Pagini

marți, 4 aprilie 2023

LEGEA LUI UNU (II)

 

LEGEA LUI UNU  (II)        



Legea lui Unu reprezintă înțelegerea faptului că toate lucrurile sunt făcute dintr-o energie inteligentă și fac parte dintr-un Tot-Unul. Legea lui Unu este o Știință Sacră a mecanicii Conștiinței Christice și include Legile Naturale care guvernează Creația noastră Universală. Totul-Unul este recunoașterea faptului că Adevărul Etern este Iubirea Eternă și aceasta este conștiința organică a Creatorului Infinit, sau Dumnezeu – Sursa. Conștiința Iubirii Eterne întrupată într-o formă/corp este inteligența Unității și simultan recunoscută ca fiind Lumina Interioară a lui Christos. Conștiința Unității este una cu Dumnezeu și conștiința Unității aprinde Lumina Interioară a lui Christos. Lumina interioară a lui Christos, când este actualizată în formă/corp, este întruchiparea unui Dumnezeu Etern Uman. Practicarea Unității Conștiinței a lui Unu reflectă în mod direct imaginea Iubirii lui Dumnezeu și este veșnic protejată. Fii una cu totul, așa cum unul este totul cu Dumnezeu. Fiecare suflet face aceeași călătorie, dar fiecare suflet a evoluat diferit. Învățăturile din Legea lui Unu descriu legile spirituale care guvernează evoluția noastră spirituală pentru fiecare dimensiune. Este un singur sistem filozofic al umanismului mondial, care îmbină cosmologia, știința, drepturile omului și spiritualismul.

Mai simplu spus, Legea lui Unu este Adevărul Universal că Totul Este Unul

Este Adevărul predat de Hristos când a proclamat: „Iubește-ți aproapele așa cum te iubești pe tine însuți”. Cu toții suntem expresii directe ale Sursei Unice ale Dumnezeului-Sursă. Legea lui Unu este o realitate energetică, precum și un legământ creațional cu Rasele Fondatoare. Legea lui Unu este practicată de Rasele Evoluate care promovează Autoresponsabilitatea și responsabilitatea în Matricea noastră Universală prin înțelegerea interconexiunii energetice care există între toate ființele vii. Legea lui Unu exprimă și recunoaște interconectarea, valoarea și interdependența spiritului și a Conștiinței ca animă toate lucrurile. Aceasta este calea către GSF 

(NT: Eu sunt Dumnezeu. Sunt suveran. Sunt liber).

1. CONȘTIINȚA UNITĂȚII – Legea lui Unu reprezintă înțelegerea faptului că toate lucrurile sunt făcute dintr-o energie inteligentă și fac parte dintr-un Tot-Unul. Legea lui Unu este o Știință Sacră a mecanicii Conștiinței Christice și include Legile Naturale care guvernează Creația noastră Universală. Totul-Unul este recunoașterea faptului că Adevărul Etern este Iubirea Eternă și aceasta este conștiința organică a Creatorului Infinit, sau Dumnezeu – Sursa. Conștiința Iubirii Eterne întrupată într-o formă/corp este inteligența Unității și simultan recunoscută ca fiind Lumina Interioară a lui Christos. Conștiința Unității este una cu Dumnezeu și conștiința Unității aprinde Lumina Interioară a lui Christos. Lumina interioară a lui Christos, când este actualizată în formă/corp, este întruchiparea unui Dumnezeu Etern Uman. Practicarea Unității Conștiinței a lui Unu reflectă în mod direct imaginea Iubirii lui Dumnezeu și este veșnic protejată. Fii una cu totul, așa cum unul este totul cu Dumnezeu.

2. IUBEȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI – Aplică practica Unității cu Totul-Unul ca pe o extensie către a te iubi, a te onora și a te respecta. Recunoașteți forța de viață din interior, păstrând reverență și respect pentru voi înșivă în toate felurile. A te iubi pe tine însuți este acțiunea Suveranității Sinelui, care este starea naturală de întruchipare a Iubirii Eterne a lui Dumnezeu. Ca o manifestare a spiritului etern de Iubire al lui Dumnezeu, cineva are capacitatea de a alege să-și creeze libertatea personală fără a face rău altora. Ai curajul să îndepărtezi obstacolele durerii și ale fricii pentru a deveni o iubire întrupată, deoarece spiritul lui Dumnezeu se găsește întotdeauna în interiorul tău.

3. IUBEȘTE-I PE CEILALȚI – Pe măsură ce înveți să te iubești pe tine însuți, iubește-i și pe ceilalți. Recunoaște forța prețioasă a vieții din ceilalți, păstrând iubire, reverență și respect față de ceilalți. Să-i iubești pe alții așa cum te iubești pe tine însuți, este starea naturală a Suveranității Sinelui, pe măsură ce le oferi altora aceeași reverență pentru viața lor, așa cum îți dai propria viață. Prin practicarea iubirii de sine și a iubirii pe ceilalți, nicio problemă/chestiune despre aprobare, valoare sau stimă nu intră sub semnul întrebării, deoarece totul este iubit în mod egal.

4. IUBEȘTE PĂMÂNTUL ȘI NATURA – Iubește Pământul și toate creațiile ei, a regnurilor naturii, plantelor, animalelor și mineralelor, care sunt toate ființe vii, conștiente și inteligente de energie. Recunoaște forța prețioasă a vieții care e prezentă în toată creația lui Dumnezeu, păstrând reverență și respect față de natură. Acest lucru restabilește echilibrul și armonia naturii, iar energia inteligentă a tuturor creațiilor pământului va răspunde pentru a coopera cu omenirea. Oamenii care trăiesc în discordie cu natura creează multe evenimente care sunt considerate a fi „la mila” forțelor neîmblânzite. Pe măsură ce oamenii învață să trăiască în armonie cu pământul și cu regnul naturii, creaturile naturale se vor alinia pentru a fi în armonie și cooperare cu toți locuitorii.

5. SERVICIUL CĂTRE CEILALȚI – După ce vă iubiți pe voi cu fermitate și vă onorați calea, găsiți metode de a fi de folos celorlalți, dar care să nu depășească limitele personale ale discernământului. A fi de folos altora nu include modelarea consumativă, cum ar fi victimă-victimizator, parazitism sau vampirism emoțional. A fi în serviciu nu trebuie să aibă o perspectivă egotică despre drepturi, așteptări sau atașamente. Practicați să fiți în serviciu cu iubire necondiționată și să treceți/depășiți în mod natural momentul. Schimbul de energie realizat între participanți este de folos celorlalți și amplifică și extinde creșterea conștiinței. Cu cât amplificați mai mult câmpul energetic de a fi în slujba celorlalți, cu atât mai multă bucurie, armonie și daruri vor fi aduse în viața voastră. Cu cât dedici mai mult timp serviciului planului lui Dumnezeu, Legii lui Unu, cu atât mai mult sprijin spiritual și prezență spirituală poți schimba cu Forța lui Dumnezeu.

6. EXTINDEREA CONȘTIINȚEI – Învățați să vă dezvoltați claritatea interioară și integritatea spirituală prin intenția de a vă dezvolta conștiința personală și/sau identitatea spirituală. Pentru a realiza identitatea spirituală, mintea trebuie să fie inițiată și disciplinată. Dacă ego-ul este în autoritate asupra corpului, va respinge identitatea spirituală. Dacă corpul mental creează obstacole în calea identității spirituale, identitatea spirituală, deci conștiința, nu va fi experimentată. Primul pas către extinderea conștiinței este conștientizarea controlului minții și a conținutului calitativ al gândurilor și sistemelor de credințe. Al doilea pas este să cooperezi cu procesul de disconfort mental și fizic, având răbdare și așteptare în vidul tăcerii. Învață să-ți liniștești mintea, să-ți sublimezi ego-ul și să fii liniștit. Odată ce liniștea, disciplina mentală și sublimarea ego-ului au fost atinse, ascultați-vă spiritul interior pentru a primi îndrumare. Îndrumarea interioară vă va duce întotdeauna la procesul de reeducare pentru a experimenta expansiunea continuă a conștiinței fără frică și dogme. Christosul interior ne ghidează întotdeauna spre alegerea a mai multă iubire și pace prin extinderea conștiinței identității spirituale.

7. CO-CREAREA RESPONSABILĂ – Pe măsură ce deveniți mai infuzat cu iubirea eternă a identității spirituale, planul inteligent activează scopul divin de a fi un co-creator cu Dumnezeu. Identitatea spirituală și planul inteligent al scopului divin sunt unul și același. Claritatea scopului și a direcției devine din ce în ce mai clară pe măsură ce cineva se angajează să trăiască în slujirea principiilor Totul-Unul sau spiritului Hristos. Cunoașterea și trăirea scopului nostru aduce bucurie, pace și împlinire, chiar și atunci când ne confruntăm cu adversități sau provocări. Odată ce atingem „cunoașterea”, suntem responsabili pentru această cunoaștere și practicăm co-crearea responsabilă cu Totul-Unul. Un co-creator responsabil știe că toate manifestările sunt în parteneriat cu Totul-Unul. Nu deținem și nu controlăm nimic, așa că trebuie evitate nevoile, dorințele și voința suprapusă. Suntem administratori ai Duhului lui Dumnezeu pentru a-i sluji pe Alții într-o co-creare responsabilă cu Totul-Unul. Prin această cunoaștere și prin trăirea acestui principiu, suntem veșnic liberi de schimburile karmice.

                                                                                                                         Lisa Renee

https://energeticsynthesis.com/resource-tools/resource-tools-2/introductory-articles/2876-law-of-one-2

Tradus: Sticri :  https://wordpress.com/read/feeds/101489862/posts/4634764564

 

2 comentarii:

  1. Mult adevăr în tot ceea ce susține Lisa Renee! Felicitări pentru alegerea postării!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, așa este!
    Îți mulțumesc și eu ție pentru tot ceea ce oferi și tu.
    Să fii mereu binecuvântată cu iubire.🙏🌹🌞

    RăspundețiȘtergere