea ce însemnă un partener romantic, ceea ce va determina respingerea și ignorarea Sufletului Geamăn din viața sa, urmând o cale separată fizic cu un alt partener. Ascunzând în taină această iubire și trăind o viață duplicitară, interioară prin telepatie cu Sufletul Geamăn și cea exterioară cu un suflet pereche care este partenerul de viață și copiii lor.

Doar din și prin percepția Sinelui Înalt va primi claritate și înțelegere a ceea ce Sufletul experimentează prin simțirea Iubirii Pure și metamorfozarea egoului, în care personalitatea este dizolvată indiferent de rezistența pe care o exercită.

Ce este un suflet geamăn? Diferenţa dintre suflete pereche şi suflete gemene

  • Sufletul pereche diferă de un suflet geamăn. Poţi avea multiple suflete-pereche de-a lungul vieţii, dar sufletul geamăn este unul singur, este oglinda ta, persoana care îţi trezeşte sufletul.
  • Sufletele pereche au o vibraţie energetică asenănătoare cu a ta, în timp ce cu Sufletul Geamăn împărtăşeşti aceeaşi vibraţie energtică, una ce este unică în Univers.
  • La fel ca sufletele gemene, sufletele pereche pot avea relaţii de natură platonică sau romantică. Cu sufletele pereche ai o conexiune extrem de strânsă, te ajută să te dezvolţi spiritual şi este cel mai bun companion al tău.
  • Întâlnirea cu un sufletul-pereche se întâmplă pentru a vindeca anumite răni sufleteşti sau pentru a ajuta fiecare suflet să-şi depăşească limitările şi să realizeze lucruri măreţe, ce nu ar putea avea loc fără această întâlnire. Întâlnirea cu acel Suflet Geamăn al tău are loc pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de purificare al sufletului şi a crea o armonie desăvârşită, astfel ambele persoane ajungând să aibă parte de cea mai prosperă experienţă sufletească ce o pot experimenta în trup fizic! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu